92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen tatlım doğru garip yinede...
doğru cnm demiştin çekmio die az kaldı sizin zaten yavrum idare ediverin nöbet falanda yok hani ona zaman geçmesi gereken bnmki gibi çok sıkıntı yok yani

aynen tatlım doğru garip yinede...
doğru cnm demiştin çekmio die az kaldı sizin zaten yavrum idare ediverin nöbet falanda yok hani ona zaman geçmesi gereken bnmki gibi çok sıkıntı yok yani

öyle tatlım ya aylık 1500 çokda azmsamıyorum bende.. az kaldı sayılır.. dediğin gibi nöbeti de olmuyo siz gibi.. hani yanlız olmuyo zaten hiç..
böyle böyle geçiricez şaka maka 9 aylık asker oldular mayısıda sayarsak..

Evitt herkese şok yarattım siz beni tanımadığınız için normalde şaşrdnzBen askere gttgnden beri snrm 5 kere fln dmşmdr her kzdmda dyrm ztn

valla ne yalan söyliyim bende şok yarattı hani az buçuk tanıdım senide açık sözlü olduğunu rızaya karşıda ani çıkışlar yaptığınıda biliyorumda bitsin diyebileceğen gelmezdi aklıma kolay kolay..

ben demem yani gerçekten bittiğini , bitireceğimi düşünmediğim sürece..

tabi biter kapatılmıoki kolay kolay telf
evet bzm nöbetlerden dolayı çok gidio dk.yoksa çok yoğun konuşmıyoruzki gün içinde bir kaç mesaj bugün öyleydi fuhuş mahkemesindeydi
maş cnm bz henüz 6 ...

Hoşgldinn cnm ilk defa hafta içi bu kadar doluyuz yahu tam cerenle merve eksik bi dedim sen geldin sıra mervede

hosbulduk sekerciimm iyi insan lafının üstüne gelir derler biliyonmu
Evitt herkese şok yarattım siz beni tanımadığınız için normalde şaşrdnzBen askere gttgnden beri snrm 5 kere fln dmşmdr her kzdmda dyrm ztn

canım korkmuyomusun peki hic rızanın ters bi anına gelirde savasmayı bırakırsa ayrılmak istemeni onaylarsa falan Allah korusun yaaa:26:

fuhuş mahkemesi mi allahım çocuk valla hayatında karşılaşmadığı şeylerle karşılaşıyuo yaa :26:

sizinde olcak tatlımm... 1 ay sonra yarılıyosunuz... ve mayıs bi hışımla geldi geçiyo cihangideli 61 gün olmuşş

Benim sakin olduma bakmayn ben çok snrli brym aslnda böle br anda parlyp krşmdkni hemen krblyrm maalesef en svmdgm hyumda bu rıza yllrdr çok alştı blyr beni üzlyr tbi bu dnem aslnda ona en çk böle saçmalklar yaştmm askrdeyken en yapmaman dnmde ama nednse bu dnm byleym...Rızaya ben kaç kere ben sni hak etmyrm artık dedm blmyrm askerdykn her sfrnde ben seni hak etmyrm snden vazgçmm uzk dramam dedi ben dur dedm kryrm dedim kendi istemedi

sorma yaaa birde mahkemede okunuo savunmalar bilmemneler ... katilinden tut tecavüzcüsü artvin full fuhuş ve kaçak sigara dio zaten
anam cem gideli 3 ay oldu işte tam cihanında 2 ay olmuş vay be geçiyor ya...

hosbulduk sekerciimm iyi insan lafının üstüne gelir derler biliyonmu[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
hahah hoşgeldinnn sefalar getirdinn aynennn

canım hani senin huyunu biliyo yani sen onu kırsanda senin ona olan aşkını biliyo bence bu yüzden seni kendinden uzaklaştrmazki kendide seviyoken..
ama bence hele şu dönem dikkat etmeye çalış tatlım bence ya çnkü hani her insanın bi sabrı vardr ne kadarda tanısa seni bi süre sonra birike birike onada dokunabilir böyle şeyler..şuan seni bi tutanak olarak görüyo yani hepsi bizi oyle görüyo o yüzden birazda çok daha hassasiyet göstermeliyiz :26:

aynenn tam zamanında gelmisim desene
Kızlar safak 280lere inmeye basladıkca zamanın gectiğini hisseder oldum yavastan

tam zamanında geldin gerçekten valla ya bu ara banada hızlandı sankii bi mutluyum

evet 1 ay var tatlım aralarında ya ne bileym dün gibi sanki mehtap yaptığım zamanlar..

artvinde neden çokmuşki bunlar böyle artvine özel mi yoksa türkiyedeki bu olaylar orya mı götrlüyo

evet 1 ay var tatlım aralarında ya ne bileym dün gibi sanki mehtap yaptığım zamanlar..

artvinde neden çokmuşki bunlar böyle artvine özel mi yoksa türkiyedeki bu olaylar orya mı götrlüyo

fuhuşu bilmiorm ama kaçakçılık gürcistana sınır ya baya yakın ordan getiriolar işte ondan sebep...
yarında komutanları uçakla istanbula mahkum sevkediyorlarmış ist falan olunca asker gitmiomş komutanlar götürüomuş...Adam artvinde yakalanmış ama ist da ikameti.. dedm sende gelseydn uzaktan göreydmm ahhhh ahhh

Son düzenleme:

hımmm anladımm

olurmuş valla eda istanbulada o getreymişşş

öyle uzaktan uzaktaaannn hiç konuşmadannnnn

Cerencim o kadar eminim ki adım gbi emnm dyeblrm bırakmaz

canm karsmak bnm haddime degil ama bence böyle yaparak kendinide rızayıda daha cok yıpratırsın huyum diyosun ister istemez kırıyorum diyosun anlıyorum senide ama böyle düsünüpte seni bırakmayacagını bilip rest cekmen bence cok yanlıs onada yazık sabreder sabreder bigün morali bozuk oldugu bi ana denk gelir kalbini kırar cok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…