92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

vazgçtk valla çok zor.
Ben şeker hamurunu kendim yaptm bir sitede gördüm lokumla pudra şekerini yoğuruyorsun vala baya sertti bnm hamurda ama merdaneye yapıştı garip bişey oldu

Teşekkür ederim canım, sanırım benim elim yatkın biraz, aslında hamur yoğurmuşluğum da yoktu yani... Renkli olanları hazır aldım beyaz olanı kendim yaptım canım, şu bildiğimiz marşmelow şekerler var ya onları buharda erittim bol pudra şekeri ile yoğurdum ama cıvık olmayacak.. Sanırım siz gıda boyasını fazla koymuşsunuz bana öyle geldi, beyaz şeker hamuruna damla damla ekleyerek yoğurmaya devam ederek yapılması gerekiyor... Bir de bu iş için bir sürü de malzeme gerekiyor, ben kaşesini falan da almıştım...

ooof bunlar harikaa ablacım lütfen tarifini yaz
Edacım kurabiyelerini yaptınmıı nasıl oldu canımm

Teşekkür ederim tatlım, isterseniz tarifi ekleyebilirim sorun değil

Ya bu benim içimde dolaşandaa kimmdiirrrr??
Ya bu benim içimde mekan tutandaa kimdiiirrr??
Ahmet aslan tanımadığımmm Tennn..
Süpersinn ablammm

Evet canım biliyorsun eşimle flört dönemimizin şarkısı, hep birbirimize söylerdik, anı olsun diye hep aramızda geçen şeyleri ekledim kurabiyelere

Yooo görüntü de güzel bence canım, eline sağlık, bence askerin çooook beğenecek, aferin sana

Ben lokumdan yaptım ablacm ama bilmiorum normalde becerikliyimdir her türlü hamurişi tatlı tuzlu yaparım kızlar bilior ama bu zormuş cdden biliyorum o yazılar için harf falan işte ondan baya prof duruo dedim ya valla ben pes ettim yapmam dahada anca şeker hamurunu hazır alırsam

Valla elimden bu geldi Artvine gidene kadar dağılmassa iyi inş beğenirrr

Son düzenleme:
Ee kendi telinden neden soylemiyor neler oldugunu canim?bide iceri nasil soktu aramadilar mi?

yok cnm serbestms habercılere hatta kullanmaları gerekıoms komutanın
ulaşamama gibi bı durumu olmamali demişti
bilmiorm nie sölemıo o kafama takılıo işte :26:ıznede hemen gelmez off

Canım bir sorun yoktur bence takma ordaki her şeyi anlatamayabilir kendi teli dinlenmiodur ankesörlüler dinleniodur ama korkutmuşlardır dışarı istihbarat vermeyn diye sıkma yani canını bence ters bir durum yoktr komutanın postası olması ekstra sorumlulukk dua et karakola gitmedi rahattır gayet

aynen cnm ıns bısı yoktur
karakola gtmesn dıe cok dua etmstm ztn aman rht olsnda bı sorun olmasn :26:

Anladım zor tabii ama benim hoşuma gidiyor, bir kaç kere daha yaptım böyle... Uğraşırım diyenlere iyi uğraş, bol bol vakit öldürüyorsun işte sonra hoooop şafak atmış hehe

Beğenir beğenir o da askerde bulmuş böyle güzel mamalar yesin, kem küm etmesin değil mi

Valla haklısın bir uğraşş hele bnm okulda bitiyor bu sene işe başlıyana kadar off fazlaca uğraş şart
hahh aynen öyle ablcm ya

Benimkide haberci olmustu asil haberci izne gitmis 92/2 imis.agustosta terhis olcak yani.smdi benimki yine eski isine dondu sanirim yazicilik ve soforluk..ama askeriye orasi hic belli olmaz her an hersey olablrsn..rahat olsunlar yeterki..smdi izne gelcek die pek bsy yapmaz belki umarim insallah tabi
uzulme kuzum siz bize gorede sanslisiniz bak teliniz var en azindan hep haberlesebiliyorsunuz bizde oda yok

kizlar valla bizi gorun halinize sukredin.en zorda olan biziz sanirim

Banada yeter tabi cnm ama kafasini dagitcak bsylerde yapmak gerek
iyilik tatlim senden naber?

