nasılsınn canım benim
nasılsıın tatlım
günaydın edacımmmm
evet evet pazar yaa herkes pc başında sanırım
cerennnn bir bitse sanki son günlerde geçmek bilmiyor yaaaAMİNN güzelimmm sizde o günleri görüceksiniz bak
nasılsınn canım benim
nasılsıın tatlım
Walla kizlar ben hic iyi degilim konu actim belki gormussunuzdur benim kufur etmeyi espri saka zannedio dun ole bi sorun yasadik bende kendine ceki duzen ver yeter artik dedim zaten ailesinin ilgisizligi yuzundende ailem sorun cikariodu bak nisanli oldugumuz halde istemeye gelmek isteyenler oluyo bu tavirlarin yuzunden ailem artik bitirip baskalarina olumlu bakicak haberin olsun demistim dun gitmis annesigile anlatmis annesi beni aradi aksam bize gelicek sonuc ne olucak bilmiyorum ama cok kotuyum annem inceldigi yerden kopsun diyo
Walla kizlar ben hic iyi degilim konu actim belki gormussunuzdur benim kufur etmeyi espri saka zannedio dun ole bi sorun yasadik bende kendine ceki duzen ver yeter artik dedim zaten ailesinin ilgisizligi yuzundende ailem sorun cikariodu bak nisanli oldugumuz halde istemeye gelmek isteyenler oluyo bu tavirlarin yuzunden ailem artik bitirip baskalarina olumlu bakicak haberin olsun demistim dun gitmis annesigile anlatmis annesi beni aradi aksam bize gelicek sonuc ne olucak bilmiyorum ama cok kotuyum annem inceldigi yerden kopsun diyo
İiyimm cnm sen nasılsınnn
günaydın cnm nasılsınn ?
aynen aynen kesin gülşen yine gezmelerdedir ama gizeminde aöf sınavı vardı
günaydın edacımmmm
evet evet pazar yaa herkes pc başında sanırım
cerennnn bir bitse sanki son günlerde geçmek bilmiyor yaaaAMİNN güzelimmm sizde o günleri görüceksiniz bak
İiyimm cnm sen nasılsınnn
günaydın cnm nasılsınn ?
aynen aynen kesin gülşen yine gezmelerdedir ama gizeminde aöf sınavı vardı
iyiyim kızlar bende cayımı aldım oturdum pc basınaiyiyim cerencim sen nasılsın?
insallah canm benimm sabırsızlıkla bekliyorum bende o günleri
iyiyim kızlar bende cayımı aldım oturdum pc basına
canım okudumda az önce, yaa en basta tepkini fazla ortaya koymadıgın için olmus bence buralara kadar gelmis durum hic haz etmem öyle insanlardanannesi ne için gelicek onu anlamadım benn oturup ne konuscaksınız evlilik konusunumu
insallah canm benimm sabırsızlıkla bekliyorum bende o günleri
iyiyim kızlar bende cayımı aldım oturdum pc basına
canım okudumda az önce, yaa en basta tepkini fazla ortaya koymadıgın için olmus bence buralara kadar gelmis durum hic haz etmem öyle insanlardanannesi ne için gelicek onu anlamadım benn oturup ne konuscaksınız evlilik konusunumu
Kizlar benimki bugunde daha aramadi beni.aman butun hevesimi kiriyor ztn cani sag olsunda isterse hic aramasin keyfi bilir benim aramaya niyetim yok.az once ortak bi arkdsmz aradi beni hatta bizi tanistiran kisi (erkek) napion die.bsyden haberi yok belliki bende bsy demedim ben demem ztn o der boyle seyleri.hemd gunduz konusmuslar baya musaitmis yani bana musait degil o!!!
Bende kurcalamadim ne konustular die arkdslar sonucta ne konusurlarsa konussunlar banane.askerdeyken boyle davranirsa benden gittikce sogurum umarim oyle olmaz herseyin guzel olmasini istiyorum
gulsahcim cnm cok uzuldum sizin durumada.kufuru bende hic sevmem yakistiramamda kiz olsn erkek olsn.benimki pek etmez ama edincede eder yani.bana sayili etmistir salak manyak disinda.onlarda da hep tepkimi gosterdim ama gostersem nolcak yine baristim iste durum degismiyor.ailesinin ilgisizliginede gelince ogullari olmayinca senide pek onemsemiyorlar galiba yada tam benimseyemediler mi.sizde bilmiyorum ama genelde kayinvalide gelini cok kiskanir ogluyla paylasmak istemez.bizde de durum boyle.bende gorusmuyorum konusmuyorum kaynana adayimla.boyle insan gormedim ben ne saniolarsa kendilerini.sanki onlar bu yoldan gecmedi onlar kaynana faktoruyle tanismadi.kaynana deyince tuylerim diken diken oluyor!!!
