Ay cnm deme öylede ya suçsuz yatanlarda var sonuçta.zaten buraya yazdıktan 5 dk sonra yine aradı.rüzgar çıkmış girmiş mahkumlarda içeri.şimdi bitti nöbet şimdi kapattık deminde arkadan bir mahkum horoz sesi çıkardı benimki yüksekte kulede sesi gelio düşün komedi ya
Gülşahcım hayırdır kayınvaldenler neden geliyor
Aaa olmaz oyle burda ozel yok yabanci yok zaten bizede soyle heheh
konusmaya canim cagatay benim attigim mesajlari annesine atmis dun saygisizliklari yuzunden tartismistik bide ailesinin fazlasiyla illgisizligi konumuz var annemgil cok sinirlenio ilgisizliklerine gorucu isteme gibi duyumlar gelio anneme hala dugun olmadi olmucaksa istemeye gelelim felan diye annemgilde artik bu yapilanlara karsi gelen duyumlara olumlu bakmaya basliyolar bende bunlari soyledim kendine ceki duzen ver hic hos seyler olmucak dedim gitmis bunlari annesine gondermis anneeside beni aradi askerdeki adama olemi denir felan dedi gitmis annesigile siz gulsahla ilgilenmiosunuz die baskasina veriolarmis demis allahim ya ben suclu oldum halbuki konu hic oyle bisi diil annemde cok sinirli inceldigi yerden kopsun biktim ben dio
Canım ya bak bence aranızda ki sorunları ailelere yansıtmayın. Ailesinin ilgisizliği hiç hoş değil haklısın. Ama aileler karışınca olaya hiç çıkılmaz bir hal alıyor benim gördüğüm bu. Umarım tatlım orta yolu bulursunuz sen yapıcı ol iki ailenin arasında
canim ilk defa konu aileye yansidi sayesinde ama gülşen yaa bende dayanamiyorum artik ilgisizliklerine kafayi yicem benim herkesten neyim eksik
Edaaaa sana bir özelden mesaj atıcam bakı ver
canim ilk defa konu aileye yansidi sayesinde ama gülşen yaa bende dayanamiyorum artik ilgisizliklerine kafayi yicem benim herkesten neyim eksik
Canım aman boşver ilgilenmesinler
Seninki ilgilensin yeter. Takma cidden bak ben olsam takmazdım. Ben konuşuyorumda ne oluyor geziyorumda ne oluyor. Kendi ailen gibi asla olamıyorlar bak inan. Sizz kendinize bakın yeter seninki ilgisizse ayrı
konusmaya canim cagatay benim attigim mesajlari annesine atmis dun saygisizliklari yuzunden tartismistik bide ailesinin fazlasiyla illgisizligi konumuz var annemgil cok sinirlenio ilgisizliklerine gorucu isteme gibi duyumlar gelio anneme hala dugun olmadi olmucaksa istemeye gelelim felan diye annemgilde artik bu yapilanlara karsi gelen duyumlara olumlu bakmaya basliyolar bende bunlari soyledim kendine ceki duzen ver hic hos seyler olmucak dedim gitmis bunlari annesine gondermis anneeside beni aradi askerdeki adama olemi denir felan dedi gitmis annesigile siz gulsahla ilgilenmiosunuz die baskasina veriolarmis demis allahim ya ben suclu oldum halbuki konu hic oyle bisi diil annemde cok sinirli inceldigi yerden kopsun biktim ben dio
Saka diorum be cnm :)
o mahkum siyirmis herhalde iyice.sizde oh masallah hep teldesiniz bol bol radyasyon aliyorsunuz konusmayin o kdr zararli
bakin bize ne kdr saglikli yasiyoruz benimki dag basinda bol oksijen cep tel yok int.yok hatta ben ble yokum o derece saglikli yani :111:
Alemsin kız
birşey göstercem edaya burdn göstermyrm
aynen cnm sorma bu cep telf olayı olunca baya abarttık 700 dkkayı 1 haftada bitirdik ya.şimdidenm paket yapamıorz ikimizinde bitti yioruz öyle anamdan falan arıyorum
deme öyle cnm ya bir haber yok dimi
GRGR+ cnm msj atamıyorum sana posta kutun doluymuş :)
bitanem benimki ilgilide benim ailem cok sinirleniyo agustosta nisanimiza dort yil olucak dort yilda sadece iki kere geldiler boyle is olurmu ben arada kaliyorum
Saka diorm cnm tmm at at izin verdim
Yok haber tatlim kolay akillanmaz o aman naparsa yapsin yeter cabaladim tepeme bindi iice ztn
bitanem benimki ilgilide benim ailem cok sinirleniyo agustosta nisanimiza dort yil olucak dort yilda sadece iki kere geldiler boyle is olurmu ben arada kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?