92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canim seninki nerde askerlik yapiyordu sehir ve karakol mu?
Geri cekilme olacak ya guzergahtaki 120 karakol bosaltilacak sizinkide onlardan biri mi acaba?

Yok tatlim aramicam kardesinide..kardesini araynca ztn abisinin beni aramadgni soylems gbi oluyorum ki merakimi dile getryrm.firsat vermicem kimseye hele onun ailesine asla!
Edaya yazdm cnm smdi bsy bak bak ona

seninkininde askerlk psikolojisini iyice bozmus bazılarına yarıyo bazılarına yaramıyo bu askerlk anlamadım.. cenkte böyleydi dengesizdi düzeldi 1 2 aydır cok sükür agzımın içine bakıyo artık allah bozmasında.. ben gercekten bu erkekleri anlamıyorum kendilerini cokmu zeki sanıyolar acaba tek düsündükleri karsı tarafın bi yanlısını bulma cabaları.. ne bos ne gereksiz yaa.. bos bos düsünüp kavga cıkarmak için fırsat kollıycagınıza barısmak için gönlümüzü almak için uğrasın düsünün biz kızlar zaten 2 cümleye bakıyoruz anında tav oluyoruz oturmus burda gecemizi gündüze katarak sizide bekliyoruz daha ne istiyosunuz bilmiyorumki..

canımm ya sevglinin düzelmesi şart her konuda hemen hemen üzüo seni baksana sinem hiç haketmiyorsun ama sen tabikiii burda ne kadar endişeleniyorsun görüyoruz anlıyoruz yani..bence aradığında bu konuyu çözdükten sonra diğerlerinide konuş derim hani ne blm o attığı iftiralar falan hiç hoşş değil...ama düşünmeden konuşma bendede var cnm yani hani bir anda ağızdanda çıkabilio işe...
sen ona yne kaybetme korkusu ver arama aradığındada soğuk ol tatlım.birde onca yıl sende haklısın....
tabiki karşılığı bu değil onun sevgisinden eminmisin peki? yanlış anlama hani merak ediorm en yi sen bilirsin bir lafından hareketinden anlarsın

Aynen oyle canim..
Ah bende o gunleri bi gorebilsem.cektigim cefalarin sefasini bi surebilsem..
Onada hep diyorum aramiz bozulsun die daha cok bsyler arastirma suclama cabasindasin onun yerine barismak icn caba harcasan daha guzel olmaz mi..
Anlamiyor iste dik kafali!!
Omur boyu napcam bilmiyorum ben cnm is ciddiye bindikce dusunmeye basladim ben
boyle yaptikca o beni cok dusundurur..

sınırda mı olcakmış cnm..belki daha rahat olur da taşınma olayını nerden çıkarmışlar ki hayırlısı olsn tatlım

İnsallah bir an once gelir tatlim..
Sende uzulme kuzum hersey olacagina varir.rabbim hayirli yazilar yazsin askerine ve hepimizinkine..
Sonrada akil fikir versin!!!

Canim seninki nerde askerlik yapiyordu sehir ve karakol mu?
Geri cekilme olacak ya guzergahtaki 120 karakol bosaltilacak sizinkide onlardan biri mi acaba?

evet edacım sınırda olcaklarmış hala tam belli değil diyor ama anlamadım bende bilmiyorum tatlım yaa rahat mı olur tam suriye sınırı şu aralar tamam bir şey yok ama işte ne olacağı belli değil korkuyor insan nerden çıktığını hiç bilmiyorum canım yaa

mardinde tatlım karakolda şimdi sınır karakoluna taşıncaklarmış sanırım..AMİNNN Allah'ım tüm askerlerimizi korusun..valla bilmiyorum sinemcim ama bencede geri çekilmeyle alakalıymış gibi geliyor bana

canm bnm senin tek yapman gereken onu arayıp sormamak, ancak böyle oturup düsünücek biyerde hatamı yaptım beni her zaman arayan kız aramıyo dicek onun oturup düsünmesini sen saglayabilirsin ancak

suriye sınırı mı oluyor cnm anladım neyse bak net bir şey yokmuş daha cnm taşınma olduğnda belli olur o

evet canım malesef sınırda aynen eda yaa bekleyip görücez bakalım nolcak?

Allahın izniyle bir şey olmaz cnm zaten her şeyde tek yaptığımız beklemk..beklemek..
ama sizin izne az kaldı o zaman belki izinde olur taşınma aşamasında cnm daha iyi olur o yoğunluktan kurtulur.

Son düzenleme:
Allahın izniyle bir şey olmaz cnm zaten her şeyde tek yaptığımız beklemk..beklemek..
ama sizin izne az kaldı o zaman belki izinde olur taşınma aşamasında cnm daha iyi olur o yoğunluktan kurtulur.

evett edaaaa son 29 artık 30 larıda bitirdik onu düşünüp bi mutlu oluyorum ki anlatamam
inan hiç bilmiyorum canım yaa nolcak nasıl olacak :44:
bekle bekle bakalım sonumuz nolcak tatlım yaaa bitsede kurtulsak hepimiz

Eminim canim sevgisinden.ama deger yeteri kadar vermiyor.sevgiyle birlikte aliskanlikta var tabi artik bizde..

