92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yaparsın sen yaparsınn hemşiremm benim

ivitt maalesef fener gol attı penaltıdan...

Ben bir ay bunalım yaşadım kendi çapımdaYine yaşarmıyım bilmiyorum şuan mecbur dışarı çıkıyorum mecbur insanlarla konuşuyorum.Yinede yaşarım bize bitirene kadar rahat yok.

ivitt maalesef fener gol attı penaltıdan...

öyle deme kızzz.. ben geçicide olsa fenerliyim

hem yabancı takım ya türk takımı destekle..

cihan efendi askerden gelince sigarayı bırakırsa bende gs li olucam o şeklde bir iddaya girdikte ben bırakamazsın diye gaza getrdim.. ama şuan bile bya azaltmış sana söylemeden bırakcaktım yine ağzımdan kaçırdım diyo

ayy kızlar bak anlatcaktım unuttum
demin yani 8 gibi nöbettte konuşuoduk bnmkiyle kulede işte dağın tepesi gibi neyse sesler gelio bir mahkumu ellerini bağlayığ hücreye atmışlar pkk dan yargılanıomuş deliymiş nasıl bağırıo hücreden ayy telefondan tırstım ya...
mahkemedede 1 ay önce falan apzndan jilet çıkarmış anlatmıştı bnmki..demiş hakime kendimi öldürcem oda nasıl yapcan demiş böle demiş ağzından jilet çıkarmışş...off böyleleriyle uğraşıo bnm aşkım işte

Canım işte bunları görüyordur.Morali bozluyordur

bnmkide fenerli ccicim haklıısn türk takımı ama gıcık oluorum fenere Gs min ezeli rakibi
neyseki bu senede şampiyonuzz lalallalalayyyyy
ayrıca ne güzel cnm bıraksın tabii bnmkide 2 sene önce bnm için bırakmıştı yine başladı bnmkide azaltmış ama gelince görcem onu
ben fanatiktim ya maçlara gidiom cem acemideyken şimdi kızıo göndermio gidemiyorum facede fotolardan görmüşündür şampiyonlar ligi maçlarına gittim hep burdaki

Son düzenleme:
Ben bir ay bunalım yaşadım kendi çapımdaYine yaşarmıyım bilmiyorum şuan mecbur dışarı çıkıyorum mecbur insanlarla konuşuyorum.Yinede yaşarım bize bitirene kadar rahat yok.

orası öyle tabi tamamen bitmeden rahat yok.. ama işte mecburiyet kelimeside çok doğru insanlarla konuşmadan çıkıp gezmeden kendini kapadkça geçmiyo yapmak zorundayız ki geçsin..
100 gün daha geçse bayaaa rahatlarız..
cihan bana telefonda iğrenç bi şaka yaptı aşkımm sürprizim var sana dedi neymiş dedim ama nasıl heyecanlı söylüyo.. askerlik düştü dedi bende cidi misinnn dedimm sesli bi şeklde şaka şaka dedi.. ya burda olsa tokatı yapıştrrdım heralde kızdım.. yapma bi daha böyle şakalar hassas olduğum konu dedim. of ama ne kızıyosun diyo. sinir ettiii

Canım işte bunları görüyordur.Morali bozluyordur

aynen cnm ürktüm ben taa ordan sesten etkileniyormusun sende dedim ee tabi ister istemez dedi haklıda..
düşünsene bu azılı adamların koluna giriolar mahkemede falan birde kapalı cezaevi en ağır suçlular var..
adam öldürme tecavüz terör falan işte..

Haklısın canım sinir olmakta inşallah düşer anneler gününü bekliyorum merakla
Ah bir bitirsek 100 leri tamam bitmiş sayılır

sen bya fanatiksin cnm benm fanatikliğim geride kaldı nedense ya çektim elimi ayağımı ama cihandan önce oldu bu.. şansıma oda zıt takım çıktı.

cihanda bırkatı hep yine başladı hep askerde zaten zaman geçmez falan diye .. ama şimdi kendi istiyo benm içinde takımın önemi zaten yok yeterkii bıraksın..

ayy o mahkumda psikopatmış ha zaten öyle olmasa pkk yla işi ne de işte tatlım nelerle uğraşıyo :26:

Canım zor tabiki ama Allah dağına göre kar verirmiş ya insan başa ne gelirse yapabiliyor cidden ben bunu yaşadım artık inanıyorum.Sana burdan daha ürkütücü olduğuna eminim ama zor tabiki bir bitsede hep birlikte rahatlasak

iyi yapmışsın cnm bende elimi eteğimi çektim
aynen cnm bnmkide sıkıntıdan içiyorlar işte...bende sevmiorm hiç aksine..
yaa öyle şeylerle uğraşıo cnm...

Haklısın canım sinir olmakta inşallah düşer anneler gününü bekliyorum merakla
Ah bir bitirsek 100 leri tamam bitmiş sayılır

bende ister istemez insan merakla bekliyor o günleri ya .. bi umut işte hepimizde.. bir tarafımız inanmasada içimiz deli gibi istiyorrr..

aynen şu yüzler ah bi bitsee.. şafağın en çok sıkıştrdığı dönemler zaten

önce sizzzz sonra biz bitiricez cnm
birde düşerse askerlikk off offf

iyi yapmışsın cnm bende elimi eteğimi çektim
aynen cnm bnmkide sıkıntıdan içiyorlar işte...bende sevmiorm hiç aksine..
yaa öyle şeylerle uğraşıo cnm...

bende nefret ediyorum bebeğim ya ama ilginçtrki normalde bir ortamda içilse nefes alamıyorum ama cihan içince bana batmıyo , ay bide üzerine hiç sinmez kokusu ya canım benim.. aşk işte ya

önce sizzzz sonra biz bitiricez cnm
birde düşerse askerlikk off offf

Nereden nerelere geldik allahın izniyle o günleride görücez
Rızaların orda düşecek diyorlarmış inşallah sizinkilerin orada var mı söylentiler?

bende nefret ediyorum bebeğim ya ama ilginçtrki normalde bir ortamda içilse nefes alamıyorum ama cihan içince bana batmıyo , ay bide üzerine hiç sinmez kokusu ya canım benim.. aşk işte ya

ahhah aynen cnm ya annem içiodu babam içiodu hasta oldu bbm anlatmıştım hatırlarsan bıraktı..sevglimede bıraktırırsam tamamdır
aynen aaaşşşşkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…