cnm ne mezunuydun sen ?
gerçi benm meslekte pek o durum yok hani çok rahatımda bazı böllümlerde gerçekten zor canım.. allah yardımcın olsun..
tabi asıl curcuna akşam olur tatlım ama olsun değer..
hayır önceden haber vermiyolar hocalar sinir oluyorum
hoooşşş geldin bebeğimmmm
Gizemmm Sinemm ben geldim kiiiii
ben işletme mezunuyum canım bilgisayar biliyorum ingilizcem var su gibi değil ama derdimi anlatıyorum anlıyorum falan ama kısmet işte olmayınca olmuyo
Hoş bulduk tatlımm nasılsınn? günün nasıldı bakalımm
hoşgeldin yavruuuuumm
nabersiniz canikom
iyiyim cnm okumuşsundur okula gittim öğleden snra ders iptalmiş boşa bekledim falan filann
sen nasılsınn
Aa okumadım geçmişe direk daldım topiğe
iyiyim cnm nasıl olım aynıı.
Benimki her telefonda bişey varmı düşmeyle ilgili dio hatta pcyi açıp bana şunu yaz googlea arat öyle dio..çok umutlandı ya...
baya umutlandı desene ya :26: olmazsa kötü olucak..
cihandada tam tersi aşkım düşermi diye ben diyorum oda düşmeeezz aşkım bize vurmaz hem ben yedim zaten askerliği diyo düşmezse düşmesin takılma olsa güzel olur ama olmasada bişey olmaz diyo.. nazar değmesin valla motivasyonuna moraline hayranım ben burda hep positifsem gerçekten onun sayesinde...
hoşbuldukj cnmmm naber?
Ben iyiyim tatlım haftasonu yaklaşıo ondan mutluyum
Canımm sizin az kaldı ama düşmezsede az kaldı her türlü bizim kocaman 9 ayımız var...
nazar değmesin canımm tabii motivasyon moral çok önemlii
bizdede benim sayemde benimkinin morali..
kamile naptı acep ya öğrenebildi mi?
haklısın tatlım ama eda bene varya düşcek ama bize değilde size vurcak bizimkiler geldkten 1 ay sonra sizinkiler gelicek gibi geliyo bana ya valla bak öyle doğuyo içime.. bizden değilde sizden yana umudum var..
ay yok tatlım bende merak ettimde burayada girmedi hiç öğleden sonra hep burdaydım biri gelsn diyegelr gelmez haber verir heralde .. inş kötü bişey yoktur :26:
canım benm şimdi çıkmam lazım amaa pc m yapıldı akşam girerim tekrar öpüyorum seni çok
iyiyim canım ya koca günüm temizlik yapmakla geçti işte akşama misafirlerimiz var..onun haricinde hiçbi sorun yok.askerimde bugün daha aramadı akşamları arıyor bildiğiniz gibi :)
oh oh ne güzel sevindim adına tatlım
Ayy nefret ederim temizlikten
ohoh canımmm arar cnm hep akşam arıyor nedense
başa gelen çekiliyor canımbende başlayınca durduramıyorum kendimi oturunca anlıyorum yorulduğumu :26:
gündüzleri yoğun oluyor tatlım o yüzden gece arıyor bde şimdi haberci oldu komutanın peşinde hep o ne zaman giderse o zaman arar.gidiş saatleri belli olmuyormuş bazen akşam 7 de bazende 12 de..akşamda 11 de arayabldi o zmn gitmiş :26:
bide evde kalmıyor komutan orada misafirhanelerde kalıyormuş ailelerini almıyorlarmış oraya o yüzden hep taburda..
tatlım ben çıkayım artık geç oldu çok öptüm seni akşama yorgunluktan uyumazsam misafirler gittikten sonra gelirim tekrar görüşmek üzerece canım
Kızlarr kargo yapıcam biraz para biriktirip fikirlerinizi bekliyorum 93/1 lerden begussle konuştumda
cam kavanozlar varya
Eki Görüntüle 707237
böyle kavanoz alıp kurabiye yapıp yollasam bozulurmu 3 günde gidiomş bayatlarmı:26:
birde spor ayakkabı ve tişört almayı planlıyorum ama bunun için para biriktirmem lazım paracıklarımla hat falan aldım tükketm ya..
kartımlada alsam babam inceler ekstreden poffff:26:
canım şimdi artvin uzak bir onuda geçtim sen yemek sorunu olmuyo diyodun tamam senin elinden olmuş olcak ama bilmiyorum kurabiyeye gerek var mı :26:
ama yaz önümüz yanında giyside yoksa yazlık tişört vs alabilirsin ayakkabıı varmıdı ihtyacı varsa oda olabilir..
ya ama kendi emeğim olsun istiyorum kamile göndermişti ama bozulmuştu yiyememişti onunki...ama çok tatlı olurdu poff...
yazlık bişey götürmedi akıllım annesine söylicekti kargo yollıcaktı evden kıyafet bende yollym bir kaç tişört falan diyodm.
ayakkabı ihtiyacıda yok ama ne bm tişört yollıcm sadecebu gdiişle sanırım
canım yemek sorunu yok ama kurabiyede yemiyor yani orada :s anca marketten aldığı bnmkinin yerini tutarmı biskrem hanımeller falan yani
direk karakola götürüyorlar mıki :s aynen aynen öyle yapabilirimtatlım tabiki seninkinin yerini tutamaz
tşört hiç götrmediyse gönder tatlım hatta adreside annesi alıcak ya tam sürpriz olur senin gönderdiklerin..
bende geçen alışerişte cihana aldım gönderym mi aşkım dedim de gönderme bitanem ben getrdiklerimle idare ederm burda dedi o götrdü çnkü sen aldıklarını sakla gelince giyerm ben dedi bende o yüzden göndermcem.. ayy benmki valla garip
direk karakola götürüyorlar mıki :s aynen aynen öyle yapabilirim
harbiden garipmiş ama olsun geldiğinde giyer bebeğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?