amin canım inşallah..hayırlı kandiller..
iyiyiz tatlım Allaha şükür sen nasılsın?seninki nasıl alışmış iyice sevindim
mesleği ne şmdi cnm?
evet canım alıstı cok sukur iyim bende habrcı oldu cnm meslek olrk
senınkı nasıl gene tartişma yaşamişnz ama duzelmiş cok sukurki cnm askede olunca extra bonus haklari oluyo dımıbende öleyimmmm
Sinemmm sevndm tatlım tatlıya bağlanmasınaaaa
gülşen faceine bakkyazdım cvp
aynen öyle canım zaman zaman sinir krizi geçirtiyor bana.bu akşamki konuşmada bide artk yazlığa gtceğmizi falan söyledim iyi allahtan laf yapmadı hep.diyorum ya (okuduysan geçmişi) benim burda oluşuma (memlekette) dışarı çıkmamı istemiyor yazlıkta yada t.dağda çıkmama bişey demiyor.güzel geçircez sanırım (inşallah) bu yazı..
benimkide haberci tatlım.nöbetleri olmuyor ama ayda 2 kez 24 saat hiç uyumadan nöbet tutuyorlar :26:
ve ertesi gün tekrar çalışıyorlar tatil olmuyor ertesi gün.yani 2 gün nöbet tutmuş oluyorlar o 24 saat oluyor 48 saaat :26:
aman hayırlısıyla atlatsınlarda o nöbetlerini.bde habercinin kötü yanı bi olay olsa komutanı giderken habercide gidiyor.haberci aynı zamanda komutanın badyguard ı oluyor..
ay bde akşam saz çalmış bi arkadaşı saz gecesi yapmışlar benimki bi şarkı istemiş çalmışlar hepsi fena olmuş.benimkininde gözleri dolmuş çok.bende açtım pcden beraber dinledik yine ikimizde fena olduk kapat hayatım dedi kapattım yarısından snra :26: kıyamam ya yazık
inş canım ztn su yazı atlatsak daha kolay olcak işimiz :))
evet bılıyorum habercının öle oldugunu:26: ama dedigin nöbetleri bilmiyodm cnm nöbet tutulmuyo dıe blıyrm ben
bıde devrecılık durumu olmuyomuş habercıye yapılan hakaret yada herhangı ezme durumu komutana yapıldı sayılırmiş o yuzden iyi yönleri cok diyodu
kuzucumm cok sevindim tatliya baglamaniza insallahh bi daha hiccccc kavga etmezsiniz hep hep mutlu olursunuz tatlim benim seni cok sewiyorum
atlatcaz allahın iznyle canım :)
benimki bölük komutanın habercisi canım o komutanda büyük rütbeli biri.nöbete kaldığı zaman benimkide onunla birlikte kalıyor.hem evi yok bzm komutanın orda kalıyormuş.sizinkinde durum nasıl bilmiyorum..onun haricinde nöbet tutulmuyor ve dediğin gibi haberciye kimse laf edemez onun ayrı bi havası var canım
tek kötü yanı benim anladığım bi olay oldğnda komutan giderken haberciside onunla gidiyor mecburenonun haricinde iş olmayınca can sıkıntısı olur oda şafağı zor attırır..
bzm komutanlar sbh gelıp aksam gidiomş cnm bunlar ofiste tv karsisinda zmn gecırıyolar
bıde spora gidiyolar dıer askerler gibiegtm yok ztn ama komutan giderse tabi onlarda mecburen gidicek sanırım
5 kişimiş ztn 1 komtanın hbrcısı ben 1 kısı fln olur sanıodum
aman rahat olsunlarda şafak mecburen atıcak bulcaklar oyalanıcak bişiler artık:26:
Basliginiz cok guzel, paylasimlariniz cok guzel hayirli olsun. Ben 13 yil once asker bekledim ve hala cok guzel anariz o gunlerimizi. O anilari birlikte paylastigimiz icin cok mutluyum. Banada kendisiyle birlikte askerlik yaptirdi, nobetleri msj la tuttukgece yarisi olsa bile. Kiskanclik diz boyu evden cikamam, balkona ciksam disardan ses geliyor diye tel.de kiyamet kopardi. Kiyafetlerime karisirdi. Ortalama 5 kez falan is yerimi arardi. Dogudaydi 1 kez gelebildi izine. Cok ozlerdim ve agladigimda genelde Rabbim ruyamda gosterirdi. 3 gun dagda susuz kalmislar ve ben ne icsem hararetim gecmedi niye boyleyim diyordum arkadaslara ogrendimki benim yesil gulum susuz kalmis. Sok olduk. Hep birbirimizin zorlugunu hissettik. Ben tel.dede konussak ayda bir surprizli mektuplar yazdim. Cok sevinirdi. Kavgada etsek kapatinca tel i o kavganin bile hayaliyle gunlerimi gecirirdim. Giderken dusman olan otobusler ucaklar gelirken dost gorunuyor insana. Dondugunde sivil yasama ayak uydurmasi biraz zor oldu elimden geldigi kadar destek oldum.
