92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hımm bilmiyorum tatlım yaa..belkide böyle bi şeydir ve söyleyemiyordur dur yaa aklım karıştı bak şimdi?

anladm cnm yaa haftada 2 kez 3 kez yapsam uzaması hızlanırmı tatlım

bebegim uc kez yapma zarari olabilir belki ama iki kere yapabilirdin faydasi olur biz bizde sacimizin dokulmemesi ve dokulenin cikmasi icin sampuanimiza dogum kontrol hapi katiyoruz babamin 15 yillik dokulmus saclarini getirdi walla

Ben uyuyorum kizlar.hepinize Allah rahatlik versin..iyi geceler..ruyamizda askerlerimizi goruruz insallah
yarin gorusmek uzere opuldunuz
kamilecim bildir bizede sonucu..

bebegim uc kez yapma zarari olabilir belki ama iki kere yapabilirdin faydasi olur biz bizde sacimizin dokulmemesi ve dokulenin cikmasi icin sampuanimiza dogum kontrol hapi katiyoruz babamin 15 yillik dokulmus saclarini getirdi walla

duymustum dogum kontrol hapını tmm canm yarn hemen bi kosu malzemeleri alıp baslıyorum 3 günde bi yapcam haftada 2 kez.. bide 2 3 saat bekletsem olurmu? sinameki bemix karısımını 4 5 saat bekletenler var bisey olmaz dimi 2 3 saat bekletsem 45 dk az gibi geldi ayyy

şu an yumuşamaya başladım bile ben evet böyle bi şey olabilir ve yavrum utanıyordur söyleyemez (huyu kurusun)
tamam yarın konuşucam adam akıllı bakalım artık..tatlım ömer santralde nöbet tutmuyor zaten..
tamam canım yarın olsun hayrolsun bakalım yazarım

canm insallah önemli bisey yoktur sıkma canını tamam mı

tatlim ben bemix katmadim ama ayni etkiyi gordum bemix dayanilmez kokuyoo walla ben en fazla bir saat bekliyorum oda banyoya girmeye eriniom o yuzden 2-3 saat hic bekletmedim kotu bi yan etkisi olmasinda mesela bende felaket bas agrisi yapio nedense yani uzaticaz derken kotu bisi yapmiyalimda cok bekletip

Ben uyuyorum kizlar.hepinize Allah rahatlik versin..iyi geceler..ruyamizda askerlerimizi goruruz insallah
yarin gorusmek uzere opuldunuz
kamilecim bildir bizede sonucu..

canim tabi bizimkiler bi varsayim belkide duygusal yonden kotudur erkek ya hani anlatmaya utaniyodur bole biside olabilir

iyi geceler sinemcimmm inşallah hepimiz görürüz tamam tatlım
gülşahcım bakalım yarın sakin bir şekilde konuşucam artık..

kızlar bu arada bende çıkıyorum artık sabah okul var iyi geceler size

uuff o bemixin kokusunu sen bide bana sorr 1 hafta boyunca elimden gitmedi onun kokusu ya elime bi damla geldide düsün sacımı hic söylemiyorum bile ama o uzatıyo yaa cok etkili ondanda katıyım ben olsunn cok uzamasını istiyorum derkenn saclarımdan olmam insallah

tamam tatlim sıkma canini iyi geceler bende cikiyimda uyumaya calisiyim uyuyabilirim insallah

bende cıkıyorum valla yürüyüse gitcem sabah kalkamıyorum sonra
Gülsahcım yarın kesin alıp baslıyorum ins 4 5 cm uzarr yaa sana ara ara gelsmeleri yazarım öptüm cnm iyi geceler

cenk bu hafta geliomu gitsinde bemixi ole kat cagatay askere gitmeden once bi kere sarimsak bemix yumurta maskesi yapmistim onuda dort saat bekletmistim tam 3 ay sacim islaninca terleyince felan koktum artik kokusundan midem agriodu dusun yani cagatay yanimda cocuk bi sarilsa heyecandan terliodum sacim kokuodu iyy ne igrencc

