92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

oda biniyo metroya siz kesin çok yakınısınız
ay cnm ya çok sağol ama işte yatılı izin alamam günübirlikte çok yakın değil ki 8-10 saat sürüyo.. pek mümkün değil gibi gzüküyo malesef

gizemcimmm kesin kesin çok yakınız ayy inşallah gelebilirsin tatlım yaaa evet günü birlik çok yorucu olur
cerencimmm bende kızlardan farklı bir şey söylemiycem iki kişi arasında geçen onların özelidir sonuçda öyle herkesle paylaşılmaz (ailen olsa bile) tamam belki ailesi anlayıp söylemesi için üsteliyordur belki ama ne olursa olsun öyle küçük şeyler söylenmemli bence hem bak size zarar veriyor bu durum..cenk'de farkına varır inşallah güzelim yaa en kısa zamanda..
mervecimmmm ayy inşallah tatlım yaa ne zaman taşınacaksınız?ilk fırsatta görüşelim sonuçda bizde asker arkadaşı değiliz ama asker yarenleriyiz dimi bence bizimde dostluğumuz en az asker arkadaşlığı kadar değerli sonuçda neler yaşadığımızı sadece biz biliyoruz dimi amaaa..en kısa zamanda bekliyorummmm gel kız Angaraya

Kizlaaaarrr yine kavga ettiikk!!!
Bu aksam annem ablam ben burda belediye tsm musiki konserine gittik.benimki aradi saat 9 gibi.nerdesn dedi soyledim.snra bana bagrmaya basladi "ben sana evden cikmicaksin demio muyum o kapidan disari adimini atmicaksin.tmm ailece t.daga gidiyorsunuz o bi derece ama orda (memlekette) disari adimini atmicaksin!" diyor.bende bagrdigi icn kizdim "kendine gel benim sinirlerimi bozma ben gayet guzel bekliorm seni arkdslarimla disari cikip gezen tozan eglenen biri degilim.15 te bir kizlarla toplaniyoruz birimizin evinde.bide ailece t.daga gidioruz bu kdr" dedim.ben bagrdm die GERİ ZEKALİ dedi!!! Bende "benden ozur dilemeden senin sozunu dinlemicem artik yeter askersin die beni cileden cikaramazsin" dedim.snra kufur etti!!!
"senin bekledigin askeri ben ...yim" dedi!!! normalde pek kufretmez ve yine oyle deyip yuzume kapatti teli.bende bdaha aramadim.kizlar samimi sekilde soyleyin..ne yapayim ben simdi?benim hatam nerde?kotu mu dedim acaba onlari soyleyerek?ve nasil davranmaliyim ona yoruldum artik

Kamilecmm temmuzdan sonra ordayz ama sen olmayacksın eylülde kesin görüşürz bebeğiimm

Sinemcim samimi olun demişsin sana ilk okudğmda nasl tepki verdysem öyle yazıcam güzelim.Ba bunlar askerde evet tamam ama abartmasınlar yani ne bu ya.Sana evden cıkmıcaksn diye nasıl emir verebilir,ki sen ailenin dizinin dibindesin.Artı bide küfredip suratına kapamış.Yuh yani.Canım bak ararsa flan kesinlkle açma.Arayack elbet anlayack hatasnı ama kararlı ol güzelm açma telefnunu.7yıllık ilişknizi Bu raddeye getrmeye ne hakkı var..burda bz bliyoruz okuyorz az çok senın neler çektğini.Bence canm kesnlkle geri adım atma,kapına köle olsa dahi az bu saatten sonra.Her zman yapıcı olmktan yanayımdr ama bu küfür ve gösterdiği bu tavır çok yanlışş.Hem de çok!

kuzumm yaa bozma moralini cunku senin hic bi sucun yok bence sakın arama anlasin hatasini askerde olmasa aradigindada acma dicem ama askerde bide doguda oldugu icin bu konuda bisi diyemiyorum ama bence hic kendini uzme senin hatan yok onun bi sekilde hatasini anlamasi lazim biliyosun benimde basimda bi kufur olayi var

erkekleri anlamak imkansizz.. Beklersin kufur ederler beklemezsein direk damgayi yakistirmalari yapip kufur ederler bizde napicamizi sasirdik

