oda biniyo metroya siz kesin çok yakınısınız
ay cnm ya çok sağol ama işte yatılı izin alamam günübirlikte çok yakın değil ki 8-10 saat sürüyo.. pek mümkün değil gibi gzüküyo malesef
Kızlar benm bi sorunum var okuyan arkadaslar cevap verirse cok sevinirim.
Zaman zaman cenkle problemlerimiz kavgalarımız oluyo biliyosunuz, gidip annesine babasına anlatıyo kızlar ayda bi iki ayda bi anlatıyo her zaman degil tabide.. cok rahasız oluyorum ailesi bana gelip öğüt veriyor yapma kızım alttan al bilmem ne beni küçük düsürdüğünü hissediyorum ailesine karsı, oğullarının dengesizliğini zaten görmüyolar buna dahada uyuz oluyorum geçen gene gitmis babasına söylems ufak bi tartısmamız olmustu Cuma günü uzamadan kapanmıstı konu, evciye geldiğinde geçen gün rahatsız oldugumu söyledim ciddiye almadan laf arasında konustuk öyle üzerine bastırıp konusmadık. Bugünde yani az önce bana bi numara msj attı ? yazdım kimsin dedim yani R? yazmıs kimsin diyorum abuk subuk harfler isaretler yazıp yolluyo, bende cenke verdim numarayı al şunu başımdan söyle msj atmasın diye, sonra yarım saat falan gecti konustunmu kimmis msj atan dedm napcan ceren kimmis yanls num. iste yazms sende patlıycak yer arıyon ha, babanda gelsin görsün bu hallerini haklıymıs gibi anlatıyon bide herkese dedim.Sonra sey demis ceren sus iste daha kızdırma beni hicmi bisey demiycez yazms yaa gercekten cok rahatsızım birde haklıymıs gbi gidip ailesine beni haksız gösterip kendini haklı konumuna getirip anlatıyo yaa onlarda bana ögüt veriyo yaa deliriyorum kızlar cok ama cok rahatsızım ne yapmam lazım baksanıza msjına HİCMİ BİSEY DEMİYCEZ DEMİS bu ne demek yaaa geçen gün beni anladıgını sanıyodum demekki anlamamıs rahatsız oldugumu bi tartısmada tekrar anlatıcak belliki ailesine.. ben gelemem böyle seylere yaa o gün babasını kırmamak için zor tuttum kendimi, cok bisey biliyolarms gibi bide alttan alıcan kızım bizim oglan deli biz bir dediğini iki etmiyoruz biliyosun onun lafı olacak blmem ne umurumdamı yaaa şımartmışsınız oglunuzu banada hükmetmeye calısıyo yeter bi daraldım ki lütfen bi cözüm önerin kızlar yaaa okuyanlara simdiden tsk ediyorum uzun yazdım sanırım kbakmayın
Aynen guzelim görüşelim mutlaka,sanaldaki dostluğumuzu gerçeğe taşıyalıımm
Kızlar alıntı yapmadan yazıyorum edacım bu tişört fikrini çalabilirm haberin olsuniyiyz canm,şimdi 1 haftadıradanada atıştalar çadırda kalıyorlar ama yine de bi şeklde haberleşyoruz az da olsa buna da şükür,dön düğnde dha da iyi olur inşallah.
Gizemcm evet ya bende resmlerine baktım acayp hoşuma gtti aynen baya da bi lüks gözüküyor olsun adı yeter ankara sonuçtahç belli olmaz eda buralara glemedi belki seni ankarada misafr ederim
Kizlaaaarrr yine kavga ettiikk!!!
Bu aksam annem ablam ben burda belediye tsm musiki konserine gittik.benimki aradi saat 9 gibi.nerdesn dedi soyledim.snra bana bagrmaya basladi "ben sana evden cikmicaksin demio muyum o kapidan disari adimini atmicaksin.tmm ailece t.daga gidiyorsunuz o bi derece ama orda (memlekette) disari adimini atmicaksin!" diyor.bende bagrdigi icn kizdim "kendine gel benim sinirlerimi bozma ben gayet guzel bekliorm seni arkdslarimla disari cikip gezen tozan eglenen biri degilim.15 te bir kizlarla toplaniyoruz birimizin evinde.bide ailece t.daga gidioruz bu kdr" dedim.ben bagrdm die GERİ ZEKALİ dedi!!! Bende "benden ozur dilemeden senin sozunu dinlemicem artik yeter askersin die beni cileden cikaramazsin" dedim.snra kufur etti!!!
