bnmki rahatlamıo cnm 4 kişi gidicek karakoldan 1 yeni asker gelmiş teskereye kadar herkes 6 saat nöbetini tutuo bazen 8...
yani çavuş veya cezaevinde xrayda falan durmassan...
Oyyy oyyy...onada razıyımmm..
nasılda bağladınn beniiii
ne güzel zaman geçiriyorsun yinede okul var..
insan motive oluyor öyle coşuncabende geçen gün lunaparka gittim çocuklar gibi eğlendim
ben iyiyim canım askerimin görevini yine değiştirmişler haberci yapmış bölük komutanı.oda istemiyor yazıcılıktan memnundu.bakalım gidişat neyi göstercek..
geri çekilmede başladı hadi bakalım hayırlısı..umarım biter artık bu terör sağ salim gelir askerlerimiz...
Canım rızalarda tüm dönemler 16 sında tezkere alıyormuş sor bir bakalım ömere ömerlerdede muhtemelen aynıdırD.Doğuda izn zorlu ya sor ne dyck
oo allah yardımcısı olsun o zmn cnm zor o zmn durumu..
benimkiyle konuştuk şimdi nöbette değilmiş ya teli açan asker bilmediği için öyle söylemiş haberci olmuş şu an kesin (daha sonra değişir mi bilemem) komutanın yanındaymış misafirhanede 6dan beri..şimdi beni kapattık annesini arıcak ve uyycak..
önce beni arıo artık
bide yemin etti çocuk be daha önce gerçekten en son benim sesimi duyup uyumak için son arıyormuş o zmn daha huzurla yatıyorum dedi..kıyamam bebeğime çok özleştik zaten
dimiii
evettt nasılda bağladılar bizi arada onca mesafeye rağmen .. ya ama bence ilişkileri sağlamlaştrıyo bu askerlk süreci iyi atlatrsak. döndüğünde herşey farklı olucak..
hoşgeldn kamiielm nasılsın ..? noldu neden bozuldunuzevet sinemcim okul olmasaydı napardım bilmniyorumoyalanıyorum bir nevi..
ne kadar çok ihtiyacım varmış meğersem ne kadar dolmuşum ben bugün anladım canım yaa..7
hayırlısı diyelim tatlım yaa..
gülşencimmm şu an bozuğuz biz sormıycam düzelince sorarım artık
evet cnm zor ...
anladım cnm rahatsa sorun yok benceee
hahaha kim özleşmediki
kesinlikle gizemcim kesinlikle sağlamlaştırıyor...iyi olucak iyiii
evet sinemcim okul olmasaydı napardım bilmniyorumoyalanıyorum bir nevi..
ne kadar çok ihtiyacım varmış meğersem ne kadar dolmuşum ben bugün anladım canım yaa..7
kızlar bnm askım sorup duruyor net cevayp veremiyorum bu topiğede uygn olurmu sormam bilmiyorum ama askerlik düştümü canlarr ya(((( yada ne zaman düşcek bilgisi olan varmı
kızlar bnm askım sorup duruyor net cevayp veremiyorum bu topiğede uygn olurmu sormam bilmiyorum ama askerlik düştümü canlarr ya(((( yada ne zaman düşcek bilgisi olan varmı
evet sinemcim okul olmasaydı napardım bilmniyorumoyalanıyorum bir nevi..
kmailee size noldu bebeğim ya
mehtap sıkıştırıyor sizide gülşenleride bence
Ah oo şafakk yokmu insanı btryr
gülşencim güzel olmuşl tatlım emeğine sağlık..
telefonuna mı yollıcaksın çıkartıp mı yollamayı düşünüyosunn
Ben teşhisi koydum çözümde belli sizede beklemek düşüyor sevgili yarenler
ve bizede biz napalımm yahu 3 ay var mehtaba!!!
bugün bnmki telde ağlıcam artıkk dedi ya...3 ay sonra ben ne halde olurum meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?