selam kızlarr saat 5 olduğundan güneydın diye başlayayım artık uyku düzenim gitti artık tamamen. dün çok kötü bi gün geçirdim bi arkadasım burdan üni.den epilepsi hastası nöbet geçirmiş. kendisi izmirli burda üni okuyor. haber geldi hemen hastaneye gittik eve geldiğimizde saat 4 tü ama kız sabaha kadar istifra etti. sabahta evine bıraktık ailesi geldi. bende vurdum kafayı yattım tabi taa 4 te uyandım şimdi de uyuyamıyorum..
sinemcim 1.78 boyum 70 kiloyum öyle çok fazlalığım yok ama kollarım vucuduma göre kalın.. o yuzden elbiseyi düzgün seçmem lazım :) bizden 10 gün sonra eltimin düğünü var orda da giyerim büyük ihtimal.
neyse bugun alyans baktık istediğimi buldumm :)
ama 3 boyu var ben en kalınını istiyorum o benim parmak numarama göre kalmamıs getircekler.
bilezik baktık hiç sevmem sarı altın ama işte baktım en kibarını :)
onada karar verdim hazır yani onlar yarın bileziği alcaz alyansı bekleticem biraz daha belki fikrim değişir.
hafta sonu izmire gidip bohça için gerekenleri halledicem.
havlu mendil falan. iç çamaşırı parfüm alıcam askıma slazenger alıcam mavi. her şeye karar verdim. kıyafet dısındaa..
renk olarak hiç yeşil giymedim içimden hep yeşil geçiyor. acı yeşil.
ama aklımda kiremit portakal renkleri de var bi elbise denemiştim kuzenimin düğün için rengi çok yakısmıstı.
karar veremiyorumm..
internetten söz kurabiyeleri spariş edicem nikah sekeri gibi yani kalpli isim yazıyor üzerinde ve tarih. tabi isteğe göre değişiyor.
tanesi 1.25. 80 tane sparş edicem kalabalık olur çünkü hesaplamalarım 69 ama fazlalık olsun nolur nolmaz.
böyle işte tatlı bir telaş sardı benii :)
her türlü fikirlerinize açığım değişiklik yapmak istiyorum farklı bişeyler olsun diye.fazla da uçmak istemiyorum ama bardak süsleri var lastikten yapılma kurdale falan sarkıyor. onlardanda alıp meşrubat bardaklarına geçirmek istiyorum herkesin bardağına.
tanesi 75 kuruşmuş uygun geldi bana.
yüzük tepsimi aldım ama kenarısı kırık çıktı hafta sonu değiştiricem. sizce tepsi mi iyi yastık mı ??
ve sepet mi almalıyım ufak boy sandık mı kararsızım.
nişanda büyük sandık alıcaz o kesin.ama söz de napsam bilmiyorum.
vee en önemli soru söz sepetine neler koyulur.
benim listem şu;
pijama takımı
iç çamaşırı
çorap
parfüm
havlu
mendil
kolonya
traş losyonu
kemer
..ayakkabı ve kyafeti alısverişte alıcaz onları saymıyorum.
eklemem çıkarmam gerekn bişeyler varsa söyleyin lütfenn..

hepinizi öptümm :)

nesilcim geçmiş olsun arkadşın için umarım tekrarlamaz nöbetleri..

canım hiç nişan veyaz söz hazırlığında olmadığım için hiç bi fikrm yok benm ne gider bohçada bilmiyorum hiç.. ama bence nikahta büyük sandık alıcaksan şimdi sandık almaya gerek yok ..

yüzük içinde bence tepsi daha güzel yastık yerine.. tepsi kullan bence..
bide şu söz paketi bohçası şart mı ya

bugünde topik pek bi sessiz kalmışş:26:

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı olsun cnm
bende pek bilmem bohça işlerini ama alyans konusunda fikir verebilirim yastık çok demode çok güzel tepsiler var cnm kıyafet falanda beğendikçe koy gizemin koyduğu mor çok güzeldi mesela

Son düzenleme:

canım öncelikle arkadaşın için çok üzüldüm allah acil şifalar versin ve bir daha yaşatmasın :26:
bohçaya gelincede yok yok yani maşallah
yüzük sarı bencede daha hoş beyaz gümüş gibi duruyor..
ve bence yastık değil tepsi daha hoş durur.incili bişiler bakabilirsin çok şık oluyor onlarda..
peki canım esmer misin sarışın mı?saç ve ten rengin nedir?ona göre elbise tavsiye edcem..

sinemm naber tatlımm
kimse yok sıkıldım kaç saattirr..

selam yavrularım nabersiniz?
ay ben çok fenayım..kafam rahat çok şükür ama bedenim çok yorgun
koca gündür temizlik yaptık geberdim resmen akşama yasinimiz var..
daha şimdi oturdum size bakim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…