Kızçelerim Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun Allahım dualarımızı kabul etsin.. Hepimizi sağ salim askerlerimize kavuştursun inşallah..
amin canimm insallah nasil oldun tatlim seninkinin hic telefon sokma ihtimali yokmu bitanem
Haklisin cnm iste kiyamiyorum ben.haklida olsam uzatmiyorum o cok uzatiyor.bakalim aricak mi...
Ben aramicam o aramazsa.aramamasi buyuk hata olur.onu deli gbi merak ettigimi biliyor.bi teli bana cok gorurse bende ona fedakarliklarimi cok gorurum ve degismeye baslarim istemesemde!
işte deli gibi merak ettiğini ona yansıtma hicbi zaman sen olmasanda olur ben sensizde yaparım ayarı ver, inan bana seni o zaman kaybetmekten korkucak..
Kızlar bunu kayınvalideme aldım nasıl
Eki Görüntüle 713324 Eki Görüntüle 713323 Eki Görüntüle 713325
kızlarr hepinizin regaip kandili mübarek olsun...
sinemcim okudum cnm ya sizin bütün tartışmalar aynı sebepten be tatlım...
ya kıskanç tmm da ailenle gittiği yere karışamaz ya ... tek başına çıksan gece yarısı anlıcam kızmasınıda annen baban yanında yani ona noluyo???
umarım uzatmadan anlar hatasını
cerencim ayakkabı güzel bu arada sen yüksk topuk giyebiliyo diyodun zaten beğenir
şu an yok tatlım.teli var ama girişte teslim etti e geri vermiceklerine göre askere kullanamıyor.izne geldiğinde belki ayarlar.bilmiyorum ki.tel olsa daha mı iyi olur daha mı kötü olur acaba onuda düşünmeye başladım artık :26: başta zor geliyordu telsiz yaşamak ama alıştık artık.hayırlısı ya bakalım hayırlıysa soksun değilse sokmasın
iyiym tatlım aramızın bozuk olması dışında bi sorun yok çok şükür.sen nasılsın?bakalım arıcak mı bu akşam...
napiyim tatlim sinir krizlerindeyim cildirtio beni ya resmi imali tavirli konusmalari biktim artik
bende söyledim mervem ya "abartıyorsun ama ben bize zarar vericek bişey asla yapmam biliyorsun.napim evde kendimi karantinaya mı alayım hücre mi yapayım evi" dedim.
"seni kimsenin görmesini istemiyorum bişey olsa ben müdahale edemicem orda yokum ben seni görmüyorum başka kimse göremez ya istemiyorum bunu anlamıyor musun beni" diyor her zaman bu gecede olduğu gibi..
bu mudur kızlar askerde kıymet anlamak?aşırı kıskançlıkla mı anlaşılır bu?
vallahi herşeyi ailemle yapıyorum ya.zaten sizede anlatıyorum ama o anlamıo ki oda biliyor gerçeği işine gelmiyor!başlarım onun askerlik psk.ne yeter be benimde canım var bende bir nevi askerlik yapıyorum burda
sorunda o işte hatasını anlamıyor öyle bende buluyor sürekli suçu.şimdi ben geziyormuşum paso diye düşünüyor.öyle teselli ediyor kendisini biliyorum.doğum günümde de (geçende) tartıştığımızda o zmn arkadaşı onunla konuşmuş aramızı yapmıştı onun faydası çok oldu ondan beni aradı ama o arkadaşıda teskeresini aldı gitti
çok yüz verdim ben ona çoooook.böylede gidecek sanırım zor değişir artık huyuda,ilişkide..
kendine küfretti aslında bana geri zekalı dedi.ama kendine küfrederekte benim düzgün asker bekleyemediğimi ima etti.kafamı bozucak benim beklemicem sonunda o olcak!!!:113:
canım sivilde olsa mümkün değil açmazdım tellerini ama asker şimdi üstelik bide doğuda :26: o yüzden ararsa açarım mecburen.çnkü onu çok merak ediyorum çok kızsamda
aptal çocuk ya bilmiyor kıymetimi çok yumuşak kalpliyim çoooookkk
sağol canım..
