92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet cnm o açıdan zor...birde doğuda olup cezaevinde olanlar var ekstra zor onlarınkide işte
amin cnm amin
rahat cnm telide çok rahat kullanıo devrecilik yok ama biriyle tartışmış 92/2lerden üst devre işte çocuk tekbaşına devrecilik yapmak istiymş 3 kişiyide örgütlemiş bunlara tel kullandırtmamaya çalışıolarmış yok çömez diyip eziolarmış sabrediyorum ama dalıcam artık dioıbnmkinin altında yatıomuş ranzada bide..of ya hiç kavgacı değildir çok sakin uysaldır ama sabrını taşırmışlar işte...umarım olmaz devrecilik yoksa çok rahat kullanıo korkmuoda geçen mahkum götürüodu hastahaneye arabada mesaj attı düşün nöbetlerd ekonuşup mesajlaşıorm kuleelerde kamera olmasına karşın riske atma diorm ama dinletemiorm öyle işte cnm..
Allah hepsine sabır versin ve bekleyenlere...

malesef tatlımmm
aslında ömer mayıs gibi gelsemmi ki diyordu ama şimdi ben ankaradayım ya aileler manisada tabi benim okulu bırakıp 24-25 gün orda kalmam imkansız devamsızlık sorunu var malum..o yüzden en iyisi benim okul biter bitmez diye düşündük o da hazirana kaldı mecbur..
hayırlısıyla o günler bi gelse sinemcim dimi ama

ayy bide altında mı yatıyor ne fena :26: ne garezi varmış peki seninkine?durup dururken mi sarıyormuş?herkese mi öyleymiş yoksa?
amin tatlım amin inşallah..

ayy bide altında mı yatıyor ne fena :26: ne garezi varmış peki seninkine?durup dururken mi sarıyormuş?herkese mi öyleymiş yoksa?
amin tatlım amin inşallah..

öküz gibi konuşuomuş bnmki uyumaya çalışıomş işte nöbete gidicekmiş gece ordan çıkmış tartışma..alt devrelere öyleymiş ayı.uğraşıomş bnmki altta kalmaz yanii.90 lı bnmki çocuk 92li bide küçük bundan düşün.dio burda kısa dönemler var biz abi diyoruz 30 yaşındlar bu ayı laf söylüo çok terbiyesz falan dedi değiştircek zaten 1 haftaya yatağını inş.amacı devrecilik yapmak işte kendini bişey sanıo salak..ağustosta teskere alcaklarmış zaten defolup gitsede bnmki üst devre olsa..hiç değilse insanlara adam gibi davranır yani

Son düzenleme:

haklısın o zaman tatlım haziran sizin için en iyisi..
evet canım hayırlısıyla gelecek inşallah..canı gönülden inanıyorum hissediyorum geleceğini..
bakalım önce hangimiz ilk adımı atcak
gerçi aranızda en son benimki geliyor askerden..

bebeğim öyle düşünme en son gelior falan bakarsın ameliyat olur dediğin gibi bnmkinden bile önce gelir belli olmaz bu işler hem ben askerim gelsede sık sık olmasada uğrıcam buralara

ay inşallah değişir yatağı canım yoksa çok rahatsız edici bir durum insan tetikte uyur ya..
benimkide devrecilik muhabbetine gelemez allahtan öyle bi durumda yok onların orda..
alt devreleride son ktmdelermiş yarın öbür gün tabura gelirlermiş artık.hadi inşallah gelsinler artık çoğalsınlarda işleri biraz olsun azalsın bizimkilerinde..inşallah bizim bölüğe gelir yeni asker ya geçende gelmemişti

edayı bilmem canım ama benden önce o adımı atarsınız gibi geliyor bana çünkü benim daha 2 yıl okulum var malum..inşallah canım inşallah..
kızlarrrrr bir adım daha yaklaştık sevdiceklerimize :))

bebeğim öyle düşünme en son gelior falan bakarsın ameliyat olur dediğin gibi bnmkinden bile önce gelir belli olmaz bu işler hem ben askerim gelsede sık sık olmasada uğrıcam buralara

ameliyat olursada sizden sonra yine teskere alcaz canım 10 küsür gün farkla..raporlu oluncada şafak aynı atıyor yine..
bende uğrarım canım o zaman yeni topik açarız yada kendimize 2014 gelincikleri buraya die heheheh

edayı bilmem canım ama benden önce o adımı atarsınız gibi geliyor bana çünkü benim daha 2 yıl okulum var malum..inşallah canım inşallah..

