geldim bebeğiiim geldiiiiiiimmçok düşük çeneliyim dimi :111: özledin dimi beniiiiiii :101:
hosgeldn canm özledm tabi yoklugun belli bebeğim
Ayy kızlar acil yardımınıza ihtyacım var yıldönümümüz yaklasıyo cenkle lacivert tiger alcam ikimizede, yalnız onun ayak numarasnı tam blmyrum en yakın arkadasına sordum suan kundurada 39 sporda 40.5 falandır dedi heralde dedi kesinlk vermedi napıcam ben :26: 40 mı alıyım ki offf
iyi yapmışsın tatlım .. nasıl iyi geldi mi değişiklik...
bend e gitmedim bugn okula sınavlara hazırlığa başladım braz biraz öyle işte .. haftaya bitiyo zaten okul
tamda 9 ay 9 gün
cnm senin askerin sınav içi gelcek dimi
Ayy kızlar acil yardımınıza ihtyacım var yıldönümümüz yaklasıyo cenkle lacivert tiger alcam ikimizede, yalnız onun ayak numarasnı tam blmyrum en yakın arkadasına sordum suan kundurada 39 sporda 40.5 falandır dedi heralde dedi kesinlk vermedi napıcam ben :26: 40 mı alıyım ki offf
Hosbuldum kuzum
Artik burdayiiim
Bizimde temmuzda yildonumumuz ya..guzel dusunmussun cnmda gizeme katiliyorum annesine sor bencede.hem amerikan markada turk markaya gore 1 no buyuk alinir o zmn tam oluyor..
Her zamanki degisiklik cnm ama iyi tabi
ii hadi simdiden gozunaydin tatlim okul bitiyormus
aynen ya tam 9 ay 9 gun :111:
gelcek yavrum ama tam kacinda bilmiyorum o yuzden mehtap sayamiyorum.ama haziran 10-15 arasi gelcek kismetse..
Sizde ne var ne yok askerin iyi mi?
güzel olmus canım eline saglık seninkide ceviz istiyomus hem seviniryapacagın kurabiyeden haberi varmı süprizmi olcakk
Bizde iyiyiz gene denetlemesi varms cocugun uyku yokk 3 gün bilmiyorum nasl olcak üzülüyorum üzgünüm edacımyataga girmeleri yasak bu nasıl askerlik bilmiyorum cezaevi bile bu kadar sıkı degill
sineeem benm aklıma bısıler takıldı canım sanada sormak istedim..
benm askerim orda noluyosa anlatmıo dişari cıkmamasi lzm görevle ılgılı napıosun deme bana dıo
sizdede böyle bı durum varmi ısrar edıncede anlatmaması gerektıgını söyluo anla benı fln dıo ama kafama cok takıldıı
cnm okul bitiyo dediğim bu dönem bitiyo3 e geçiyorum daha 2 sene var
net belli olmasada çok az kalmış yani tatlımmm..
bizde herşey yolunda tatlım aaskerimde iyi
bizde normalde izini ağustosta düşünüyoduk onu temmuz mu yapsak kafamız karıştıı .. temmuzdada oruç :26:
Kargomm yarın yola çıkıcak sanırımm
Bugün verdim sonunda ne güzel iş valla ya mesaj falan gelicekmiş teslim aldığnda artvine gittiğinde teknolojiye gell
Ptt ye göre biraz tuzlu oldu ama 25 TL
Ama kafam rahatt
Canım gidince çok sevincek.Evet telefon ihbarlı sistem var
Ptt çile iyi yaptın yurtiçi kargoyla yollayarak
sağ salim gitsin şu kurabiyelerKargomm yarın yola çıkıcak sanırımm
Bugün verdim sonunda ne güzel iş valla ya mesaj falan gelicekmiş teslim aldığnda artvine gittiğinde teknolojiye gell
Ptt ye göre biraz tuzlu oldu ama 25 TL
Ama kafam rahatt
Anladim tatlim bu yil icin diorum bende bitio die
Az kaldi canim ama mehtap skstiriyor yani heycan basladi bile
Bizimde diger izin ne zaman olur bilemiyorum artik kismet..
Cok ozledim yaaa((
sağ salim gitsin şu kurabiyeler
olsun 25 lira olsun giden
Olmaz mi cnm.telleri dinleniyor.kesinlikle telde bilgi veremezler o yuzden sende sorma bsy soylerse onun basi yanar komutanlar cektirir sonra ona.izne geldiginde konusursunuz detayli.bende sabirsizlikla izni bekliyorum tatlim..
Ne zmn oldu bu cnm?
Cok zor durumumuz ya Allahim sabir ve guc kuvvet versin askerlerimize.doguda hele ki kritik bolgede cok cok zor.hep derim dogudaki askerlere tolerans gosterilmesi lazim.en azindan onlarin askerligi kisa olmasi lazim.ayrica geri cekilmeye aldanmamak gerek!
Sorma gizemm aynen
Birde evden çıktım öğlen mektbu unutmuşum minibüse binmeden hatırladım geri döndm eve
evet bencede
carsı ızınleride yokmus bu arada tehlıkeli bölge sayıldıgı icin
gecen seferde öle demşti pek önemsemedim
bugunde öle oldu ama kendı telı var onuda dinlicek halleri yok ya :26: tedırgın oluorm kötu bısıler mı donuyoda sölemıo die
Kizlar benimki mehtap icin geldiginde sizce neler yapabiliriz? aklimda bikac bsy varda sizinde onerilerinizi bekliyorum canlarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?