aynen cnm en güzel şekilde değerlendirmek lazım..
haziranda gelip gittikten snra bdaha ne zmn gelcek belli değil eylül ekimde de gelebilir o yüzden haziranda deniz havuz oldu oldu bdaha seneye kısmetse..
of mayıs çabucak geçse bari...
hadi ya bide varya o vurduktan sonra ayağın arkasında bi süre iz kalıyo ya iğrenç... sinr ediyo
evet o babetler rahat oluyo.. hasta sonu step by stepten bi topuklu aldım ama dolgu.. bilekten bağlı o vurmaz ayağı ..
yazın en rahat sandaletlertaşlısıda var normalide her türlü tarza oluyo yani..
sağol cnmm bnm
amin sizede güzellikler versin kat kat Allahım
evet her türlü eziyette bu sabahta benimkinin teliyle ıuyandım 7 bçkta uyancaktm okul için 6 da nöbette arıo dünden konuşmuştuk gerçide sabahta 6-9 nöbeti var ara aşkım dedim 1 saat erken kalkıyorum normaldenyarında 6 da kalkarım
dersim ge.ç olsa kalkmamda erken zatenn
Çook bunaldım kızlar.Bunaldım rızadan alıyorum resmen sinirmi oof valla allah ona sbr vrsn beniek zor
benimkilerd dolgu topuk tatlim dunkinin burnu acikti parmaklarimi vurmus vurma ne kelime deri kalmamisbugunkininde burnu kapaliydi yanlarini vurmus fenalardayimmm
hıı anladımm ya sabah uyku sersemi knuşmak bi garip oluyo gerçekten..ama 1 saat uyku feda olsun ya dimi
bide benm uykulu sesimi o çok severcümle kuramadıkça ben üstüme gelir sabah benide arıyo ama bi kaç dk lığına hani ben uymaya gidiyorum diye haber vermek için
sağol cnmm bnm
amin sizede güzellikler versin kat kat Allahım
evet her türlü eziyette bu sabahta benimkinin teliyle ıuyandım 7 bçkta uyancaktm okul için 6 da nöbette arıo dünden konuşmuştuk gerçide sabahta 6-9 nöbeti var ara aşkım dedim 1 saat erken kalkıyorum normaldenyarında 6 da kalkarım
dersim ge.ç olsa kalkmamda erken zatenn
Cnm bizde ilk kez bu sabah konuştuk öyle sorma ya açıyorum hayatım diyorum oda yeni kalkmış oluo sayılır o bir leyla ben bir leyla2 dk sessizlik ordamsıın hayatm dio ? hııı hııı diyorum sonra dur dedim gittim yüzümü yıkadım nede olsa birdaha uyumcm dedim sonra açıldım öle konuştumm
ayyy bnm uykulu sesim bence berbatta ben bayılıyorum benimkine ayrı bir çekici oluo dimi gizemmm uykulu sesi yaa
hadi ya .. kötü olmuş tatlım ya uzun yürüyünce kötü oluyo ister istemez.. bi sonraki giyişte açılmış olur daha az acıtır ..
zaten günlük dolgu topuk dışında platform vs çok abartı ya ne mantıkla giyiyolar anlamıyorumm..
inşallah canım amin..
ya benimki hala aramadı normalde bu saate kadar arıyordu haberci olunca 11 i bulur aramam demişti.bugünde oldğnu sölemişti ama merak ettim arasam mı sizce?ilk gün ya daha meraktayım..
Ah gülşen ahh çocuğada yazık ama niye bunaldın cnm
Mehtap sıkıştırıyorr bence:26:
nieki tatlim bisimi oldu
canımmm aynen şu mayıs geçsin haziran gelsn sizler bi yapın mehtaplarınızı .. bence eğer ayarlayabilirseniz bi sonraki iznide tamm şafak 100ken falan yapın.. döndüğünde az kalmış olması iyi olur.. yani ekim veya kasımda yapın bence
inşallah canım amin..
ya benimki hala aramadı normalde bu saate kadar arıyordu haberci olunca 11 i bulur aramam demişti.bugünde oldğnu sölemişti ama merak ettim arasam mı sizce?ilk gün ya daha meraktayım..
ay aynen tatlim gecen yaz iftardan sonra aksamlari konserler oluyodu ben spor babetler giymisim zaten iftardan sonrada bi garip oluo insan bi bakiom 10 cmlik platformlarla cikmislar bende mi bi gariplik var acaba die dusunmeye baslamistim
ahah ben cihan geceye geçtiğinden beri yaşıyorum eda ya hani gece 2 3 4 farketmez aşkım sıkılınca ara diyorum hani ben arıyo 3-5 dk mesela bazen o uyanık oluyo ya beni nasıl sıkıştryo
ya kesnlkle uykulu seslerii harikaaa oluyooooo bende çok çekici buluyorumm
Ya geleceği düşünüyorum bir sürü şey istiyorum ama bir sürü şey br anda yapamaz.Yıpratyrm mutlu olmam dedim btsn dedm telefnu kapalı valla trsyrm ne yapacağı belli olmaz:18:
doğuda pek bizim elimizde olmuyor canım hatta hiç olmuyor.ne zaman gönderirlerse artık..bölükleri sırayla gönderiyorlarmış..
Ya geleceği düşünüyorum bir sürü şey istiyorum ama bir sürü şey br anda yapamaz.Yıpratyrm mutlu olmam dedim btsn dedm telefnu kapalı valla trsyrm ne yapacağı belli olmaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?