Kizlar buda benim alyansim diger kalpli olanida askim lise 3te karne hediyesi almisti bana
Eki Görüntüle 699216
Eki Görüntüle 699217
Gunaydın kızlar
of safaga bakk görmek istemiyorum bu rakamları canımı acıtmaktan baska bi ise yaramıyo
canim yemek takimlari cok guzel bayildim ama alyansta ben altin rengini sewiyorum beyaz altini sewmiyorum gümüş gibi duruo tabi zevk meselesi
Waoooow bebegim bunlar harika biseeeyyy!
kizlar biz 7 yildir sevgiliyiz ama bir yuzugum bile yok bak gelsin napcam onu
Aaa yeter ama icini kararttin! kendine gel yavrum en cok safak benim en zorlu askerligi biz yapiyoruz ama belkide en pozitif dusunen insan yine benim..bak 10 ay 1 gun yaziyor bende.o 1 gun bile beni mutlu ediyor yarin 9 aya dusmus olcaz.her gece sukrederek basimi yastiga koyuyorum bigun daha sorunsuz bitti diye.ben sevgilime hep derim "her daim sukret haline zor kotu bigun gecirsen bile sukret en azindan hala hayatta olduguna.." oda bana hep haklisin der ve hep sukreder duada eder hep sadece zordayken degil allah rizasi icinde..gececek bebegim hepsi bende cok ozluyorum icim aciyor hele o kotu olaylari haber verdiginde yasadigim korkunun huznun tarifi yok allahim hicbirinize yasatmasin..ve ben cok icimde yasayan biriyim burda kimseyede anlatamiyorum ailesinin haberi olur die.sadece size soyluyorum sizde dua edin yardimci olun diye..moralini bozma tatlim lutfen cok rica ediyorum..bak ne guzel ceyizlerimizden bahsediyoruz gelecek guzel gunlerimizi dusunuyoruz hazirlik yapiyoruz sende bize katil boyle karartma icini.. hadi bakim katil bize bekliyorum
Ayy ceren gerçekten yapma böyle daha yolumyuz uzun şimdiden böyle düşünme...Valla benm askerim evciye çıkabilse şafak falan umrumda olmaz yapma böyle bebeğim ya
Gunaydin canim..nasilsin?
(birazdan gelcem)
kızlar hic icimden gelmiyo ceyiz hazırlıkları falan belki askerlk bitimine dogru katılırım size
Kizlar buda benim alyansim diger kalpli olanida askim lise 3te karne hediyesi almisti bana
Eki Görüntüle 699216
Eki Görüntüle 699217
Aa ciddimisin aşk olsun ona sinem..ama takılma tatlım bizimde var yüzüklerimiz tektaşım falan ama aile arasında olmadıktan sonra bir önemi yok yani bence...
en güzeli aile arasınd cnm onada az kaldı sabrett canımm
canim eda hakli aile arasinda olmadiktan sonra onemli diilki bizde nisandan once kendi aramizda bisey takmadik sadece karne hediyesi o yuzugu almistiWaoooow bebegim bunlar harika biseeeyyy!
kizlar biz 7 yildir sevgiliyiz ama bir yuzugum bile yok bak gelsin napcam onu
alyansını cok begendim canm bizde degistiricez benmkinin etrafı taslı oldugu için ne bi daraltma ne bi islem yapılıyo cok bollastı yüzük kullanamıyorum seninki gibi tassız bisey düsünüyorum 1 2 aqya degistiricez bu modeli begendim.
Cenke bana karne hediyesi alırdı yaa hey gidi günler heyy
iyiyim tatlim bende ole ugrasiyorum sen nasilsin bebegim
Olsun canim en azindan ciddiyetini goruyorsun ve mutlu oluyorsun..aile arasi herkes icin ayri bsy cnm o artk kesn evleneceginizin garanti oluyor..
O yuzden kiziyorum ya icten ice benimkine..gelince hemen ilk adimi atcaz dio ailece gorcez bakalim yavas yavas inancimi kaybediyorum.o subat sonu gbi gelcek kismetse teskeresini alcak yada mart 1-2 gbi.o zmn mayisa kdr sessizce beklicem bakalm hala muhabbetini yapio olcak mi askerden gelince degscek mi yoksa..muhabbetimi yapmazsa hic ona muddet vercem (artik en buyuk hakkim bu benim) o muddet icinde bsyler yapmazsa iliskiyi aksi halde istemeyerek sonlandiricam ve bir daha adini bile anmycam!
