92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım şöyle söyliyeyim sana metroyla 10-15 dk tandoğanda olabiliyorum ben çok yakınmışız ya biz gizemmmmm kız gelebilrsen gel bak kapım her zamn açık seni sevgiline götürürüm ben

canım şöyle söyliyeyim sana metroyla 10-15 dk tandoğanda olabiliyorum ben çok yakınmışız ya biz gizemmmmm kız gelebilrsen gel bak kapım her zamn açık seni sevgiline götürürüm ben

oda biniyo metroya siz kesin çok yakınısınız
ay cnm ya çok sağol ama işte yatılı izin alamam günübirlikte çok yakın değil ki 8-10 saat sürüyo.. pek mümkün değil gibi gzüküyo malesef

aynen cnm kolay gözüküo 2 türlü şeker hamuru var ben lokumla olandan yapıcam inş güzel olur tuttururum bakalım
Tabiki tatlımm hemen paylaşırımmm

Kızlar benm bi sorunum var okuyan arkadaslar cevap verirse cok sevinirim.
Zaman zaman cenkle problemlerimiz kavgalarımız oluyo biliyosunuz, gidip annesine babasına anlatıyo kızlar ayda bi iki ayda bi anlatıyo her zaman degil tabide.. cok rahasız oluyorum ailesi bana gelip öğüt veriyor yapma kızım alttan al bilmem ne beni küçük düsürdüğünü hissediyorum ailesine karsı, oğullarının dengesizliğini zaten görmüyolar buna dahada uyuz oluyorum geçen gene gitmis babasına söylems ufak bi tartısmamız olmustu Cuma günü uzamadan kapanmıstı konu, evciye geldiğinde geçen gün rahatsız oldugumu söyledim ciddiye almadan laf arasında konustuk öyle üzerine bastırıp konusmadık. Bugünde yani az önce bana bi numara msj attı ? yazdım kimsin dedim yani R? yazmıs kimsin diyorum abuk subuk harfler isaretler yazıp yolluyo, bende cenke verdim numarayı al şunu başımdan söyle msj atmasın diye, sonra yarım saat falan gecti konustunmu kimmis msj atan dedm napcan ceren kimmis yanls num. iste yazms sende patlıycak yer arıyon ha, babanda gelsin görsün bu hallerini haklıymıs gibi anlatıyon bide herkese dedim.Sonra sey demis ceren sus iste daha kızdırma beni hicmi bisey demiycez yazms yaa gercekten cok rahatsızım birde haklıymıs gbi gidip ailesine beni haksız gösterip kendini haklı konumuna getirip anlatıyo yaa onlarda bana ögüt veriyo yaa deliriyorum kızlar cok ama cok rahatsızım ne yapmam lazım baksanıza msjına HİCMİ BİSEY DEMİYCEZ DEMİS bu ne demek yaaa geçen gün beni anladıgını sanıyodum demekki anlamamıs rahatsız oldugumu bi tartısmada tekrar anlatıcak belliki ailesine.. ben gelemem böyle seylere yaa o gün babasını kırmamak için zor tuttum kendimi, cok bisey biliyolarms gibi bide alttan alıcan kızım bizim oglan deli biz bir dediğini iki etmiyoruz biliyosun onun lafı olacak blmem ne umurumdamı yaaa şımartmışsınız oglunuzu banada hükmetmeye calısıyo yeter bi daraldım ki lütfen bi cözüm önerin kızlar yaaa okuyanlara simdiden tsk ediyorum uzun yazdım sanırım kbakmayın

Son düzenleme:

Komik cerencim cenkin yaptı birde ailesine şikayet mi ediyor.Siz nişanlısınız evlenmeyi düşünüyorsunuz çocuk değilsiniz yani kusura bakmada bence cenkin aileside ilginç bir dediği iki olmuyor alttan alıcaksın oldu canım var mı öyle bir dünya sende diyeydin keşke benimde öle bir dediğim iki olmaz o zaman o beni altan alsın diyeAy ben bu konularda hiç susmam kendimi ezdirmem.Cenkede biz çocuk değiliz herşeyi her sorunumuzu söylemene gerek yok ailene kendi aramızda çözbelrz dye bnce

Aynen guzelim görüşelim mutlaka,sanaldaki dostluğumuzu gerçeğe taşıyalıımm

Kızlar alıntı yapmadan yazıyorum edacım bu tişört fikrini çalabilirm haberin olsun iyiyz canm,şimdi 1 haftadıradanada atıştalar çadırda kalıyorlar ama yine de bi şeklde haberleşyoruz az da olsa buna da şükür,döndüğnde dha da iyi olur inşallah.

Gizemcm evet ya bende resmlerine baktım acayp hoşuma gtti aynen baya da bi lüks gözüküyor olsun adı yeter ankara sonuçta hç belli olmaz eda buralara glemedi belki seni ankarada misafr ederim

Canım halısın bazı seyler size özel kalmalı,aileler işin içine girince farklı oluyo ben bunu iyi bliyorum.Yani ben de bazı şeyleri cenk gibi aileme çok açık bi şeklde anlattım,misal sorunlarımzı kavgalrımı falan ondan sonra toparlamkta güçlk çektm hala daha çekiyorum.Yani ypılmaması gerek.Ben bunu kendm yaptgm içn daha net bi şeklde söyleyebliyorum sana.Ama bunu cenkin kendsı anlaması lazım,benm anladğım gibi.Bazı seylerı büyütmek,sonra toparlanmamasına yol acıyo ne yazıkki.Sen sanırım bi de onlarn saa gelip öğüt vermesne bozulmuşsun,onlar da yanlş yaptıklarının farknda değiller yani binevi oğullarını koruyolar ortayolu buluyolar ama senin açından bkamıyorlar olaya.Acaba gelip öğüt verdkleri zman tatlı dille hani sz olayn dışnda kalsanz diye rahatsızlğnıgüzelce belli etsen olmaz mı?

Tatlım kızlara katılıyorum cenkin yaptığı komik ve çocukça bu sizin özeliniz kavgalarınızı anlatıyorsa eğer ailesine seni suçlu gösteriyordur ve onların gözlerindede kötü duruma düşüyor olabilirsin..
Tek yol cenkin anlaması doğru düzgün ve bir daha tekrarlamaması ona ' bu bizim özelimiz ne ailen ne ailem bilmemeli her tartışmayı ' çözemeyecek oluruz konuşuruz ama ufak şeyler söylenmez bizlere saygıları inançları kalmaz de bence tatlımm

mervecim,; keşke gelebilsemde ağırlasan

cerencim;
canım artık çocuk değiliz öncelikle rahatsız olmakta çok haklısın ailesi sizin herşeyinizi bilmek zorunda değil heleki baksana en basit şeyler bile söylenmez ki..
ailesinin tavrından belli neden cenkin böyle olduğu koca adam olmuş hala biz her istediğinizi yapıyoruz diyolar bence sizin çoğu kavganızda cenkin bu kadar şımartılmış olmasından ve halada şımartlmaya devam ediyo olmasından.. ailesi oğullarını koruyo tabi sonuçta hem oğulları hemde cenk tartışmaları kimbiilir nasıl anlatıyo.. ama seni kötüledikçe eline ne geçicek ki aksine ailesinin gözünde seni küçük düşürüyo..
canım bana sorarsan cenkle tekrar konuş aramızdaki herşeyi ailenin bilmesini istemiyorum diye..
hem böyle olursa ilerde evlendiğinizdede devamlı müdahele ederler size..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…