valla canım askerde olmasıı doğuda olması bizlere emir verip küfür etmelerini gerektirmez. ali de doğuda ama daha tek bir tiribini görmedim 1 kez kavga etmedik.
sinemcim arkadasım sen kendini bilebilcek koruyabilcek yaştasın sana dışarı çıkmasın diye emir veremez valla. hele ki annen baban yanında ise.
ali nin ağzından 1 kez küfür duydum o da bana değildi arkadasına telefonda kızdı küfretti. inan yüzüme bakamadı o gün. sevgili olabilirsiniz. aranız çok yakın olabilir nişanlı olabilirsinz. ama aradaki saygı kalktımı sevginin bence anlamı yok.
ben ali ye bastan dedim kiköpek gibi aşık olsamda bana olan saygının bittiğini anladığım an bter bu ilişki dedim.
az sevsin ama çok saygı göstersin..

mervecimmmm Ağustos sonunda burdayım ben o zaman Ağustos sonu Eylül başı gşbş ayarları tatlım

sinemcimmm yazdıklarını okudum bir daha okudum ne diyeceğimi bilemedim..ne demek evden dışarı çıkmıycaksın??biz onların kölesi miyiz?tamam burda hepimizin sevgilileri nişanlıları üzerimizde birazda olsa baskı yapıyor ama kimsenin kimseye dışarıya adımını atmıycaksın demeye hakkı var mı?bunu sana ailen diyemezken (ki üzerinde o kadar emekleri var) nasıl oluyorda bunu söyeme cesaretini gösterebiliyor!hele ki küfretmek ne demek!!bu nasıl bir davranışdır ben anlamıyorum..tamam erkekdir bi şeye sıkılır küfreder (ki bunu onayladığım anlamına gelmez asla!) ama insanın sevdiğine küfretmesi ne demek!!
canım en rahat yer olsa bile askerlk sonuçda mutlaka bahane üretecekler ki doğuda olması bin kat daha zor biliyorum..ne çarşı var ne bir şey..o orda mahkum gibi seninde mi öyle olmanı istiyor ne münasebet?
kesinlikle sorunu kendinde arama canım bence çünkü nasıl beklediğini neler yaşadığını burda biz biliyoruz..sadece biraz burnun sürtmesi gerekiyor bence!kendine çekidüzen versin bir an önce..

bende söyledim mervem ya "abartıyorsun ama ben bize zarar vericek bişey asla yapmam biliyorsun.napim evde kendimi karantinaya mı alayım hücre mi yapayım evi" dedim.
"seni kimsenin görmesini istemiyorum bişey olsa ben müdahale edemicem orda yokum ben seni görmüyorum başka kimse göremez ya istemiyorum bunu anlamıyor musun beni" diyor her zaman bu gecede olduğu gibi..

bu mudur kızlar askerde kıymet anlamak?aşırı kıskançlıkla mı anlaşılır bu?

vallahi herşeyi ailemle yapıyorum ya.zaten sizede anlatıyorum ama o anlamıo ki oda biliyor gerçeği işine gelmiyor!başlarım onun askerlik psk.ne yeter be benimde canım var bende bir nevi askerlik yapıyorum burda
sorunda o işte hatasını anlamıyor öyle bende buluyor sürekli suçu.şimdi ben geziyormuşum paso diye düşünüyor.öyle teselli ediyor kendisini biliyorum.doğum günümde de (geçende) tartıştığımızda o zmn arkadaşı onunla konuşmuş aramızı yapmıştı onun faydası çok oldu ondan beni aradı ama o arkadaşıda teskeresini aldı gitti
çok yüz verdim ben ona çoooook.böylede gidecek sanırım zor değişir artık huyuda,ilişkide..
kendine küfretti aslında bana geri zekalı dedi.ama kendine küfrederekte benim düzgün asker bekleyemediğimi ima etti.kafamı bozucak benim beklemicem sonunda o olcak!!! :113:
canım sivilde olsa mümkün değil açmazdım tellerini ama asker şimdi üstelik bide doğuda :26: o yüzden ararsa açarım mecburen.çnkü onu çok merak ediyorum çok kızsamda
aptal çocuk ya bilmiyor kıymetimi çok yumuşak kalpliyim çoooookkk

