kardeşimle aynen birbirimize girdik giricez dalga geçer gibi bana diyoki ayy hep evdesin bu aralar bi aktiviten yok geçen sene olsa yüzünü göremezdik eve girmezdin diyo . bi vurucam ağzına benm snirimi tepeme asıl o çıkarttı.. dedim 5 ay kaldı ne ben senin suratını görücem ne de sen benim.. çok anlayışsız bazen ya anlamıyorum .. hassas olduğumu bilmesi lazım bu konuda.. cihan yok diye hayatı durdurman saçma diyo. en sonunda inş sende böyle seveni bulursunda anlarsın dedim uzatmadım anlamıcak çnkü..
aa ben o dalga konusunu düşünmedim hiç :26: bencede tatlım sade bir saklama kutusuna koy
Sorma ya bende hep bilgisayar yüzünden kavga ediyorum demin bana cüzdan fırlattı bende ona kremkapımı kitledim en son bilgisayarı alıp zaten patlamaya hazır bombayım
bırak takma sende ergenler işte bildiğin diyorum 2 sene onra bu yaptıklarını hatırlayıp gülüceksin kendine die...
anlamazlar kuzum küçükler daha
aynen bende bugn düşündüm annemde dedi olabilir nolur nolmaz dedi :/
birde kısa dönemlerin topiğine baktım 351. dönemdekilerin ay ölüp bitiyorlar zor tuttum yazmamak için...
birde yeni teskere alanlar gören 15 ay bekliolar sancak ya altı üstü 5 ay ya!
benm şuan tek umudum üniverste son 1 sene daha çekcem bu çocuğu sonra üni başka şehre gitsinde anlasın kıymetimi ya adam olur gelir zaten
takmayayım desemde zaten sinirim bozuk ya iyice geriyo beni bende vurdum kapıyı odamdayım şuançokta küçük değiller eda artık düşün onların yaşındayken bizim ciddi bi ilişkimiz vardı
o kısa dönemi okuma okuyup moralini bozma tatlım bende çok kez yazasım geliyo ya şaka gibisiniz dye ama bi ton tantana olucak geri duruyorum napıyım
aha aynen o iht var bnnmkide gider inş da üzülürüm be yinede kardeşime çok düşkünüm her ne kadar o ergen olsada.
canım ama erkekler geç olgunlaşıo ya o sebepten anlamamalarıbende odamdayım aynen sonra oda vurdu kapıyı dışarı çıktı
okuyorum ve cinlerim tepeme çıkıo ya
cnm her ne kadar bende düşkünde olsam o şehir dışına çıkmadığı sürece kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenemez.. gitsn o yüzden ben onu ziyarete giderim sık sık .. zaten tatil vs devamlı gelip gider
ya ben orayı okuyunca bizim taş kafalılara kızıyorum asılbizim suçumuz neydi diye. niye okumadılar diye
aynen aynen benim kardeşimde öyle alışmışlar burda rahata şımartılmaya
bende hep kızıyorumda kızmak ta çare değil..
ben kaçıyorum canm kısa çaplı bir kriz geçirdik yine kardeşimle geldi eve canlı yayın oyunu başlıomş pc yi vericem öpüyorum senii.
gülşah panona bayıldım canm cok tatlısınız
Kızlarr basım cok agrıyo yaaaaksam caddede yürüyüs var kırmızı beyaza bürünüp gidicez insallah ailecek..
Bu arada hepinizin genclik ve spor bayramını kutlarım
tesekkur ederim bitanemm ohh ne guzel eglenirsiniz canim elbisenle postişin geldimii
selam canimm napiosunn
bogazim agrioda corba yaptim kendime canim neler yapicann ayy merak ettim
tesekkkur ederim canim benim dogum gununde yanindami olucak riza yoksa askerdemi tatlim
Edacimm alinti yapamadim tatlim tesekkur ederim artik soz nisan olunca sende koyarsin resimlerinizi canim ayyyy hamur yogurmaktan hala elim agrio edaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?