92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

buyrun gelin cnm istanbuLaaaa
kimbilir aynen belki tanışırız ama hiç görmediğim insanlarsınız ama o kadar ısındım ki önceden de söylemiştim bunu kamile hatırlarsan...işte önemli olan kalbe dokunmak birbirini anlamak

yavrum çok olmuş ama aynen üzülme az kaldıda
siz kaç aydır görüşmemiş olucaksınız canım çok fazla geldi
bizim bile 6 ay olcak geldiğinde tam görüşmeyeli...
sizin 8 falan varmı :S

kız çok olmuş ya siz görüşmeyeli :26:
olsun bebeğim sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun da sonsuza dek birlikte olcaksınız inşallah..

7. ay dolmuş 8. aydan 3-4 gün dolmuş olacak canım..
en son 29 ekimde görmüştüm düşünün kızlar..
belkide o yüzden son günler geçmek bilmiyor bize..
ama ne olursa olsun Alllah ın izniyle o 3 haziran gelecek arkadaşşşşşşş ..

evet canım gelsin yeterki sağ salim..
ee tekirdağada tekirdağ rakısı (yeni rakı), tekirdağ köftesi yemeğe gelin bari

yavrum benim çok olmuş Allah sabrını vermiş ama bak cnm ve bitiyor özlem sonrada kasımda belki askerlik kısalır ağustosta bellimi olur Allahtan ümit kesilmez...
Aynen cnm 3 haziran bayramın olcak !!!

gelecek tabi canım allahın izniyle..
tam 6 ay dolmuş o zaman bugün canım daha 7 ay bile yok..ama çok ya 6 ayda
biz bakalım hazirandan sonra ne zaman görüşcez bir daha..:26:

Cnm bişey sorcam neden giriyor bu sınavlara zaten uzun dönem yapıyor tekrar üni mi okumak istiyor ? Taa tunceliden geliyor ya ne blm zor olmuyormu ? yada orda girebilir sınava hem izninden gidiyor boşu boşuna:26:

Cnm bişey sorcam neden giriyor bu sınavlara zaten uzun dönem yapıyor tekrar üni mi okumak istiyor ? Taa tunceliden geliyor ya ne blm zor olmuyormu ? yada orda girebilir sınava hem izninden gidiyor boşu boşuna:26:

canım o üni okudu 3 yıl sonra bıraktı okulu mezun olamadı yani..eğitiminide devam ettirmek istiyor..zaten askere hiç anlamadan gitti o 3-5 gün içinde abar topar
askere gitmeden önce başvurmuştu sınava girmek için.askerdeykende kaydını yaptırcak açıköğretime evliykende okucam dio yani açıktan 4 yıllık.. evet yavrum izin günlerinden düşüyor bu sınava geldiği günler..ama çarşısı yok manayla ara ara geliyor iyi oluyor onada moral..birden 20 küsür gününü kullanmıyor yani böldü onu..bide izne geldiğinde ameliyat olursa raporda alır 1 ay..
gidip gelmesi zordur tabi cnm tunceliden.
2 ktm geçiriyor çnkü bikaç gün kalıyor hatta haftaylada kalınabiliyor..

neden bıraktı ki cnm 3 yıl okuduktan sonra kötü olmş ya 1 sene sabretseydi 155 gün yapardı ne güzel...
kötü olmş apar topar gitmesi şok olmuşsunuzdur ya :26:

neden bıraktı ki cnm 3 yıl okuduktan sonra kötü olmş ya 1 sene sabretseydi 155 gün yapardı ne güzel...
kötü olmş apar topar gitmesi şok olmuşsunuzdur ya :26:

evet canım inanamadım ben zaten..ve üniyi bıraktıktan 2 yıl sonra gitti askere hemende değil..artık ben askerliği aradan çıkarmasını istiyordum zaten.hatta ben ona üniyi bıraktığı gibi gitmesini söyledim dinlemedi beni şimdiye kadar bitirmişti yoksa
canım 3 yıl okudu ama hala 1. sınıftaydı
yani alttan dersleri ve devamsızlığı çok vardı.kıbrısta okudu burdan arkadaşlarıda vardı.nasıl devamsızlık yapmadan okula gidebilirdi ki! kötü yaptı ama tabi şimdi farkında herşeyin..

hım anladım cnm ben heöem gitti sndım.
haklısın aradan çıkması lazımdı ve çıkıyor bak gitmeyenler düşünsün artık
biz yarılıcaz yakında inş
ee tabi kıbrısta okuyor birde arkadaş ortamı doğal canm anladım hayırlısı artık...

