Veeee GALATASARAY
ŞAMPİYON!!!!
İnşallah canım ay evlencez gelicez bak buraya unutmayın he
evet ya o zamnlarada burda bizler için bi topik açarızne olsa hatta başlığıı
tebrikler bayannn
thanks baby
sınavların nasılldı bakim? bu arada askerlik düşme mevzusu içimi daralttı sevindim haberlerde her yerde o mevzu ama bakalım....
Duşa gircektim giremiorum bir bakim dedim kaldım yahuuu
ha birde topiğin adı 92-3 92-4 yarenleriii evlilik söz nişanı olsun
sınavlar iyi gibiydi ya ama bakalım pekte fikrm yok sonuçları alınca söylerimya bende ilk attığın linklere sevndm ama özellkle sonuncusu yani bu iş olcak evette bize yetişmicek gibi geliyo o açıdan ben üzüldüm brazcık..
önce beklediler şimdi evleniyorlar topiği de olablr parantez içi 92-3 92-4 yarenleri yazarız
bencede vurmıycak bize...neyse kısmet bee gizemim
aynen aynen çok güzel
' Önce asker beklediler şimdi muratlarına erdiler.. (düğün nişan söz 92-3/4 nasıl nasılll
kısmett be gülüm dermişim kroya bağlayarak
evet evett bu daha da güzel oldugeliştrdikçe güzelleşiyor...
kızlarrrr gelince fikri olan yazsın bu knudaaa
aynennnn aynen yazsın gelen
krom benimantalya gülüm hahaha
ahahahaa antalya gülüsü ha
sende istanbul gülü ama istanbul gülümüz çok dimi
yok kız bir gülşen bir ben varız istanbuldan
aynen babamla kardeşimde maçta gelirler birazdan
stad yıkılıodu maçı izledim bende tvden
tamam o zmn istanbuldan da iki gülümüz varçok uğramayanlardan var sanırım ist. ondan bana çok gibi geldi ..
yıkılmaz mı tabi haklı olarak ..
eda dünde bizim mahalle ykıldı o düğüne ek olarak birde arka mahallede başladı düğün ya geldi yandıkya valla varya bide ana caddedeyiz ha.. olmasa nolcaktı bilmiyorum
ben yandım eller yanmasın favori şarkı zatenbi insan bunu düğününde çalarmı ya
hahhaaşaka gibi ya
evleniyorum ama yanıorum misali ne garip insanlar var yaa
valla ben ankaranın bağlarından gircem horondan çıkcam düğünde
haydi kaçıorum kızlarrrr
iyi geceler kızlar.. ne bıtmez safakmıs.her gecen gun dha da zorlasıyor, gucum azalıyo off :/
Kizlar annesi gitti bende gelip anlatiyim dedim gelip gitmeme olayini calistiklari icin vakitlerinin olmadigini ama beni cok sevdiklerini soledi cagatayin saygisizliklarini şok oldu ben bole birini tanimiyorum şok oldum dedi annemde bende rahatsiz oldugumuz herseyi soledik annem ya kendine ceki duzen verir yada bu is biter dedi anneside tek secenek var kendisine ceki duzen vericek dedi
Kizlar annesi gitti bende gelip anlatiyim dedim gelip gitmeme olayini calistiklari icin vakitlerinin olmadigini ama beni cok sevdiklerini soledi cagatayin saygisizliklarini şok oldu ben bole birini tanimiyorum şok oldum dedi annemde bende rahatsiz oldugumuz herseyi soledik annem ya kendine ceki duzen verir yada bu is biter dedi anneside tek secenek var kendisine ceki duzen vericek dedi
Ne güzel canım bak açıklama yapmış.Senide seviyorlarmış.Çağatay ne saygısızlık yaptı tatlım
Ne güzel canım bak açıklama yapmış.Senide seviyorlarmış.Çağatay ne saygısızlık yaptı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?