aynen öyle bozmak kolay da yapmak zor oluyor yada onca ay iyi olan aranız senin iyi davranmaların moral vermelerin bir olayla hepsi yok olup unutuluyorda bu bi anlık tartışma kalıyor akıllarda bu gerçekten çok can sıkıcı. bende çok yaşıyorum ve hep cihana da dile getryorum ama anlamaıyolar yada anlamazdan geliyorlar bende bilemiyorum..
canım yani ne yapman gerekiyor bende bilmiyorum ama sanırım şuan tek yapmamız gereken onların bu kapsrislerine biraz sabır göstermek . çok sıkıldılar çnkü artık onlarda..:26: aşkımız içöin katlanıcaz..
aynen gizemcimmm bizde söyleriz kapatırkenevet evet çok mutlu oluyorum duydukca ve söyledikce evet tatlım insan duydukca güç alıyor sanki
edacımmm tatlımm çok zor biliyorum ama sabır canımbak geçiyor günler..canım süpriz yapsana sen askerine bi şeyler gönder açıklayıcı bi mektup yaz hem hoşuna gider hemde belki kafasına dank ederde noluyor napıyorum ben der :44:
Kızlar inanın bende bilmiorum nasıl iyi edeceğimi..bozmak çok kolaymş yapmk zormuş ama 2 günde bezmişim falan filan...yaparken düşünmemişim.aslında her şey bana bağlıymış..gerçekten şu 1 haftada yorulduğum kadar 5 ayda yorulmamıştım...
aynen gizemcimmm bizde söyleriz kapatırkenevet evet çok mutlu oluyorum duydukca ve söyledikce evet tatlım insan duydukca güç alıyor sanki
edacımmm tatlımm çok zor biliyorum ama sabır canımbak geçiyor günler..canım süpriz yapsana sen askerine bi şeyler gönder açıklayıcı bi mektup yaz hem hoşuna gider hemde belki kafasına dank ederde noluyor napıyorum ben der :44:
dediğin gbi gizemcim iyi şeyler unutuluyor yada unutlmuyorda hatırlanmıyor...Kötü şeyler akılda kalıyor...
bende bilmiorm napıcağımı ben uğraşıyorum ama fayda etmio.bir bakıyorum çok iyi sabaha kötü anlamadım yani skıldm ama bu durumdan..
haklısın katlanmak zorundayız ama onlar böyle yapmak zorunda değiller kapımda köleydi şimdi noldu tövbe ya..
ben her tartışmamızda değer vermiomusun bana falan diorum bunları yapma dio hani ben o anlık sinirimleym 1 tartışmayla seni sevmiyecğm değer vermiceğim mi dio öle işte..benmde hatalarım çok kızlar ama uzatmasna sebep YOK!
edam bu cocugun derdi tam olarak nedir ben anlamıyorum düzelt bizi diyip duruyo genel olarak problem ne sizdeki
bencede kesnlikle güç veriyor ya onun ağzından bunları duymak..
eda evet bak hediye güzel fikir aslında
bebeğim tabiki böyle yapmalarının anlamı yok hatta yapmamalılarda ama şuan düşünücek çok fazla vakitleri ve düşünecek tek şeyleri var oda biz...! ve bizle ne yaşadılarsa o büyüyo bak bugüne kadar çok iyidiniz ve noldu mutluluğunuz büyüdü şimdide şuan kırgınlıklar var ve onu büyütüyo kafasında ama devam etmeyecek bu elbet düzelicek aranız .. diyorsun ya bi çok iyi bi çokk kötü yani sıkılıyo vede belki orda bişey yaşıyo o yüzden morali bozuk olunca sanada yansıyo..
çok yakında tekrar kapında köleyim demeye başlıcak edacım..
o tartışmalard bir gazla saydırıyorlar ya bende hep derim beni eskisi gibi sevmyormusun değer vermiyormusun diye ama tartışma sonrası hep der ben bi anlık sinirle kızdım diye sana olan duygularım değişmez saçmalama diye aynen de öyle bak cemde diyormuş. şuan sadece bence gergin yada orda huzurunu bozan birşeyler vr:26:
ama haksızda olsak birşşeyi uzatınca alttan almakta sıkıyor insanı biliyorum bende özür diledm uzatma diye çoık demişimdir..
onlar suçlu olunca biz bu kadar çok uzatmıyoruz...! of
Cnm kardeşinin olayına çok üzüldüm okudum sende bir abla oalrak arkasında durmuşsun okuluna gitmişsin afferm cnm iyi yapmışsın
cnm derdi şu biz tartışmıştıkya işte hani ben hep yaptığım bir şeyi yapmıştım ondan sonra eda bizi iyi eytmekte senin elinde kötü etmekte demişti.sen nasılsan ben öyleym demişti ve soğuklaşmıştı haklıydı o 4 yıldır bir hatayı yapsa artık pes derim 4 yıldır aynı şeyi yapıorum neyse...
sonra güzel konuşuoduk bi iyi konuşuo bir kötü içinden gelmiosa hiç konuşma dedm içinden gelmiosa lafta ilgilenme aşkm hayatm senş seviorm deme dedim.oda gelmese demem biliosn dedi ve güzel konuşuodu bu sabah yine kötü olmş beyefendi ben iyi edicekmişim onu yani eskisi gbi sıcak olması için öyle cnm bende anlam veremioırm bu kadar uzatmasına.
