92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Sorma ya bende hep bilgisayar yüzünden kavga ediyorum demin bana cüzdan fırlattı bende ona krem kapımı kitledim en son bilgisayarı alıp zaten patlamaya hazır bombayım
bırak takma sende ergenler işte bildiğin diyorum 2 sene onra bu yaptıklarını hatırlayıp gülüceksin kendine die...
anlamazlar kuzum küçükler daha

aynen bende bugn düşündüm annemde dedi olabilir nolur nolmaz dedi :/

birde kısa dönemlerin topiğine baktım 351. dönemdekilerin ay ölüp bitiyorlar zor tuttum yazmamak için...
birde yeni teskere alanlar gören 15 ay bekliolar sancak ya altı üstü 5 ay ya!

Son düzenleme:

benm şuan tek umudum üniverste son 1 sene daha çekcem bu çocuğu sonra üni başka şehre gitsinde anlasın kıymetimi ya adam olur gelir zaten
takmayayım desemde zaten sinirim bozuk ya iyice geriyo beni bende vurdum kapıyı odamdayım şuan çokta küçük değiller eda artık düşün onların yaşındayken bizim ciddi bi ilişkimiz vardı

o kısa dönemi okuma okuyup moralini bozma tatlım bende çok kez yazasım geliyo ya şaka gibisiniz dye ama bi ton tantana olucak geri duruyorum napıyım

aha aynen o iht var bnnmkide gider inş da üzülürüm be yinede kardeşime çok düşkünüm her ne kadar o ergen olsada.
canım ama erkekler geç olgunlaşıo ya o sebepten anlamamaları bende odamdayım aynen sonra oda vurdu kapıyı dışarı çıktı

okuyorum ve cinlerim tepeme çıkıo ya

cnm her ne kadar bende düşkünde olsam o şehir dışına çıkmadığı sürece kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenemez.. gitsn o yüzden ben onu ziyarete giderim sık sık .. zaten tatil vs devamlı gelip gider

ya ben orayı okuyunca bizim taş kafalılara kızıyorum asıl bizim suçumuz neydi diye. niye okumadılar diye

aynen aynen benim kardeşimde öyle alışmışlar burda rahata şımartılmaya
bende hep kızıyorumda kızmak ta çare değil..
ben kaçıyorum canm kısa çaplı bir kriz geçirdik yine kardeşimle geldi eve canlı yayın oyunu başlıomş pc yi vericem öpüyorum senii.

Son düzenleme:

aynen öyle kızmakta çare değil ki tatlım bu saatten olan olmuş böyle olması gerekiyomuş deyip geçmek en iyisi

ver bakalım tatlım yoksa rahat brakmaz zaten seni.. görüşürüz öpüyrumm

Son düzenleme:

tesekkur ederim bitanemm ohh ne guzel eglenirsiniz canim elbisenle postişin geldimii

Edacimm alinti yapamadim tatlim tesekkur ederim artik soz nisan olunca sende koyarsin resimlerinizi canim ayyyy hamur yogurmaktan hala elim agrio edaa

Edacimm alinti yapamadim tatlim tesekkur ederim artik soz nisan olunca sende koyarsin resimlerinizi canim ayyyy hamur yogurmaktan hala elim agrio edaa

inş cnm inş
ay sorma çile yaaa!
ben salı tekrar yapıcam cevzlide yoran şeker hamurunu yoğurmaktı zaten bundada yok allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…