İnsallah herseyin en guzelini yasariz yinede cani gonulden istiyorum bunu
Olsun canim en azindan ciddiyetini goruyorsun ve mutlu oluyorsun..aile arasi herkes icin ayri bsy cnm o artk kesn evleneceginizin garanti oluyor..
O yuzden kiziyorum ya icten ice benimkine..gelince hemen ilk adimi atcaz dio ailece gorcez bakalim yavas yavas inancimi kaybediyorum.o subat sonu gbi gelcek kismetse teskeresini alcak yada mart 1-2 gbi.o zmn mayisa kdr sessizce beklicem bakalm hala muhabbetini yapio olcak mi askerden gelince degscek mi yoksa..muhabbetimi yapmazsa hic ona muddet vercem (artik en buyuk hakkim bu benim) o muddet icinde bsyler yapmazsa iliskiyi aksi halde istemeyerek sonlandiricam ve bir daha adini bile anmycam!
İnsallah herseyin en guzelini yasariz yinede cani gonulden istiyorum bunu
valla kalmadı pozitiflik falan gün gectikce sabır azalıyo sanki tükeniyoruz gibi ertelenen hayaller umutlar bi yandan cok zorlanıyorum yaa beyefendide kimseye agız eyemezmis durum olursa hattını takarmıs birinin telefonuna keske benm onu düsündüğüm kadar oda beni düsünseydi.. beklemiyorum artık ondan msj falan o kadar kırıldımki
Canm bnm haklısın ciddiyet sembolu hiç değilse senin ailene karşı veya arkadaşlarına falan ama emin ol pek önemi yok evet bana tektaş aldığında çok sevinmiştim çok şaşrmıştım durupdururken almıştı falan ama ne blm babamın yanında takamıyorum yüzüklerimi mesela dışarıda anca...
haklısın cnm ona göre hareket edersn ve haklısın kuzenimle sevgilisi 15 senedir çıkıo ne bir söz ne bir nişan...yani insan üzülür ablamda çok üzülüo mesela 30 yaşına geldiler çünkü işleri güçleri çokçok iyi ama işte...sende tavrını koyarsın cidden yüz verince astarını istiolar ama şimdiden takma kafana cnm gelince bakarsın icabına artık ki sen onu 15 ay beklicen onun seni bekletmeye hakkı yok daha fazla eminim aile arasında söz yaparsınız geldikten bir süre sonra cnm
insallah hakkinda hayirlisi olur tatlim acikcasi bende muddet verdim agustosta 4 yil biticek nisanimiza 2014 yazda bes yil dolmus olucakbunaldim ben 2014 yilinin yaz sonuna kadar dugun oldu oldu olmazsa bitiricem ben bu isi
İnsallah canim..ilk adim ilk etapta soz snra 1 ay icinde nisan olur..
Dugunu bilemicem artk ama benimki nisanla dugun arasini uzun istemiyor ztn o gelince 8 yillik sevgili olcaz daha fazla uzatmaya gerek yok.askerlik disinda bi engelimiz yok cnku..
Ya benim oyle yuzuk meragim fln yok ya ama burdaki arkdslarimin hepsinde alyans yok en cddi bzm iliskimiz bizde yok daha ne komik dimi
ben ona hic yuzuk muhabbetide yapmadim bugune kadar yapmamda ztn istiyorum ki bsy yapcaksa kendiliginden yapsn o dusunsun..
Hayirlisi bebem ya..
15 yil ne die beklio ki daha buyuk konusmayayim ama ben beklemem o kdr ailemde beklemez onu o kdr.
Gülşahhh çeyizlerin için topic açsana kız sende var baya anladığım kadarıylaaa
Bu arada ben kaçıyorum kızlar misafir var evde kek ve börek yaptım sabahtan yoruldum zatiii sıra kısırdahadi öpüyorum sizleri
akşam burdayım
İnş herşey gönlünün istediği gibi olur canım benimmm
Aynen uzatmanıza gerek yok bizim bile 4.bçk sene uzun geliyor ama benm yaşımdan dolayı olmuyor işte bişeyler...
annesi bile edacım artık babana söyle hani nişan falan olur demişti düşün yani...
Canım ama gülşah ve ceren aile arasında nişanlılar zaten
ben gizem kamile gülşen mervedede vardı sanırım varız kendi aramızda takan işte...
m.etme askerden gelsin hemen yaparsınız sözü zaten
bende beklemem cnm beklemek değilde işte kuzenim ingiltereye gitti o dönem ayrıldılar aileyle damadın arasında tartışmalar oldu kimse istemio zaten evlenmelerini tabii evlenirlerse e 15 senede b*knun çıkması doğal yani
üstelk ablamda 15 ay beklemişti asker yolu tabi ben küçüktüm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?