evet cnm bende öyle düşünüyorum.o zmn vay hallerine dicem ama yine kıyamazdım ben kesin saf ben işte!
amaaaa hamileliğimde görcek o! o kadar diyorum!! sizde görceksiniz sizede işkencelerimi bildircem kızlar
canım çok tatlı olmuş..inşallah gidene kadar bayatlamaz :26:
çok şaşırmadım hergün aslında atıyoda bugün fazla mesajlaştıkkoğuşta sıkıntı olmuyo cnm zaten asıl karargah binasının dışında olduğundan zaten telefon sokmayı orası için düşünüyoda benm için farketmez alıştım çnkü..
eda aslında streçleyebilirsin kurabiyeleri dağılmaz hiç..
devley hastanesne gtmesi iyi olmuş ama gerçekten..
sinemcim onca yılın acısı 9 aya sığar mı hadi 2 çocuk olsa 18 ay diyelim ama yinede yetmez.. o bi gelsinde senin onu yola sokman şart:26:
hee ben hiç mesajlaşmıosnz sandımiyimiş yinede canım bnm
aa doğru dimi öyle yapım streçliyim her birini güzel fikir bebeğimgerçi anam derdide sende demiş oldun
evet tatlım askeri hastahane yok çnkü
şart canım şart ama ne yapmam gerekiyor artık anlamış değilim
konuşuyorum tmm deyip geçiştiriliyorum iyiyken çok iyiyiz kötüyken çok kötü.ne yapmam gerekiyor nasıl yola girer ki?
şart canım şart ama ne yapmam gerekiyor artık anlamış değilim
konuşuyorum tmm deyip geçiştiriliyorum iyiyken çok iyiyiz kötüyken çok kötü.ne yapmam gerekiyor nasıl yola girer ki?
Daha yapmadım gitmedi gidince görcez cnm ama yapan kadına sordum 2-3 ay gidio dedi hani bana 2 hafta dayansa max yeter
naber tatlım bu aradaa ?
Seni kaybetmekten korkmasını sağlıycan cnm seninde askerlik yapmadığını belirticeksin..bence onun derdi orası küçük yer herkeste biliomş ya sizi hani sinem çok gezmesin demelerini sitemio bence hani sevgilisi askerde bak bak gibilerinden tüm derdi bu ben böyle anladm aslında sizin tel olsa mesajlaşabilseniz hani haber versen gitceğin yeri böyle olmaz...hani arıyor seni evde beklerken dışardayım diyince tepesi atıyor tabiii ama abartıyo dediği laflar hoş değil.
canım sende demişsin ya zaten bence en önemlisi sorunların üzerini kapatmamanız gerekiyo bağırın küsün ama konuşun çözün.. onun kapamasına izin verme .. hani çözemediğinizi düşünürseniz gerekirse biter bile ama böyle oldukça sorunlar hep birikiyo :26:
şuan askerde uzatmak istemiyosun ama gelince mutlaka koy tavrını..
canlarım ben çıkıyorum arkadaş gelcekmiş (geçen akşam gelemeyen bi arkadaş) o gidince tekrar girerim öpüyorum sizi
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizi çok seviyorummmm
kızlarrr Hayırlı Kandiller hepimizin dualari kabul olur inş...
Nasılsınızz askerleriniz nasıl
Hoşgeldin cnm..
Amin inş..
iyiyiz nasıl olalım askerimde iyi şükür.seninki nasıl alışabildi mi? rahat mı?
Kızlar aptal ptt ye sordum artvin en uzak yer 4-5 günde gider dedi..salı versem c.tesi orda olsa çarşısı var alır ama olmassa p.tesi çıkabilirse alıcak...bilmiorum yani nasıl olucak...
buda kurabiyeleri koyucağım kutu bugün aldım metalden sizce nasıl ?
Eki Görüntüle 713531
birde uğur böcekleri aldım ahşaptan yapıştırdım kutunun yanınaa
Eki Görüntüle 713536
Güzelmii sizcee ?*
Birde kandiliniz mübarek olsun canlarım bol bol dua edelim askerlerimiz ve tüm askerler için...Düşsün askerlik bir an önce.
kızlarrr Hayırlı Kandiller hepimizin dualari kabul olur inş...
Nasılsınızz askerleriniz nasıl
siz beni topa tutcaksınız kesin
kızlar aradı şimdi askerim yarım saat konuştuk.çok sıcak yapıcı konuştu kandilimizi kutladık falan.snra konuştuk biraz halletmeye çalıştık sorunu ama yine uzatmadık.aman aman uzatmayalım ztn canlarım ben çok üzülüyorum o zmn bde şmdi asker ya daha bi kötü oluyorum
çok şükür bu sorunuda atlattık.bu arada t.dağa gitmedim bugün yarın gtcem kısmetse.sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?