evet canım bende ilk gördüğümde çok beğenmiştim bir şeyler anlar artıkki zaten onada dedim kesinlikle benim yanımda içemezsin evimi öyle pis pis kokutmam dedim tamam diyor canım yaa
tatlımmm ben çankayada oturuyorum cebecide kızılayada çok yakınım bundan sonra hep sen aklıma geliceksin bak
palnlıyorum tatlım benimde gitmediğim yerler var oralars gideriz diye düşünüyorum hatta yol tariflerini falan öğreniyorum
Kızlarr merhaba günaydınlarrr bu ara gremiyorum oldukça yoğunum en kısa zamanda gelicem inşallah bende her şey yolunda sizde iyisnzdr umarımmsize bi haberim varr babamın tayini Ankara-Çankaya beytepe jandarma eğitm komutanlığına çıktıııı an itibariyleee okullda görev yapıcak yanii.. Ben de yazın ve bu sene ankaradaymmm inşş. Kımseckler yok öpüyorm hepinziiii
tatlim gitmistim beytepeye cok guzel bi yer incekte ordada asiri luks evler felan var bilkent akademisyenleri felan hep orda otturuo hayirli olsun canim
Kızlarr merhaba günaydınlarrr bu ara gremiyorum oldukça yoğunum en kısa zamanda gelicem inşallah bende her şey yolunda sizde iyisnzdr umarımmsize bi haberim varr babamın tayini Ankara-Çankaya beytepe jandarma eğitm komutanlığına çıktıııı an itibariyleee okullda görev yapıcak yanii.. Ben de yazın ve bu sene ankaradaymmm inşş. Kımseckler yok öpüyorm hepinziiii
Canm bz zaten lojmanda kalcaz ama netten baktım iyi b yere benziyo sonuçta ankara yaa adı yeter:)) sen naslsın geçmişi pk okıuyamadm baya bi döktürmüşnz ne var ne yok iyisn dimi:)
canmm hayırlı olsun beytepeyi bilmiyorum ama cankaya cok gelsmis bi semt teyzemler oturuyo benmde cankayada her yaz ankaradayım bende denk gelrse topluca görüsürüz artıkk
iyiyim tatlim genel olarak herkes iyi gulsenle kamilenin mehtapa az kaldi gulsen sevdicegine yildonumu hediyesi hazirladi edada kargo gonderme telasinda cerenin cenkte bademciklerinden ameliyat olup bir ay hava degisimine gelicek gizemde iyi gidio bende resmi ve mesafeli iliskime devam ediyorum bizden özet boylesen neler yapiosun tatlim seninki gonlunu almaya devam mi normale dondumu
bende ankaraya cok gidiyorum canim yaa keske ole bisi olsada gorussekkk
canmm hayırlı olsun beytepeyi bilmiyorum ama cankaya cok gelsmis bi semt teyzemler oturuyo benmde cankayada her yaz ankaradayım bende denk gelrse topluca görüsürüz artıkk
iyiyim tatlim genel olarak herkes iyi gulsenle kamilenin mehtapa az kaldi gulsen sevdicegine yildonumu hediyesi hazirladi edada kargo gonderme telasinda cerenin cenkte bademciklerinden ameliyat olup bir ay hava degisimine gelicek gizemde iyi gidio bende resmi ve mesafeli iliskime devam ediyorum bizden özet boylesen neler yapiosun tatlim seninki gonlunu almaya devam mi normale dondumu
Ayy ne güzel olur ya ben artk bi 4 5 sene ordayım,gerçi anca yaz tatıllernde bayramlarda seyranlarda gideblcem ama inş denk gelirz kızlar şöyle alırız peçetelerimzi,ağlaşırız gülerzz harika olurrr
Ohh bzim kızlar mehtap yapcak dimii bi 20 gun falan kaldı sanırım ben bile heyacanlandım şuanedaya bak sen kargo da gönderirmşş az önce gördümm,kurabye fkri çok hoşş. Cerencim güzelm geçmiş olsun,havadeğişmi olursa da şafak atıyo dimi?
Gülahcm sanırım şu en son olaydan dolayı mesafelisinz,bi ar bende demiştm küfür ediyo arasıra bana değil,oyle bişi yapamaz zaten ama hani bi olay anlatrken flan ben de çok haz etmiyrum o günden sonra bidha etmedi dikkat ediyo,senınkı de düzelcek inşallah,sen yine mesafeni koru bazen böyle ypmak gerekiyor test etti onyladım ben.
Bzim de iyi gidiyo şükürr,şimdi adanaya atışa gittiler 1 haftadır çadırda kalıyolar,kısıtlı konuşuyorz ama olsun iyi olalm da gerisi boş.
Ceren he kız koydum twittera çok aktifim maşallah
Kzlar ben şmdi hazırlanıp konferansa gidicem off dersler yetmıyo bide konferans ıkardılar sağolsnlarr:) öpüyorz szi akşama görüşrz
Kamileee sen Çankayada mısnnnsenle bi görüşelm bi o zman Gizemcm artık ben de yarı oralı oluyorum ,gelirsn bizee
bende ankaraya cok gidiyorum canim yaa keske ole bisi olsada gorussekkk
gercekten harika olur 3 4 kisi bi araya gelebilsek yazın haberleselim kızlar ben bu yaz gitmeyi düsünmüyodum ama blmyrum cenk askerde yaa iyice hassas nazıyla ugrasmak zor olcak
mervecimmmm çok sevindim tatlımm evet evet ankaradyım ben.2 yıl daha buralardayım
ceren gülşah merveeee bakın ben yazları memlekete gidiyorum biliyorsunuz o zamn buluşursanız kötü olurağustos 26 dan sonra ben burdayım ondan sonra gelin gelicekseniz
mervecimmm sen buralarda oalcaksın nasılsa mutlaka görüşelim bence
Kızzzz MERVEhoşgeldin tekrar canımmm
babanın tayini güzel yere çıkmış ohh
birde evet kargo göndricem hıhh 2 tane tişört aldım sonunda apaçi olmayan bir şey buldum
kurabiyeleride yaptım mıııSalı vericem inş kargoya...
sizin aranız hala aynı dimi ? iyisiniz yaniiii
tmm canm ins o zamana denk geliriz hepimiz bakıcaz
canm tisörtler nasl bisey nerden aldın internettenmi resmini cekipte koysana bende haziranda yıldönümümüz kurabiye ve tisört düsünüyorum kurabiyeler zor degilmi nasl yapıcaksn yaa
Düz tatlım tişörtler birini lcw den aldım birini collezionedan dar kesim biri bisiklet yaka siyah 3 tane düğmesi var hoş
diğeri gri düz.önce ben giycem ama yatarkenn kokum sinsinnnhahah
hayır cnm çok kolay yapımda görün salı yapıyorum hıhhhhhhh
tarifi atmıştım kamileye oku çok kolay
çankayada hangi semtte olduğunu biliyor musun tatlım?ben cebecideyim cihan tam olarak nerdeydi?:44: valla burda yanı başımda bı askeri birlik var tatlım dikimevinde diye geçiyor o mu yoksa?
bi kokutsun kafasını kırarım
Kızzzz MERVEhoşgeldin tekrar canımmm
babanın tayini güzel yere çıkmış ohh
birde evet kargo göndricem hıhh 2 tane tişört aldım sonunda apaçi olmayan bir şey buldum
kurabiyeleride yaptım mıııSalı vericem inş kargoya...
sizin aranız hala aynı dimi ? iyisiniz yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?