evet cnm bu hasret bizi yedi bitirdi nasıl geçecek 9 ay hiç bilmiyorum :26:
bide dio 9 ay evden çıkmasan çok mu şaka gibi ya harbiden ne komik
burda (memlekette) dışarı çıkmıcakmşm ailemlede olsa ama t.dağda falan çıkablrmişim.allahım sen bana sabır ver.akşama arıcağnıda pek sanmıyorum ama bakalım..
edacımm alıntısız yazıyımm kutular çok tatlılarrr
bebeğim zaten uzun sürede gideceğini biliyodun sen :26: neden kızdın
aynen şaka gibi 9 ay ne demek ya . böyle olunca keşke biz yapsaydık askerliği diyorum görselerdi nası olduğunu
Beğendin mii gizemmm bunu bulabildim anca evette yinede tedirgin oluyorum hani beki dağılır falan ya bir an önce yapsamda gitse ya
bugünde dişçiye gitti bir ton işlem yapmış dişçi sürekli ağzı kanıomş ya şimdide nöbette ağzı kanaya kanaya nöbet tutuyooo
sen nasılsın cnm
Cacım alışkanlıkları değiştrmek çok zordur..Siz bu zaman kadar bu şeklde gelmişsinz,bundan sonrası da inşallah düzelecek dua et bol bol.. Senin sevgiln aşırı derecede kıskanç,bu da seni çok yoruyodur eminim ki.Doğru çok haklısın askerde olduğu için açacaksın teefonu ama açtığn zman da soğuk konuş demicem sadece böyle yaptığı içn seni gerçekten kırdığı ona uygun bi dille anlatmaya çalış.Soğuk konuşsan nolcakki yine herşey çözülmeden kapanack.Nolursa olsun konuşmak gerek, her ne kdar bunu başaramasak bile.Askerlik bazıların iyi etki ederken,bazılarını çeklmez hale sokuyo ne yazkki.Şafağından hesap ettim de bundan 2 3 ay öncesi benmki de kötüydü.Hem moral olarak hem de ilişkimz olarak.İlk gttiklerinde değil ama ortalara doğru sorun daha da çok artıyo sanırım.O yzden düzeleceğine inan.Şafak attıkça mutlu oluyolar ve bize karşı tavrları da olumlu oluyo ,en azndan bende oyle oldu.İnş hatasnı anlayack ve uzun vadede artk sna bu şeklde davranmayack
Kızlarr hepimzn kandili mübarek olsun bol bol dua edelim bu geccceee
beğendim canım güzeeller... inş dağılmaz tatlım nasıl gidiyo bilmiyoruz ya bide sen güzelce yerleştrde artık gerisi şans
hadi ya geçmiş olsun cnm... cihanda çekti diş problemi.. biide nasıl yapmış askeriyedeki dişçiler hiç acımıyo diyo cihan kötü yapıyolarmış dolguyu falann:26:
bende iyiyim cnm bildiğin gibicihan telefon bulmuş koğuşta baya mesajlaştıkk
Kızlar aptal ptt ye sordum artvin en uzak yer 4-5 günde gider dedi..salı versem c.tesi orda olsa çarşısı var alır ama olmassa p.tesi çıkabilirse alıcak...bilmiorum yani nasıl olucak...
buda kurabiyeleri koyucağım kutu bugün aldım metalden sizce nasıl ?
Eki Görüntüle 713531
birde uğur böcekleri aldım ahşaptan yapıştırdım kutunun yanınaa
Eki Görüntüle 713536
Güzelmii sizcee ?*
Birde kandiliniz mübarek olsun canlarım bol bol dua edelim askerlerimiz ve tüm askerler için...Düşsün askerlik bir an önce.
edacımm alıntısız yazıyımm kutular çok tatlılarrr
bebeğim zaten uzun sürede gideceğini biliyodun sen :26: neden kızdın
aynen şaka gibi 9 ay ne demek ya . böyle olunca keşke biz yapsaydık askerliği diyorum görselerdi nası olduğunu
İnş dağılmaz poşetlesem mi nette varya minik minik ama nebilim ben direk koymayı dşünüyorum ?
Sağol cnm evet diş çok kötü ya ama cemlerin bir askeriye olmadığından karakol olduğundandevlet hastanesine gidio normal doktor bakıo ama canı yanmış yani..
Aa supermiş çok sevindim bebeğim şaşırmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?