Yazın insanın yalnızlığını sanki daha çok yüzüne vuruyor herkes cıvıl cıvıl
Yarama tuz bastın be gülşen...aynen öyle sabır az kaldı senin mehtaba...
naber bu arada cnm
Ah canım birde mehtap sonrası var kasıma kadar huzur yok
İyiyim canım sen
Byavrularım sinirlerim çok bozukkk yaptım denemee amaçlı kurabiyeyei olmadı çok zor yapması şeker hamuru şekil almıyor tarfe göre yaptım bakın bunlar şeker hamurlarıı
Eki Görüntüle 714542
Bunlarda son hali...
Eki Görüntüle 714543
Tadıda pek hoş sayılmaz yani çok tatlı...
Yurtçiyle göndercem daha değşik şeker hamursuz bir kurabiye yapmayı düşünüyorum o aldığım kutu boşa gidemeezzzzz !2 günde gidiomş zaten..bnmki max 4.günde alıcak bakalım...
Olmadı sadece tişörtlerii göndericem
siz siz olun denemeyin çok zor her tarafta boya oldu masa falan
Leyla ile Yemek Saati – Bademli Kurabiye
bunu yapmayı düşünüyorum şimdide kızlar...
Eki Görüntüle 715113 Eki Görüntüle 715112
kizlar bunlarda benim seker hamurlu kurabiyem ama cok zormus anam agladi yapana kadar
Kızlar kolay gelsin, sanırım vazgeçtiniz şeker hamurlu kurabiyelerden, ama pes etmeseydiniz keşke uğraşınca güzel oluyor
Bir de bu şeker hamurları hazır mı siz mi yaptınız bilmiyorum ama çok cıvık olmuş, normalde şeker hamuru çok sert olur.... Merdaneyle zor açarsın, ve kalıptan geçirirsin... ya bir şeyler eksik olmuş ya da fazla anlamadım ben :26: Ama yine de ellerinize sağlık bence başarılı
ooof bunlar harikaa ablacım lütfen tarifini yazBunlar da benim şeker hamurlu kurabiyelerim, geçen Kasım ayında birlikteliğimizin 9. yılı anısı olarak eşime yapıp göndermiştim, ama bunlar da benim ilk denemelerimdi
Bunlar da benim şeker hamurlu kurabiyelerim, geçen Kasım ayında birlikteliğimizin 9. yılı anısı olarak eşime yapıp göndermiştim, ama bunlar da benim ilk denemelerimdi
[/IMG]
ooof bunlar harikaa ablacım lütfen tarifini yaz
Edacım kurabiyelerini yaptınmıı nasıl oldu canımm
cerencim yaptım tatım şuan fırında çıksın soğusun kutuya koyucam kargoya gidicem
naber bu arada kk nın en çok konuşan topiğiyz 2 gündüz nasıl sessiz
cevizli olanımı yaptın bebeğim hangi kargoyla yollıycaksın bide?
iyiyim canm yürüyüse gitcem az sonra stada bi yesilcay içiyimde, evet bi iki gündür topic cok sessiz bende farkettim sinem yokk bunda onun byük bi katkısı varsen nasılsın canım sevgilinle bi sorunun yok dimi
yürü yürüevet cnm cevizli olanı yaptım ama şekli pek güzel olmadı inş dağılmaz..
Yurtiçiyle yollıcam cnm
iyiyiz iyi cnm özlem dışında siz nasılsınız ?
Eki Görüntüle 716837
tadı güzel allahtan şekli tırt olsada
işte yaptım
yürü yürüevet cnm cevizli olanı yaptım ama şekli pek güzel olmadı inş dağılmaz..
Yurtiçiyle yollıcam cnm
iyiyiz iyi cnm özlem dışında siz nasılsınız ?
Eki Görüntüle 716837
tadı güzel allahtan şekli tırt olsada
işte yaptım
cevizli olanımı yaptın bebeğim hangi kargoyla yollıycaksın bide?
iyiyim canm yürüyüse gitcem az sonra stada bi yesilcay içiyimde, evet bi iki gündür topic cok sessiz bende farkettim sinem yokk bunda onun byük bi katkısı varsen nasılsın canım sevgilinle bi sorunun yok dimi
ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin kuşum nasılsınn
hoşbuldum bebeğim
iyiyim çok şükür.şimdi geldik.hemen kk ya girmek için yapıştım pc ye
sen nasılsın tatlım?
ay bi düşemedim şu 9 aydan uyuz oldum..arkadan takip ediyorum sizi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?