92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dediğin gbi gizemcim iyi şeyler unutuluyor yada unutlmuyorda hatırlanmıyor...Kötü şeyler akılda kalıyor...
bende bilmiorm napıcağımı ben uğraşıyorum ama fayda etmio.bir bakıyorum çok iyi sabaha kötü anlamadım yani skıldm ama bu durumdan..
haklısın katlanmak zorundayız ama onlar böyle yapmak zorunda değiller kapımda köleydi şimdi noldu tövbe ya..
ben her tartışmamızda değer vermiomusun bana falan diorum bunları yapma dio hani ben o anlık sinirimleym 1 tartışmayla seni sevmiyecğm değer vermiceğim mi dio öle işte..benmde hatalarım çok kızlar ama uzatmasna sebep YOK!

Yok canım yok onun kafasına dank nasıl etcek biliorm ben ben alttan almasam koyversem o zaman edicek ama yapamıyorum işte..
yok cnm zaten gereken her şeyi mesajda yazıorum şuan çok sinirliyim ona hiç bir şey yapamam.
ki ben haksızım biliorm ama bu dönemde uzatmasına sebep yok bi taraflarımı yırtılıorum onun için oda bnm için yırtıodu hakkını yiyemem ama 1 haftadır değil işte.
bilirsiniz işte sözleriyle sarıyordu resmen beni içimi ısıtıyordu taa 1300 km öteden.hissediyordum biliyordum ama şimdi...

edam bu cocugun derdi tam olarak nedir ben anlamıyorum düzelt bizi diyip duruyo genel olarak problem ne sizdeki

bencede kesnlikle güç veriyor ya onun ağzından bunları duymak..
eda evet bak hediye güzel fikir aslında

bebeğim tabiki böyle yapmalarının anlamı yok hatta yapmamalılarda ama şuan düşünücek çok fazla vakitleri ve düşünecek tek şeyleri var oda biz...! ve bizle ne yaşadılarsa o büyüyo bak bugüne kadar çok iyidiniz ve noldu mutluluğunuz büyüdü şimdide şuan kırgınlıklar var ve onu büyütüyo kafasında ama devam etmeyecek bu elbet düzelicek aranız .. diyorsun ya bi çok iyi bi çokk kötü yani sıkılıyo vede belki orda bişey yaşıyo o yüzden morali bozuk olunca sanada yansıyo..
çok yakında tekrar kapında köleyim demeye başlıcak edacım..
o tartışmalard bir gazla saydırıyorlar ya bende hep derim beni eskisi gibi sevmyormusun değer vermiyormusun diye ama tartışma sonrası hep der ben bi anlık sinirle kızdım diye sana olan duygularım değişmez saçmalama diye aynen de öyle bak cemde diyormuş. şuan sadece bence gergin yada orda huzurunu bozan birşeyler vr:26:
ama haksızda olsak birşşeyi uzatınca alttan almakta sıkıyor insanı biliyorum bende özür diledm uzatma diye çoık demişimdir..
onlar suçlu olunca biz bu kadar çok uzatmıyoruz...! of

Son düzenleme:
edam bu cocugun derdi tam olarak nedir ben anlamıyorum düzelt bizi diyip duruyo genel olarak problem ne sizdeki

Cnm kardeşinin olayına çok üzüldüm okudum sende bir abla oalrak arkasında durmuşsun okuluna gitmişsin afferm cnm iyi yapmışsın

cnm derdi şu biz tartışmıştıkya işte hani ben hep yaptığım bir şeyi yapmıştım ondan sonra eda bizi iyi eytmekte senin elinde kötü etmekte demişti.sen nasılsan ben öyleym demişti ve soğuklaşmıştı haklıydı o 4 yıldır bir hatayı yapsa artık pes derim 4 yıldır aynı şeyi yapıorum neyse...
sonra güzel konuşuoduk bi iyi konuşuo bir kötü içinden gelmiosa hiç konuşma dedm içinden gelmiosa lafta ilgilenme aşkm hayatm senş seviorm deme dedim.oda gelmese demem biliosn dedi ve güzel konuşuodu bu sabah yine kötü olmş beyefendi ben iyi edicekmişim onu yani eskisi gbi sıcak olması için öyle cnm bende anlam veremioırm bu kadar uzatmasına.
çabalamıyormuşum çok o olaydan sonra..

bizimkiler aynı model zaten gizemcim iyiyken mükemmel kötüykende uzattıtkça uzatuyorlar....
bilmiorm napcam oda dedii düzelmicem demiorum dedi ama zaman gerek heralde
cnm biliorm morali bozuk çnkü bir çocukla kavga etti demiştim ya yatağını değiştirdi hatta koğuşunu değiştirdi...belki ondandır ama takmıyorum zaten konuşmuorm dio bilmiorm
bi tane komutan gelmiş 91 li düşün bide bnmkinden küçük...çok sıkıymış telefon sıkıntı mesaj atamıyo bugn pek atamadı mahkemeye falan gitti 2 kere konuşamadık zaten yorgundu...
sanırım 6-9 nöbeti var bilmiorm ama birazdan mesaj atar nöbette veya arar...öyle işte cnm yoruldum 1 haftada ...

