92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kıyamaaaammm :26:
iyi bari canım birinin haberi var
sende sağol bebeğim sizde bana çok iyi geliyorsunuz

Değiştirdm tickerımı birazda böyle takılıyım
iyi geceler kamilecimmm bende kaçıyım bariii
sinemm sende çık kız radyasyondan çocuğumuz olmıcak saatlerdir burdayız
Gerçi o radyasyonu cep tel.lerden çoktan yedik ama neyseee

değişiklik iyidir canım güzel olmuş
ayy allah korusun kız olsun çocuklarımız ya en sevdiğim ve istediğim şeydir çocuk
evet ya her yer radyasyon valla tv,net,teller vs.vs pcde oturmasan ble modemler yeter evinde olmayanlarında komşudan aldıkları yeter.. çıkayım bari bende kimsecikler kalmıyor madem

Bugün değişime saçımdan başladım tickerdan çıktım maşşallh bana yani
ay bende istiyorum ama 1 tanecik bnmki boyboy istiyo hiç doğuramam boy boy valla
aynen cnm ya radyasyon alıoruz paso ama napcaz yani milenyum çağındayız mecbur
Tamam cnm iyi uykular hadi öpüyorum seni yarın okulum yok gündüz buralarda olurum artık mckss

canım güzel de kare tabaklar moda bu aralar buda şık ve sade misafire falan kullanırsın ama
gündeliğe olurmu ki

hahaha kız dur değiştirme artık sonundan korkuyorum
2 tane çok beğendim canım bernardo da biri bu biride kareydi..
ama bu canlı çok daha güzel biliomusun fotoda pek beğenmedim bide parçaları eksik daha çorba tabağıda olsa fotoda daha güzel görünüo o zaman yukardan bakınca papatya gibi..diğerinide bulurum inşallah paylaşırım yine sizle

canım güzel de kare tabaklar moda bu aralar buda şık ve sade misafire falan kullanırsın ama
gündeliğe olurmu ki

canım hem moda diye almak istemiyorum bişeyi içime sinmesi ve beğenmem önemli..moda çok çabuk değişiyor yoksa..ve çok çiçekli böcekli şeyler istemiyorum onlardan sıkılırım ve modası çok çabuk geçiyor onların..

gunaydin canimm biraz pozitif ol tatlimm bak ilk sizin ilk gittigi gunleri hatirliom zaman bi turlu geciyo vede gecicekk boyle kalmicakki

valla kalmadı pozitiflik falan gün gectikce sabır azalıyo sanki tükeniyoruz gibi ertelenen hayaller umutlar bi yandan cok zorlanıyorum yaa beyefendide kimseye agız eyemezmis durum olursa hattını takarmıs birinin telefonuna keske benm onu düsündüğüm kadar oda beni düsünseydi.. beklemiyorum artık ondan msj falan o kadar kırıldımki

yavrum gunaydin..
Alyanslariniz cok şık insallah allah kismet eder parmaklariniza takmayi..
Karaca yemek takimi hep bu tarz cnm cizgili yani bende cizgili pek istemiyorum :/ guzel sade sklcak gbi degil ama ben dusunmuyorum kuzum. bernardonun (royal) urunleri cok hosuma gidiyor..bakalim hangisi kismet olcak..
bu gidisle biri olsunda hangisi olursa olsun dicem herhalde kac yildan beri yeter artik :111:
gonderdigin siteyede bakcam pcden cnm smdi teldeyim biraz isim var sonra gircem.cok tesekkur ederim bebisim daha buldukca gonder bana

Kizlar buda benim alyansim diger kalpli olanida askim lise 3te karne hediyesi almisti bana
Eki Görüntüle 699216
Eki Görüntüle 699217

alyansını cok begendim canm bizde degistiricez benmkinin etrafı taslı oldugu için ne bi daraltma ne bi islem yapılıyo cok bollastı yüzük kullanamıyorum seninki gibi tassız bisey düsünüyorum 1 2 aqya degistiricez bu modeli begendim.
Cenke bana karne hediyesi alırdı yaa hey gidi günler heyy

Gunaydın kızlar
of safaga bakk görmek istemiyorum bu rakamları canımı acıtmaktan baska bi ise yaramıyo

Aaa yeter ama icini kararttin! kendine gel yavrum en cok safak benim en zorlu askerligi biz yapiyoruz ama belkide en pozitif dusunen insan yine benim..bak 10 ay 1 gun yaziyor bende.o 1 gun bile beni mutlu ediyor yarin 9 aya dusmus olcaz.her gece sukrederek basimi yastiga koyuyorum bigun daha sorunsuz bitti diye.ben sevgilime hep derim "her daim sukret haline zor kotu bigun gecirsen bile sukret en azindan hala hayatta olduguna.." oda bana hep haklisin der ve hep sukreder duada eder hep sadece zordayken degil allah rizasi icinde..gececek bebegim hepsi bende cok ozluyorum icim aciyor hele o kotu olaylari haber verdiginde yasadigim korkunun huznun tarifi yok allahim hicbirinize yasatmasin..ve ben cok icimde yasayan biriyim burda kimseyede anlatamiyorum ailesinin haberi olur die.sadece size soyluyorum sizde dua edin yardimci olun diye..moralini bozma tatlim lutfen cok rica ediyorum..bak ne guzel ceyizlerimizden bahsediyoruz gelecek guzel gunlerimizi dusunuyoruz hazirlik yapiyoruz sende bize katil boyle karartma icini.. hadi bakim katil bize bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…