Kurabiye bakmaktan açıktım
nasıl aranız hala resmiyet devam mı
biraz idare eder canim aslinda ben resmiyetten memnunum ama imalari laf sokmalari felan beni cildirtio annenle beraber beni depresyona soktunuz dio tabi kusurlarini soledikya sizin araniz nasil bitanem
Günaydınn Kızlarrr
Gülşenn bebeğim kurabiyeerin hepsi çok güzzelll amaa bana dayanıklı bişeyler lazım malum 2 . günde değil 4. günde alma iht var o bakımdan yaniii
Gülşahcm panon çok hoşmuşş ahh ahh bnm babamda bilse bende odamı donatırdımm fotolarda
Birde ben karar değiştirdim bunu buldum bakın bunu yapıcam benden ceviz istemişti ya bu daha güzel gibime geldii hemde uzun asüre dayanıomuş
cevizli kurabiye - lalelimutfaklar - Blogcu.com
Canım muffin mi diosun kek yanii yok ben kurabiye yapımmEda muflinde yap oda uzun süre dayanır
Kızlarrr benimki yarın sevke erzuruma gidio ya ya 2.5 saat sürüomş artvinden ama gıcık oldum ya poff
tatlim sag salim gelicekk merak etme bak hemde kisa mesafedeymis
Amin bebeğim de götürdükleri adam sıkıntılı pkklı komutanlarla hakimlerle dalga geçio her seferinde ağzından jilet çıkarıo hücreye falan atıolar adamı...
cnm kısa mesafe neyseki ama adamda pisliğin tekiymişbide böyle pislik insanlarla uğraşmak zorunda kalıyo senin askerin :26:
evet cnm sabah 4-6 nöbet tutucak sonra 6.30da yola çıkcaklarmış...
sorma ya uğraşıo valla birde sorumluluğu çok kaçsa askerlerin başı yanıo...
sorumluluğu çok evet valla kaçarsa da olan askere olur çok dikkatli olmaları lazım :26:
nasılsın bu arada
Aynen canım..
İyiyim tatlm idare edr durgunum biraz bugn sebebi yok..sen nasılsınn
bende de var tatlım aynı durgunluk sebepsiz .. tersim bide evde herşeye tersters cevap veriyorum agrasifim hiç sevmiyorum bu halimi ya
Off bende aynıyım gizem ya kardeşimle didişiyoruz sürekli birde ergen laf söylenmio annemle falanda aynı şekilde dio noluo sana bilmiorum valla..sinirlerim bzouk ağlamak istiyorum oda olmuyo.
bide o kutuyla göndermicem kurabiyeleri dalga falan geçerler puantiyeli ya :/ saklama kutusuna koyucam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?