hadi ya şu öğlenci sabahçı olayı olmasaydı iyidi ..utanmaz mı ya yazık yavrum sanki çok kötü bişey yapmış gibi yansıtılınca bide :26: ama sana yumuşak konuştuklarına göre onu korkutmak için yapmışlardır bence tatlım inş vermezler ..
disiplin kurulu toplanıp karar vericekmis alsada uyarı alır diye düsünüyorum uzaklastırma almaz yani umarım biz kızlar gercekten cokkk cok tehlikeliyiz gizem bunu anladım
bi kız grubu var düsmanlar bizimkilerinde bi grubu var birbiriyle zıtlasıyolar sınıfta devamlı kardesm onların arasından bi kızın sevdiği cocukla cıkıyo kızlar gitmis bu ikisnin resmini cekip mudur yardmcısına atms benm kardesmde saldırmıs bunlara sınıf birbrine girmis sınıfını degistirdik mecburcıkısta kızları tuttum dövmekten beter ettim kücücükler bi tane vursam yarısı bosa gidicek abla abla diye agladılar cok agır konustum birdaha yaklasamazlar kardesmin yanına falan moralm cok bozuldu yaa
Mervecim senden haber alabildigimize cok sevindim bitanem cunku cok fazla merak etmistim. Tatilinin iyi gecmesine sevindim tatlim sevdiceginle tatsiz keske olmasaymis dedigimiz zamanlar gecirmissin ama o da hatasini anlamis duzeldigi konusunda seni tatmin edici davranislari olursa sende tabiki bi sans daha ver canim daha sonra keske bi sans verseydim demeni istemem insallah hakkinizda hayirlisi olur cok mutlu olursunuz ..bide kenan isiga cikicaktin o nooldu ?
kizlarr bugun sirf sizin icin babanneme gittim ordaki ceyizlerimin resimlerini cektim eve geldim evdeki kolilerden cikarabildiklerimi cektim walla belim koptu sandik ceyizi olayina hic giremedim bile walla yarin tamamen toparlayip topic acmaya calisicam ama baya zor ismis kizlar bence simdiden aldiklarinizin resmini cekip saklayin topluca cekmek fena oluyo canlarim
sizi cokk sewiyorumm
mervecimmmm hoşgeldin aramıza tekrardan
canım bazen hiç istemediğimiz olaylar oluyor malesef keşke olmasa ama oluyor..askerlik sizi yıpratan sanırım ama bak geçiyor güzelim..bazen kötü tecrübelerde yaşayıp elimizdekilerin değerini bilmemize neden oluyor dimi ama canım..bak sende hala çok seviyorum diyorsun bence her şey yoluna girecek ben inanıyorumAşklar hep kazansın
sende üzme kendini tatlım olur mu veee daha sık gel artık aramıza
cerencim ben zaten uzaktayım biliyorsun alsam bile veremem zaten ögrenciyizannemi burdan kocaman öpücük göndericem eve gidincede sımsıkı sarılcam ama ömerin annesine aramayı bile çekiniyorum bunun için canım yaa tanıştığımızdan beri ilk anneler günü arasam mı bilmiyorum arasam nasıl diycem anneler gününüz kutlu olsun diye arada hiç bir resmiyet yok bende bilmiyorum yaaa napıcağımı
merveeee nasılsınnn
canim yogunluktan dolayi fazla mesaj atamiodur cok mesajlasmayincada insan sogukmus gibi hissediyo bende oyle oluyorum bazen bozma moralini tatlim
sen hiçbi zaman belli etme cnm ona üzüldüğünü ve eminim o da sen merak etme, aklın kalmasın diye söylememiştir..
sağol tatlımmm bende çok sevindim ya anlatamam :81:
kızlar yaa bugün konuşuyoduk bi şey sorucam ama doğru söyle diyor eşşek yaaa sanki yalan söyliycem dedim tamam tamam dedison günlerdeki halim derslerini etkiledi mi diyor?bende yok etkilemedi ama kafama çok taktım sanki konuşmak istemiyormuş gibi konuşuyosun dedim olur mu aşkım öyle şey bunaldım artık diyor birde çok özledim dayanamıyorum artık falan diyor..son günlerde seni seviyorumu ben söylemeden söylemiyordu bende bu sabah o söyleyene kadar bende söylemiycem artık diye karar almıştım ama bitanem bugün birazda olsa topladı kendini daha sıcak konuştu vee ben söylemeden söyledi bu bile mutlu etti beni kızlar yaa
ne var bunda diyebilrsiniz ama işte artık mutlu olmak için küçükde olsa sebebler arıyoruz artık sanırım..
bugün daha iyi anladım kızlar yaa ömer cidden çok sıkılmış ve ne yapıcağını bilmiyor bende mutlu etmek istiyorum ama ne yapıcağımı bilmiyorumömere moral vermem gerek..