"senin bekledigin askeri ben ...yim" dedi!!! normalde pek kufretmez ve yine oyle deyip yuzume kapatti teli.bende bdaha aramadim.kizlar samimi sekilde soyleyin..ne yapayim ben simdi?benim hatam nerde?kotu mu dedim acaba onlari soyleyerek?ve nasil davranmaliyim ona yoruldum artik
Bu aksam annem ablam ben burda belediye tsm musiki konserine gittik.benimki aradi saat 9 gibi.nerdesn dedi soyledim.snra bana bagrmaya basladi "ben sana evden cikmicaksin demio muyum o kapidan disari adimini atmicaksin.tmm ailece t.daga gidiyorsunuz o bi derece ama orda (memlekette) disari adimini atmicaksin!" diyor.bende bagrdigi icn kizdim "kendine gel benim sinirlerimi bozma ben gayet guzel bekliorm seni arkdslarimla disari cikip gezen tozan eglenen biri degilim.15 te bir kizlarla toplaniyoruz birimizin evinde.bide ailece t.daga gidioruz bu kdr" dedim.ben bagrdm die GERİ ZEKALİ dedi!!! Bende "benden ozur dilemeden senin sozunu dinlemicem artik yeter askersin die beni cileden cikaramazsin" dedim.snra kufur etti!!!
"senin bekledigin askeri ben ...yim" dedi!!! normalde pek kufretmez ve yine oyle deyip yuzume kapatti teli.bende bdaha aramadim.kizlar samimi sekilde soyleyin..ne yapayim ben simdi?benim hatam nerde?kotu mu dedim acaba onlari soyleyerek?ve nasil davranmaliyim ona yoruldum artik
Kamilecmm temmuzdan sonra ordayz ama sen olmayacksın eylülde kesin görüşürz bebeğiimm
Sinemcim samimi olun demişsin sana ilk okudğmda nasl tepki verdysem öyle yazıcam güzelim.Ba bunlar askerde evet tamam ama abartmasınlar yani ne bu ya.Sana evden cıkmıcaksn diye nasıl emir verebilir,ki sen ailenin dizinin dibindesin.Artı bide küfredip suratına kapamış.Yuh yani.Canım bak ararsa flan kesinlkle açma.Arayack elbet anlayack hatasnı ama kararlı ol güzelm açma telefnunu.7yıllık ilişknizi Bu raddeye getrmeye ne hakkı var..burda bz bliyoruz okuyorz az çok senın neler çektğini.Bence canm kesnlkle geri adım atma,kapına köle olsa dahi az bu saatten sonra.Her zman yapıcı olmktan yanayımdr ama bu küfür ve gösterdiği bu tavır çok yanlışş.Hem de çok!
Kamilecmm temmuzdan sonra ordayz ama sen olmayacksın eylülde kesin görüşürz bebeğiimm
Sinemcim samimi olun demişsin sana ilk okudğmda nasl tepki verdysem öyle yazıcam güzelim.Ba bunlar askerde evet tamam ama abartmasınlar yani ne bu ya.Sana evden cıkmıcaksn diye nasıl emir verebilir,ki sen ailenin dizinin dibindesin.Artı bide küfredip suratına kapamış.Yuh yani.Canım bak ararsa flan kesinlkle açma.Arayack elbet anlayack hatasnı ama kararlı ol güzelm açma telefnunu.7yıllık ilişknizi Bu raddeye getrmeye ne hakkı var..burda bz bliyoruz okuyorz az çok senın neler çektğini.Bence canm kesnlkle geri adım atma,kapına köle olsa dahi az bu saatten sonra.Her zman yapıcı olmktan yanayımdr ama bu küfür ve gösterdiği bu tavır çok yanlışş.Hem de çok!
kuzumm yaa bozma moralini cunku senin hic bi sucun yok bence sakın arama anlasin hatasini askerde olmasa aradigindada acma dicem ama askerde bide doguda oldugu icin bu konuda bisi diyemiyorum ama bence hic kendini uzme senin hatan yok onun bi sekilde hatasini anlamasi lazim biliyosun benimde basimda bi kufur olayi var
erkekleri anlamak imkansizz.. Beklersin kufur ederler beklemezsein direk damgayi yakistirmalari yapip kufur ederler bizde napicamizi sasirdik
valla canım askerde olmasıı doğuda olması bizlere emir verip küfür etmelerini gerektirmez. ali de doğuda ama daha tek bir tiribini görmedim 1 kez kavga etmedik.
sinemcim arkadasım sen kendini bilebilcek koruyabilcek yaştasın sana dışarı çıkmasın diye emir veremez valla. hele ki annen baban yanında ise.
