92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

rızayla mııı koşkoş gülşencim görüşürüzzz

eda yarından sonra 8 aylara başlıyosunuz

tabiki azalıcakk amaa..
canım sevin zaten 5 ay yanii super

ama dimi...

ya cnm evet 5 ay çok güzel kulağa ama düşün hani gün biriktikçe sabırda azalıyo düşün sen şuan bile eskisine göre sabrın azaldı 3 ay sonra daha da azalıcak .:26:

ama 3 ay sonra bizimkiler izne gelmş olcak seninki belki azalmaz haha

canım bnm şimdiden azaldı sabır birde düşünn aynen asıl zinden sonra şafak sıkıştırcak...

canım bnm şimdiden azaldı sabır birde düşünn aynen asıl zinden sonra şafak sıkıştırcak...

aynen izinden sonra hem izin sonrası olduğu için hemde ne kadar azalmışta olsa 180den sonra çift haneye düşene kadar şafak çok zorluyomuş :26:

bizim en skıntılı dönemler şu ara başladı aslında

haha cnm benim ya..
gelsinde o günler sonrada artık askerlikten bi emekli olalım yaa

aynen öylee yaa emekli olmak istiyorumm ödülde terhis belgesiii
bak sana ne göstericem sen plakalara düştüğünde şehir karalıycan mı ? Gülşen attı bunu bana ne eğlenceli olur plakalar kolay geçer ya
Eki Görüntüle 715206

çıktısını alıcam ben bunun o günler gelsinde

evet maaş isteemez terhis belgesi yeter
biliyorum bebeğim bunu aynen bende çıkartcam yaklaştığında o günler.. çok eğlenceli olur rengarenk karalarızz

Kimle yapcan kız rızaylamı nasıl olucak o
Telefondan sanırımmm al sana çarşı işte bizden daha iyimiş valla

rızayla mııı koşkoş gülşencim görüşürüzzz

eda yarından sonra 8 aylara başlıyosunuz

Çarşıdan maalesef daha iyi değil sadece bir yerden 3g çekio oda sacma sapan br yer yznü grmyrm adm gbigörntlü knşmamız en fzka 5 dakka sryr hç yktn iyidr bnada şkr:26:

aynen öyle zaten en renklisi o olur

06 ankara 07 antalya 08 artvin

Bizim evlilik yıl dönümümüz kızlar 06.07.08

Ayrıca Antalyalıyım, eşim doğma büyüme Ankaralı ama Artvinle alakamız yok, o da yıl oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…