92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ahh ahhh kısalsa şöyle 12 ay olsa bzimkiler 3 ay erken gelse anaaaam nasıl güzel olur beee

hoşbuldum bebeğim ay inşallah allah yüzümüze baksın yaa.. çok gereksiz 15 ay olması zaten

sanmıyoryum cnm şimdi bir haber gördüm ilerleyen yıllarda demişler kısmet artık..naber cnm.

Ahh ahhh kısalsa şöyle 12 ay olsa bzimkiler 3 ay erken gelse anaaaam nasıl güzel olur beee

Güzel olur mervecm ama bilmiorm ya..nasılsın bakalm nasıl gidio sevdiceğin hala aynı dimi

Son düzenleme:

sanmıyoryum cnm şimdi bir haber gördüm ilerleyen yıllarda demişler kısmet artık..naber cnm.

Güzel olur mervecm ama bilmiorm ya..nasılsın bakalm nasıl gidio sevdiceğin hala aynı dimi

güzel yavrum bi sorun yok hatta bugün çaşıya çıktı görüştük baya ama sağolsun benm kamera saçmalık yaptı çalışmadı bi süre sonra o yzden kapattım bide ananemler dedemler falan gelmişlerdi,kaçak göçek görüştük şimdi faceye foto koymuşlar onlara bakıyorum sen nasılsn bakalım

hımm tüh kötü olmş cnm ama iyiyseniz sorun yok önemli olan oo
İyiym cnm bende heyecan yaptım bir an ama tek habere bağlı kalmamak lazım işte okudum diğer haberleride sanmıorm kısalmıcak...

Kısalmasa da beklemeye devaam yavrularrr edacım kaçtım canım ben çay koyup sörvayvı izlicem sunum vardı bisürü yazı yazdım slayt hazırladım artık yazacak gücüm kalamdı öpüyorm gece görüşürzz

aynen yavrum beklemeye devam..
tamam canımm afiyet olsun iyi seyirler bende Galatasarayımın maçını izlicem kadeşimle babam maçta bende tvden izliym bari öpüyorum

Kızlar bugun aof sinavm vardi cihanla görüşmcktik ama sürpriz yaptı ve sabahtan görüştük :)) hatrlarsinz bi kere cafeye gitmedi diye aşırı kızmıştm oda söz vermişti tuttu
sinav 2 deydi çıkıştada alışverise gittim öldum yorgunluktan

Cok konuşmussunz oku oku bitmedi haaa :))

Anladığım kadarıyla bize vurmıycak askerlik düşmesi vursa vursa 93 lere vurabilir belki kızlar 92/4 sizede vurabilir ne zaman biticek bu geri geri çekilme acaba

Son düzenleme:
Askerligin kisalmA durumuyl Ilgili haberlere baktim da kızlar nedense aksine bnm hevesm ıyice gitti baksanza resmen gecistrmisler ilerde ilerde diye.. Haberler canımı sıktı ya .. Umudumu azalttı
18 aydan nasıl düşmuş bnm duyduğuma gore bi anda olmuş yanii sabah direk bir haber çıkmış askerlik düştü diye .. Bi anda yani..

Canım elbet düşücek ama bize vurmaz hatta bence anca 1 veya 2 yıl sonra düşer düşersede diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…