92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

benim kalma imkanım olsa ist.da kalsak ne güzel gezeriz dolu dolu..2 yıl önce kalmıştık ortaköy princess hotelde bi gece çok güzel gezmiştik..ne güzel günlerdi ya...
o zmn bile ne taklalar atmıştım ama şimdi daha zor işim bence.bide nerde kalcam hotel falan istemiyorum e başkada yer yok.açıkçası evlenince kalalım istiyorum ama asker diye kıyamıyorumda be of pofff
biz bide pimpirikliyiz hele ben kalamayız öyle her yerde

ne şekerrr
arkadaşımla fln aynı giyinmek aynı şeyi almak bile hiç hoşuma gitmez sevmem ama sevgilimle aynı giyinmeyide bir o kadar çok seviyorum ve beğeniyorum..

oooff edaa yemin ederim harikasıın bu benm hic aklıma gelmemistiii direk telefonuma taslaklara kaydediyorum bu cümlenii vede yazıcam sagol canm benim yaaa cok hosuma gittii

Birden aklıma geldi bebeğim bu ara özlemden ağzımdan çıkan cümleler bile böylee..
ne demek cnm bnm yazarsın güzel olur :)
[/B]

anldım bebeğim vayy princess tamı kalmıştınız baya lüks orası ya

anldım bebeğim vayy princess tamı kalmıştınız baya lüks orası ya

aynen öyle canım çok lüks 5 yıldızlı ztn bir istanbullu olarakta bilirsin
ama benimki uyuyamaz hiç güvenliği olmayan bir yerde.içim acıdı harbiden o paraya ama yapcak bişi yok verdi valla.bizede anı olarak kaldı işte hem görmüş olduk ama hiçbişeyinden faydalanmadık salak gibi.ne havuzundan ne yemeğinden vs.. :26:
erken çıktık hotelden dolaşmak için..gece 2 de çıkmıştık kumpir yemeğe (mayısın son günleriydi) dışarsı tıklım tıklımdı ama.hotel yakın olunca yürüyerek rahatça gezebilmiştik..ne günlerdi yaa özlediiimm ulaaaaaaaaannnnnn!!!

ne şekerrr
arkadaşımla fln aynı giyinmek aynı şeyi almak bile hiç hoşuma gitmez sevmem ama sevgilimle aynı giyinmeyide bir o kadar çok seviyorum ve beğeniyorum..

ayy tabi arkadasınla aynı giyinmek kabus olsa gerek kim severki
Son yıllarda cok moda olsa hep içimde kaldı cok istedim bulamadım kısmet bu zamanayms canm

Birden aklıma geldi bebeğim bu ara özlemden ağzımdan çıkan cümleler bile böylee..
ne demek cnm bnm yazarsın güzel olur :)
[/B]

canım benim cok mutlu oldum gercekten ben odun gibi önüne koyup vercektim bu cok işime yarıycak

aynen cnm biliorum bn bu sene üniden mezun oluyorum ya balo orada bizimde ama benimki ynmda olmadığından gitmicem ben ..zaten ünideki arkadaşlardan pek haz etmiorum
haha ortaköy sahilemi gitmiştinz kumpir yemeye evet yaz akşamları çok kalabalık orası birde küçük ya tıklım tıkış ama güzeldir yaaa seviyorum ben ortaköyü
keşke faydalansaydınız cnm o kadar para neyse artık

canım benim cok mutlu oldum gercekten ben odun gibi önüne koyup vercektim bu cok işime yarıycak

hahah olsun cnm işte şimdi yazıp verirsin

Eda bu arada sen neler koydun kargonun içine ben hic bilmiyorumm kızzz

2 tane tişört aldım cnm 1ini gece yatarken giydim 2-3 gün kokum geçsin diye aıcık parfüm sıktım her ne kdr istemesede ten kokumu istiyomuş onu sevio tapıomş beyefendi
kurabiye yaptımm işte birde ceviz ve kuru üzüm istemişti onları koydum cnm ha birde mektuppp

nasl mutlu olur eda yaaa ta ordan yüzünü güldürceksin yanındaymssın gibi hissedicek kıyamam

olsun cnm inşallah bi gün seninkiyle beraber gidersiniz..
aynen cnm ortaköy sahilde yemiştik kumpirlerimizi ztn hotelde sahille cadde arası.merdivenlerden indiğimiz gibi caddedeyiz ztn e ordan karşıyada geçince sahil
harbiden küçük olunca sıkışık oluyor o kötü.ama herşeye rağmen yinede muhteşem bir gündü bizim için..
bidahakine hepsinden faydalancam maymun gözünü açtı haha :111:

Herkesn telefonu varken,bizim olmaması en son cumartesi günü konuşmuş ve ondan sonra haber alamamış olmamız,her zman böyle 2 3 günlük aralarla konuşablme imkanımz olması,1 2 haftalık süreçleri için farklı illere gidip çadırlarda kalınması ve yine konuşamamak,tüm bunların üstüne askerliğin uzun dönem olması..Bence biz bunları bu kadar haketmedik !Herşeye rağmen şükür..

telefon konusunda aynı durumdayız canım benimkide cep tel kullanmıyor,çarşısı yok.üstelik tuncelide askerlik yapıyor.
ama çok şükür günde 1 kez ankesörlüden arıyor sesini duyuyorum.Allah size,bize, hepimize büyük sabırlar versin ve askerlerimize güç kuvvet versin..bende çok kızıyorum doğuda ve batıda yapılan askerlikler aynı kefeye konmamalı.en azından şartlarına göre daha kısa yapılmalı.tmm her batı rahat diye bir şeyde yok.ama en azından zorluğuna göre tölerans gösterilmeli.kritik bölgedekiler rahatta yapsa bi olay çatışma olduğunda hepsi gidiyor! en yakın zamanda buna bir çare bulunmalı
seninki nerede yapıyor askerliğini ve ne olarak yapıyor?
(her daim şükretmeliyiz halimize en azından hala hayatta olduklarına zorlukta çekseler)

Ah mervem..her ne olursa olsun lanet etmek yok şükredeimm hep çadır olayı kötymüş neden öyle oluyo ki cnm ?
Birde izne gelmeyi düşünmüyormu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…