92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Eki Görüntüle 715113 Eki Görüntüle 715112

kizlar bunlarda benim seker hamurlu kurabiyem ama cok zormus anam agladi yapana kadar

Kızlar kolay gelsin, sanırım vazgeçtiniz şeker hamurlu kurabiyelerden, ama pes etmeseydiniz keşke uğraşınca güzel oluyor

Bir de bu şeker hamurları hazır mı siz mi yaptınız bilmiyorum ama çok cıvık olmuş, normalde şeker hamuru çok sert olur.... Merdaneyle zor açarsın, ve kalıptan geçirirsin... ya bir şeyler eksik olmuş ya da fazla anlamadım ben :26: Ama yine de ellerinize sağlık bence başarılı

Bunlar da benim şeker hamurlu kurabiyelerim, geçen Kasım ayında birlikteliğimizin 9. yılı anısı olarak eşime yapıp göndermiştim, ama bunlar da benim ilk denemelerimdi

ya hesna abla maş ilk denemeye göre yi geçtim bunlar harika profesyonele yakın..şeker hamurunu hazır mı aldın ne ile yaptın veya ?
benimkileri gördünmü eski sayfalarda hüsran oldu
yarın kargo göndercem normal cevizli kurabiye yapıcamm

AYRICA BİZİM TOPİC KIZLARI BUGÜN RESME N KAYIPLARDA ne oluyo!!!
Bunaldımm benimkine yansıtmıyım diyorum cocuk zaten yorgun erzurumdan geldi 3 saat nbet tuttu yeni yattı of kızlar off
heryer sevgili kaynıoo deliricemmmm

Son düzenleme:

vazgçtk valla çok zor.
Ben şeker hamurunu kendim yaptm bir sitede gördüm lokumla pudra şekerini yoğuruyorsun vala baya sertti bnm hamurda ama merdaneye yapıştı garip bişey oldu

Allahım neredesinz kızlar yaaa
Bgün sonunda kargomu veriyorum Birazdan kurabiye yapmaya giricem akşam foto paylaşırım
kargodan sonrada hamile arkadaşıma gidicez arkadaşlarla bizle yaşıtt birde elinizi çabuk tutunn

Bunlar da benim şeker hamurlu kurabiyelerim, geçen Kasım ayında birlikteliğimizin 9. yılı anısı olarak eşime yapıp göndermiştim, ama bunlar da benim ilk denemelerimdi

ooof bunlar harikaa ablacım lütfen tarifini yaz
Edacım kurabiyelerini yaptınmıı nasıl oldu canımm

[/IMG]

Ya bu benim içimde dolaşandaa kimmdiirrrr??
Ya bu benim içimde mekan tutandaa kimdiiirrr??
Ahmet aslan tanımadığımmm Tennn..
Süpersinn ablammm

Son düzenleme:
cerencim yaptım tatım şuan fırında çıksın soğusun kutuya koyucam kargoya gidicem
naber bu arada kk nın en çok konuşan topiğiyz 2 gündüz nasıl sessiz

cevizli olanımı yaptın bebeğim hangi kargoyla yollıycaksın bide?
iyiyim canm yürüyüse gitcem az sonra stada bi yesilcay içiyimde, evet bi iki gündür topic cok sessiz bende farkettim sinem yokk bunda onun byük bi katkısı var sen nasılsın canım sevgilinle bi sorunun yok dimi

yürü yürü evet cnm cevizli olanı yaptım ama şekli pek güzel olmadı inş dağılmaz..
Yurtiçiyle yollıcam cnm
iyiyiz iyi cnm özlem dışında siz nasılsınız ?

tadı güzel allahtan şekli tırt olsada
işte yaptım

Son düzenleme:

güzel olmus canım eline saglık seninkide ceviz istiyomus hem sevinir yapacagın kurabiyeden haberi varmı süprizmi olcakk
Bizde iyiyiz gene denetlemesi varms cocugun uyku yokk 3 gün bilmiyorum nasl olcak üzülüyorum üzgünüm edacım yataga girmeleri yasak bu nasıl askerlik bilmiyorum cezaevi bile bu kadar sıkı degill

Cnmm bncede bu daha güzel hem lezzetliyms oda önemli
Bn devamlı giriyiorum siteye kimse olmuyo çıkıyorm .. :26:
Sinav takvimi aciklandi fenalardaym önümüzdeki hafta 5 gune 8 sinav . Fazla sıkıstrmislar şimdiden başlamam lazim . Okuncak 2 tane ingilizce hikaye kitabım var finaldede sorumluyuz onlardan . Off off yani

geldim bebeğiiim geldiiiiiiimm çok düşük çeneliyim dimi :111: özledin dimi beniiiiiii :101:

hoşbuldum bebeğim
iyiyim çok şükür.şimdi geldik.hemen kk ya girmek için yapıştım pc ye
sen nasılsın tatlım?

ay bi düşemedim şu 9 aydan uyuz oldum..arkadan takip ediyorum sizi biraz

iyi yapmışsın tatlım .. nasıl iyi geldi mi değişiklik...

bend e gitmedim bugn okula sınavlara hazırlığa başladım braz biraz öyle işte .. haftaya bitiyo zaten okul

tamda 9 ay 9 gün
cnm senin askerin sınav içi gelcek dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…