ali nin ağzından 1 kez küfür duydum o da bana değildi arkadasına telefonda kızdı küfretti. inan yüzüme bakamadı o gün. sevgili olabilirsiniz. aranız çok yakın olabilir nişanlı olabilirsinz. ama aradaki saygı kalktımı sevginin bence anlamı yok.
ben ali ye bastan dedim kiköpek gibi aşık olsamda bana olan saygının bittiğini anladığım an bter bu ilişki dedim.
az sevsin ama çok saygı göstersin..
mervecimmmm Ağustos sonunda burdayım beno zaman Ağustos sonu Eylül başı gşbş ayarları tatlım
sinemcimmm yazdıklarını okudum bir daha okudum ne diyeceğimi bilemedim..ne demek evden dışarı çıkmıycaksın??biz onların kölesi miyiz?tamam burda hepimizin sevgilileri nişanlıları üzerimizde birazda olsa baskı yapıyor ama kimsenin kimseye dışarıya adımını atmıycaksın demeye hakkı var mı?bunu sana ailen diyemezken (ki üzerinde o kadar emekleri var) nasıl oluyorda bunu söyeme cesaretini gösterebiliyor!hele ki küfretmek ne demek!!bu nasıl bir davranışdır ben anlamıyorum..tamam erkekdir bi şeye sıkılır küfreder (ki bunu onayladığım anlamına gelmez asla!) ama insanın sevdiğine küfretmesi ne demek!!
canım en rahat yer olsa bile askerlk sonuçda mutlaka bahane üretecekler ki doğuda olması bin kat daha zor biliyorum..ne çarşı var ne bir şey..o orda mahkum gibi seninde mi öyle olmanı istiyor ne münasebet?
kesinlikle sorunu kendinde arama canım bence çünkü nasıl beklediğini neler yaşadığını burda biz biliyoruz..sadece biraz burnun sürtmesi gerekiyor bence!kendine çekidüzen versin bir an önce..
edacım gözünde büyüyo normal .. ama yaşayınca görceksin tatlımm:26:
gülşen son 1 ay neden tatlım sizin var mıydı hava değişimi olayı hatrlaymadım
Komik cerencim cenkin yaptı birde ailesine şikayet mi ediyor.Siz nişanlısınız evlenmeyi düşünüyorsunuz çocuk değilsiniz yani kusura bakmada bence cenkin aileside ilginç bir dediği iki olmuyor alttan alıcaksın oldu canım var mı öyle bir dünya sende diyeydin keşke benimde öle bir dediğim iki olmaz o zaman o beni altan alsın diyeAy ben bu konularda hiç susmam kendimi ezdirmem.Cenkede biz çocuk değiliz herşeyi her sorunumuzu söylemene gerek yok ailene kendi aramızda çözbelrz dye bnce
Evet canm seni cok iyi anlıyorum mervecim 3 4 yıl önce bende anneme anlatırdım cenkle sorunlarımızı problemlerimizi sonra toparlayamadım annem üzerime gelmeye basladı ayrıl demeye basladı üzüldüğümü hep görüyodu cünkü artık hic yansıtmıyorum bıraktım akısına herkes beni mutlu sorunsuz bi iliski yasıyo olarak bilsin gerek yok, paylasırsam bitek sizinle paylasıyorum. Sizin faydanız dokunuyo fikirleriniz benm için önemli kızlar yorumlarınız için tsk ederim.Canım halısın bazı seyler size özel kalmalı,aileler işin içine girince farklı oluyo ben bunu iyi bliyorum.Yani ben de bazı şeyleri cenk gibi aileme çok açık bi şeklde anlattım,misal sorunlarımzı kavgalrımı falan ondan sonra toparlamkta güçlk çektm hala daha çekiyorum.Yani ypılmaması gerek.Ben bunu kendm yaptgm içn daha net bi şeklde söyleyebliyorum sana.Ama bunu cenkin kendsı anlaması lazım,benm anladğım gibi.Bazı seylerı büyütmek,sonra toparlanmamasına yol acıyo ne yazıkki.Sen sanırım bi de onlarn saa gelip öğüt vermesne bozulmuşsun,onlar da yanlş yaptıklarının farknda değiller yani binevi oğullarını koruyolar ortayolu buluyolar ama senin açından bkamıyorlar olaya.Acaba gelip öğüt verdkleri zman tatlı dille hani sz olayn dışnda kalsanz diye rahatsızlğnıgüzelce belli etsen olmaz mı?
