allah ayırmasın bebeğim :)
çok mutlu olun inşallah. ahh şu askerlik bitivereydi de huzura kavuşaydık :)
bebeğim ben uyuyorum arayı fazla açmayalım tanıştığımada çok çok memnun oldum yarın görüşelim yine
iyi geceler allah rahatlık versin rüyamızda sevdiceklerimizi görelim inşallah..bu arada ben askerimi hiç rüyamda görmedim ya askerdeyken :26:
o beni görüyormuş ama hatta bikez acemiliğindeyken kalkmış gece yarısı hava almış koridora çıkmış kendisini açmaya çalışmış..kıyamam
öpüyorum çok seni canım kib
cerennn kızım özledim ya :)
her şey yolunda allaha sükür tatlımm..
özlem dışındaçok özledim onuu
gunaydın kızlarrr
günaydın cimcimeler
nasılsınız?keyifler nasıl?
iyiyim canimm sen nasilsin
iyiyim bende tatlım napim işte kahve keyfimizi yaptık annem ablam ben :118:
oturuyorum şimdi öyle :126:
ama ığdırda mayın patlaması sonucu 2 şehit olan kardeşlerimize içim burkuldu üzüldüm facelerine baktım bi fena oldum
allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar..ailesine ve sevenlerinede allah çoook büyük sabırlar versin...:26:
günaydın cerenim nasılsın
günaydın cimcimeler
nasılsınız?keyifler nasıl?
idare eder bebeğim yaa sabhtandr kardesimin okulundaym arkdaslarıyla kavga etmis okula gittim arkadaslarıyla hocalaryla görsütüm falan basm agrıdı ya bi ton..
idare eder cnm sen naslsın
aa hayırdır cnm neden etmiş? ah şu gençler çok asabi ve sabırsızlar
selam kızlar..
ceren naptın öyle tatlım ya çocuklarakaç yaşında ki kardeşin
canm hosgeldin bisey yapmadım napıyımki karsımda tir tir titriyolar vursam yarısı bosa gidicek dövmeye gitmistim aslında ama o hallerini görünce dövemedm vicdanım sızladı.. ya 1 yıldır rahat vermediler devamlı bulasıp duruyolar benmde canıma tak etti artık kardesim sınıfından arkadaslarından oldu lise 3te son yılını hic bilmediği yabancı bi sınıfta okuycak yazık degilmi unv. sınavı var kaygılanıyorum onun için alısamazsa falan..
hay allah ya gerçekten sınıf değişmesi kötü olmuş ya düşündümde benim sınıfım değişse son sene ki lisede sınıf bağlı oluyo baya birbirine y6eni geçeceği sınıfa alışamayabilir.. başka yolu yo0kmuydu tatlım peki :26:
malesef yoktu okul degistiricekti yada.. sınıf degistirmesi daha mantıklı en azından okulda tanıdıgı bikac arkadası var sınıf dısında. sevgilisiyle resimini cekip hocaya göndermisler hey Allahım bu nasl seytanlıktır bu nasıl akıldır yarabbim ya resmi gördümde cocuk kardesimi öpüyo sarılmıs bos derste gizlice cekmisler.. disipline de gidicekler malesef
allahım grçekten bu nasıl bir şeytanlıktır ya ceren biz kızlar gerçekten çok tehlikeliyiz ya.. yaşlarıda küçük değilki zaten ..kıskançlık neler yaptırıyor işte..
tabi okul değişmesindense sınıf daha iyi tenefüslerde yine eski sınıf arkadaşlarıyla birlikte olur :26:
kardeşin çok utanmıştır ama ya aynı zamanda o resmi herkese gördüğü için . destek ol cerencim :26:
tabi yaa 18 yaşındalar şırfıntılar ahh kırcaktım o bacaklarını onların 2 kaşarrr dişlerimi sıktım durdum yaa, tenefüslerde eski sınıf arkadaslarıyla olamaz malesef yeni sınıfı öglenci eski sınıfı sabhcıydı canım o yüzden üzülüyorum bendecok utandı agla agla bi hal oldu yavrum kıyamam yaa hocalar benm eski hocalarım bende ne diyceğimi bilemedim disiplin diye korkutuular cocugu ama bana yumusak konustular vericeklerini sanmam disiplini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?