evet canımm çok şükür 1 gün daha bittiii
kız hiç belli olmaz bakarsın seninde canına tak eder kaçarmışsın bide hahah hepimizden önce nikahı kıyarmışsın

aynen cnm zor ya
inş sizinde gelir yni askerler yükleri azalır cnm

cnm bizim ilk adım 2014 yaz veya eylül olucak en geçç :)
aynen şafak attııı:119:

Son düzenleme:
evet canımm çok şükür 1 gün daha bittiii
kız hiç belli olmaz bakarsın seninde canına tak eder kaçarmışsın bide hahah hepimizden önce nikahı kıyarmışsın

aynen cnm zor ya

sinemmmmm sus kızzz sonra babam beni furur
ayy yok yaa Allah'ım yazdıysa bozsun öyle bir şeyi ben herşeyimin usuluna göre olsun isterim
ama canıma tak edip anneme babama söyleyebilirm orasını bilemem

edacımm bak benim o tarih bile belli değil
atsın atsın bir an önce şafaklar

aynen cnm zor ya

bizimde ilk adım 2014 yazı olcak canım inşallah hayırlısıyla..benimki öyle diyor yani..
düğün tarihinide malesef sadece biz belirleyemiyoruz ailece verilecek bi karar o biraz..
o yazın sonuna doğru olur belki yada bidahaki ilkbahar herhalde ne desem yalan olur şimdiden..

bebeğim öyle düşünme ya belli olur kısmet bu işler yani...
aynen atsınbnm şu ticjkerım bir garip ya yenisini yapcam
kardeşim bugün çok yorgun uyuyo paso pc bende o yüzden bende saatlerdir burdayım iyi geldi kafam dağıldı valla kızlar

Son düzenleme:

aynen cnm bizim düğünde sanırım 2015 2016 yazı olur tabi kısmet Allah bilirde.

kızlar benim başım gözüm ağrıyor artık nedense
ben çıkıyorum şimdi gidip uyumaya çalışıcam artık yarın okulda var malum
iyi geceler size ..çok çok öpüyorummmm

evet ya sonunda söylemen lazım yani gelsin askerden bi bence çıtlat o zaman..şu an senin asker beklediğini bilmio yani ailen
hayırlısı nasılsa öyle olsun canım tabi inşallah herşey en güzeliyle en tatlısıyla olur..

aynen cnm bizim düğünde sanırım 2015 2016 yazı olur tabi kısmet Allah bilirde.

tabi cnm Allahın izniyle en başta görcez o günleri..
aahh ahh düşününce bile heyecanlanıyorum hele güzel güzel çeyizciklerimizi alınca daha bi mutlu oluyorum onları sevdiceğimle birlikte kullancaz ya ayyy daha bi özlediiimmm :123:

tabi kızlar haklısınız kader kısmet bu işler hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ederim o yüzden..
banada çok ii geldi edacım yaa biraz olsun rahatladım çok sağolun kızlarr
söyliycem sinemcimde işte bakalım ne zamn..ailemden sadece ablam biliyor canım zaten o da olmasa daha kötü olurdu canımm ablam yaaa ayy bak özledim onlarıda daha 1 hafta olmadı geleli ama..

kızlar benim başım gözüm ağrıyor artık nedense
ben çıkıyorum şimdi gidip uyumaya çalışıcam artık yarın okulda var malum
iyi geceler size ..çok çok öpüyorummmm

iyi geceler bebeğim allah rahatlık versin bende çok öpüyorum yarın görüşmek üzere
bizim yengede hala burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…