anamm sizinkide fenaymış yne 3*5 dk ii biz saatlerce konuşuyoruz bazen susuyoruzkulede tel çalıo arkadaşları arıo diğer kuleden nizamiyeden napıosn diollar akşam nçöbetlerinde onlarda sıkılıolarya dio teldeym artık adamlar dio ne bu her dk teldesn
aynen aynen çookkk çekicii
ya gülşen yapılır mı ama bu ...ne istiyosun mesela tatlım .tbiki kmse aynı anda bir çok şey yapamaz ama elinden geleni yapar senin için bunu unutma ve mutlu ol böyle düşünerek...mutlu olmam mı dedin bitsin mi dedin :s iyimisin sen askerdeki adama yapılırmı bebeğim bu ben ceme yapsam desem mutlu olamam valla çokama çok fena olur hayatta kaldıramaz..der yani mutlu olamıycaksan aşk sevgi değilmi önemli olan die..merak etme açar tatlım telinide yapma böyle ya...
ya gülşen yapılır mı ama bu ...ne istiyosun mesela tatlım .tbiki kmse aynı anda bir çok şey yapamaz ama elinden geleni yapar senin için bunu unutma ve mutlu ol böyle düşünerek...mutlu olmam mı dedin bitsin mi dedin :s iyimisin sen askerdeki adama yapılırmı bebeğim bu ben ceme yapsam desem mutlu olamam valla çokama çok fena olur hayatta kaldıramaz..der yani mutlu olamıycaksan aşk sevgi değilmi önemli olan die..merak etme açar tatlım telinide yapma böyle ya...
bebeğim bizde uzun konuşmamızı 12 gibi ben ayıkken yapıyoruz ama günlük 1 saat tabi max..sonra o gece 3-5 dk olanlar bi sesini duyayım amaçlı
ya arkadaşları di yodur tabiaşka bak bee diye
bende sabah akşam arıyorum ya sabah 7de aramıştm geçende onun olduğu yerde ustalarda olyo yani klimacı ustalar falan cihan sana tyelefon olum bu ne aşk sabahın köründe bile arıyo kız seni demiş. bi hoşuna gtmiş bizimkinnde sorma
şanslılar yapcak bişey yok
edacim ask sevgi cok onemli ama belli bi saatten sonra gercekten bu kadar emek verdim bekledim hersey istedigim gibi olsun diyosun
hahah vay be öyle diyorlarsa tabi cihan hemenn gururlanmıştır seninle hıh demiştir sizin yokkiiitabi dememiştir de içinden geçirmiştir
kesinlikle çok sanslılar..
dayanadım yine aradım napim ya
yavrum benim yine nöbetteymiş 9-11 ee bana haberci oldum nöbet olmuyor habercilere demişti..ama daha yeni ondan mı acaba..
arar o beni birazdan
sorma canım ya dememiş tabide içinden kesin geçmiştr
ama mesela ilginç hani bi arkadaşı var aynı devre nişanlı ve 2 güne bir konuşuyolarmış nişanlısıyla .. cihanada olum ne konuşuyosunzki bu kadar diyomuş . çok ilginç geldi bana.. ben konuşcaklarım bitmezki onla. sırf dk yüzünden kapatyoruz biz..
Bizimkiler nöbetten çekio sinemcim yaaa.
haber almana sevindim cnm arar nöbet bitincee
bebeğim biliyorum gelecek kaygısı hepimiz taşıyoruz...bnmde ilişkim 4 buçuk yıllık gülşenlerin yarısı kadar daha ama şuan sırası değil ki...eminim hepimizin sevgilileri nişanlıları en iyisi için uğraşıcaklar gelince...yaşımız daha genç yapılır gülşah. hiç bişey omasa bile mac 2 seneye hallolur her şey yani...
İşte canm herkesin bir sorunu vardır ilişkide bilemeyzki...deminde biz teldeyken kısa dönem biri var teskeresine 10 gün fln var kanka bnmkiyle oda nöbetteymiş arıo kuleyi teldeym dedi yinemi yaa ne konuşuyosnz bu kdr demiş..
anlamıyor ki yaşayan....
benimde bitmez bitmio susmak bile iyi gelio nefes alışını duymak bile yetio...
bizde eskiden öyleydik avea derman oldu bize
size daha uygun tarife yoık dimi cnm sabit hattı aradığından :26:
valla yavrum hemde ne çekiyor kıyamam :26:
aman rahat olsunlarda tek dertleri nöbet olsun napalım..yakında oda azalır iyice bi alt devreleri daha gelince..e ondan sonra kışa gircez zaten şanslıyız o kdar tutmazlar die umuyorum..
merve ve ceren hariç herkes burda sanırım
ayy bebegim yaa iste uzun iliskilerde oluyo bence bunlar bende o kadar biktimki belirsizlikten gelicek is guc nolucak istedigimiz seyler olucak mi bekledigimiz seyler olucak mi walla geceleri uyku girmio gozume ama riza doguda o kadar disi burnu sıkıntı yaşadi fazla gitme ustune tatlim hersey olacagina illaki bi sekilde olucak hersey insallah
tatlim haklisin yasimiz genc ama artik aile ve cevre baskisi beni felaket yipratmis durumda mesela bizim nisanimizda cok erken oldu bana kalsa ben daha giderken nisanlanmak isterdim ama sivas kucuk yer duyulunca nisanlanmak zorunda kaldik
kızlarr nabersiniz
gülsenn rızaya bitti diye msj mı attın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?