Sİze bsy soylim mi sok olrsunuz!her hatirlayimda gozumden yas gelir o gunki hisse kapiliyorum simdide oldugu gibi...
1 bucuk yil once onun dogum gunune 2 ay kala ben arkdslarimi arkadaslarini hediyemi hersyimi dusundm planladim yer mekan hersey mukemmel olacakti.onun arkdslarinada soledim hicbiri solemedi ona 1 ay kala dahada kesinlestrdm fln.son 15 gun kala beni aldatti baska kizla oldu face te iliski yapti fotolarini koydu sarmas dolas!! Ben onun icn nelr dusunur planlarken onun yaptgna bak dogum gununde de onunlaydi!!
(igrenc bi d.gunu gecirmis tabi haliyle)
O an bitmisti benim icn ben onlari gormiim die oturdugum sehirden tasindim t.dag merkezdeki evime.kıştı evede dogal gaz geliyordu isinma problemi vardi buz gbi evde kaldim sirf memleketime gelmeyeyim onlar hakknda bsy duymayaym die.arkds grubumu degstrdm cnku brda herkes bzi bilio ve beni aldattgni onu yaptgnida gorduler facete!ben utandm miletten vallahi.o kış t.dagda kaldm.sagolsun yeni arkdslarimin hepsi destek oldu bana kafami dagtmaya calistim.ayni zamanda 2 kez bayildim carsida birdeb fenalastim hibsym yokken.ben icime cok atarim korktum sagligim bozulcak die.psikologa gtcektm ama onada guvemedim.insanlara guven duygumu yitirmistim iyice.arkdslarin yaninda iyi ama eve geldgmde kendmle bas basa kaldgmda nefesim kesiliyordu ruyalarimda onlari goruyor aglayarak ve ah ederek uyaniyordum hep hic beddua etmedim.ztn 1 aydan fazla surmez onlarn diyordum hizli yasa genc öl hesabiydi..ki ben ona hicbi yanls yapmadan bunlari yasatti bana.
Ve daha neler neler..bu sadece son yasadgm uzucu olaylardan biri..
Daha cok sey var yazsam okumaya sklrsiniz sayfalarca
ben ondan dogum gunumde bi cicek beklemisim cok mu?gecen yil asker degildi dogum gunumde sadece yemege gttik cicegi birak dogum gunun olmazsa olmazi pastadir o bile yoktu!icim cok buruk valla git gide kotuye gidiyor bende ona olan inancimi yitiriyorum..

ya bebeim bişey dicem ama kızma ya bir ilişkide aldatma oluyorsa o ilişki ilişki değildir ki neden affettin tatlım ya hiç bir şekilde kabul edilemez aldatma hiçbir şekilde! 1 kere yapan bir kere daha yapar yani...
ya tatlım bak bu diyeceklerim belki abartı gelebilir sana ama bir erkek aldatıyorsa sevmiyordur bebeğim ya olmaz böyle bir şey yani.! nasıl affedersin ihaneti...
hiç ama hiç haketmiyor seni! HİÇ!

sinemcimmm valla sabrına hayran kaldım..okuduklarıma inanımıyorum yahu..hiç bir şey yokken mi yaptı bunu?canım yanlış anlama ama da sen nasıl tekrardan kabul ettin güvendin?:44:

Hic tabi..bana cok arkdsm tepki gosterdi barisinca.yalvardi yakardi fln uzun sure kostu pesimden snra yne kandirdi
en buyuk hata bende aslnda affetmemeliydim hic.ama askerligi one surdu askere gidicem subatta (gecen yil) fln dedi.bu sekilde kandirdi.ona karsi duygularim temiz dayanamadim bende safim iste..
Ben ona bde askere gtmeden once beddua gbi bsy demistim ama smdi pismanim cnku ilk ve en cok uzulen yine benim
Askere gittiginde allah cektirsin sana bana yaptiklarini bedenen degil ama ruhen aci cekersin insallah surun orda da aklin basina gelsn dedim.gitti tunceliye catismalarin oldugu yere :/
Beddualarim cok tutar benim o yuzden kimseye etmiyorum..allah bilir ne yapicagni diyorum..

ihanet benim gözümde affedilemez benimkiylede konuşuruz hep affedemeyeceğimz tek şey ihanet die.
keşke etmeseydn cnm ama işte olmuyor öyle..
Allah sabır versinnn

Kac kizlada kapimin onunden arabayla gecti..bende dedim o arabanin basina hic hayir gelmesin bozulsun hic duzelmesin dedm cok icten.aynen oyle oldu.araba 7 aydir servisten cikamiyor.hic kullanamiyorlar istanbulda serviste.benimkide dio geri cek o dedgni hayir duasi et nolur dio.bende asla etmem diorm.yeni araba almadan olmaz szn isiniz dedim.kac kere geldi araba buraya oldu die ertesi gun yne gtti servise
hakketti napim..
Yeni arabayla yne aynisini yaparsan bu sefer daha beter olsun dedim.. cok fenayim ama haketmeseydi..

ailen biliyomu bu olayları cnm yani..seni üzen birini damat olarak kabul edebilecekler mi?

sinemcimmm valla sabrına hayran kaldım..okuduklarıma inanımıyorum yahu..hiç bir şey yokken mi yaptı bunu?canım yanlış anlama ama da sen nasıl tekrardan kabul ettin güvendin?:44:

Vallahi hicbsy yokken cnm.bsy olsa ztn d.gunu icn o kdr plan yapmam bir suru arkadasimiz sahit.salak oldgum icn iste aptalim salagim okuzum.hemde onde bayrak sallayanim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…