92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gir bakalımm yavrum sevdiceğinleee
İyi geceler yarın görüşürz tatlımmm

kız hemoroid falan var belki sana söylemeye çekiniyor yada erkeklerde olan bi rahatsızlık olduysa..:44:
sahi canım taşındı mı karakolu?nerede şmdi askerin?

ayy ben cerenin cenke kizdiginda yaptigi benzetmelere bayiliom yaa cok hosuma gidio guluyorum kendi kendime

kızz he ya okuyunca bende gülüyorum ya varya bizi izleyen bayılıyo bize gercek hayattada devamlı böyle sakalasırız komik komik hitaplarda bulunuruz cok egleniyoruz yaa kendimi bu cocukta buldum vallahi dogallıgımı bu cocukta gördüm cenkten önce ben ben degilmişim meger

Kızlarr sabah 6da nöbetimiz var erken kalkcam yani...Şimdi uyusam uykumu bile alamıcam yavaştan kaçıyorum ben aklım burada kalaraktan.zaten uyuyamassam cepten takip ederim
Tek tek mckkk ladım hepinizi
KAMile cnm bir gelişme olursa yaz buraya merak ettim ben çok canım.Sabretmekten beklemektemn başka çare yok..
Hadi şafaklarda attı şükür iyi geceler kızlarrr

Son düzenleme:

edacım dün uyuyamadım zaten kesin kararlıyım canım yarın konuşucam..
gizemcimmm hayatta dayanamm ki 1 hafta yarın konuşum kesin..
sinemcim canım öncelikle ben tüm konuşmalrı yazmıyorum uzun olur diye o 32 kez arama var o zamn kızdı ama ben neden olduğunu söyleyince sesimde neşeli gelince tamam dedi eğlenmene bak o dabiliyor çünkü artık çok sıkıldığımı..telefonu yüzüme kapatmasına gelince evet çok kızdım sürekli yapmıyor zaten ki o da anladı 2-3 dk sonra tekrar aradı özür diledi..ama şu bir gerçek ki evet şu günlerde çok sıkılıyor diyordum ya sesinden bile anlıyorum onun vediği bi sıkıntı var ve dengesiz oluyor cidden..yok yavrum yaa sürekli böyle değil..
aynen cerencim yaa ben neyim diyorum kendi kendime bizim bi derdimiz olsa ilk bilecekleri kişi onlar aynı şeyi bizde iztiyoruz çok mu?ilk başlarda sakın konuşurum tatlım zaten neden beyfendi asker ya!!!ama hala söylemezse neler olur bilmiyorum artık..

bitanem ailesine anlatmismidir acaba onlara mi sorsanki

kız hemoroid falan var belki sana söylemeye çekiniyor yada erkeklerde olan bi rahatsızlık olduysa..:44:
sahi canım taşındı mı karakolu?nerede şmdi askerin?

yok gülşahcım soramam ben yaa ne diycem ömerin bi sıkıntısı var ama bana söylemiyor mu diycem tek çare onunla konuşmak..
gizemcimmm edacımmm iyi geceler kızlar yazarım tabi ben bi öğreneyim derdi neymiş beyfendının..
aaaa sinemcim dur yaa evet söyleyemiyorum utanıyorum demişti dün ama bana yeni dank ediyor..haklısın yaa belkide öyle bi şeydir..offf bilmiyorum yaaaa yok tatlım taşınmadı daha hala aynı karakoldalar

canm bu sacın için kullandığın yağlar hangileriydi yaaa 1 ay sonraya kac cm uzams olurr düğüne kadar

tatlim sinameki otu (yaprak sinameki) yarim su bardagi kaynamis suyun icine bi tutam at iliyana kadar demlensin bir kapak hint yagi bir kapak tatli badem yagi bide saf zeytinyagi onuda iki yemek kasigi felan koy haftada bir gun yapiosun 45 dakika beklet bir ayda tahmini 4-5 cm uzar

bebegim ya biraz ayip olabilir ama erkeklerde genelde askerde anlasilan bi hastalik varmis varikosel galiba adi onlarda olan bi organdaki damarlarla ilgili bisimis cocuk olmamasi gibi riskleri varmis ama ameliyatla tedavi ediliyomus utaniyorum demisya ordan aklima geldi cagatayin bi arkadasi askerde bunun ameliyatini oldu oda kiz arkadasina soluyememisti

Benimkinin sayesinde kitabini yazarim ben bu erkek psikolojisinin birak askerligi
bence oyle bsy tatlim.sende de ona saglik soz konusu utanilcak hcbsy yok bunda die.benimkininde basina gelmsti oda cekinmisti basta bana soylemeye snra ben tahmin ettim ve guzel konustm guven verdim hic gulmedim snra rahatladi ve rahatca dile getiriyor smdi.insanlarin %70 inde gorubilen bsy bu.hatta her insanda var bayan olsn erkek olsn.ama iceride oluyor kabiz oldgnda yada yedigi seyler (baharatli,aci,asitli vs) yuzunden disari cikip rahatsizlik vereblyor zaman zaman.mutlaka doktora gostersin.bu asla ayip bsy degil.benimki bu yuzden bu izne gelisinde ameliyat ble olablr hatta erkeklern cogu askerdeyken bunun ameliyatini oluyorlar 1 ay rapor alsinlar die.hem belki nobette yazmazlar o zmn hic ameliyatli die..gelismeleri banada bildir tatlim

anladm cnm yaa haftada 2 kez 3 kez yapsam uzaması hızlanırmı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…