sinemm naber tatlımm
kimse yok sıkıldım kaç saattirr..
selam yavrularımnabersiniz?
ay ben çok fenayım..kafam rahat çok şükür ama bedenim çok yorgun
koca gündür temizlik yaptık geberdim resmenakşama yasinimiz var..
daha şimdi oturdum size bakim dedim
Kızlar hepinizin yazdıklarını takip ediyorum hepinizin keyifler yerindedir inşallah çoğunuzun sınavları tezleri allah kolaylık versn ama keşke bende o dönemde olsaydm iş bulamamak daha kötü çünkü
Bu arada askerim Ankarada ustasında,yazıcıda oldu keyfimiz bi nebze daha iyi hepinizi öpüyorum ...
Kızlar hepinizin yazdıklarını takip ediyorum hepinizin keyifler yerindedir inşallah çoğunuzun sınavları tezleri allah kolaylık versn ama keşke bende o dönemde olsaydm iş bulamamak daha kötü çünkü
Bu arada askerim Ankarada ustasında,yazıcıda oldu keyfimiz bi nebze daha iyi hepinizi öpüyorum ...
oh oh ne güzel canım çok sevindim
benimkide yazıcıydı şimdi haberci oldu daha kesin mesleğide şoför ve 3 kez yer değiştirdi bakalım daha neler olcak kuzum :26:
oyy yoruldun mu seennn :yasininiz varmış diğer topiktede okudum cnm ..
bende işte sabah gittim okula öğleden sonraki ders iptal olmuş meğersem bekledik saf gbi bizde kağıt falan oynadık artık boşa beklemiş olmayalım diye
cnm iyiyz sağol.. herşey aynı işte.. okul sınav falan açıkcası her ne kadar şimdi mızmızlansakta iş hayatı daha zor. hem bulurken hemde çalışırken..
okudum canın askerinle ilgilide iyi olmuş yazıcı olduğu rahat olur..
oyy yoruldun mu seennn :yasininiz varmış diğer topiktede okudum cnm ..
bende işte sabah gittim okula öğleden sonraki ders iptal olmuş meğersem bekledik saf gbi bizde kağıt falan oynadık artık boşa beklemiş olmayalım diye
cnm iyiyz sağol.. herşey aynı işte.. okul sınav falan açıkcası her ne kadar şimdi mızmızlansakta iş hayatı daha zor. hem bulurken hemde çalışırken..
okudum canın askerinle ilgilide iyi olmuş yazıcı olduğu rahat olur..
kızlar ya yeni konu nasıl nereden açıyorsunuz?banada öğretir misiniz
valla gizemcim bulmak artık o kadar zorlaştı ki yani diplomalı ev hanımı diyorum kendime bi işe başvuruosun ben gibi kaç kişi başvuruyo artık üniversite mezunu olmakta yetmiyo yaAllah hepimizin yardmcısı olsun gerçektn...
çoook yoruldum hemdeeeeakşama dahada yorulcam onlarca insan gelcek..
oh oh ne güzel iyi yapmışsınız :118:
kızlar ya yeni konu nasıl nereden açıyorsunuz?banada öğretir misiniz
cnm ne mezunuydun sen ?
gerçi benm meslekte pek o durum yok hani çok rahatımda bazı böllümlerde gerçekten zor canım.. allah yardımcın olsun..
tabi asıl curcuna akşam olur tatlım ama olsun değer..
hayır önceden haber vermiyolar hocalar sinir oluyorum
canım hangi konuyla ilgili açmak ,istyosan o konu başlığına girceksin.. orda var zaten görürsün yeni konu aç diye sayfaların başında
sol üstte yazıyo..
evet canım değer tabi..her gün yada her hafta olan bişi değilki asla şikayetçi değilim..
haklısın vala uyuz bi durum ama olsn arkadaşlarınla güzel vakit geçirdin en azından
tabi tatlım kim şikayetçi olur ki..
ya canım valla sırf eve erkenden gelip sıkılmıyım diye oyalandım ya ..zaman daha hızlı geçse keşke..
rica ederim cnm ayrıca.. bende merak etim ne açıcakki diye
anlıyorum seni cnm evet arkadaşlarla olunca insan daha iyi oluyor kafası dağılıyor azda olsa o an zaman hızlı geçiyor..
aççak bişi buluruz canım
istersen ortak bişide açablrz
ahahaa askerlik dışında konu bile üretemiyorum kii.. dur bakalım bi askerlerimiz gelsin de topluca acarız bir topik daha
Gizemmm Sinemm ben geldim kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?