92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım benim yaa sen neler cekmissin böyle,
Sana birsey söyliyim mi beni aldatan adamı ben beklemezdim. o onu beklememi haketmiyo cünkü. Ki ben bu gibi konularda asla taviz veren bi insan degilim bi kızla uzaktan ufacık bi olayı olsa dahi atar yüzüğü bitiririm iliskiyi, bi kıza gözünün ucuyla dahi bakamaz beni seviyosa. Gercektenn cok cekmissin halada cektirmeye devam ediyo bu cocuk sana pes senin gibi fedakar birine hemde yazık acıdım ona, kıymetini gec olmadan anlar umarım

ihanet benim gözümde affedilemez benimkiylede konuşuruz hep affedemeyeceğimz tek şey ihanet die.
keşke etmeseydn cnm ama işte olmuyor öyle..
Allah sabır versinnn

ailen biliyomu bu olayları cnm yani..seni üzen birini damat olarak kabul edebilecekler mi?

Biliyorlar ve kesinlikle hicbiri istemiyor onu bu yuzden en cok annemle cok tartisiriz.ama istememe sebepleri gecerli.beni uzmesi yipratmasi..
Haklilar ben olsam bende istemezdim kizimi uzen birini..ama iste sevgim,aliskanligim..

Biliyorlar ve kesinlikle hicbiri istemiyor onu bu yuzden en cok annemle cok tartisiriz.ama istememe sebepleri gecerli.beni uzmesi yipratmasi..
Haklilar ben olsam bende istemezdim kizimi uzen birini..ama iste sevgim,aliskanligim..

bu kadar çektirmiş biraz daha çektirrse nasıl dayanıcaksın sen cnm..
bak askerliğini bitirsin gelsin dersinki ya gelin isteyn 2 yıl içinde evlenelm yada 7 yılıma acımam bitirirm diceksin ben olsam derdim..ki affetmezdm ortada böle bi ilişki kalmazdı ama
aynı sizin yaşadıklarınızı yaşayan bir kuzenim var 15 yıldır çıkıolar hatta 16 olcak bu sene sizin ilişkinize benziyor hala evlenmediler.ablam tavrını koymadı çünkü şimdide beklio evlenme teklifi etse die.sen o gelince direk tavrını koy nişan falan yapın cnm madem seviosun dayanıcaksın :26:

Son düzenleme:

Herkes diyor bana cok sabirlisin cok yumusak kalplisin diye.acaba basima gelecek varda ondan mi bu sabrim..onun bana yaptgni baskasi bana yapsaydi birak 2. sansi vermeyi yanindan bile gecmezdim yolda.
Umarim anlar ve degisir cnm.herkes bana diodu askerde degisir kiymetini cok anlicak gorceksn bak bde doguya gidio kafasina dank etcek hersey vs.vs
insallah diyordum ama goruyorum ki bsyin degistigi yok
insallah bundan sonra ne diim..
Bde bu yaz bzm cok olayli olcak kesin yazi o orda eli kolu bagli ben burda ozgur..bde yazliga gtcez iice meraklancak.bu yaz ayrilmazsak biz bdaha hic ayrilmayiz diyorum..
Bde annesi diomus ki sinem beklemez diye.manyak oglunun bana nelr cektrdgni bilmio tabi.ben tavir yapinca suclu oluyorum.beklememem onun icn onemli ndn beklemedigim degil cahil insan!!!
Susu olsa nolcak dusunce yok demekki

Kızlar bnm çıkmam lazm pc yi kardeşime vericem...cepten takip edicem ama cevap yazamıcam hepinizi öpüyorum

Sinemcim bir gelişme olursa yaz buraya ararsa falan..

O dio cnm geldgm yaz hemen nisan yapcaz die.ben pek inanmiyorum ozgurlugune kavusunca fikri degiseblr gbi gelio ama bilmiorm bakalm gorcez..
Ona da dedim geldgn gbi bsyler olmazsa isi resmiyete cevirmezsen bdaha yaninda degil sadece aklinda kalirim haberin olsn.gayette cddi soyluyorum.uzattikca adam evlenmeye cekinir cnm alisir bu sekilde evlenip sklmaya gelmez.subat sonu gbi gelcek.seneye dogum gunume kdr muddet vercem 2 ay yani.o zmna kdr adim atmazsa bitircem.dogum gunumde babama acikca ben sozlumle yada nisanlimla vs. olcam diyebileyim ne o ya cocuk gbi kac yasina geldik yalanlarla cikiyorum evden buda benim sinirimi bozuyor!!

Gıcık oldum ama haaa..ne güzel konuşuyorduk nöbette şuan kulede mahkumlar voleybol oynamaya çıktı konuşamıyoruzz

off sinemcim walla beni yalnis anlama ama arkana bakmadan kac. bence sana eline saglik diyen olmucak aksine kiymetin bilinmemeye devam edicek sonrada sen pisman olucan keske zamaninda bitseymis die. bende ewi temizledim yedibucuk gibi gelicek annesi bakalim neler olucak

Bizede bildir tatlim neler olacagini ben bile heycanlandim..
Ama cnm biz iyiykende muhtesem bir ciftiz cok nazarda deger sacma sapan tartismalarda ondan olabilir..
Tabi buyuk olan sebepleri demiorm kesnlikle.
Askerdeykende ayrilmam diyorum cnm cok buyuk bsy olmadgi surece.laf ettiremem kendime beklemek zor geldi bak birakti dicekler hic alakasi yok aslinda allahta bilio ya.ama olsn bakalm beklicem bi sure daha..

basim kazan gibi resmen yaaa moralimde cok bozuk insallah kendimi tutarim yanlari da aglamam

Kiyamaaaam..
Onlar mahkumlar hicbsy hak degil onlara ne die oynatirlar

Ay cnm deme öylede ya suçsuz yatanlarda var sonuçta.zaten buraya yazdıktan 5 dk sonra yine aradı.rüzgar çıkmış girmiş mahkumlarda içeri.şimdi bitti nöbet şimdi kapattık deminde arkadan bir mahkum horoz sesi çıkardı benimki yüksekte kulede sesi gelio düşün komedi ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…