afiyet olsunn canim benimmm dikkat et kendinee aç kalma
Huu huu kimse yokmuu geldim ben alışverişteeennn
Ayakkabı aldım kendimee sevgilime tişört bulamadım yine deliricemm..
Ama kalıp aldım kalpli falan ayıcık bile var belki ayıcıklıda yaparım
siyah kırmızı ve mavi gıda boyasıda aldım tişört aldımmı haftaya gönderirim inş kargomu
Hosgeldin fistik..ohh ne guzel ins gondereblrsn cnm..benimde cogu isim bitti ama bende bittim
sdce 1 cesit ikram kaldi ve silip supurme..silip supurmeyi sona biraktim cnku her gun yapilan is arti gecen gun yasin okuttuk diye dip bucak temizlemistik..
inş cnm bir yapımda güzel olursa kurabiyeler ilkinde göndercem olmassa ertesi gün denerim tekrar
ohh cnm işin az kalmış seninde
Allah kabul etsin cnmm
kızlarr...
cerennn yavrum cenke neden kızdın ki enfeksyon şuan olmuş sonuçta o belirlemiyo ki anladığım kadarıyla .. elinde olan bişey değil :26:
sinemm yine pek bi hamaratız bakıyorumda akşamda afiyetle yersiniz inş .. ama kendi sağlığından değerli mi sakin sakin yapsaydın ya
edammm yavrum kurabiyelrle ilgili fikrimi biliyorsunbulmuşsun ne güzel gıda boyasınıda aktardan mı zor oldu mu bulmak? bende bi yarın bakarım artık .. bende bi kaç kalıp daha alıcam..
bide cihan telefon istedi ya burdaki telefonuda göndericem .. ti şört istemyo göndermcem zatn orlarda çok süslenmesine gerek yok olanı giysinsen neden bulamadın tşört ::44:
sorma canım pek hamaratım maşallah bana
valla o yumurtayı yemeseydim şu an hastanedeydim belkide
şimdi pc ye oturdum öyle dinleneyim dedim şimdi yine kalkcam balkonu yıkıcam
askerimde yarın sabaha kadar full time nöbette olcak aklım kaldı onda da :26:
sen nasılsın?naptın bugün hemşirem
hiç yaw kime süslencekler boşwer doğal olsunlar orda da
maş. canım beceriklisin gördüğüm kadarıylaa
ama iyiki yemişsin oo zmn yumurtayı
okudumm cnm ya askerinin nöbet düzeni çok kötü olmuş :26:
ben bugn stajdaydım son günümdü biz hasta alıyoruz onun hakkında veriler bakım planları falan yapıyoruz hoca kontrol ediyo bugn yetşmedi hiç bakamadı hoca düşün 4 te staj bitiyo ama son gün diye 6 da çıktım ya ..hoca anca baktı
maş. canım beceriklisin gördüğüm kadarıylaa
ama iyiki yemişsin oo zmn yumurtayı
okudumm cnm ya askerinin nöbet düzeni çok kötü olmuş :26:
ben bugn stajdaydım son günümdü biz hasta alıyoruz onun hakkında veriler bakım planları falan yapıyoruz hoca kontrol ediyo bugn yetşmedi hiç bakamadı hoca düşün 4 te staj bitiyo ama son gün diye 6 da çıktım ya ..hoca anca baktı
öyle canım kıymetim bilinsin yeter :106:
valla canım bende üzüldüm inşallah hayırlısıyla atlatırlar bu geceyide..:26:
kızlaaaaaaar kanal d yi açın hemeeeeennn
inş. cnm bi daha ne zaman hep olcakmıymış..
açtımmm çekiliyorlar yaşasın yuppieee:124:
ay bian askrlik düştü mü dedim aç hemen değince
öyle cnm finalde bitti mi tamamdır
ayda 2 kez oluyormuş canım bide bu ay sonu olcakmış Allahım yardımcıları olsun :26:
eveeet yuppiii bende çok sevindiiiiiim :119::124:
yok canım onunda haberini vercem inşallah bir gün :112:
ayy neyse ki 2 kezmiş cnm daha çok olsa fena olurdu :26:
bende sevndim ve evet onun haberini ver artıkk1
aynen canım buna şükür..
vercem vercem inşallah
Kızlarr nette bir kaç kurabiye çeşidi buldum bakın burda harfli olan varya ondan yapıcam E ve C
Eki Görüntüle 711101
Bundanda yapmayı planlıyorum bu kadar detaylı yapamasamda hani böyle üstüne ismimizi tarih yazarım
Elbet bitecek falan yazarım ?
Eki Görüntüle 711102
Bu kurabiye gibide yapıp seni seviyorum falan yazıcam
Eki Görüntüle 711103
Fikirlerinizi bekliyorum nasıl sizceee ?
Yine kimse yokki
edacımmm bayıldım canımmm çokk güzellerinşallah yapabilrsin tatlım sonrada tarifini verirsinde bizde yaparız
edacımmm bayıldım canımmm çokk güzellerinşallah yapabilrsin tatlım sonrada tarifini verirsinde bizde yaparız
ben burdayımmm gülşencimmmm nasılsın
inş güzel olur cnm ya nasılsın bu arada tarif bu ben lokumlu şeker hamurundan yapıcam üstünüde..
Leyla ile Yemek Saati Şeker Hamurlu Kurabiye Tarifi - Leyla ile Yemek Saati
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Eda bunlar çok tatlı kurbiyeler
Çok saol gülşencim bugün gıda boyası aldım aktardan lokumla yapıcam şeker hamurunuda bakalm ilk yapışımda tutarda göndeirrim bir an evvel inş..tişörtte bulamadım ya...onuda kendim giyicem evde yatarken falan kokum sinip yollıcam
sen nasılsn cnm nber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?