Ben istiyorum ki cok yakin anne kiz gbi olalm kiskanclik olmasn.o oglunu opse sarilsa valla hic kiskanmam.bende o tur kiskanclik yoktur aksine memnun olurum mutlu aile tablosuna..
Eee kızlar ses verin nee var ne yookkk
aman bırak canm aramasın tilkinin dönüp dolasacagı yer kürkcü dükkanı korkma, cenkte böyleydi hattını kırıp ertesi gün beni arıyodu ne arıycam o arıycak it gibi.. cok yüz verme canım sorma kardesine falanda bırak bi bekle 1 hafta o mutlaka arar senii bak görKizlar benimki bugunde daha aramadi beni.aman butun hevesimi kiriyor ztn cani sag olsunda isterse hic aramasin keyfi bilir benim aramaya niyetim yok.az once ortak bi arkdsmz aradi beni hatta bizi tanistiran kisi (erkek) napion die.bsyden haberi yok belliki bende bsy demedim ben demem ztn o der boyle seyleri.hemd gunduz konusmuslar baya musaitmis yani bana musait degil o!!!
Bende kurcalamadim ne konustular die arkdslar sonucta ne konusurlarsa konussunlar banane.askerdeyken boyle davranirsa benden gittikce sogurum umarim oyle olmaz herseyin guzel olmasini istiyorum
gulsahcim cnm cok uzuldum sizin durumada.kufuru bende hic sevmem yakistiramamda kiz olsn erkek olsn.benimki pek etmez ama edincede eder yani.bana sayili etmistir salak manyak disinda.onlarda da hep tepkimi gosterdim ama gostersem nolcak yine baristim iste durum degismiyor.ailesinin ilgisizliginede gelince ogullari olmayinca senide pek onemsemiyorlar galiba yada tam benimseyemediler mi.sizde bilmiyorum ama genelde kayinvalide gelini cok kiskanir ogluyla paylasmak istemez.bizde de durum boyle.bende gorusmuyorum konusmuyorum kaynana adayimla.boyle insan gormedim ben ne saniolarsa kendilerini.sanki onlar bu yoldan gecmedi onlar kaynana faktoruyle tanismadi.kaynana deyince tuylerim diken diken oluyor!!!
Ben istiyorum ki cok yakin anne kiz gbi olalm kiskanclik olmasn.o oglunu opse sarilsa valla hic kiskanmam.bende o tur kiskanclik yoktur aksine memnun olurum mutlu aile tablosuna..
sıcak bunaltıcı bi hava safakta sözde 200lere düstü küfür gibi geliyo su rakamlar bana 300 daha iyiydi yaa eda
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Eee kızlar ses verin nee var ne yookkk
edacım yaa az önce ömerle konuştu şu taınma işi vardı yaa o kesin gibi bi şeymiş ama merkez değilfarklı bir köyü ama sınırda aklım orda kaldı ona bakıyodum netten ama bir şey yok..daha ne zman taşıncakları belli değil ama şimdiden nasıl olacak rahat olacak mı diye düşünmeden edamiyorum
sinemcimmmmm aramamış sanırım canım daha ama bence arıycak gör bak üzme kendini tatlım aklı başına gelicek gör bak
sinemcim cnm saat daha erken onun kendince siniri inmemiştir akşama en geç yarın arıcak sen arama ama sakın. haklısı nhaksız durumuna düşme cnm
Aynen be ceren al bendende o kadar ya daha 290 sanki 1 aydır 200lerdeym of geçmio...bir 150 yi görsem tamam dicem ama daha çokkkkk var!
sıcak bunaltıcı bi hava safakta sözde 200lere düstü küfür gibi geliyo su rakamlar bana 300 daha iyiydi yaa eda
aman bırak canm aramasın tilkinin dönüp dolasacagı yer kürkcü dükkanı korkma, cenkte böyleydi hattını kırıp ertesi gün beni arıyodu ne arıycam o arıycak it gibi.. cok yüz verme canım sorma kardesine falanda bırak bi bekle 1 hafta o mutlaka arar senii bak gör
edacım yaa az önce ömerle konuştu şu taınma işi vardı yaa o kesin gibi bi şeymiş ama merkez değilfarklı bir köyü ama sınırda aklım orda kaldı ona bakıyodum netten ama bir şey yok..daha ne zman taşıncakları belli değil ama şimdiden nasıl olacak rahat olacak mı diye düşünmeden edamiyorum
sinemcimmmmm aramamış sanırım canım daha ama bence arıycak gör bak üzme kendini tatlım aklı başına gelicek gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?