Bizim evlilik yıl dönümümüz kızlar 06.07.08
Ayrıca Antalyalıyım, eşim doğma büyüme Ankaralı ama Artvinle alakamız yok, o da yıl oldu işte
Çarşıdan maalesef daha iyi değil sadece bir yerden 3g çekio oda sacma sapan br yer yznü grmyrm adm gbigörntlü knşmamız en fzka 5 dakka sryr hç yktn iyidr bnada şkr:26:
Bizim evlilik yıl dönümümüz kızlar 06.07.08
Ayrıca Antalyalıyım, eşim doğma büyüme Ankaralı ama Artvinle alakamız yok, o da yıl oldu işte
Selam kızlar
Gülsen elbise güzel canm ama bencede biraz daha renkli olsaydı daha iyi olurdu gibi
Eda cokmu zor kuzum yaa bende yapıcaktım hayaller suya düştü tadı nasıll
Kamile bugün bende dokunsan aglycak durumdayım :26: bugün dalıp dalıp gidiyorum öyle senin mehtaba da cok az kaldı neden böylesinki bitanem
mehtap sıkıştırıo seni cnm kendine gell az kaldıı sevdiceğni kavuşmaya bak bir daha 200 gün ayrı kalmakk yokk!
düşünme öyle..zor tabi ama...
yok cnm 93/1 lerden bir kişi geldi adam göndermiolar 20 kişiler çok zor yanii ve her daim yoğunlar teskeresine 5 gün kalada nöbet tutucak bişey değişmicek....
demin nöbette aradı işte bacaklarım titrio artık yorgunşluktan dedi..gecede bir ark acile götürdüler uykusuz kaldı falan öyle cnm..
Oyyy yaaa darsı başımıza biricik topic sahibimiz bizmm,allah bidaha ayrılık yaşatmasın
Yavrum kendine gel bakiyimm 16 gün sonra mehtabın var yakışıyo mu hiçç.Pozitf olun kızlar her şeye rağmen ben öyle bitirmeye karar verdim b askerliği.Kamilecm aynen benimde 200günü buldu görmeyeli bugn askerlğn 238.günü ve 28 gunlk acemiden gelip tekrar yolladktan sonra gömedim.Ama olsun buna da şükü.Yarın çarşımz var şükür ama bizm hoca sağolsun ders koydu artk laptopu yanmda götürücem takıcam vınnı okulda gorusuurzz
Kamile ne kaldı şurda mehtaba umutuzluk yok
Ne diyebilirimki size kızlar helal olsun 200 gün 250 gün görmeden, hic isyan etmeden bekliyosunuz haftasonlarını iple cekiyosunuz, bende asker bekliyorum sözde, siz gercekten cok güclü cok sabırlısınız bu bekleyisleriniz hepinizi nasıl olgunlastırdı böyle ileride faydasını göreceğinize eminim sizi ayakta alkıslamaktan baska bisey yapamam helal olsun hepinizeönünüzde saygıyla eğiliyorum ülkemin güclü kadınları
Kızlar selam...
Size bir şey anlatıcam kim haklı söyleyiverin...
şimdi benimki çok ama çok yorgundu nöbette konuştyuk güzelce sonra yattı işte ben çok kötüyüm dayanamıyorum artık ağlıyorum hayatım dedim neyse sen uyu hadi dedm aşkım bende dayanamıyorum tamam uyuym ben seni seviorm öptm falan dedi bende dayanamadım mesaj attım ya ben ağlıyorum diyorum takmıyosun 1 mesaj atamadın mı ben sana uyuma demedim saatlerce konuşalım demedim dedm buda dedi sana bişey demiyorum eda die...dün gece uyudu işte.. demin konuştuk fazla değil ama 3 te arıcam seni dedi...
işte eda dedi çok bencilsin bağırdı bana ben telefonu senin için soktum sen abarttın artık ne istiyosun eskisi gbi günde 1 kere 20 dk ankesörlüden mi arıyım dedi bende kötüyüm ama sana yansıtmıyorum çok artık yansıtıcam kötysem kötüyüm iyiysem iyiyim yapıcak bişey yok dedi resmen tehdit değilmi bu ? bende böyle yaparsan ilişkimiz mahvolur göze alıyorsan yap dedim.içimde hevesmi bıraktın sanki gelmek için bile hevesim kalmadı dedi..
söyleyin kızlar ben mi suçlyum ağlama sevgilim diyemezmiydi gece..tamam yorgun ama bende bunalıyorum ya...
şimdi mesaj atıcam özlediğimden bu hırçınlığım belkide özür dilerim diye...belki anlar..
ayy ne güzelmiş ablacımm
Hoşgeldin topiğimizeeee
Hadi artvinde benden olsun size
Ayy hesnA ablam hemserim
Bn antalyaliym biliyosun sevgilimde ankaralı .. Senin eşininde ankarali olduğunu bilmiyodum.. Ins bizde sizin gibi mutlu bir yuva kurarz
aynen öylee yaa emekli olmak istiyorumm ödülde terhis belgesiii
bak sana ne göstericem sen plakalara düştüğünde şehir karalıycan mı ? Gülşen attı bunu bana ne eğlenceli olur plakalar kolay geçer ya
Eki Görüntüle 715206
çıktısını alıcam ben bunun o günler gelsinde
Amiiiin.. İnsallah hepimizin son ayriligimiz hasretimiz askerlik olur..
Sizde askerden hemen sonra evlenmemissiniz anladigim kadariyla..
Bizde bizden sonrakilerle boyle guzel anilarimizi paylasiriz insallah..
Sizin adiniz yasemin mi?yasiniz kac?
Evet askerden 4 yil sonra anca evlenebildikumarim sizler bizden daha kolay asarsiniz herseyi. Anilariniz insaallah bizimkilerden daha guzel olsun, evet cani. Adim yasemin yasim 32 bir 10 yil oncesine donmek isterdim ama cocuklarim ve esim yanimda olsun ve askerlik hic olmasiiiiiin!!!!
Simdi askere gixenlerden selam soyluyorum ordakilere diyorumki,
Benim oglum askere gidinceye kadar ya askerlik kaldirilsin yada ailece askere alsinlar.
Askerlik olsada Allah herkese sag salim gidip donmeyi, giderken geride biraktiklarinida donunce sag salim bulmayi nasip etsin. Olacak olan her yerde olurda annelik bambaska bi duygu Allah herkese yasatsin, esimle sevgiliyken bekledim ama simdiden oglumu dusunuyorumo cok daha farkli bi endise bende.
Eki Görüntüle 715510
Kar Topu
Malzemeler :
1 su bardağı süt tozu (pınar marka veya aktardan alabilirsiniz) hiç bulamazsanız nescafelere kullandığımız süt tozunu da kullanabilirsiniz.
1 kutu krema (200 ml)
3,5 su bardağı hindistancevizi
1 su bardağı pudra şekeri
Üzeri için : Bir kase hindistan cevizi
Yapılışı:
Tüm malzemeler karıştırılır.yarım saat kadar dolapta bekletilir.
Yuvarlayıp kasedeki hindistan cevizine bulanır.
servis edilir.
Afiyet olsun..
Kizlar sizinle safak kartimi ve kartimi astigim panomu paylasmak istedim
Eki Görüntüle 715514 Eki Görüntüle 715517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?