92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızçelerim Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun Allahım dualarımızı kabul etsin.. Hepimizi sağ salim askerlerimize kavuştursun inşallah..

amin canimm insallah nasil oldun tatlim seninkinin hic telefon sokma ihtimali yokmu bitanem

şu an yok tatlım.teli var ama girişte teslim etti e geri vermiceklerine göre askere kullanamıyor.izne geldiğinde belki ayarlar.bilmiyorum ki.tel olsa daha mı iyi olur daha mı kötü olur acaba onuda düşünmeye başladım artık :26: başta zor geliyordu telsiz yaşamak ama alıştık artık.hayırlısı ya bakalım hayırlıysa soksun değilse sokmasın
iyiym tatlım aramızın bozuk olması dışında bi sorun yok çok şükür.sen nasılsın?bakalım arıcak mı bu akşam...

işte deli gibi merak ettiğini ona yansıtma hicbi zaman sen olmasanda olur ben sensizde yaparım ayarı ver, inan bana seni o zaman kaybetmekten korkucak..
Kızlar bunu kayınvalideme aldım nasıl

evet canım o havayı verdiğimde tutuşuyor zaten
ama askerdeyken veremiyorum malesef :26: bide dün akşam aradğnda dedim "meraktan öldüm sen aramayınca çok kötü oluyorum ben" diye.salağım işte ben
neyse ben açık yüreklilikle dile getiriyorum gerisini kendi bilir.ama o havayı vermicem artık ona.yola gelmesi lazım.bu yaz nasıl geçecek bakalım :44:

bayıldım yavrum çok güzel ayakkabılar.kokoş sanırım kayınvalide biraz

kızlarr hepinizin regaip kandili mübarek olsun...

sinemcim okudum cnm ya sizin bütün tartışmalar aynı sebepten be tatlım...
ya kıskanç tmm da ailenle gittiği yere karışamaz ya ... tek başına çıksan gece yarısı anlıcam kızmasınıda annen baban yanında yani ona noluyo???
umarım uzatmadan anlar hatasını

cerencim ayakkabı güzel bu arada sen yüksk topuk giyebiliyo diyodun zaten beğenir

Son düzenleme:

sağol canım..
evet cnm bu hasret bizi yedi bitirdi nasıl geçecek 9 ay hiç bilmiyorum :26:
bide dio 9 ay evden çıkmasan çok mu şaka gibi ya harbiden ne komik
burda (memlekette) dışarı çıkmıcakmşm ailemlede olsa ama t.dağda falan çıkablrmişim.allahım sen bana sabır ver.akşama arıcağnıda pek sanmıyorum ama bakalım..

napiyim tatlim sinir krizlerindeyim cildirtio beni ya resmi imali tavirli konusmalari biktim artik

Son düzenleme:

Cacım alışkanlıkları değiştrmek çok zordur..Siz bu zaman kadar bu şeklde gelmişsinz,bundan sonrası da inşallah düzelecek dua et bol bol.. Senin sevgiln aşırı derecede kıskanç,bu da seni çok yoruyodur eminim ki.Doğru çok haklısın askerde olduğu için açacaksın teefonu ama açtığn zman da soğuk konuş demicem sadece böyle yaptığı içn seni gerçekten kırdığı ona uygun bi dille anlatmaya çalış.Soğuk konuşsan nolcakki yine herşey çözülmeden kapanack.Nolursa olsun konuşmak gerek, her ne kdar bunu başaramasak bile.Askerlik bazıların iyi etki ederken,bazılarını çeklmez hale sokuyo ne yazkki.Şafağından hesap ettim de bundan 2 3 ay öncesi benmki de kötüydü.Hem moral olarak hem de ilişkimz olarak.İlk gttiklerinde değil ama ortalara doğru sorun daha da çok artıyo sanırım.O yzden düzeleceğine inan.Şafak attıkça mutlu oluyolar ve bize karşı tavrları da olumlu oluyo ,en azndan bende oyle oldu.İnş hatasnı anlayack ve uzun vadede artk sna bu şeklde davranmayack

Kızlarr hepimzn kandili mübarek olsun bol bol dua edelim bu geccceee

Kızlar aptal ptt ye sordum artvin en uzak yer 4-5 günde gider dedi..salı versem c.tesi orda olsa çarşısı var alır ama olmassa p.tesi çıkabilirse alıcak...bilmiorum yani nasıl olucak...

buda kurabiyeleri koyucağım kutu bugün aldım metalden sizce nasıl ?

birde uğur böcekleri aldım ahşaptan yapıştırdım kutunun yanınaa

Güzelmii sizcee ?*

Birde kandiliniz mübarek olsun canlarım bol bol dua edelim askerlerimiz ve tüm askerler için...Düşsün askerlik bir an önce.

