92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kizcelerim ben geldim ve gidiyorum..kizlar 11 bucuk gbi gitti arkalarindan yine evi topladim uzerimi degistrdm smdide yattim size bi bakim dedm cepten.cok yorulmusum yaw yatinca anladim
hepinizi opuyorum allah rahatlik versin ii geceler yarin gorusmek uzere
(askerim napio acaba ya cok yorulcak uykusuz kalcak yawrm insallah cok gece kdr birakmaz komutan )

Kızlarr merhaba günaydınlarrr bu ara gremiyorum oldukça yoğunum en kısa zamanda gelicem inşallah bende her şey yolunda sizde iyisnzdr umarımm size bi haberim varr babamın tayini Ankara-Çankaya beytepe jandarma eğitm komutanlığına çıktıııı an itibariyleee okullda görev yapıcak yanii.. Ben de yazın ve bu sene ankaradaymmm inşş. Kımseckler yok öpüyorm hepinziiii

Kamileee sen Çankayada mısnnn senle bi görüşelm bi o zman Gizemcm artık ben de yarı oralı oluyorum ,gelirsn bizee

tatlim gitmistim beytepeye cok guzel bi yer incekte ordada asiri luks evler felan var bilkent akademisyenleri felan hep orda otturuo hayirli olsun canim

tatlim gitmistim beytepeye cok guzel bi yer incekte ordada asiri luks evler felan var bilkent akademisyenleri felan hep orda otturuo hayirli olsun canim

Canm bz zaten lojmanda kalcaz ama netten baktım iyi b yere benziyo sonuçta ankara yaa adı yeter:)) sen naslsın geçmişi pk okıuyamadm baya bi döktürmüşnz ne var ne yok iyisn dimi:)

canmm hayırlı olsun beytepeyi bilmiyorum ama cankaya cok gelsmis bi semt teyzemler oturuyo benmde cankayada her yaz ankaradayım bende denk gelrse topluca görüsürüz artıkk

Canm bz zaten lojmanda kalcaz ama netten baktım iyi b yere benziyo sonuçta ankara yaa adı yeter:)) sen naslsın geçmişi pk okıuyamadm baya bi döktürmüşnz ne var ne yok iyisn dimi:)

iyiyim tatlim genel olarak herkes iyi gulsenle kamilenin mehtapa az kaldi gulsen sevdicegine yildonumu hediyesi hazirladi edada kargo gonderme telasinda cerenin cenkte bademciklerinden ameliyat olup bir ay hava degisimine gelicek gizemde iyi gidio bende resmi ve mesafeli iliskime devam ediyorum bizden özet boyle sen neler yapiosun tatlim seninki gonlunu almaya devam mi normale dondumu

twitterde paylasms merve hanımm gösterisli kapısına gelen ciceklerini ben gördüümm

canmm hayırlı olsun beytepeyi bilmiyorum ama cankaya cok gelsmis bi semt teyzemler oturuyo benmde cankayada her yaz ankaradayım bende denk gelrse topluca görüsürüz artıkk

Ayy ne güzel olur ya ben artk bi 4 5 sene ordayım,gerçi anca yaz tatıllernde bayramlarda seyranlarda gideblcem ama inş denk gelirz kızlar şöyle alırız peçetelerimzi,ağlaşırız gülerzz harika olurrr

Ohh bzim kızlar mehtap yapcak dimii bi 20 gun falan kaldı sanırım ben bile heyacanlandım şuan edaya bak sen kargo da gönderirmşş az önce gördümm,kurabye fkri çok hoşş. Cerencim güzelm geçmiş olsun,havadeğişmi olursa da şafak atıyo dimi?
Gülahcm sanırım şu en son olaydan dolayı mesafelisinz,bi ar bende demiştm küfür ediyo arasıra bana değil,oyle bişi yapamaz zaten ama hani bi olay anlatrken flan ben de çok haz etmiyrum o günden sonra bidha etmedi dikkat ediyo,senınkı de düzelcek inşallah,sen yine mesafeni koru bazen böyle ypmak gerekiyor test etti onyladım ben.

Bzim de iyi gidiyo şükürr,şimdi adanaya atışa gittiler 1 haftadır çadırda kalıyolar,kısıtlı konuşuyorz ama olsun iyi olalm da gerisi boş.
Ceren he kız koydum twittera çok aktifim maşallah

Kzlar ben şmdi hazırlanıp konferansa gidicem off dersler yetmıyo bide konferans ıkardılar sağolsnlarr:) öpüyorz szi akşama görüşrz

evet bitanem atıyo gene safak sagol canm

Kamileee sen Çankayada mısnnn senle bi görüşelm bi o zman Gizemcm artık ben de yarı oralı oluyorum ,gelirsn bizee

bende ankaraya cok gidiyorum canim yaa keske ole bisi olsada gorussekkk

gercekten harika olur 3 4 kisi bi araya gelebilsek yazın haberleselim kızlar ben bu yaz gitmeyi düsünmüyodum ama blmyrum cenk askerde yaa iyice hassas nazıyla ugrasmak zor olcak

mervecimmmm çok sevindim tatlımm evet evet ankaradyım ben.2 yıl daha buralardayım
ceren gülşah merveeee bakın ben yazları memlekete gidiyorum biliyorsunuz o zamn buluşursanız kötü olur ağustos 26 dan sonra ben burdayım ondan sonra gelin gelicekseniz
mervecimmm sen buralarda oalcaksın nasılsa mutlaka görüşelim bence

Kızzzz MERVE hoşgeldin tekrar canımmm
babanın tayini güzel yere çıkmış ohh
birde evet kargo göndricem hıhh 2 tane tişört aldım sonunda apaçi olmayan bir şey buldum
kurabiyeleride yaptım mııı Salı vericem inş kargoya...
sizin aranız hala aynı dimi ? iyisiniz yaniiii

Son düzenleme:

tmm canm ins o zamana denk geliriz hepimiz bakıcaz

canm tisörtler nasl bisey nerden aldın internettenmi resmini cekipte koysana bende haziranda yıldönümümüz kurabiye ve tisört düsünüyorum kurabiyeler zor degilmi nasl yapıcaksn yaa

Düz tatlım tişörtler birini lcw den aldım birini collezionedan dar kesim biri bisiklet yaka siyah 3 tane düğmesi var hoş
diğeri gri düz.önce ben giycem ama yatarkenn kokum sinsinnn hahah
hayır cnm çok kolay yapımda görün salı yapıyorum hıhhhhhhh

tarifi atmıştım kamileye oku çok kolay

Son düzenleme:

giy tabi bebeğim parfümünüde sık hafif kalsın
gördüm tarifi ne kadar kolaymıs inanamadım yaaa bende yapıcam bunu 1 aya sen yapta bakalım püf noktalarını ögreniyim bi senden resmini kesin cek ve paylas bebeğim

Son düzenleme:

canım semt olarak bilmiyorum ya karargah binası ama baya büyük ben resimlerini gördüm de..
öğrenip söylerm tekrar ama dikimevi değil sanırım.. tandoğan diye askeri şeyler satan bi yer var oraya yürüyerek 15 dk da falan gdiyo

tatlımmm çok sevdim tayininize .. herkesin hayatında bi dönem ankara geçiyor demekki ya ama cihanında dediğine göre çankaya çokk güzelmiş gülşahta yazmış çok lüksmüş ..
ahh işte izin alamıyorum ki bende gelsem ama olmuyo günübirlikte saçma olcak

ohh sonunda buldun tatlım.. hadi bakalım az bi aşama kaldı kargona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…