92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bizim evlilik yıl dönümümüz kızlar 06.07.08

Ayrıca Antalyalıyım, eşim doğma büyüme Ankaralı ama Artvinle alakamız yok, o da yıl oldu işte

Ayy hesnA ablam hemserim
Bn antalyaliym biliyosun sevgilimde ankaralı .. Senin eşininde ankarali olduğunu bilmiyodum.. Ins bizde sizin gibi mutlu bir yuva kurarz

Kamile ne kaldı şurda mehtaba umutuzluk yok

kızlarrr dün gece nasıl bi ruh halindeydim bende bilmiyorum yahu tüm gece geçmke bilmedi..hatta tam ağlıyodum (artık dayanamdım sıkıntımı atmam gerekiyordu) ömer aradı Allahtan anlamadı çok konuşmadık zaten gece uyanmış sesimi duymak için aramış bugün daha iyiym şükür yaniii hattta tam bunu yazarken yine aradııı
edacımmm okudum tam yapma ama diycektim kiiiii sorunu hallettiğinizi okudum çok sevindim güzelimm
cerencim ilk başlarda çok zor oluyor ama sonra bir şekilde alışıyorsun canım yaa çünkü elden başka bir şey gelmiyor!!!

kızlaarr nasılsınız bu arada?

ayy ne güzelmiş ablacımm
Hoşgeldin topiğimizeeee
Hadi artvinde benden olsun size

Ayy hesnA ablam hemserim
Bn antalyaliym biliyosun sevgilimde ankaralı .. Senin eşininde ankarali olduğunu bilmiyodum.. Ins bizde sizin gibi mutlu bir yuva kurarz

Sağolun kızlar... İnşallah sizler de bir an evvel istediğiniz bir tarihte yuvanızı kurarsınız...

Edaaa buna bayildiiiimm bende yapcam kaydettim bile telime

Yine beeen nabersiniz canlar?
Ay kizlar simdi avm de karaca magazasinda o kadar guzel nevresimle 2 fincan takimi ve pasta tabagi vardi hepsi beraber satiliyordu 179 tl ama var yaa bayiilldiiimm bittiiimmm
hele o fincanla pasta tabagi cok hostu ama malesef 2 ser taneydi nie 6 tane degil ki
bakcam ona benzer kahvalti takimi bulursam alcam tam istedigim tonlardaydi.askerime anlattim beraber aliriz hayatim seninle zevklerimiz ayni zaten bende o tarz (modelini anlattim bde tarzimi bilio) seviyorum hem biyere bakip almayiz ki ist.a falan gideriz dedi.askim benim ya gelsin hayirlisiyla hele bi bak neler neler alcaz beraber..Allahim o gunleri gostermeyi nasip kismet etsin insallah...

Evet askerden 4 yil sonra anca evlenebildik umarim sizler bizden daha kolay asarsiniz herseyi. Anilariniz insaallah bizimkilerden daha guzel olsun, evet cani. Adim yasemin yasim 32 bir 10 yil oncesine donmek isterdim ama cocuklarim ve esim yanimda olsun ve askerlik hic olmasiiiiiin!!!!
Simdi askere gixenlerden selam soyluyorum ordakilere diyorumki,
Benim oglum askere gidinceye kadar ya askerlik kaldirilsin yada ailece askere alsinlar .
Askerlik olsada Allah herkese sag salim gidip donmeyi, giderken geride biraktiklarinida donunce sag salim bulmayi nasip etsin. Olacak olan her yerde olurda annelik bambaska bi duygu Allah herkese yasatsin, esimle sevgiliyken bekledim ama simdiden oglumu dusunuyorum o cok daha farkli bi endise bende.

Bende sinem.23 yasindayim.cok memnun oldum :)
Ne guzel dualar ediyorsun sen oyle abla ya Allah razi olsun..insallah hepimiz atlatiriz bidaha hic ayrilmayiz sevdiklerimizden.ogluna kdr askerlik 3 aya duser insallah canimcim
Rabbim hayirli yazilar yazsin..

Malzemeler: 125 gram margarin, Yarım çorba kaşığı yoğurt, 1 su bardağı tozşeker, Yarım su bardağı sıvıyağ, 1 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu, 1 adet yumurta, 3 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 100 gram damla çikolata, 50 gram mısır gevreği

Yapılışı:
Öncelikle margarin, yoğurt ve şekeri derin bir kaba alın. Sıvıyağ, rendelenmiş portakal kabuğu, yumurta, karbonat ve unu ekleyin. Yoğurarak kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparıp, elinizde yuvarlayın. Mısır gevreği ve damla çikolataları ayrı bir yerde karıştırın. Kurabiyeleri bu malzemeye bulayın. Yağlanmış tepsiye dizin. 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin.

