ben hic zannetmiyorum tatlim
yavrularım aranızda AVEA olan varmı hat almayı düşünüyorum turkcellde kontör yetiştremiyoruz hat alıcaz yeni..AVEAda 2000dk falan var onu yapıcam ama çekmio falan die okudum nette ya...
ev 5. katta yani çeker heralde:26:
yavrularım aranızda AVEA olan varmı hat almayı düşünüyorum turkcellde kontör yetiştremiyoruz hat alıcaz yeni..AVEAda 2000dk falan var onu yapıcam ama çekmio falan die okudum nette ya...
Cnm bn aveayim. Anca asansörde çekmiyor bide -2 . Katta faln sende öyle bi yerde bulunmcaksn sonuçta evde raht çekiyor merak etme
bugun 100 leree dusuyoruzzzzz
canim benim arkadasimin aveasi var hep cekiomus bide 10 tlye aramizda paketi yapio 2000 dk 9 lirayada 5 bin sms yapiomus
Cnm bn aveayim. Anca asansörde çekmiyor bide -2 . Katta faln sende öyle bi yerde bulunmcaksn sonuçta evde raht çekiyor merak etme
Sinem facede yazdıgni okudumda oraya yazmadım dediğn gibi.. T.dağ a neden gitceksn cnm
bugun 100 leree dusuyoruzzzzz
Gezmeye geldk tatlm smdi deniz kenarina geldk bsyler iciyoruzhava serinledi ama biraz :/ cepte net paketim bitmis cafenin sifresini aldm ordan giriyorum
kizlar askerlik mi dustu haberleri izlemedim ama.arkadas oyle soyledi oda asker esi..
Gezmeye geldk tatlm smdi deniz kenarina geldk bsyler iciyoruzhava serinledi ama biraz :/ cepte net paketim bitmis cafenin sifresini aldm ordan giriyorum
kizlar askerlik mi dustu haberleri izlemedim ama.arkadas oyle soyledi oda asker esi..
edacımm bizde aveayız ve bi sorun yaşamıyoruz
gülşahhhhh şu gün bitsede kurtulsak 200 lerden dimi ama 199 diyelim artık
edacımm bizde aveayız ve bi sorun yaşamıyoruz
gülşahhhhh şu gün bitsede kurtulsak 200 lerden dimi ama 199 diyelim artık
ewett tatlim bitio bitioo az kaldiii
tamam bebeğim yarın alıcam hat benimkide dişçiye gitcekmiş yarın oda alır tamamdır
turkcell 500 dk 20 tl aveada 2000dk 10 tl ya bizede yetmio 2000de yetmez ikimizde yaparız artık super olur
ömerde hastaneye gidicek canım yaaa iyileşemedi bir türlüşimdide midesi ağrıyormuş
yeter canım yeter bizde öyle yapıyoruz çok rahat oluyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?