Son düzenleme:

sagol canm gittim arkasında durdum ama kurtaramadım durumu malesef.
canım sevgilin niye böyle yapıyo yaa biz cok yorgunuz tekrar tamir edecek gücümüz yokki ilgi bekliyo senden apacık belli etmis o niyetini istmediğinden degil ilgi beklediğini belirtmis canım sende yanls anlama. birkac gün iyi davran alttan alttan al bakalım bi tepkisi noluyo yumusuyomu eskiye dönüyomu gözlemle, yok dönmezse uyar dalgamı geciyosun benmle de. bizde insanız biliyorum cenk bana bizi iyi et dese kendimde o gücü bulamam suan cok ama cok yorgunum

aynen öyle iyiyken bizden iyisi yokta bir bozuldukmu o iyi günler burnumuzdan geliyo..her ne kadar o çocukla muhattab olmasalarda ister istemez karşı karşıya geliyorlardır ki baksana koğus değiştrtcek kadar sinirini bozmuş bu onu bence çok etkliyordur..

hımm zaten komtanlarda hepsi ayrı bir dert arar yada mesaj atar dediğin gibi mutlaka bir fırsat yaratır siz konuşa konuşa aşıcaksınız bunu. ama tartışma havası yaratma sakince konuşun.. halledin yoksa eda gerçekten soğukken aranız çok daha yorulucaksın..

Alıntı yapmadna yazıyorum kızlar..
cerencim aynen cnm ilgi beklio ama bende bekliorm 5 aydır beni el üstünde tutup 1 kere bile kırmadı şimdi boşlua düştüm böle soğuk olunca ilk kez böyle uzadı bir şey...
off ben yapıorum sabrediorm elimden geleni yapmaya devamda edicem...

gizemcim aynen cnm iyiken iyilerde .... ooffff
aynen ara bozukken her şey kötü ki tamda bozukta değil bir iyi bir kötü...

neys ekızlar bnm çıkmam gerkeiyor öpüyorum sizi
iyiki varsınızzz

Son düzenleme:

sende iyiki varsın tatlım bak yıpratma kendini zor biliyorum ama herşey yoluna girecek..

görüşürüz tatlım

Yanmayacağım kor ateşlerde elimde değil
Yüreğim deli, yarası ağır yanında yatır.
Tutmayacağım hesaplarını dert kalıcı değil
Dönecek elbet yüzünün rengi karartma bizi…

Biraz yorgunuz belki olsun sarılır dinleniriz aşka..
Hayatta ne dört dörtlük ki
Tanrım dert vermesin başka..

[video]www.youtube.com/watch?v=SrKtmWJt8c0[/video]
Edam sana gelsinn

Son düzenleme:

canim benim bozma moralini elbet duzelicek adim gibi eminim ben nobetler komutanlar hasret özlem boyle garip yapio askerlerimizi ama gecicek hepsi

canim benim bozma moralini elbet duzelicek adim gibi eminim ben nobetler komutanlar hasret özlem boyle garip yapio askerlerimizi ama gecicek hepsi

inş gülşahcım elbet düzelicekte tükenmek istemiyorum daha 6. aydan...

ahh ahh hayatta ne dört dörtlük ki...doğru çokta severim bu şarkıyı saol bebeğim..

şimdi konuştuk nöbette beyefendi teli açar açmaz ağlamaya başladım istemsiz dioki hani bana iyi olucak diyodun şimdi ağlıyosun ayy dedim dayanamıyorum bende insanım ya!!!
bana tükendiğimizi hissediyrm dedi.
bende açtım ağzımı yumdum gözümü ilk tartışmada bunu söylüyosun iyi tükendiğinde söyle çek git dedim...
oda hemen geri dönüş yaptı işte saçmalama ben öyle dediiğin içind edim falan dedi aman...bilmiorm kızlar ben düzelirsem düzelicek her şey düzelmessem düzelmicek olucak bu...
Tek bir şeyle nasıl buralara geldik hiç bilmiorum her şey o kadar iyiyken...

Son düzenleme:

Ya hem sana diyo hemen yoruldun diye hemde kendisi diyo tükendiğimzi hissediyorum diye. Bu lafın üstüne tepki verdiğin iyi olmuş .. Cnm sende biraz zamna birak bnce . Biseyde diyemyorumki ortada net birşeyde yokken..:26:

Ya hem sana diyo hemen yoruldun diye hemde kendisi diyo tükendiğimzi hissediyorum diye. Bu lafın üstüne tepki verdiğin iyi olmuş .. Cnm sende biraz zamna birak bnce . Biseyde diyemyorumki ortada net birşeyde yokken..:26:

Bebeğim düzelicez galiba bilmiorm yarın okulagitmicem ben dandik dersler var devamsızlızlığım da yok bununda 3-6 nöbeti var gece uyandır konuşalm sıkılma dedm yok uykusuz kalma falan dedi herzmnki gbi bende yok dedm bakalm inş düzeltiriz yavaş yavaş arayı cnm
kendi derdime düştüm senden nbrr

Ay evet canım geçmişi okumaya çalışıyordum noldu size?

okuduğun gbi cnm biz 4-5 gün önce tartışmıştık ben yine her dediğini binbir laf sözle yaptım 4 bçk senedir old gibi patladı buda hep aynısını yapıosn söz veriosn yapıosn dedi
hala kötü aramız düzeltmeye çalışıorm hayatm aşkm dio ama bazen tuhaf bazen iyi...düzelicz inş cnm bnm nefesimi kesende nefes aldıranda sensin her işey sende bitio dio..bakalm cnm

sen nasılsın nasl gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…