sinemmmmmmm nerdesinnn aaradimi seninki
tatlım gülşah offline sanırım konu açmıştı ordan okuyabilirsin
canim cok kufurlu saygisizca konusmalari var millete kufur edio bunuda marifet yada saka olarak goruo bende bu durumdan biktimm
günaydın kızlaaar
nasılsınız?
gülşaaaah benim şafağım bugün tam 300 seninkide tam 200 tam 100 gün aramız
günaydın kızlaaar
nasılsınız?
gülşaaaah benim şafağım bugün tam 300 seninkide tam 200 tam 100 gün aramız
iyiim tatlim sen nasilsin seninkinin tlfn sokma ihtimali var mi
canım sen askerlk bitene kadar kafayı yersin böyle giderse bu cocuk kendi egosunu tatmin etmekten baska bisey düsünmüyo arams zorla özür dilettiriyo sana bu nasl bisey anlamadım böyle bi insanla sen hicbi türlü bas edemezsin diycek kelime bulamıyorum ben yani soktayım Allah kolaylık versinAradi caniiim neler oldu neler
Once saat 11 gibi aradi.ben is yerinde kutlamalari izliyordum ailemle.o saatte n snra aramaz dedm ama aradi nasil mecbur kalinca insan ariyormus bak!!
Nerdesn fln dedi ben tavirliyim ama.oda belliki yumusamis.bende dedim her zaman nasil oldgmdan once nerde oldugumu soruyorsun eskiden beri once beni mrk et sonra yerimi.oda onun icn aradm dedi!soledm keyfin ii yani izlemeye gtmssn dedi yorum yapmadim.aksam ne giydin dedi.nar cicegi elbisemi noldu dedim.ha su kisa olani yani dedi.bildigini! dedim.bende bi havalar ama gorceksiniz
Noldu nie aradin dedim.nerdesn die dio.gelde delirme!aksam naptn sakincali kimse var miydi nisanda kimler vardi dio.bende davetliler dedim.sakincali bildigin kim isim ver gordum gormedim diyeyim bnm icn sakincali kimse yoktu dedim.snra aksamki ve d.gunumde olan konuyu actm ben sessiz sakin konusuyorum ben oda bagira cagira!bekarim demsim die takmis manyak.evli miyim ben neyim?ben sana iliskim yok demedim ki bekarim dedim evli insanin evine gidincede kocasi evde yok muydu gelmedi mi tarzinda sorular soruyorsun sacmaliyorsun artk sen.evet bekarim soyadim ayni ve yuzuk gbi takim aksesuarim yok dedim.sonra tutuldu haksiz ya
ses yukselterek hakli cikmaya calisiyor ama gercegi oda biliyor.yuzume tel kapatmalarina kizdigimi soyledim biktm artk bundan insan gbi konus bnmle hep diorm sana bana tatli dille yaptiramicagn bsy yok die.ve ailemle biyerlere gtmeme laf edemezsn ben eve kapanamam iyice beni skma bunaltma!dedim.evde oturcaksn dio bagrarak deli!iste boyle dik olursan hicbi dedgni yapmam senin aksine tersini yaparim dedim!snra ben dedm sen senin dogum gununde bana yaptigini (bugun size anlattgm olay) hic bi kere bile karsina cikardim mi yuzune vurdum mu ima ettim mi dedim hayir dedi.smdi yne etmiyorum ama ona ragmen seninle baristiysam senin caba gostermen gerekiyor senin bana tatli dil guler yuz gostermen gerekiyor askersin bsy yap demiorm yapamazsin ztn tatli dil istiyorum senden bunu bile cok gordun ozel gunumde ustelik moralim bozukken ve sonunda.teli yuzume kapattin.dedim.
Beni dinlemiosn dio baska bsy demio.gtmicekmsm hicbiyere onun sozunden cikmicakmsm!akillandigin zaman ozur dilemek icin beni ara yoksa arama dedi yine yuzume kapatti!!! saka gbi dimi.