Sonuc , biz Allah in izniyle 7 yildir evliyiz Allah im bagislarsa ikizlerimizde 18 aylik Allah im daim etain herkesin mutlulugunu, tabi halen kavgalarimiz oluyor ama onlarda tuzu biberi. O anilari birlikte yasamak cook guzel
Eger bekarsaniz darisi basiniza
Eger evliyseniz Allah daim etsin
Ve herkesi Allah sevdigine kavustursun ve bagislasin
Hayirli teskereler...
(Basliginizi gorunce anilarim canlandi paylasmak ve sizlerlerle selamlasmak istedim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin)
Basliginiz cok guzel, paylasimlariniz cok guzel hayirli olsun. Ben 13 yil once asker bekledim ve hala cok guzel anariz o gunlerimizi. O anilari birlikte paylastigimiz icin cok mutluyum. Banada kendisiyle birlikte askerlik yaptirdi, nobetleri msj la tuttukgece yarisi olsa bile. Kiskanclik diz boyu evden cikamam, balkona ciksam disardan ses geliyor diye tel.de kiyamet kopardi. Kiyafetlerime karisirdi. Ortalama 5 kez falan is yerimi arardi. Dogudaydi 1 kez gelebildi izine. Cok ozlerdim ve agladigimda genelde Rabbim ruyamda gosterirdi. 3 gun dagda susuz kalmislar ve ben ne icsem hararetim gecmedi niye boyleyim diyordum arkadaslara ogrendimki benim yesil gulum susuz kalmis. Sok olduk. Hep birbirimizin zorlugunu hissettik. Ben tel.dede konussak ayda bir surprizli mektuplar yazdim. Cok sevinirdi. Kavgada etsek kapatinca tel i o kavganin bile hayaliyle gunlerimi gecirirdim. Giderken dusman olan otobusler ucaklar gelirken dost gorunuyor insana. Dondugunde sivil yasama ayak uydurmasi biraz zor oldu elimden geldigi kadar destek oldum.
Sonuc , biz Allah in izniyle 7 yildir evliyiz Allah im bagislarsa ikizlerimizde 18 aylik Allah im daim etain herkesin mutlulugunu, tabi halen kavgalarimiz oluyor ama onlarda tuzu biberi. O anilari birlikte yasamak cook guzel
Hayirli teskereler...
(Basliginizi gorunce anilarim canlandi paylasmak ve sizlerlerle selamlasmak istedim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin)
Benim nişanlımda haziran 17de teslim olacak.Yazarken ne kadar kolay yazıyoruz ama nasıl geçecek onca ay,aklıma geldikçe çok kötü oluyorum belli etmiyoruz birbirimize ama her sarılmamız da ağlıyorum dayanamıyorum.Ben onun sesini duymadan bir gece bile uyumadım,uyanır uyanmaz onu aradım. Herşeyimde o vardı,şimdi nasıl geçecek o günler..........(((((
Carsisi yoktu dimi seninkininde?sizde iyiymis cnm bir komutana 5 haberci dusmesi biraz sasirdimda 1 tane neyine yetmiyorda 5 tane :/
yaptircak is bulamiolar herhalde askerlere boldan boldan kullaniyorlar kendi islerine..
Seninki o konuda sansli o zmn tatlim benimki tek oldgu icin isi daha zor, komutanin evi yok die geceyide orda geciriyor nobetci olmasada.saati saatini tutmuyor.bazen 7 de birakiyor bazende gece 11-12 de :/
bnmki tek olunca bde muhabbetciside yok sanirim.Allah sabir versin ne diim buna cok sukur..
Hayirli teskereler...
Hayirli teskereler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?