Kuzum yaa kıyamam,olur mu hiç öyle şey küçücük şeyler bile insanı öyle mutu ederki bazen,hele ki şu durumda.Ben seni seviyorum lafını pek kullanmam,enes de öyle.Yani bu kelime özel ve her zman kullanılması onu zedeler özel olmaktan çıkarır diye düşünüyrm belki doğru belki yanlş ama ben de böyle gelmş böyle gider.Belki ömer de bunu sürekli dile getrmek istememiştr bu dönemde,ama söylemesi bile seni ne kadar mtlu etmişş bakşu ayrılık sürecin yaşayp şuanki halime baktıktan sonra rahatça söyleyebilirim ki,bunlar cidden bunalmışlar.Emir altında olmak,yeri geldiğnde küfr yemeleri,ezilmeleri kolay bi şey değil.Ki bize anlatamadkları onlarca şey olduğu da bi gerçek.Senin yapmn gereken tek şey bu günlerin biteceğine onu inandırmak ve ynında oldğnu sürekli sürekli tekrarlamak.İznde de gelicek hm az kaldı bu ona çok iyi bi moral olacaktır.
nabersniz kızlar..
iyi diyelim ii olalım tatlımm sen nasılsın?
Yavrum düzelcek inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim gülşahm benmsorma ya ben size onu anlatmadım dimi,gitti mülakata o sırada biz tabi atv stüdyolarındayz,esra erol program ypıyo bzde sıra bekliyoz mülakat için.Neyse 30ar kişilik gruplar halinde aldılar bizi benm mülakat saat 6daydı.Bekle bekle ağaç oldum,o sırada esranın programı olduğu için talipler giriyor çıkıyo,reklam aralarnda fala hepsini gördüm.ESra erlla göz göze geldik hatta kadın korumayla dolaşıyo ve gerçekte daha güzel ,taş maşallah. Sonra mülakata grdim ne kadar hedefliyosn ve napcaksn dedi bu kadar bende 15bin dedim tmam 8e kadar ararsak olumlu 2.mülakata gelcenz dediler.Amma velakin aramadılar,gittiğimle kaldım çok heveslenmiştim yahuu boş olduğm bizan bakcam senin çeyiz topiğineee
Artık aranzdayım güzeliimm gelicem sık sık,işte moral bizukluğu tatil derken giremedim ama inanıyorum ben de düelicek her şeyy çok sağolun moral verdinz hepinz bana
Gülşahcm geç olcak biraz ama iyiym canm çok iyiym okulla uğraşıyorm 2 hafta gtmeyince tabi yadırgadm bugun
okudum cnm sıkma kendini bak sorun yokmuş bunalmıştır tabi onca ay sensiz orada ama az kaldı cnm 1 ay daha sabretcen
ben iyi değilim cnm idare eder diyelm..
canimmm cok sewindimmm ne guzel bak mutlu etmis seni yer degistirme olayini sordunmu canimkızlar yaa bugün konuşuyoduk bi şey sorucam ama doğru söyle diyor eşşek yaaa sanki yalan söyliycem dedim tamam tamam dedison günlerdeki halim derslerini etkiledi mi diyor?bende yok etkilemedi ama kafama çok taktım sanki konuşmak istemiyormuş gibi konuşuyosun dedim olur mu aşkım öyle şey bunaldım artık diyor birde çok özledim dayanamıyorum artık falan diyor..son günlerde seni seviyorumu ben söylemeden söylemiyordu bende bu sabah o söyleyene kadar bende söylemiycem artık diye karar almıştım ama bitanem bugün birazda olsa topladı kendini daha sıcak konuştu vee ben söylemeden söyledi bu bile mutlu etti beni kızlar yaa
ne var bunda diyebilrsiniz ama işte artık mutlu olmak için küçükde olsa sebebler arıyoruz artık sanırım..
bugün daha iyi anladım kızlar yaa ömer cidden çok sıkılmış ve ne yapıcağını bilmiyor bende mutlu etmek istiyorum ama ne yapıcağımı bilmiyorumömere moral vermem gerek..
nabersniz kızlar..
evet tatlım şu 1 ay bi bitsede kurtulsakçok şükür sorunumuz yok ama işte küçük şeyler bile etkiliyor insanı
hayırdır tatlımm noldu sana?