şaka yaptım zaten bebeğim tekirdağdamı olucaksınız yani orayı pejk bilemediğimden fikir veremiycem ama şansıınız ve imkanınız varsa 1-2 günlüğüne bir yerlere kaçabilrsiniz kafa tatili hesabı..
iyiym bn cnm kargoyu verden ohh birde gitse çok sevincem

Teşekkür ederim tatlım, isterseniz tarifi ekleyebilirim sorun değil

evet ablacım istiyorumm bende nisanlıma yapmayı cok istiyorum insallah becerebilirim seninki kadar profesyonel olmaz biliyorum ama:26:
Cnm bnce annesini ara o evdeki ayakkabılarndan baksın garanti olsun:26:
Hosbuldum kuzum
Artik burdayiiim
Bizimde temmuzda yildonumumuz ya..guzel dusunmussun cnmda gizeme katiliyorum annesine sor bencede.hem amerikan markada turk markaya gore 1 no buyuk alinir o zmn tam oluyor..

Kızlar 40 numara aldım vallahi kaynanamada sormadım soramam gidip söyler o güvenmiyorum ona. Gülsende demis kunduradan 1 numara büyük diye 40 aldım bende bakın ayakkabı bu ikimizede aldım ikiz gibi giycez nasıll

Güzelmiş cnm biraz cırtlak rengi ama birde 40 mı giyiyo kız küçükmüş haa

t.dağ lüleburgaz çorlu istanbul vs. farketmez cnm her yerde olabiliriz..memlekettede olcaz tabi her gün biyerlere gidemeyiz ya..
benimkide öyle diyor cnm ben geldiğimde eve gitmeden beraber olsak 1 gün en azından diye.ama benim kalma ihtimalim çok düşük malesef :26: nasıl çıkabilirim ki evden hiç bişi gelmio aklıma
gider gider yavrum merak etme geç gitsinde güç gitmesin

cnm gezcek yer çokmuş ist da gelebilirseniz ii gezersiniz kızkulesi galata ne bilim sahil falan
cnm bizde istiyoruz öyle bir şey tatil gibi bnm de çok düşük iht bakıcam ama olursa güzel olucakkk inş
aynen cnm gitsinde

kaçında gelio seninki ?

canimm cok guzelll nerden ne kadar aldin tatlim bencede cok kucukmusz kiz ayaklarii

ay çok güzeller güle güle giyin canım
bende çok seviyorum aynı giymeyi sevdiceğimle..gelsin bitirsin askerliğini bizde alcaz bişiler böyle aynı..
daha öncede almıştık u.s. polo dan. ama sor kaç kere giydiniz diye.hiç.bi türlü kısmet olmadı.o giydiğinde ben giymedim uymadı ben giydiğimde ona uymadı sonrada boşwerdik ztn
ama geldiğinde kısmetse giycez inşallah

evet canm kız ama boyuda kısa 1.74 falann incecik biseyy ayaklarının kücüklüğü göze batmıyo ayy giydikce solar onun rengi hep böyle kalmaz bebeğim en güzelleri buydu

haha olsn cnm boyu çokta kısa değil yani evet cnm ya zaten 1 ay giyince solar ben yepyeni ayakkabı sevmiorum biraz eskiyince seviorm

İçinede not yazarsın kız 'adımlarımızı hep aynı ve beraber atmak dileğiyle diye
nasıl ama

Son düzenleme:
canimm cok guzelll nerden ne kadar aldin tatlim bencede cok kucukmusz kiz ayaklarii

sanalpazardan aldım canm hem orjinal hemde fiyatları cok uygun bence kacırmayın aklınızda varsa alın derim farklı renkleride var, satıcıda cok ilgili baya ilgilendi benmle degisim iade de bi sorun olmıycak ins
sagol canımm, biz ilk defa böyle bisey yapıcaz aynı giyinicez yani ben 2 tanede aynı gömlek alıcam bunların üzerine bildiğin ikiz gibi olucaz o yüzden cok heyecanlıyım

oooff edaa yemin ederim harikasıın bu benm hic aklıma gelmemistiii direk telefonuma taslaklara kaydediyorum bu cümlenii vede yazıcam sagol canm benim yaaa cok hosuma gittii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…