Canım benim yaa sen neler cekmissin böyle,Eminim canim sevgisinden.ama deger yeteri kadar vermiyor.sevgiyle birlikte aliskanlikta var tabi artik bizde..
Sİze bsy soylim mi sok olrsunuz!her hatirlayimda gozumden yas gelir o gunki hisse kapiliyorum simdide oldugu gibi...
1 bucuk yil once onun dogum gunune 2 ay kala ben arkdslarimi arkadaslarini hediyemi hersyimi dusundm planladim yer mekan hersey mukemmel olacakti.onun arkdslarinada soledim hicbiri solemedi ona 1 ay kala dahada kesinlestrdm fln.son 15 gun kala beni aldatti baska kizla oldu face te iliski yapti fotolarini koydu sarmas dolas!! Ben onun icn nelr dusunur planlarken onun yaptgna bak dogum gununde de onunlaydi!!
(igrenc bi d.gunu gecirmis tabi haliyle)
O an bitmisti benim icn ben onlari gormiim die oturdugum sehirden tasindim t.dag merkezdeki evime.kıştı evede dogal gaz geliyordu isinma problemi vardi buz gbi evde kaldim sirf memleketime gelmeyeyim onlar hakknda bsy duymayaym die.arkds grubumu degstrdm cnku brda herkes bzi bilio ve beni aldattgni onu yaptgnida gorduler facete!ben utandm miletten vallahi.o kış t.dagda kaldm.sagolsun yeni arkdslarimin hepsi destek oldu bana kafami dagtmaya calistim.ayni zamanda 2 kez bayildim carsida birdeb fenalastim hibsym yokken.ben icime cok atarim korktum sagligim bozulcak die.psikologa gtcektm ama onada guvemedim.insanlara guven duygumu yitirmistim iyice.arkdslarin yaninda iyi ama eve geldgmde kendmle bas basa kaldgmda nefesim kesiliyordu ruyalarimda onlari goruyor aglayarak ve ah ederek uyaniyordum hep hic beddua etmedim.ztn 1 aydan fazla surmez onlarn diyordum hizli yasa genc öl hesabiydi..ki ben ona hicbi yanls yapmadan bunlari yasatti bana.
Ve daha neler neler..bu sadece son yasadgm uzucu olaylardan biri..
Daha cok sey var yazsam okumaya sklrsiniz sayfalarca
ben ondan dogum gunumde bi cicek beklemisim cok mu?gecen yil asker degildi dogum gunumde sadece yemege gttik cicegi birak dogum gunun olmazsa olmazi pastadir o bile yoktu!icim cok buruk valla git gide kotuye gidiyor bende ona olan inancimi yitiriyorum..
ihanet benim gözümde affedilemez benimkiylede konuşuruz hep affedemeyeceğimz tek şey ihanet die.
keşke etmeseydn cnm ama işte olmuyor öyle..
Allah sabır versinnn
ailen biliyomu bu olayları cnm yani..seni üzen birini damat olarak kabul edebilecekler mi?
Biliyorlar ve kesinlikle hicbiri istemiyor onu bu yuzden en cok annemle cok tartisiriz.ama istememe sebepleri gecerli.beni uzmesi yipratmasi..
Haklilar ben olsam bende istemezdim kizimi uzen birini..ama iste sevgim,aliskanligim..
Canım benim yaa sen neler cekmissin böyle,
Sana birsey söyliyim mi beni aldatan adamı ben beklemezdim. o onu beklememi haketmiyo cünkü. Ki ben bu gibi konularda asla taviz veren bi insan degilim bi kızla uzaktan ufacık bi olayı olsa dahi atar yüzüğü bitiririm iliskiyi, bi kıza gözünün ucuyla dahi bakamaz beni seviyosa. Gercektenn cok cekmissin halada cektirmeye devam ediyo bu cocuk sana pes senin gibi fedakar birine hemde yazık acıdım ona, kıymetini gec olmadan anlar umarım
bu kadar çektirmiş biraz daha çektirrse nasıl dayanıcaksın sen cnm..
bak askerliğini bitirsin gelsin dersinki ya gelin isteyn 2 yıl içinde evlenelm yada 7 yılıma acımam bitirirm diceksin ben olsam derdim..ki affetmezdm ortada böle bi ilişki kalmazdı ama
aynı sizin yaşadıklarınızı yaşayan bir kuzenim var 15 yıldır çıkıolar hatta 16 olcak bu sene sizin ilişkinize benziyor hala evlenmediler.ablam tavrını koymadı çünkü şimdide beklio evlenme teklifi etse die.sen o gelince direk tavrını koy nişan falan yapın cnm madem seviosun dayanıcaksın :26:
Kızlar bnm çıkmam lazm pc yi kardeşime vericem...cepten takip edicem ama cevap yazamıcam hepinizi öpüyorum
Sinemcim bir gelişme olursa yaz buraya ararsa falan..
Gıcık oldum ama haaa..ne güzel konuşuyorduk nöbette şuan kulede mahkumlar voleybol oynamaya çıktı konuşamıyoruzz
off sinemcim walla beni yalnis anlama ama arkana bakmadan kac. bence sana eline saglik diyen olmucak aksine kiymetin bilinmemeye devam edicek sonrada sen pisman olucan keske zamaninda bitseymis die. bende ewi temizledim yedibucuk gibi gelicek annesi bakalim neler olucak
Bizede bildir tatlim neler olacagini ben bile heycanlandim..
Ama cnm biz iyiykende muhtesem bir ciftiz cok nazarda deger sacma sapan tartismalarda ondan olabilir..
Tabi buyuk olan sebepleri demiorm kesnlikle.
Askerdeykende ayrilmam diyorum cnm cok buyuk bsy olmadgi surece.laf ettiremem kendime beklemek zor geldi bak birakti dicekler hic alakasi yok aslinda allahta bilio ya.ama olsn bakalm beklicem bi sure daha..
basim kazan gibi resmen yaaa moralimde cok bozuk insallah kendimi tutarim yanlari da aglamam
iyiyim canım sen nasıslsın
Kiyamaaaam..
Onlar mahkumlar hicbsy hak degil onlara ne die oynatirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?