malesef öyle cnm doğu askeri olduğu için mecburen açarım çok merak ediyorum çnkü onu.bu geceden önce en son dün akşam üzeri aramştı 7 gbi bidaha hiç aramadı bu akşam 9da aradı işte..deli gibi merak ettim.karnıma kramplar giriyor valla onada söyledim o aradı geçti.yicem kafayı onun askerliği bitene kadar.:18:
çok küfretmez cnm ya hele bana etmez öyle kolay kolay bu akşamda kendisine etti o ağır küfürü.bana geri zekalı dedi ki o bile hiç hoş değil çok kırıldım.
kendisine ettiği küfürde benim güzel asker bekleyemediğimi söylemeye çalıştı..ben senin beklediğin askeri..bilmem napayım!!! ne demek ya haketmiyor valla hiçbişimi haketmio ne iyi niyetimi ne güzel bekleyişimi.ah be millet valla askere gidince hiçbişi sölemio sevgilisine gizli gidio gezio başka işler bile çeviriyor.bense saf gibi wc ye gitmeme varıncaya kadar sölicem artık.çok iyi niyetliyim sanırım ona karşı
sırf üzülmesin aramız iyi olsun asker bide psk. bozulmasın.aman kızmasın aman kırılmasn vs. düşüncelerle hareket ediyorum hep.benim kızcağm şeyleri yapmıyorum ona.ama o hep kavga hep kavga kısıtlama aşırı kıskançlıklar yetiyor artık yani bezdircek beni!
üzülüyorum valla gülşahcım böyle olmamıza

evet tatlım kesinlikle öyle.benimki biraz kıskanç ve sinirli bi tiptir.Allah bana büyük sabırlar versin...
bende hep söylüyorum ama söylesem nolcak aramız iyiyken tmm diyorsa kötüyken hiç ben o sözleri sarfetmemişim gibi..çok üzülüyorum bu davranışlarına
onun kafasından geçenleri ben anlıyorum..daha önce bana asılmış,teklif etmiş yada görüşmüş oldğm insanlar varsa ortamda çıldırır.bana her zaman ilk sorusu "sakıncalı kimse var mı,kim var?" oluyor.buda beni kızdırıyor haliyle.tmm rahatsız olablr ama bana o şekilde dile getirmesin hissettirmesin.beni görmelerini istemiyor.
benimkide öyle bozuk ağızlı sürekli küfür eden bi tip değil cnm.bu akşam benide sinirlendirdi bende biraz sesimi yükselttim ondan çıldırdı..

inşallah farkına varır canım ve inşallah geldiğinde yepyeni biri olur,müthiş değişim görür.olmadı evlendiğimizde olsun bari o müthiş adam.çektiğim çilelerin sefasını sürmek istiyorum hakkım olarak
çok kırılıyorum umarım hatasını anlar (asla sanmıyorum -gezmekle suçlanıyorum sürekli onun istediği gibi hep evde oturan biri değilmişim- kendini avutcak bişileri vardr her zmn)
arar yarın inşallah.geçende kızdığı için aramamıştı ertesi gün.eğer aramazsa ama bende aramıcam tutcam kendimi.kardeşinede sormıcam.kendi bilir.nasıl isterse öyle olsun.

peki aradığında sizce özür dilemeden yumuşamayayım mı?soğuk mu konuşayım?o pek özür dilemez büyük bişi yapmadğı sürece.hiçbişi yokmuş gibi konuşmaya çalışır.öyle yaparsa napim?
sanmıyorum gerçi kendide ya soğuk konuşcak yada aramıcak kendince beni cezalandırcak..

Canm gercekten cok cocuksu farkındayım eskiden ben aileme anlatıyorum diye bi dünya kavga ederdik yıllar önce simdi neden kendi aynı hataya düsüyo da bide kendini haklı görüyo anlamıyorum. Söyledim babasına kusura bakmayın ama oğlunuz öyle bir insanki yenilmiycek yutulmıycak lafları söyleyip her seferinde benden susmamı bekliyo dedim bu lafları kimse yutamaz kimse susamaz susacak biri varsa oda ben degilim benmde yapım bu dedim oglunuz herseye agrasif herseye kavgacı bıktım artık dedm.. Ama ne fayda, lafı getirdi yuvayı dişi kuş yapar olayına torun istiyomuşda bilmem ne alttan alıp gönlümü yapmaya calısıyo babasıda aklınca.
Evet canm seni cok iyi anlıyorum mervecim 3 4 yıl önce bende anneme anlatırdım cenkle sorunlarımızı problemlerimizi sonra toparlayamadım annem üzerime gelmeye basladı ayrıl demeye basladı üzüldüğümü hep görüyodu cünkü artık hic yansıtmıyorum bıraktım akısına herkes beni mutlu sorunsuz bi iliski yasıyo olarak bilsin gerek yok, paylasırsam bitek sizinle paylasıyorum. Sizin faydanız dokunuyo fikirleriniz benm için önemli kızlar yorumlarınız için tsk ederim.
Canm ben insanları kıramam cok zor tatlı bi dille bile olsa diyebilceğimi sanmıyorum siz karısmayın gibisinden davranamam ama cenke dün gene dedim rahatsızlıklarımı dile getiremiycekmiyim ben diye öküz degilse anlamıstır heralde. Birkez daha aynı seyi yapsın o zaman cenkin kalbini cok kötü kırarım, nolcak ne bitcek umurumda degil cok sans tanıdım ona bu yaptıgı kac oldu yeter ailesnin karsısında beni ne durumlara düşürüyo haberi yok.

