92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canımmm aynen şu mayıs geçsin haziran gelsn sizler bi yapın mehtaplarınızı .. bence eğer ayarlayabilirseniz bi sonraki iznide tamm şafak 100ken falan yapın.. döndüğünde az kalmış olması iyi olur.. yani ekim veya kasımda yapın bence

Çook bunaldım kızlar.Bunaldım rızadan alıyorum resmen sinirmi oof valla allah ona sbr vrsn beniek zor

benimkilerd dolgu topuk tatlim dunkinin burnu acikti parmaklarimi vurmus vurma ne kelime deri kalmamis bugunkininde burnu kapaliydi yanlarini vurmus fenalardayimmm

hıı anladımm ya sabah uyku sersemi knuşmak bi garip oluyo gerçekten..ama 1 saat uyku feda olsun ya dimi

bide benm uykulu sesimi o çok sever cümle kuramadıkça ben üstüme gelir sabah benide arıyo ama bi kaç dk lığına hani ben uymaya gidiyorum diye haber vermek için

benimkilerd dolgu topuk tatlim dunkinin burnu acikti parmaklarimi vurmus vurma ne kelime deri kalmamis bugunkininde burnu kapaliydi yanlarini vurmus fenalardayimmm

hadi ya .. kötü olmuş tatlım ya uzun yürüyünce kötü oluyo ister istemez.. bi sonraki giyişte açılmış olur daha az acıtır ..
zaten günlük dolgu topuk dışında platform vs çok abartı ya ne mantıkla giyiyolar anlamıyorumm..

Cnm bizde ilk kez bu sabah konuştuk öyle sorma ya açıyorum hayatım diyorum oda yeni kalkmış oluo sayılır o bir leyla ben bir leyla 2 dk sessizlik ordamsıın hayatm dio ? hııı hııı diyorum sonra dur dedim gittim yüzümü yıkadım nede olsa birdaha uyumcm dedim sonra açıldım öle konuştumm

ayyy bnm uykulu sesim bence berbatta ben bayılıyorum benimkine ayrı bir çekici oluo dimi gizemmm uykulu sesi yaa

inşallah canım amin..

ya benimki hala aramadı normalde bu saate kadar arıyordu haberci olunca 11 i bulur aramam demişti.bugünde oldğnu sölemişti ama merak ettim arasam mı sizce?ilk gün ya daha meraktayım..

ahah ben cihan geceye geçtiğinden beri yaşıyorum eda ya hani gece 2 3 4 farketmez aşkım sıkılınca ara diyorum hani ben arıyo 3-5 dk mesela bazen o uyanık oluyo ya beni nasıl sıkıştryo

ya kesnlkle uykulu seslerii harikaaa oluyooooo bende çok çekici buluyorumm

ay aynen tatlim gecen yaz iftardan sonra aksamlari konserler oluyodu ben spor babetler giymisim zaten iftardan sonrada bi garip oluo insan bi bakiom 10 cmlik platformlarla cikmislar bende mi bi gariplik var acaba die dusunmeye baslamistim

inşallah canım amin..

ya benimki hala aramadı normalde bu saate kadar arıyordu haberci olunca 11 i bulur aramam demişti.bugünde oldğnu sölemişti ama merak ettim arasam mı sizce?ilk gün ya daha meraktayım..

canım 11 i bulur demiş ya bence biraz daha bekle..:26:

doğuda pek bizim elimizde olmuyor canım hatta hiç olmuyor.ne zaman gönderirlerse artık..bölükleri sırayla gönderiyorlarmış..

inşallah canım amin..

Cnm 11 dediyse bekle 11 e kadar olmadı ararsın :26:

ay aynen tatlim gecen yaz iftardan sonra aksamlari konserler oluyodu ben spor babetler giymisim zaten iftardan sonrada bi garip oluo insan bi bakiom 10 cmlik platformlarla cikmislar bende mi bi gariplik var acaba die dusunmeye baslamistim

yokyokk cnm kesnlikle bence gariplik sende değil

konser demişken şuan burdada gökhan türkmen konseri var ki çok severm ben şarkıalrını.. cihan olsa giderdik

anamm sizinkide fenaymış yne 3*5 dk ii biz saatlerce konuşuyoruz bazen susuyoruz kulede tel çalıo arkadaşları arıo diğer kuleden nizamiyeden napıosn diollar akşam nçöbetlerinde onlarda sıkılıolarya dio teldeym artık adamlar dio ne bu her dk teldesn

aynen aynen çookkk çekicii

Ya geleceği düşünüyorum bir sürü şey istiyorum ama bir sürü şey br anda yapamaz.Yıpratyrm mutlu olmam dedim btsn dedm telefnu kapalı valla trsyrm ne yapacağı belli olmaz:18:

canım bak bence gelecekle ilgili sıkıştırma onu emin ol oda senin her istediğini yapmak istiyo.senin içinde hiçbirşey kalmasını istemiydur..oda herşeyn en iyi olmasını istiyodur. kim istemezki sevdiği, kıza güzel bir düğün ev gelecek vs kurmak.. ama şuan onu orda bence gerçekten strese sokma.. gelince herşeyi el birliğiyle hallediceksiniz.. gülşen depresyona girer yapma.. :26:
doğuda pek bizim elimizde olmuyor canım hatta hiç olmuyor.ne zaman gönderirlerse artık..bölükleri sırayla gönderiyorlarmış..

hımm anladım cnm inş istediğiniz gibi olur o zamana şansa kalmış desene:26:

Ya geleceği düşünüyorum bir sürü şey istiyorum ama bir sürü şey br anda yapamaz.Yıpratyrm mutlu olmam dedim btsn dedm telefnu kapalı valla trsyrm ne yapacağı belli olmaz:18:

ya gülşen yapılır mı ama bu ...ne istiyosun mesela tatlım .tbiki kmse aynı anda bir çok şey yapamaz ama elinden geleni yapar senin için bunu unutma ve mutlu ol böyle düşünerek...mutlu olmam mı dedin bitsin mi dedin :s iyimisin sen askerdeki adama yapılırmı bebeğim bu ben ceme yapsam desem mutlu olamam valla çokama çok fena olur hayatta kaldıramaz..der yani mutlu olamıycaksan aşk sevgi değilmi önemli olan die..merak etme açar tatlım telinide yapma böyle ya...

ayy bebegim yaa iste uzun iliskilerde oluyo bence bunlar bende o kadar biktimki belirsizlikten gelicek is guc nolucak istedigimiz seyler olucak mi bekledigimiz seyler olucak mi walla geceleri uyku girmio gozume ama riza doguda o kadar disi burnu sıkıntı yaşadi fazla gitme ustune tatlim hersey olacagina illaki bi sekilde olucak hersey insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…