92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet ya o zamnlarada burda bizler için bi topik açarız ne olsa hatta başlığıı

tebrikler bayannn

thanks baby
sınavların nasılldı bakim? bu arada askerlik düşme mevzusu içimi daralttı sevindim haberlerde her yerde o mevzu ama bakalım....

Duşa gircektim giremiorum bir bakim dedim kaldım yahuuu
ha birde topiğin adı 92-3 92-4 yarenleriii evlilik söz nişanı olsun

sınavlar iyi gibiydi ya ama bakalım pekte fikrm yok sonuçları alınca söylerim ya bende ilk attığın linklere sevndm ama özellkle sonuncusu yani bu iş olcak evette bize yetişmicek gibi geliyo o açıdan ben üzüldüm brazcık..

önce beklediler şimdi evleniyorlar topiği de olablr parantez içi 92-3 92-4 yarenleri yazarız

bencede vurmıycak bize...neyse kısmet bee gizemim
aynen aynen çok güzel
' Önce asker beklediler şimdi muratlarına erdiler.. (düğün nişan söz 92-3/4 nasıl nasılll

bencede vurmıycak bize...neyse kısmet bee gizemim
aynen aynen çok güzel
' Önce asker beklediler şimdi muratlarına erdiler.. (düğün nişan söz 92-3/4 nasıl nasılll

kısmett be gülüm dermişim kroya bağlayarak

evet evett bu daha da güzel oldu geliştrdikçe güzelleşiyor...

kızlarrrr gelince fikri olan yazsın bu knudaaa

yavru ceylanlarım benim çıkmam lazım duş alıcam saçlarımı kurutucam bakım kremlerimi sürücem ohooo işim çok sevgilimin 12-3 nöbeti var gece yarım saatte konuşur uyurum artık öpüyorum sizi

yok kız bir gülşen bir ben varız istanbuldan
aynen babamla kardeşimde maçta gelirler birazdan
stad yıkılıodu maçı izledim bende tvden

tamam o zmn istanbuldan da iki gülümüz var çok uğramayanlardan var sanırım ist. ondan bana çok gibi geldi ..

yıkılmaz mı tabi haklı olarak ..
eda dünde bizim mahalle ykıldı o düğüne ek olarak birde arka mahallede başladı düğün yaz geldi yandık ya valla varya bide ana caddedeyiz ha.. olmasa nolcaktı bilmiyorum

ben yandım eller yanmasın favori şarkı zaten bi insan bunu düğününde çalarmı ya

Son düzenleme:

hahhaaşaka gibi ya
evleniyorum ama yanıorum misali ne garip insanlar var yaa

valla ben ankaranın bağlarından gircem horondan çıkcam düğünde

haydi kaçıorum kızlarrrr

hahhaaşaka gibi ya
evleniyorum ama yanıorum misali ne garip insanlar var yaa

valla ben ankaranın bağlarından gircem horondan çıkcam düğünde

haydi kaçıorum kızlarrrr

aynen ya insanlar garip en mutlu günde töbe töbe

ankaranın bağlarısız olmaz zaten

hadi öptüm tatlım bende kaçarım birazdan yarın beni zor bigün bekliyo

Kizlar annesi gitti bende gelip anlatiyim dedim gelip gitmeme olayini calistiklari icin vakitlerinin olmadigini ama beni cok sevdiklerini soledi cagatayin saygisizliklarini şok oldu ben bole birini tanimiyorum şok oldum dedi annemde bende rahatsiz oldugumuz herseyi soledik annem ya kendine ceki duzen verir yada bu is biter dedi anneside tek secenek var kendisine ceki duzen vericek dedi

kızlarrrr yarına quzim var var ödevlerşm var onları yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden giremedim çok fazla akşam..
benim hiç umudum yoktu askerliğin kısalma konusunda kızlar ama nedense şimdi acaba olabilir mi diyorum?bi ümit işte böyle böyle geçiricez sanırım günlerimizi
gülşahcım o kadar az gelmeleri şaşırttı acıkcası beni ama bence güzel bi uyarı olmuş onlara artık çeki düzen veiriler kendilerine en başdada çağatay..
veeeeeee TEBRİKLER GALATASARAYYY

Canım kayınvaliden sahip çıkmış ilişkinize ilgisiz olablirler ama bak hiç değilse ne olursa olur demio senide seviolarmış gülşahcım annesi derse düzeltir kendini
sıkma güzel canını düzelirr

Ne güzel canım bak açıklama yapmış.Senide seviyorlarmış.Çağatay ne saygısızlık yaptı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…