Evet beni suclu gösteriyo hayatım yaa karsımdakide anası babası agzımı acıp kendimi savunsam laf kondurmuyolarda ogullarına saygıda kusurda edemiyorum mecbur susmak zorunda kalıyorum bi süreden sonra iyice cenk haklı cıkıyo, birkez daha olursa kaldıramam cenke patlarım canım uyardım anlamıstır anlamadıysada korksun benden, hicte alttan alamam valla kac gündür tribimi cekiyo zaten bos yere patlıyorum sırf bu yüzden dolayı sinirimi cıkarcam yaa ondan

Aynen canım yaa cok sımartılmış babası karsıma gecmis diyoki dünden beri ne emirler veriyo yapcam diye ordan oraya koşturuyorum cereni birliğe girdiğinizde sakın arabadan indirme karnını doyur yalnız bırakma evinden al cereni bekletme kızı falan demis babasına. Benim onun isteklerini yapmamam imkansız ne diyosa yapıcam mecbur kızım diyo. Simdi ben ne diyim ki bu adama sizin yüzünüzden böyle diyip rest mi cekiyim napıyım bilmiyorum.. Ona bunca zaman zıtlasan bi benim kızlar cevresi ailesi hep alttan alır istediğini yapar sinirli bi yapısı var diye ben hic öyle olmadım, bana karsı cok sinirli degil bu sebepten nazı cok gecmiyo bana ailesine, arkadaslarına gectiği kadar. Ben öyle her tartısmada alttan alıp susamam gercekten yapım degil.Tekrar konusmıycam beni anladıgını düsünüyorum dün laf vurdum cünkü bu konuyla ilgili aynı hatayı birkez daha yapmasını bekliycem canm umarım yapmaz..
birde bunları kendi anlasa ahh taş kafalı sevgilim benim ne zaman büyüycek bilmiyorum cocuk avutmaktan bıktımm yemin ederim

canım iliskinin en basında sen sevgiline bu konularda fazla yüz vermis olabilirmisin sizin kavgalarınız hep bu sebepten cıkıyo cünkü. Askerse de asker hicbi seklde sana böyle karısıp azarlayamaz cok tepemize cıkardık anam biz bu erkekleri yaaa

Valla cnm ne blm.Allah hepimize sabir versin..Ama sunuda itiraf etmeliyim kizcaksiniz belki bana ama onu cok merak ediyorum kavga etsekte
sivildeyken kizip kusup haftalarca aramam merakta etmem.ama askerdeyken durum cok farkli kafayi yicem dusunmekten

yok be canım neden kızalım hepimiz böyle degilmiyiz zaten, aşk bu yüzden aşk zaten. Kırıldıgında üzüldüğünde bitiyomu sevgi hayır. Merak etmen aklının onda olması cok normal, ama senin acilen biseyler yapman lazım fazla önemsediğini belli etme şımarmış seninki biraz, bırak arama sorma kendi arasın soguk konus yoksa her hafta böyle tekrarlar bu durum cok üzülürsün

Haklisin cnm iste kiyamiyorum ben.haklida olsam uzatmiyorum o cok uzatiyor.bakalim aricak mi...
Ben aramicam o aramazsa.aramamasi buyuk hata olur.onu deli gbi merak ettigimi biliyor.bi teli bana cok gorurse bende ona fedakarliklarimi cok gorurum ve degismeye baslarim istemesemde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…