92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canim yemek takimlari cok guzel bayildim ama alyansta ben altin rengini sewiyorum beyaz altini sewmiyorum gümüş gibi duruo tabi zevk meselesi

Günaydın cnmmm
evt çok hoşlar ya..
evet cnm gümüş gibi durabilio ama el işçiliği olanlar durmuo bu alyans onlardan sarı çizgiliside var bunların o zaman bir gelsinde o zmn bakıcaz artık ama aklımdaki bu

Waoooow bebegim bunlar harika biseeeyyy!
kizlar biz 7 yildir sevgiliyiz ama bir yuzugum bile yok bak gelsin napcam onu

Aa ciddimisin aşk olsun ona sinem..ama takılma tatlım bizimde var yüzüklerimiz tektaşım falan ama aile arasında olmadıktan sonra bir önemi yok yani bence...
en güzeli aile arasınd cnm onada az kaldı sabrett canımm

Ayy ceren gerçekten yapma böyle daha yolumyuz uzun şimdiden böyle düşünme...Valla benm askerim evciye çıkabilse şafak falan umrumda olmaz yapma böyle bebeğim ya

kızlar hic icimden gelmiyo ceyiz hazırlıkları falan belki askerlk bitimine dogru katılırım size

Kizlar buda benim alyansim diger kalpli olanida askim lise 3te karne hediyesi almisti bana
Eki Görüntüle 699216
Eki Görüntüle 699217

Olsun canim en azindan ciddiyetini goruyorsun ve mutlu oluyorsun..aile arasi herkes icin ayri bsy cnm o artk kesn evleneceginizin garanti oluyor..
O yuzden kiziyorum ya icten ice benimkine..gelince hemen ilk adimi atcaz dio ailece gorcez bakalim yavas yavas inancimi kaybediyorum.o subat sonu gbi gelcek kismetse teskeresini alcak yada mart 1-2 gbi.o zmn mayisa kdr sessizce beklicem bakalm hala muhabbetini yapio olcak mi askerden gelince degscek mi yoksa..muhabbetimi yapmazsa hic ona muddet vercem (artik en buyuk hakkim bu benim) o muddet icinde bsyler yapmazsa iliskiyi aksi halde istemeyerek sonlandiricam ve bir daha adini bile anmycam!
İnsallah herseyin en guzelini yasariz yinede cani gonulden istiyorum bunu

Waoooow bebegim bunlar harika biseeeyyy!
kizlar biz 7 yildir sevgiliyiz ama bir yuzugum bile yok bak gelsin napcam onu
canim eda hakli aile arasinda olmadiktan sonra onemli diilki bizde nisandan once kendi aramizda bisey takmadik sadece karne hediyesi o yuzugu almisti

tatlim bide taslilarin tasinin dusme ihtimalide var ben evlenincede degismeyi dusunmuyorum sende resmini koyda bakim kiz merak ettim

insallah hakkinda hayirlisi olur tatlim acikcasi bende muddet verdim agustosta 4 yil biticek nisanimiza 2014 yazda bes yil dolmus olucak bunaldim ben 2014 yilinin yaz sonuna kadar dugun oldu oldu olmazsa bitiricem ben bu isi

Canm bnm haklısın ciddiyet sembolu hiç değilse senin ailene karşı veya arkadaşlarına falan ama emin ol pek önemi yok evet bana tektaş aldığında çok sevinmiştim çok şaşrmıştım durupdururken almıştı falan ama ne blm babamın yanında takamıyorum yüzüklerimi mesela dışarıda anca...
haklısın cnm ona göre hareket edersn ve haklısın kuzenimle sevgilisi 15 senedir çıkıo ne bir söz ne bir nişan...yani insan üzülür ablamda çok üzülüo mesela 30 yaşına geldiler çünkü işleri güçleri çokçok iyi ama işte...sende tavrını koyarsın cidden yüz verince astarını istiolar ama şimdiden takma kafana cnm gelince bakarsın icabına artık ki sen onu 15 ay beklicen onun seni bekletmeye hakkı yok daha fazla eminim aile arasında söz yaparsınız geldikten bir süre sonra cnm

canim ya haklisin telefonsuzluk insani cok yipratiyo

İnsallah canim..ilk adim ilk etapta soz snra 1 ay icinde nisan olur..
Dugunu bilemicem artk ama benimki nisanla dugun arasini uzun istemiyor ztn o gelince 8 yillik sevgili olcaz daha fazla uzatmaya gerek yok.askerlik disinda bi engelimiz yok cnku..
Ya benim oyle yuzuk meragim fln yok ya ama burdaki arkdslarimin hepsinde alyans yok en cddi bzm iliskimiz bizde yok daha ne komik dimi
ben ona hic yuzuk muhabbetide yapmadim bugune kadar yapmamda ztn istiyorum ki bsy yapcaksa kendiliginden yapsn o dusunsun..
Hayirlisi bebem ya..
15 yil ne die beklio ki daha buyuk konusmayayim ama ben beklemem o kdr ailemde beklemez onu o kdr.

insallah hakkinda hayirlisi olur tatlim acikcasi bende muddet verdim agustosta 4 yil biticek nisanimiza 2014 yazda bes yil dolmus olucak bunaldim ben 2014 yilinin yaz sonuna kadar dugun oldu oldu olmazsa bitiricem ben bu isi

Hepimizin hakkinda hayirlisi canim..
Bu konuda cok hakliyiz cok kasiniyorlar biraz daha sallanmaya devam edersem saldim cayira mevlam kayira olcak! takcam sepeti koluna yeter artik be aaa yeter yani

İnş herşey gönlünün istediği gibi olur canım benimmm
Aynen uzatmanıza gerek yok bizim bile 4.bçk sene uzun geliyor ama benm yaşımdan dolayı olmuyor işte bişeyler...
annesi bile edacım artık babana söyle hani nişan falan olur demişti düşün yani...
Canım ama gülşah ve ceren aile arasında nişanlılar zaten
ben gizem kamile gülşen mervedede vardı sanırım varız kendi aramızda takan işte...
m.etme askerden gelsin hemen yaparsınız sözü zaten
bende beklemem cnm beklemek değilde işte kuzenim ingiltereye gitti o dönem ayrıldılar aileyle damadın arasında tartışmalar oldu kimse istemio zaten evlenmelerini tabii evlenirlerse e 15 senede b*knun çıkması doğal yani
üstelk ablamda 15 ay beklemişti asker yolu tabi ben küçüktüm o zaman

Gülşahhh çeyizlerin için topic açsana kız sende var baya anladığım kadarıylaaa

Bu arada ben kaçıyorum kızlar misafir var evde kek ve börek yaptım sabahtan yoruldum zatiii sıra kısırda hadi öpüyorum sizleri
akşam burdayım

Son düzenleme:

acicam tatlim toparliyimda bi

inşallah bebeğim inşallaaahh
bizde yaş engelide yok cnm o gelince ben 24 o 26 yaşında olcak daha ne kadar büyücez
bide bizde şöyle bi durum var cnm bizim ailelerin özel tanışması olmadı (aynı yerde oturduğumuz içn brbrlerini tanıyorlar ama muhabbetleri yok) bide ben onun ailesiylede tanışmadım daha
bizde kendi çapımızda takılıyoruz canım işte nolsun
15 yıl çok be bizimki bile çok.bence evlilik 1 yıl içinde olmalı tanıştıktan sonra..en sağlıklısı o kanımca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…