92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım bir süre sonra düzelecekdir.Bu konuda güvenini sağla.Aynı canım valla bildiğin gibi

Canım bir süre sonra düzelecekdir.Bu konuda güvenini sağla.Aynı canım valla bildiğin gibi

elbet düzelcek cnm da işte...ara kötü olunca ne zor geçiomş günler ya...ekstra zor yanii
iş güç diyosunn
ohoh kazan bakim paracıkları

Son düzenleme:
Haklısın canım zor geçiyor günler kötü olunca.Aman kazandımıda yiyorumSadece yogun olunca zaman hızlı geçiyor
Yiyecen tabi kuzum yani başka napcan bileğinin hakkıyla çalışıosun ohh sefan olsun
ohh ne güzel aynen okul olunca geçior bnmde evde geçmio..hele yazın napcam bilemiyorum
sizin mehtaba da az kaldı dimi canım

Yiyecen tabi kuzum yani başka napcan bileğinin hakkıyla çalışıosun ohh sefan olsun
ohh ne güzel aynen okul olunca geçior bnmde evde geçmio..hele yazın napcam bilemiyorum
sizin mehtaba da az kaldı dimi canım

evet canım mehtaba gün sayıyoruz.İyiki geliyor yoksa çok bunaldım ben valla işi yaştı

evet canım mehtaba gün sayıyoruz.İyiki geliyor yoksa çok bunaldım ben valla işi yaştı

emin ol rıza bin kat bunalmıştır cnm biz burda ne ki valla onlar orda çok bunalıyorlar...ahh..ahh kaç gün kaldı cnm gerçi bzm bile 6 bçk ay vardı şimdi tahminimizce 3 ay falan tarih belli değil ama

Iyi akşamlar kızlarrr..
Ins düzeltcksinz kuzum kısa sürede.. Gece konuşursanz iyu.olur..
Bnde napym ışte gitmedm bugün okula yattım ..raporum vardi yazmıam gereken stajla ilgili onu yazdim..
Sonra bi arkadaşim geldi kısır yaptk falan :))

inş bebeğim inş
ohh ne güzel bende yarın gitmicem bu hafta 2 gn gittim zaten
hahha ellerine sağlıkk

emin ol rıza bin kat bunalmıştır cnm biz burda ne ki valla onlar orda çok bunalıyorlar...ahh..ahh kaç gün kaldı cnm gerçi bzm bile 6 bçk ay vardı şimdi tahminimizce 3 ay falan tarih belli değil ama

Ben bunalımdayım o değil ben atarlıyım beni çekiyor ben beni çekemezdim galiba
Bizim hala günümüz belli değil canım ama tahminen haziranın ilk haftası gelicek

Ben bunalımdayım o değil ben atarlıyım beni çekiyor ben beni çekemezdim galiba
Bizim hala günümüz belli değil canım ama tahminen haziranın ilk haftası gelicek

hahha yazık be gülşenn ne çekti şu rıza senden
canım olsn 1-2 gün oynasa ne olur gün 1 ay kalmış valla supper

inş bebeğim inş
ohh ne güzel bende yarın gitmicem bu hafta 2 gn gittim zaten
hahha ellerine sağlıkk

ah ah ya sorma okula bende doğru dürüst gtmiyorum ya hele stajda varya 2 gün hastanede olunca insan okuldan kopuyo.. yarında söğlen sadece sınav için gitcem bazı derslerin iki vize oluyo da.valla hiç çalışmadım yarın sınav 1 buçukta sabahtan bakarım artık

ha bide cumartesi pazar aöf var ya benm

Vasviye teyzeyide bilmiyor ki sevdicek dert yansın
Sizinde az kalıcak canım valla kaç ay vardı bir bakıyorsun 1 ay kalmış

tv yokmu karakolda canım
aynen cnm öyle veya böyle geçiyor geçecek valla..şu mehtabı yapalımda sonrası güzel geçer inş Şafak sıkıştıra sıkıştıra

aa 2 vizemiii :26:
Benimkilerde açıklandı cnm hepsi çok iyi
aöf var doğru başarılar cnm şimdidennnn

gülşenn gülşennn 1 aycık kalmış siz kamileyle aynı anda bizde edayla aynı anda yapıcaz mehtaplarıı

tv yokmu karakolda canım
aynen cnm öyle veya böyle geçiyor geçecek valla..şu mehtabı yapalımda sonrası güzel geçer inş Şafak sıkıştıra sıkıştıra

Varda canım sordum biliyormusun diye geçen yok bilmiyor
Son zamanlar gerçekten sıkıştırıyor hatta yarıdan sonra iyice sıkıştırıyor

aa 2 vizemiii :26:
Benimkilerde açıklandı cnm hepsi çok iyi
aöf var doğru başarılar cnm şimdidennnn

aynen 2 vize hatta 3 dersin bu şekldede benim bünye alıştı artık çalışmadığım için pek burdada yazma gereği duymadım sanırım

aöf umarım yine başarılı geçer ya kitap açmadım tabi yine. bi şeklde geçiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…