Evet beni suclu gösteriyo hayatım yaa karsımdakide anası babası agzımı acıp kendimi savunsam laf kondurmuyolarda ogullarına saygıda kusurda edemiyorum mecbur susmak zorunda kalıyorum bi süreden sonra iyice cenk haklı cıkıyo, birkez daha olursa kaldıramam cenke patlarım canım uyardım anlamıstır anlamadıysada korksun benden, hicte alttan alamam valla kac gündür tribimi cekiyo zaten bos yere patlıyorum sırf bu yüzden dolayı sinirimi cıkarcam yaa ondanTatlım kızlara katılıyorum cenkin yaptığı komik ve çocukça bu sizin özeliniz kavgalarınızı anlatıyorsa eğer ailesine seni suçlu gösteriyordur ve onların gözlerindede kötü duruma düşüyor olabilirsin..
Tek yol cenkin anlaması doğru düzgün ve bir daha tekrarlamaması ona ' bu bizim özelimiz ne ailen ne ailem bilmemeli her tartışmayı ' çözemeyecek oluruz konuşuruz ama ufak şeyler söylenmez bizlere saygıları inançları kalmaz de bence tatlımm
mervecim,; keşke gelebilsemde ağırlasan
cerencim;
canım artık çocuk değiliz öncelikle rahatsız olmakta çok haklısın ailesi sizin herşeyinizi bilmek zorunda değil heleki baksana en basit şeyler bile söylenmez ki..
ailesinin tavrından belli neden cenkin böyle olduğu koca adam olmuş hala biz her istediğinizi yapıyoruz diyolar bence sizin çoğu kavganızda cenkin bu kadar şımartılmış olmasından ve halada şımartlmaya devam ediyo olmasından.. ailesi oğullarını koruyo tabi sonuçta hem oğulları hemde cenk tartışmaları kimbiilir nasıl anlatıyo.. ama seni kötüledikçe eline ne geçicek ki aksine ailesinin gözünde seni küçük düşürüyo..
canım bana sorarsan cenkle tekrar konuş aramızdaki herşeyi ailenin bilmesini istemiyorum diye..
hem böyle olursa ilerde evlendiğinizdede devamlı müdahele ederler size..
birde bunları kendi anlasa ahh taş kafalı sevgilim benim ne zaman büyüycek bilmiyorum cocuk avutmaktan bıktımm yemin ederimgizemcimmm kesin kesin çok yakınızayy inşallah gelebilirsin tatlım yaaa evet günü birlik çok yorucu olur
cerencimmm bende kızlardan farklı bir şey söylemiycem iki kişi arasında geçen onların özelidir sonuçda öyle herkesle paylaşılmaz (ailen olsa bile) tamam belki ailesi anlayıp söylemesi için üsteliyordur belki ama ne olursa olsun öyle küçük şeyler söylenmemli bence hem bak size zarar veriyor bu durum..cenk'de farkına varır inşallah güzelim yaa en kısa zamanda..
mervecimmmm ayy inşallah tatlım yaa ne zaman taşınacaksınız?ilk fırsatta görüşelim sonuçda bizde asker arkadaşı değiliz ama asker yarenleriyiz dimi bence bizimde dostluğumuz en az asker arkadaşlığı kadar değerlisonuçda neler yaşadığımızı sadece biz biliyoruz dimi amaaa..en kısa zamanda bekliyorummmm gel kız Angaraya
canım iliskinin en basında sen sevgiline bu konularda fazla yüz vermis olabilirmisin sizin kavgalarınız hep bu sebepten cıkıyo cünkü. Askerse de asker hicbi seklde sana böyle karısıp azarlayamaz cok tepemize cıkardık anam biz bu erkekleri yaaa
Valla cnm ne blm.Allah hepimize sabir versin..Ama sunuda itiraf etmeliyim kizcaksiniz belki bana ama onu cok merak ediyorum kavga etsekte
sivildeyken kizip kusup haftalarca aramam merakta etmem.ama askerdeyken durum cok farkli kafayi yicem dusunmekten
yok be canım neden kızalım hepimiz böyle degilmiyiz zaten, aşk bu yüzden aşk zaten. Kırıldıgında üzüldüğünde bitiyomu sevgi hayır. Merak etmen aklının onda olması cok normal, ama senin acilen biseyler yapman lazım fazla önemsediğini belli etme şımarmış seninki biraz, bırak arama sorma kendi arasın soguk konus yoksa her hafta böyle tekrarlar bu durum cok üzülürsün
Kizlar kandiliniz mubarek olsunn
cerencim sana mesaj atmistim gordun muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?