Kızlar bugün öğlen benimkiyle mesajlaşıoduk napıosn falan dedim şimdi mahkumlar var top oynuyorlar havalandırmada başlarında durcam demişti..
ne tuhaf dimi ya çok garip geldi...arama falan yapıyorlar cezaevi koğuşunda falan

aynen öyle canım.. hayırlısı böylemiş..
inşallah yarılıcaz ya kız daha yarısına gelmedik şaka gibi :18:
gitmeyenler düşünsün tabi ne fena be şaka maka 6.aydayız

aynen öyle canım.. hayırlısı böylemiş..
inşallah yarılıcaz ya kız daha yarısına gelmedik şaka gibi :18:
gitmeyenler düşünsün tabi ne fena be şaka maka 6.aydayız

aynen öyle cnm geçiyor geçecekte!
Şimdi şafak kağıdımdan bir günü daha karaladım kaldı 2 9 5 !

evet canım gelsin yeterki sağ salim..
ee tekirdağada tekirdağ rakısı (yeni rakı), tekirdağ köftesi yemeğe gelin bari

yavrum benim çok olmuş Allah sabrını vermiş ama bak cnm ve bitiyor özlem sonrada kasımda belki askerlik kısalır ağustosta bellimi olur Allahtan ümit kesilmez...
Aynen cnm 3 haziran bayramın olcak !!!

şu askerlik bir bitsin fırsat varken gezicez inşallh edacımm..gelebilir inş ..en önemlisi o sanırım canım kalbe dokunmak ..
sinemcimm hiç tekirdag konuşaulmadı ama bakar mısın düğününe geliriz ..
ahh ahh hemde ne bayram olacak edaaa :) güzel Allah'ım sabrını veriyorda işte zaman zaman böyle karamsar ümitsiiz olabiliyorum..
evet sinemcim 6 ay doldu bugün mayısada 7. ay dolcak hatta haziranın 3 üne kadar 8. aya geçmiş olacaz düşün yaniii
ağustosta falan kullanırsınız belki canım

evet canım ya
seninkininde işi zor manyaklarla uğraşıp duruyor..
memnun mu peki halinden cnm seninki?

evet canım ya
seninkininde işi zor manyaklarla uğraşıp duruyor..
memnun mu peki halinden cnm seninki?

ya memnun değil aslında şöyle bir durum var şimdi nöbette diyelm b bir mahkum kaçıyor bu bacağından vurdu bu iyi bişey ama yanlışlıkla öldürdü katil oluyor...Veya bu nöbetteyken biri kaçtı kaçanın cezasını o an nöbet tutan asker yatıyor cezaevinde garip bişey çok riskli cnm veya mahkumu bir yerden bir yere götürrürken firar etti aynı şekilde zor yani...sorumluluk fazla
birde nöbetlerden şikayetçi öyle canım
[/B]

cnm zaman zaman karamsarlık doğal hep olmada geçior bak...
8 ay ne demek kamilecm valla iyi sabırlısınız gerçekten sıkama canını geçmiş ama sonuçta gelecek güzel günlere odaklan ve çok yakında gelecek olan

ay evet doğru söylüyorsun canım bugün 6.ay doldu ama siz görüşene kadar 8 ay olcak :26:
neden bu kadar süre izne gelmedi ki canım?
gerçi bizim ovacıktada (tunceli) 92/2 ler daha 10 gün önce izne çıktı..ilk defa çıkıyorlarmış..
gelin tabi cnm düğünüme adresinize özel davetiye postalıcam

anammmm ciddi misin canımmm :26: ayy çok zor o zaman ya..terör olayınız yok ama cezaevi olayınız var sizinde..hepsi zor ya.. allah yardımcısı olsun tüm vatani görevini yapan kardeşlerimizin...
onun haricinde rahatı iyi mi peki? teli rahat kullanır herhalde..

edacımm cidden ilginçmiş ama yaa ilk defa duydum işleri zor ama..

bende bir şekilde oyalamaya çalışıyorum canım yok yok sürekli böyle olsam hiç geçmez ki günler bak resmen bu gece geçmek bilmiyor şu an bana..
Allah'ın izniyle gelse o günler bi tutcam bi daha bırakmıycam düşn yaniii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…