Ardindan hemen aradim teli baska asker acti bnmkini istedm sert ses tonumla gtti cocuk cagrmaya 2 dkda anca geldi arti daha uzaklasms olamaz bnmki hemen aradm.kesn cocuk onu konusmaya ikna etmeye calisti.cocuk yne tele geldi bacim morali cok bozuk smdi konusmak istemiyor daha snra konusun dedi.bende soyle ona yada tmm bsy soyleme hatta hicbsy soyleme tesekk.ii geceler dedim.bacim boyle yapmayin lutfen ben uzuldm durumunuza burasi cok ayri bi dunya kotu gun yasatma ona nolur anlayis goster alttan al bak bende nisanliyim 5 gun snra teskere alcam gidiyorum artk ama barisin burasini tahmin edemezsin dedi.bende dedim bugune kdr sen nisanlinin yuzune tel kapattin mi dedim.hayir kapatmadim yapmam ben oyle sey dedi.cocuk harbi cocuk cok sevdim 5 dk sohbet ettik ama kanim cok isindi..diyeblrdi savunmak icn evt bende kapattm yeri geldi fln die..ama durust davrandi.snra bende dedim seni tebrik ediyorum bu saygiyi konusarak anlasmayi benimkinede ogret.insallah orda saygiyi ogretirleree oyle gelir buraya ddm.oda dedi saygiyi bilemem ama sabri ogreniyor insan burda dedi.bende evet onu bende ogreniyorum bende burda onunla askerlik yapiyorum.sivilde de boyleydi o hep esip gurler yuzume tel kapatir.biktim artk farkina varsin herseyin orda bari dedim.cok haklisin dio hep cocuk.kavga sebebi fln solemedim sdce yuze kapatmayi soledm.snra biz annem ablam ben yuruyuse ciktk ordan eve gidioruz.o ortak arkadasmzi gordk telle konusuyorms meger bnmkiyle konusuoms.o cocukta hmn bizi gordgnu soledi salak!dems benimki ona sinemi arasana ulasamiorm teli kapali.bana dio ara.bende dedim telim kapali degil bak sen nasil ulastin.snra aradm.ayak yapio bna nerdeymsm kimleymsm.bilio iste o arkdstan ne soruo yne uyuz oluyorum bu tarz seylere.daha dakin konusuyor fln yne ozur dilicen dio.bende dedim dun bugun hafta sonu omasina ragmen beni aramadin arkdslarini aileni aradin.beni ztn ararkende hep 2.plana atiyorsun once her zmn aileni ariyorsun hatta kac kez beni aramaya firsatin olmamisti senden haber alamadgm gunler olmustu.savunmanda her zaman seni bilerek yatarken ariyorum senle son kez goruseyim die!!
En cok seni mrk ediorm dio.bende dedim benim nerde ne yaptgmi acaba aklim karisir mi seni unutur muyum yoksa daha mi cok severim vs.vs dusunceler bana karsi.yoksa hal hatir degil seninki buda hic ii degil.aileni aramandaki sebepte nasil olduklarini sormak ve kendinin ii oldgnu soyleyip onlari rahatlatmak.vallahi ole degil dio bende benim icn tamamen boyle bunu hissettiriyorsun bana ve bana ne hissettirdigin daha onemli ne hissettiginden dedim.snra nobetim war 12de gidiorm ben dedi ii geceler dedm ii geceler dedim kapattik..
benimkinin arkadaşları haberlerde izlemişler tatlım erdoğanda demiş kısaltıcaz die yayarak nete bakıorm çıkıo yeni haberler bir sürü hadi inş.bakalım...
Ceren nasilsinn bebegim
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gecti kaynanla görüsmeniz
bende iyiyim canim iyiyidi annemde bende tum rahatsiz oldugumuz seyleri anlattik oda dinledi tabi bisi diyemedi oglu suclu sonucta ama iyi oldu yani bilsinler
seninki ne dedi bu duruma annen söylemismi böyle böyle dediler arkandan falan diye yani sevgilinin tepkisi noldu
annesi henuz biisi anlatmamis canim ama ben kisa bi ozet gectim oda ben bu kadar buyuk bi sorun oldugunu bilmiodum bundan sonra sanada ailenede saygili davranicam en ufak bi kufur etmicem ozur dilerim felan dedi ama bakalim insallah durur sozunde bide annesi acaba ne dicek onuda merak ediyorum
canım sen askerlk bitene kadar kafayı yersin böyle giderse bu cocuk kendi egosunu tatmin etmekten baska bisey düsünmüyo arams zorla özür dilettiriyo sana bu nasl bisey anlamadım böyle bi insanla sen hicbi türlü bas edemezsin diycek kelime bulamıyorum ben yani soktayım Allah kolaylık versin
kızlarr askerlık dusucek die hbr cıktı duydunuzmu ne dıosunuz :44: sızıkıler bısı dedimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?