çabalamıyormuşum çok o olaydan sonra..
bizimkiler ayno model zaten gizemcim iyiyken mükemmel kötüykende uzattıtkça uzatuyorlar....
bilmiorm napcam oda dedii düzelmicem demiorum dedi ama zaman gerek heralde
cnm biliorm morali bozuk çnkü bir çocukla kavga etti demiştim ya yatağını değiştirdi hatta koğuşunu değiştirdi...belki ondandır ama takmıyorum zaten konuşmuorm dio bilmiorm
bi tane komutan gelmiş 91 li düşün bide bnmkinden küçük...çok sıkıymış telefon sıkıntı mesaj atamıyo bugn pek atamadı mahkemeye falan gitti 2 kere konuşamadık zaten yorgundu...
sanırım 6-9 nöbeti var bilmiorm ama birazdan mesaj atar nöbette veya arar...öyle işte cnm yoruldum 1 haftada ...
Alıntı yapmadna yazıyorum kızlar..
cerencim aynen cnm ilgi beklio ama bende bekliorm 5 aydır beni el üstünde tutup 1 kere bile kırmadı şimdi boşlua düştüm böle soğuk olunca ilk kez böyle uzadı bir şey...
off ben yapıorum sabrediorm elimden geleni yapmaya devamda edicem...
gizemcim aynen cnm iyiken iyilerde .... ooffff
aynen ara bozukken her şey kötü ki tamda bozukta değil bir iyi bir kötü...
neys ekızlar bnm çıkmam gerkeiyor öpüyorum sizi
iyiki varsınızzz
Alıntı yapmadna yazıyorum kızlar..
cerencim aynen cnm ilgi beklio ama bende bekliorm 5 aydır beni el üstünde tutup 1 kere bile kırmadı şimdi boşlua düştüm böle soğuk olunca ilk kez böyle uzadı bir şey...
off ben yapıorum sabrediorm elimden geleni yapmaya devamda edicem...
gizemcim aynen cnm iyiken iyilerde .... ooffff
aynen ara bozukken her şey kötü ki tamda bozukta değil bir iyi bir kötü...
neys ekızlar bnm çıkmam gerkeiyor öpüyorum sizi
iyiki varsınızzz
canim benim bozma moralini elbet duzelicek adim gibi eminim ben nobetler komutanlar hasret özlem boyle garip yapio askerlerimizi ama gecicek hepsi
Yanmayacağım kor ateşlerde elimde değil
Yüreğim deli, yarası ağır yanında yatır.
Tutmayacağım hesaplarını dert kalıcı değil
Dönecek elbet yüzünün rengi karartma bizi…
Biraz yorgunuz belki olsun sarılır dinleniriz aşka..
Hayatta ne dört dörtlük ki
Tanrım dert vermesin başka..
[video]www.youtube.com/watch?v=SrKtmWJt8c0[/video]
Edam sana gelsinn
inş gülşahcım elbet düzelicekte tükenmek istemiyorum daha 6. aydan...
ahh ahh hayatta ne dört dörtlük ki...doğru çokta severim bu şarkıyı saol bebeğim..
şimdi konuştuk nöbette beyefendi teli açar açmaz ağlamaya başladım istemsiz dioki hani bana iyi olucak diyodun şimdi ağlıyosun ayy dedim dayanamıyorum bende insanım ya!!!
bana tükendiğimizi hissediyrm dedi.
bende açtım ağzımı yumdum gözümü ilk tartışmada bunu söylüyosun iyi tükendiğinde söyle çek git dedim...
oda hemen geri dönüş yaptı işte saçmalama ben öyle dediiğin içind edim falan dedi aman...bilmiorm kızlar ben düzelirsem düzelicek her şey düzelmessem düzelmicek olucak bu...
Tek bir şeyle nasıl buralara geldik hiç bilmiorum her şey o kadar iyiyken...
Ya hem sana diyo hemen yoruldun diye hemde kendisi diyo tükendiğimzi hissediyorum diye. Bu lafın üstüne tepki verdiğin iyi olmuş .. Cnm sende biraz zamna birak bnce . Biseyde diyemyorumki ortada net birşeyde yokken..:26:
Selam cnm naber
sonunda denk geldikk:13:
Ay evet canım geçmişi okumaya çalışıyordum noldu size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?