kızlarr ben çıkıyorum artık şafağın atmasını beklemedim çnkü tam 12 de cihanla konuşuyoruz onunla gireym yeni güne..
kendinize çok dikkat edin.. kamilecim telaşlanma demem mümkün değil canım ama uzatmadan olayı netleştrrsiniz umarım çnkü uzadıkça kafandaki soru işaretleri seni çok üzecek.. ve eminim senle paylaşsa çok daha rahat üstesinden gelicek oda ..
gelişmeleri haber ver mutlaka tatlım..
hepinize iyi gecelerr
Ceren alemsin ağzına patlatasın gelio haaa
anlattığım gibi işte kızlar..
edacım sağlıkla ilgili biliyorum ağzından kaçırdı doktorda dedi dedi ..ama ne olduğunu bilmiyorum..inan canım dünden beri kendimi o kadar çok tutuyorum ki anlatamam..ama nerye kadar tutarım naparım bilmiyorum..birde hiç bi şey yokmuş gibi davranıyor ya beni delirtiyor işte o zamn güzel bi mesaj yazıcaktım ama düşün yine sustum!!!
böyle olunca ben kötü hissediyorum ama eda yaa ben onunla herşeyimi paylaşıyorum o paylaşmıyor beni üzen o..babasıyla konuşmuş sanırım canım inan detayları bilmiyorum..
ki daha öncede şu taşınma işi vardı biliyorsun onuda ben sonradan öğrendim sabrımımı sınıyor anlamadım ama nereye kadar susayım eda yaaa napayım bende insanım!!!
Ceren alemsin ağzına patlatasın gelio haaa
gülsaah bebeğim ses ver bisey sorcam sanaa
ayy ben cerenin cenke kizdiginda yaptigi benzetmelere bayiliom yaa cok hosuma gidio guluyorum kendi kendime
Gülşennnnn açtimi riza telefonunu
Canım benim korkunu merakını yazdığın cümlelerden bile hissedeiliyorum o kadar haklısın ki...
uyku bile uyuyamassın.yarın sıkıştır bence ben olsam fena sıkıştırırdım ne demek paylaşmamak.bu yola beraber baş koyduk üzülüceksek beraber sevneceksek beraber de tatlm söyler belki:26:
cnm ben olsam hayatta bi hafta beklemezdim sıkıştırır öğrenrdm bak hatta aynen bize bu yazdıkalrını onada söyle öğrenmek benm hakkımmb senin sağlığınla ilgli herşeyle ilgili ne olduğunu bilmeden endişeleniyorum bana kendmi değersiz hissettiriyorsun ben kimim de. ve her ne olursa olsun her zman senin ona destek olacağınıda tekrar hatrlat bence oda pes edip söyler arttık.. bi hafta bebeğim gerçekten uzun bi süre..
yavrum bu ne böyle ya çok düşündürücü olaylar :44:
gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım..
öncelikle ilk o başlatmış sıkıntım var ama yok bişey.ne demek bu ya kafa karıştırmasın ya dürüst olsun yada hiç bahsetmesin içinde yaşasın sıkıntısını
daha sonra yüzüne kapatıyor en sevmediğim davranış biçimi!! ne kadar ayıp saygısızca bir şey bu benimkide kızınca bana yapıyor!!
neyse sonra yne konuşmaya başlamışsınız anlaşılan bugün seni 32 kez aramış ve sen duymamışsın..bu kadar ısrarcı olup ardından anlayışla karşılayıp gülmeside ilginç..:44:
madem çok merak ettin kız nerdesn sen ndn bu teller açılmıyor die..gülmekte ne?
en sonunda da hiçbişi yokmuş gibi msj atıp bide tavır yapıyor..
kuzum ben sonuç olarak dengesizlik çıkardım ömerden..
her zaman mı böyle?
cenkte öyledir dertlerini cok kolay anlatmaz huyu böyle bazı insanların bazen bende uyuz oluyorum agzına patlatasım geliyo ben kimim neyim burda bana anlatmıycaksında kime anlatıcaksın anlat birlkte kafa yoralım dimi birlkte çözüm bulalım.. yarın konus o zaman canm ama sakince konus sabrederek konus ısrarla alttan al eninde sonunda üzüldüğünü görüp anlatıcaktır
tatlim duzelmediniz mi hala ayrilma kararindamisin
Yok canım ya ben onu kızgnlkla söyledm.Düzelr yrn
sorr bitanem burdayimm :)
bitanem ailesine anlatmismidir acaba onlara mi sorsanki
kızlarr ben çıkıyorum artık şafağın atmasını beklemedim çnkü tam 12 de cihanla konuşuyoruz onunla gireym yeni güne..
kendinize çok dikkat edin.. kamilecim telaşlanma demem mümkün değil canım ama uzatmadan olayı netleştrrsiniz umarım çnkü uzadıkça kafandaki soru işaretleri seni çok üzecek.. ve eminim senle paylaşsa çok daha rahat üstesinden gelicek oda ..
gelişmeleri haber ver mutlaka tatlım..
hepinize iyi gecelerr
kız hemoroid falan var belki sana söylemeye çekiniyor yada erkeklerde olan bi rahatsızlık olduysa..:44:
sahi canım taşındı mı karakolu?nerede şmdi askerin?
Kızlarr sabah 6da nöbetimiz var erken kalkcam yani...Şimdi uyusam uykumu bile alamıcam yavaştan kaçıyorum ben aklım burada kalaraktan.zaten uyuyamassam cepten takip ederim
Tek tek mckkkladım hepinizi
KAMile cnm bir gelişme olursa yaz buraya merak ettim ben çok canım.Sabretmekten beklemektemn başka çare yok..
Hadi şafaklarda attı şükür iyi geceler kızlarrr
canm bu sacın için kullandığın yağlar hangileriydi yaaa 1 ay sonraya kac cm uzams olurr düğüne kadar
yok gülşahcım soramam ben yaa ne diycem ömerin bi sıkıntısı var ama bana söylemiyor mu diycemtek çare onunla konuşmak..
gizemcimmm edacımmm iyi geceler kızlar yazarım tabi ben bi öğreneyim derdi neymiş beyfendının..
aaaa sinemcim dur yaa evet söyleyemiyorum utanıyorum demişti dün ama bana yeni dank ediyor..haklısın yaa belkide öyle bi şeydir..offf bilmiyorum yaaaayok tatlım taşınmadı daha hala aynı karakoldalar
yok gülşahcım soramam ben yaa ne diycem ömerin bi sıkıntısı var ama bana söylemiyor mu diycemtek çare onunla konuşmak..
gizemcimmm edacımmm iyi geceler kızlar yazarım tabi ben bi öğreneyim derdi neymiş beyfendının..
aaaa sinemcim dur yaa evet söyleyemiyorum utanıyorum demişti dün ama bana yeni dank ediyor..haklısın yaa belkide öyle bi şeydir..offf bilmiyorum yaaaayok tatlım taşınmadı daha hala aynı karakoldalar
tatlim sinameki otu (yaprak sinameki) yarim su bardagi kaynamis suyun icine bi tutam at iliyana kadar demlensin bir kapak hint yagi bir kapak tatli badem yagi bide saf zeytinyagi onuda iki yemek kasigi felan koy haftada bir gun yapiosun 45 dakika beklet bir ayda tahmini 4-5 cm uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?