92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bebeğim bizde uzun konuşmamızı 12 gibi ben ayıkken yapıyoruz ama günlük 1 saat tabi max.. sonra o gece 3-5 dk olanlar bi sesini duyayım amaçlı

ya arkadaşları di yodur tabi aşka bak bee diye

bende sabah akşam arıyorum ya sabah 7de aramıştm geçende onun olduğu yerde ustalarda olyo yani klimacı ustalar falan cihan sana tyelefon olum bu ne aşk sabahın köründe bile arıyo kız seni demiş. bi hoşuna gtmiş bizimkinnde sorma
şanslılar yapcak bişey yok

edacim ask sevgi cok onemli ama belli bi saatten sonra gercekten bu kadar emek verdim bekledim hersey istedigim gibi olsun diyosun

dayanadım yine aradım napim ya
yavrum benim yine nöbetteymiş 9-11 ee bana haberci oldum nöbet olmuyor habercilere demişti..ama daha yeni ondan mı acaba..
arar o beni birazdan

edacim ask sevgi cok onemli ama belli bi saatten sonra gercekten bu kadar emek verdim bekledim hersey istedigim gibi olsun diyosun

hahah vay be öyle diyorlarsa tabi cihan hemenn gururlanmıştır seninle hıh demiştir sizin yokkiii tabi dememiştir de içinden geçirmiştir
kesinlikle çok sanslılar..

bebeğim biliyorum gelecek kaygısı hepimiz taşıyoruz...bnmde ilişkim 4 buçuk yıllık gülşenlerin yarısı kadar daha ama şuan sırası değil ki...eminim hepimizin sevgilileri nişanlıları en iyisi için uğraşıcaklar gelince...yaşımız daha genç yapılır gülşah. hiç bişey omasa bile mac 2 seneye hallolur her şey yani...

hahah vay be öyle diyorlarsa tabi cihan hemenn gururlanmıştır seninle hıh demiştir sizin yokkiii tabi dememiştir de içinden geçirmiştir
kesinlikle çok sanslılar..

sorma canım ya dememiş tabide içinden kesin geçmiştr

ama mesela ilginç hani bi arkadaşı var aynı devre nişanlı ve 2 güne bir konuşuyolarmış nişanlısıyla .. cihanada olum ne konuşuyosunzki bu kadar diyomuş . çok ilginç geldi bana.. ben konuşcaklarım bitmezki onla. sırf dk yüzünden kapatyoruz biz..

dayanadım yine aradım napim ya
yavrum benim yine nöbetteymiş 9-11 ee bana haberci oldum nöbet olmuyor habercilere demişti..ama daha yeni ondan mı acaba..
arar o beni birazdan

Bizimkiler nöbetten çekio sinemcim yaaa.
haber almana sevindim cnm arar nöbet bitincee

gülşeeen yavrum çok üzüldüm durumunuza
canım sakin ol biraz deme öyle şeyler lütfen kaldıramayabilir yani asker neticede baskı altında en büyük destekçisi sensin onun orda..
gerçi aranızda geçenleri bilmiyorum ama..anlatırsan biliriz tabi ona göre yorum yaparız..

İşte canm herkesin bir sorunu vardır ilişkide bilemeyzki...deminde biz teldeyken kısa dönem biri var teskeresine 10 gün fln var kanka bnmkiyle oda nöbetteymiş arıo kuleyi teldeym dedi yinemi yaa ne konuşuyosnz bu kdr demiş..
anlamıyor ki yaşamyan....
benimde bitmez bitmio susmak bile iyi gelio nefes alışını duymak bile yetio...
bizde eskiden öyleydik avea derman oldu bize
size daha uygun tarife yoık dimi cnm sabit hattı aradığından :26:

Son düzenleme:
Bizimkiler nöbetten çekio sinemcim yaaa.
haber almana sevindim cnm arar nöbet bitincee

valla yavrum hemde ne çekiyor kıyamam :26:
aman rahat olsunlarda tek dertleri nöbet olsun napalım..yakında oda azalır iyice bi alt devreleri daha gelince..e ondan sonra kışa gircez zaten şanslıyız o kdar tutmazlar die umuyorum..

tatlim haklisin yasimiz genc ama artik aile ve cevre baskisi beni felaket yipratmis durumda mesela bizim nisanimizda cok erken oldu bana kalsa ben daha giderken nisanlanmak isterdim ama sivas kucuk yer duyulunca nisanlanmak zorunda kaldik

evet tabi ilişklerinin gerçek yüzünü bilemeyiz ama sevgilisi olmayan anlamazda bilmem kaç senelik ilişkleri varmış ve nişanlı buna rağmen konuşacak bişey bulamamaları şaşırttı.. döner dönmezde düğünleri var düşün..

aynen öyle nefes alış verişini duymak bile güç veriyo ya..
canım yok malesef ya sabit olduğndan ..ama mesela cep olsada o kadar dk konuşmaayız huzursuzluktan hani bri geldi gelecek diye. bide -2 de ya çekmiyo bi köşe var sadece orda cekiyo.. böyle kafamız rahat ya bunada şükür:26:

bnmki rahatlamıo cnm 4 kişi gidicek karakoldan 1 yeni asker gelmiş teskereye kadar herkes 6 saat nöbetini tutuo bazen 8...
yani çavuş veya cezaevinde xrayda falan durmassan...

Edacım öyle olmuyor işte bende senn yaşndayken inan senin gibi düşünürdüm.Biraz olgunluk işin içine girince neden böyle dediğimi anlıycaksın.
Bende bıktım gülşahcım düşün düşün valla bıktım.Rıza allahtan alışkın benim bu hallerime ama üzülüyr ben onu üzdüm için üzlyrm.Valla bunaldım düşün düşün neryee kadar

tatlim haklisin yasimiz genc ama artik aile ve cevre baskisi beni felaket yipratmis durumda mesela bizim nisanimizda cok erken oldu bana kalsa ben daha giderken nisanlanmak isterdim ama sivas kucuk yer duyulunca nisanlanmak zorunda kaldik

aynen tatlm.doğru ciddi bişey olunca aileler arası gelgitler falan iki tarafada ayak uydurmak zordur.haklısın gülşahcım
normalde bile uzun ilişki çok uzayınca pardon ama b..ku çıkıo yani artık birbirine sarıyosun bizim bi dönem öyleydi mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…