canimmm cok sewindimmm ne guzel bak mutlu etmis seni yer degistirme olayini sordunmu canim
iyiyimm canimm sen nasilsin ayy actim kiz ceyiz topicinii
canimmm cok sewindimmm ne guzel bak mutlu etmis seni yer degistirme olayini sordunmu canim
iyiyimm canimm sen nasilsin ayy actim kiz ceyiz topicinii
sabır azalıyorda ondan cnm ama ömer geldiğinde moral depolayıp öyle döncek böyle olmaz
cnm bizim sorunumuz vardı biliyorsun kapattı uzamadı demiştim ama bu sabah yine mesaj atmış günydn hytm die bende erkendi dersin onla hemen hemen aynı saatlerde kalktım bende yazdım günaydn hayatm fln sonra aradı beni işte ben böyle bilmiorm eda nolucak bir öyleym bir bçöyle bir iyiyim bir kötü dedi.morali yani
beni iyi etmiyosun hala neden onu dedn bunu demedin diosun dedi
artık geriyor beni yani 1 hafta önce ayaklarına kapanırım şimdi yanında olsam diyordu..
öyle işte cnm aramız gergin anlıyacağın ben yine soğuk konuşmuorum oda kafasına göre onu iyi edicekmişim o zaman eskiye dönücekmiş..öyle yani..
kızlar yaa bugün konuşuyoduk bi şey sorucam ama doğru söyle diyor eşşek yaaa sanki yalan söyliycem dedim tamam tamam dedison günlerdeki halim derslerini etkiledi mi diyor?bende yok etkilemedi ama kafama çok taktım sanki konuşmak istemiyormuş gibi konuşuyosun dedim olur mu aşkım öyle şey bunaldım artık diyor birde çok özledim dayanamıyorum artık falan diyor..son günlerde seni seviyorumu ben söylemeden söylemiyordu bende bu sabah o söyleyene kadar bende söylemiycem artık diye karar almıştım ama bitanem bugün birazda olsa topladı kendini daha sıcak konuştu vee ben söylemeden söyledi bu bile mutlu etti beni kızlar yaa
nabersniz kızlar..
sabır azalıyorda ondan cnm ama ömer geldiğinde moral depolayıp öyle döncek böyle olmaz
cnm bizim sorunumuz vardı biliyorsun kapattı uzamadı demiştim ama bu sabah yine mesaj atmış günydn hytm die bende erkendi dersin onla hemen hemen aynı saatlerde kalktım bende yazdım günaydn hayatm fln sonra aradı beni işte ben böyle bilmiorm eda nolucak bir öyleym bir bçöyle bir iyiyim bir kötü dedi.morali yani
beni iyi etmiyosun hala neden onu dedn bunu demedin diosun dedi
artık geriyor beni yani 1 hafta önce ayaklarına kapanırım şimdi yanında olsam diyordu..
öyle işte cnm aramız gergin anlıyacağın ben yine soğuk konuşmuorum oda kafasına göre onu iyi edicekmişim o zaman eskiye dönücekmiş..öyle yani..
Kızlar inanın bende bilmiorum nasıl iyi edeceğimi..bozmak çok kolaymş yapmk zormuş ama 2 günde bezmişim falan filan...gerçekten şu 1 haftada yorulduğum kadar 5 ayda yorulmamıştım...
kamilecimm küçük de olsa sebepler yaratmasak zaten bu 15 ay tamamıyla zindan olur.. bende bana aşkımlı hayatımlı konuşmazsa direk problemmi var diyorum ve her konuşma sonunbda mutlaka söyleriz seni seviyorum ddiye ya bilmiyorum ben bunu duymayı ve söylemeyi çok seviyorum. hatta söylmezsek birimizden birimiz bu kadar mı yani diyoruz duymadan kapatmıyoruz bence hele şu dönemde bunu brbirmize süerkli hatrlatmamız lazım..
edacımm noldunuz bebeğim yine ya ..sen onu nasıl iyi etmiyomuşsun onu anlamadım tatlım ben :26: sen elinden geldiğince ona destek oluyorsun ki zaten..yani iyi edilmek tek taraflı değil ayrıca o böyle davranırsa sen onun morlaini nasıl düzeltebilirsinki .. ahh erkekler ..hep bekliyorlar bizden hep. sanki biz taşız ..
Kızlar inanın bende bilmiorum nasıl iyi edeceğimi..bozmak çok kolaymş yapmk zormuş ama 2 günde bezmişim falan filan...yaparken düşünmemişim.aslında her şey bana bağlıymış..gerçekten şu 1 haftada yorulduğum kadar 5 ayda yorulmamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?