heyecan bastı gülşen ya...Allahım inş olur bizim kızlar nerde kamile merve gizem ceren gelselerde görseler sanki düşmüş gibi heyecan yaptım niyeyse şimdi haberlerde erdoğanın konuşmaısnı vercekmiş kamptan ona bakıcam
hoşbuldum bebeğim ay inşallah allah yüzümüze baksın yaa.. çok gereksiz 15 ay olması zaten
Ahh ahhh kısalsa şöyle 12 ay olsa bzimkiler 3 ay erken gelse anaaaam nasıl güzel olur beee
Ahh ahhh kısalsa şöyle 12 ay olsa bzimkiler 3 ay erken gelse anaaaam nasıl güzel olur beee
sanmıyoryum cnm şimdi bir haber gördüm ilerleyen yıllarda demişler kısmet artık..naber cnm.
Güzel olur mervecm ama bilmiorm ya..nasılsın bakalm nasıl gidio sevdiceğin hala aynı dimi
güzel yavrum bi sorun yok hatta bugün çaşıya çıktı görüştük baya ama sağolsun benm kamera saçmalık yaptı çalışmadı bi süre sonra o yzden kapattım bide ananemler dedemler falan gelmişlerdi,kaçak göçek görüştükşimdi faceye foto koymuşlar onlara bakıyorum sen nasılsn bakalım
Aynen pek umutlanmamk gerek...cababu 18aydan 15aya düşme süreci nasıl olmuştu?
hiç bilmiorm ki o zamanı cnm yaşımız tutmaz ona
doğrunyse ya umut fakirin ekmeği bi umut bekliceezz biz beklerken düşcek diye,şafaklar biter gider ztaen
Kısalmasa da beklemeye devaam yavrularrredacım kaçtım canım ben çay koyup sörvayvı izlicem sunum vardı bisürü yazı yazdım slayt hazırladım artık yazacak gücüm kalamdı öpüyorm gece görüşürzz
Askerligin kisalmA durumuyl Ilgili haberlere baktim da kızlar nedense aksine bnm hevesm ıyice gitti baksanza resmen gecistrmisler ilerde ilerde diye.. Haberler canımı sıktı ya .. Umudumu azalttı
18 aydan nasıl düşmuş bnm duyduğuma gore bi anda olmuş yanii sabah direk bir haber çıkmış askerlik düştü diye .. Bi anda yani..
Anladığım kadarıyla bize vurmıycak askerlik düşmesi vursa vursa 93 lere vurabilir belki kızlar 92/4 sizede vurabilir ne zaman biticek bu geri geri çekilme acaba
Canım elbet düşücek ama bize vurmaz hatta bence anca 1 veya 2 yıl sonra düşer düşersede diye düşünüyorum
Bnce de tatlım birkaç yıla düşeceği kesinde iste .. Malesef şimdi değil :/
Ay evet ya ha düştü düşecek derken bi bakmışz safak ,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?