Marmelatlı Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler:
500 gram un
250 gram margarin
1 su bardağı toz fındık
1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
2 adet küçük yumurta
1 çay bardağı marmelat
Marmelatlı Kurabiye Yapımı:
Unu bir kaba koyun ve ortasını havuz şeklinde açın. Ortasına margarini ve yumurtayı kırın ve onun üzerine toz fındığı, pudra şekerini ve kabartma tozunu koyun. Öncelikle havuzun içerisindeki yumurtayı ve margarini karıştırın. Daha sonra yavaş yavaş kenarındaki unlu harcı çekerek yoğurun.
Hamur hazırlandıktan sonra tezgahınıza un serpin. Merdaneyle hamuru kurşun kalem kalınlığında açın.
1 çay bardağı ağzı veya yuvarlak çemberle kesin ve yağlanmış fırın tepsisine dizin. Geriye kalan hamurdan tepsiye dizdiğiniz kadar daha kesin. Son kestiklerinizi fırın tepsisine dizdiğiniz hamurların üzerine koyacaksınız.
Koymadan önce yumurtayı çırpıp bir fırçayla üzerine sürün. Tepsideki hamurların üzerine yuvarlak halka hamurları yerleştirin.
170 derecelik fırında pişirin. Soğuduktan sonra içerisine dilediğiniz marmelat çeşitlerinden koyun.
Hamuru istediğiniz gibi kesip şekillendirebilirsiniz. (resimdeki gibi)

Okaty Usta Derki
Kolay kurabiye tarifleri peşinde olanlar için hem pratik hem de çok lezzeti bir tarif olan papatya kurabiyesi, çorum yöresiyle özdeşleşmiş bir lezzettir. Geleneksel lezzetler arasında ayrı bir yeri olan papatya kurabiyesinin özelikle çocukların favorisi olacağı da kesin. Çok kolay bir tarif olduğu için mutfakla arası pek iyi olmayanların da deneyebileceği bir tariftir. Pratik bir şekilde hazırlanan bu kurabiye ile sevdiklerinizin beğeneceği ve tarifini isteyeceği bir lezzete imza atabilirsiniz.

Malzemeler

250 gram margarin
1 çay bardağı Ayçiçek yağı
2 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket hazır kabartma tozu
2 tatlı kaşığı un
1 çay bardağı kakao
Papatya kurabiyesi tarifi

Derince bir kabın içine; önceden dolaptan çıkarılarak oda sıcaklığına getirilmiş margarin, Ayçiçek yağı, un, nişasta ve kabartma tozu konur. Tüm malzeme homojen bir karışıma dönüşünceye dek iyice karıştırılır. Hamur kıvama gelince içine pudra şekeri de katılır ve kaptan çıkarılarak yoğurulmaya devam edilir. Kula memesi kıvamı alan hamur ikiye bölünür ve yarısına kakao ilave edilerek iyice yoğurulur. Böylece bir kakaolu bir de sade hamur elde edilmiş olur. Her iki hamurdan da ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılır ve avuç içinde yuvarlanarak misket şeklinde küçük hamur topları elde edilir. Bu misket şeklindeki küçük hamur topları papatya şekli oluşturacak şekilde narince birbirine yapıştırılır. Önceden yağlanmış fırın tepsisine yerleştirilen papatya kurabiyeler, 180 dereceye getirilmiş fırında 12-14 dakika arasında pişirilir. Servis öncesi arzu edilirse üzerine pudra şekeri de serpilebilir. Fırınların pişirme alışkanlıkları birbirinden farklı olduğundan ve markadan markaya ısı dağıtımı değiştiğinden, 10 dakikadan sonra kurabiyelerin kontrol edilmesinde yarar var.

Madem çayda yiyecekler tatlının yanında tuzluda yapın derim

Tuzlu Kalp Kurabiye

1 kutu 200 ml krema
1 paket oda sıcaklıgında margarin
3,5 su bardağı un
1 çorba kaşığı pudara şekeri
1 tatlı kaşığı tuz
Üzerine:
1 adet yumurtanın sarısı
Çörekotu
Susam

YAPILIŞI:

Hamuru için gerekli olan malzemeler hepsi yoğurma kabına eklenip yoğurulur.
Hamuru dolaba alıp 2 saat bekletin.
Hamurdan parçalar alıp merdane ile açın.(İnce açmayın .Pişince kurur )
Kalp şeklindeki kurabiye kalıbınızla kalıplara kesin .
Tezgahtan spatula yardımı ile alıp.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.Üzerine yumurta sarısı çörekotu ve susam serpip önceden ısıtılmış 180* deki fırında altı ve üzeri kızarana dek pişirin.
Afiyet olsun..

Kar Topu
Malzemeler :
1 su bardağı süt tozu (pınar marka veya aktardan alabilirsiniz) hiç bulamazsanız nescafelere kullandığımız süt tozunu da kullanabilirsiniz.
1 kutu krema (200 ml)
3,5 su bardağı hindistancevizi
1 su bardağı pudra şekeri
Üzeri için : Bir kase hindistan cevizi
Yapılışı:

Tüm malzemeler karıştırılır.yarım saat kadar dolapta bekletilir.
Yuvarlayıp kasedeki hindistan cevizine bulanır.
servis edilir.
Afiyet olsun..

ayyy cok guzel gorunuyooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…