İyiyim canım ben sana begendim bir kaç tişört atym begnrsn alrsn.
Olur canım onların kalpları vr al yap aslnda kolay ttr bnce
aldım kalıplarınıdakalpli ayıcık bile var zaten kalp yapıcam yonca yaprağı yapıcam birde yuvarlak ve dikdörtgen yaparımmm
at cnm benm bakmadığım mağaza kalmadı
Canm bnm birazdan çıkmam gerekicem pc den faceden atarmısın ordan ceğten bakıyım burda göremiorum yazamıyorum
inş güzel olur cnm ya nasılsın bu arada tarif bu ben lokumlu şeker hamurundan yapıcam üstünüde..
Leyla ile Yemek Saati Şeker Hamurlu Kurabiye Tarifi - Leyla ile Yemek Saati
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Eda bunlar çok tatlı kurbiyeler
iyiyim kızlar bende nolsun işte salı sınavlarım başlıyoronun stresi var amaaaa paralom sınavlarım bitcek ömerim gelcek o yüzden bir an önce başlasın ve bitsin istiyorummmmm
tatlımm naber?? konuşamadık senle epeydır...
sınavlarınız ne kadar erken başlıyo öyle.. bizimki de 27 sinde başlıcak .. ama mantığın süper başlasın ve bitsinler hemenn
iyiyim canım sen nasılsın?ayy evet yaa son günlerde giremiyorum çok fazlaya da girsem bile neler kaynatmışsınız diye okuyuyp çıkıyorum hemen
evet gizem yaaa başlasın ve bitsin bir an önce çok sıkıldım artık!!!
bende giremiyorum ki canım zaten bu aralar..
bencede canım başlasın bitsin de zor olcak çnkü çalışasım gelmiyo..
benimde hiç çalışma hevesim yok tatlım yaanolcak halimiz bilmiyorum..
yazın hep düşüyo zaten dersler
mehtap kaaaççççç????
aynen aynen tatlım ilk dönem iyide ikinci dönem vasat
sonnnn 20 gizemmmmm yaa inanamıyorum şaka gibi geliyor bana sanki gelmiycekmiş gibi..düşündükce bi tuhaf oluyorum valla yaa
aman allahımmm gerçekten ne kadarda azalmışşşşş.. kamile çok az kalmışşş hazırlıklar ne alemde planladınız mı herşeyii
Mhtap=heyecan demek
ben şu aynı giyinme işine taktım ya tatlımonun için gömlek veya t-şört bakıcam sonra şu yaptığım foto var ya onu camlatıcam bir de küçük bi hediyem var görünce çok hoşuna gidicek kesin onuda paket yaptım mı hediye faslı bitiyor benim
şimdiden hangi gün ne giyceğimi düşünüyorum gerçi bence pijamayla bile görse beni eminim çok hoşuna gider(ki o da olacak )
sonra ne yemeği yapsam diye düşünüyorum sabah gelicek yaa kahvaltılık hazırlıycam pazardan kurabiye kek falan
veee tabi kiiiiiii tüm gün gezicezzz nerelere götürsem diye planlar yapıyorum anlıycan güzelim ben finallere değilde bunlara kafa patlatıyorum işte
ahahah aynen öyle şuan senin aklına final falan gelmez..
bence gömlek giy tatlımm.. mükellefte bir kahvaltı hazırlaa
diğer hediye nymiş bakıyım özel mi
nerelere gidiceğnizi beraberde karar verirsiniz oda biliyo zaten dimi senin yanına normaldede gidip geliyordur..
ahh ahh gezin bakalım benm biricik sevgili ankaram'ı
yok tatlımm özel değil şimdi ömer sigara içiyordu ya gerçi son günlerde yine başladı ona itafen ve ben kızınca ona hep pislik derim ahşap küçük bi kültablosu aldım içinede pislik yazdırdımişte bu tatlımmm
Eki Görüntüle 711805
yok tatlım bilmiyor çok fazla bir kere geldi benim yanıma o da yılbaşıydı zaten evdeydik bi gün sonrada benim sınavlarım başladı o gitti
ahahahha pislik demek süper yaahepsipislik bunların geldiklerinde bi kurtulurlar inş. çok manalı olmuş
hımm o zmn gezilcek yerleride planlaçankaya tarafına gdersen kızılay falan beni hatrlayın
evet canım bende ilk gördüğümde çok beğenmiştim bir şeyler anlar artıkki zaten onada dedim kesinlikle benim yanımda içemezsin evimi öyle pis pis kokutmam dedim tamam diyor canım yaa
tatlımmm ben çankayada oturuyorum cebecide kızılayada çok yakınım bundan sonra hep sen aklıma geliceksin bak
palnlıyorum tatlım benimde gitmediğim yerler var oralars gideriz diye düşünüyorum hatta yol tariflerini falan öğreniyorum
ahahahha pislik demek süper yaahepsipislik bunların geldiklerinde bi kurtulurlar inş. çok manalı olmuş
hımm o zmn gezilcek yerleride planlaçankaya tarafına gdersen kızılay falan beni hatrlayın
anlasın tabi.. yokyok tatlım seni düşünür kokutmaz evini
çankayada olduğunu bilmiyodum... sen biliyosundur belki ordaki karagah binasınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?