Son düzenleme:
edacımm alıntısız yazıyımm kutular çok tatlılarrr
bebeğim zaten uzun sürede gideceğini biliyodun sen :26: neden kızdın

aynen şaka gibi 9 ay ne demek ya . böyle olunca keşke biz yapsaydık askerliği diyorum görselerdi nası olduğunu

Beğendin mii gizemmm bunu bulabildim anca evette yinede tedirgin oluyorum hani beki dağılır falan ya bir an önce yapsamda gitse ya nette 3 gün yazıo adam 5 dedi ama
bugünde dişçiye gitti bir ton işlem yapmış dişçi sürekli ağzı kanıomş ya şimdide nöbette ağzı kanaya kanaya nöbet tutuyooo
sen nasılsın cnm

Son düzenleme:

beğendim canım güzeeller... inş dağılmaz tatlım nasıl gidiyo bilmiyoruz ya bide sen güzelce yerleştrde artık gerisi şans

hadi ya geçmiş olsun cnm... cihanda çekti diş problemi.. biide nasıl yapmış askeriyedeki dişçiler hiç acımıyo diyo cihan kötü yapıyolarmış dolguyu falann:26:

bende iyiyim cnm bildiğin gibi cihan telefon bulmuş koğuşta baya mesajlaştıkk

Son düzenleme:

hep dua ediyorum canım..evet yoruluyorum gerçekten. 7 yıldır birlikteyiz artık bazı şeyleri aşmış olmamız gerekiyor..
ben hep konuşuyorum be tatlım geçiştiriliyorum yada konu hallolmadan kapatılıyor bunada sinir oluyorm.haliyle snra bdaha tartışıyoruz öncekinin üstü kapatılınca ilişkinin gidişatı değişiyor tabi.bencede cnm ilk aylar özlem olduğu için herşeye tmm diyordu sorun çıkarmıyordu ama ortalara geldikçe özlemden dolayı saçma sapan şeyler çıkarıp bnmle tartışıyor.sonlara doğru düzelir belki ee o zmnda gelcek ya.benimde korkum geldiği zaman özgürlüğe kavuştuğunda kötü yönde değişirse.beni takmazsa yıllarca süren ilişkimizi hiçe sayıp beni hor görürse ben yıllarca sabretmem ve beklememle kalırsam...:18:
inşallah bu gibi tatsızlıklar yaşanmaz çok güzel beraberlik geçiririz bir ömür boyu..

İnş dağılmaz poşetlesem mi nette varya minik minik ama nebilim ben direk koymayı dşünüyorum ?
Sağol cnm evet diş çok kötü ya ama cemlerin bir askeriye olmadığından karakol olduğundan devlet hastanesine gidio normal doktor bakıo ama canı yanmış yani..
Aa supermiş çok sevindim bebeğim şaşırmışsındır

canım çok tatlı olmuş..inşallah gidene kadar bayatlamaz :26:

evet cnm bende öyle düşünüyorum.o zmn vay hallerine dicem ama yine kıyamazdım ben kesin saf ben işte!
amaaaa hamileliğimde görcek o! o kadar diyorum!! sizde görceksiniz sizede işkencelerimi bildircem kızlar

çok şaşırmadım hergün aslında atıyoda bugün fazla mesajlaştık koğuşta sıkıntı olmuyo cnm zaten asıl karargah binasının dışında olduğundan zaten telefon sokmayı orası için düşünüyoda benm için farketmez alıştım çnkü..

eda aslında streçleyebilirsin kurabiyeleri dağılmaz hiç..

devley hastanesne gtmesi iyi olmuş ama gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…