92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cihanda işte şöyle böyle:26: de yetmez nası olcak bilmiyorum..

Cereen ses ver yavrum üzüldüm okudumda of ya...konuş gelince yzyze kendini yiyip bitirme bebeğim
Esincim tabiiki bizim sohbetimizz her daimmm superdir Hoşgeldinn

Neşeniz hep böyle olsun kızlar'' diyeyim o zamaaan Hoşbulduk yavru

Amann ne neşesi be yavrum yaa işte özlem başa vurunca...

Deme öyle hasret başka, elden gelen birşey yok ki sonuç olarak..
Ben ağlamayı bıraktım artık ya. Geçenlerde kötüydüm zaten yeni geldim kendime edacım :)

slm cnm hoşgeldin
iyidir senden nbr?

Hoşbuldum tatlım, iyi ne olsun. Annemleri düğüne yolladım, pc başına geçtim tv açtım son ses müzik ooh

hoşgeldin cnm... nasılsın mehtap gülüüü biz aynı devam işte sohbet muhabbet.. bayadrda topik boştu şuan hareketlendk şükür..

Hoşşbulduuk canım, süperiimm ''ne kola ne fanta mehtap yedigün'' deyip duruyorum babamda şu askerlik bizim kızın kafaya vurdu diyodu Öyle iştee idare ediyoruz canım, sen nasılsıın :) Bizim topik hep boş ya hu

Son düzenleme:

hahahaha süpermiş ya o cümlene bayıldım mehtap 7 gün olduğunda bende söylicem

canım işte mehtap faln herşey uzak bekliyorum sabırla.. final dönemi git gel okula işte o kadr..

evet sizin topik bu ara çok sesszleşti..:26:

inanmiyoruuummm!!!
canim kac yildir birliktesiniz siz?hic dogum gunu flnda kutlamadiniz mi?
ve ne kadarlik birlikteligin sonunda taktiniz yuzukleri?[/QUOTE]

4 olcak canm haziranda, yüzükleri geçen yıl bu zamanlar taktık. yaa bilmezmi dogum günümü kendi adı gibi biliyo bi an ocak sandım kafam niye oraya gitti acaba falan dedi kendi kendine bilmiyodu benim o kızın dogum gününün ocakta oldugunu bildiğimi. Off cenk içimdeki herşeyi tüketiyosun hic sıcak davranasım gelmiyo içimde çok şeyy tükeniyo cok üzgünüm kelimeler bos bu durum karsısında cok kırgınım canım ya kendimi aldatılmıs gibi hissediyorum gece uykularım bölük pörçük uyku haram oldu gözlerime mahfoldum 2 haftadır yaa
Cereen ses ver yavrum üzüldüm okudumda of ya...konuş gelince yzyze kendini yiyip bitirme bebeğim
Esincim tabiiki bizim sohbetimizz her daimmm superdir Hoşgeldinn

burdayım bitanem gecmis yazılarınızı okuyodum bırakıp gideli bikac saat oluyo masallahh topik cok canlı kızz edaa hergün bisey yapıyon kilo almıyonmu hic kuzum sen bak bende az önce bunu yaptım düsün düsün kafayı yicektim kendimi bi ugrasa veriyim bari dedim pizza yaptım nasl:)

Bi ben buralardayım sanırım bizim topikte başı boş olan benim
Şafakta da diyeceğiiz elbeet onuu canım 10'dan geri sayımda daha şatafatlı sözler var ya tatlım

Yok kız misafir geldikçe yapıyorum çokta yemiyorum tekrasr mekiğe başladım
Superr olmuşş ceren ımmmm

inanmiyoruuummm!!!
canim kac yildir birliktesiniz siz?hic dogum gunu flnda kutlamadiniz mi?
ve ne kadarlik birlikteligin sonunda taktiniz yuzukleri?

4 olcak canm haziranda, yüzükleri geçen yıl bu zamanlar taktık. yaa bilmezmi dogum günümü kendi adı gibi biliyo bi an ocak sandım kafam niye oraya gitti acaba falan dedi kendi kendine bilmiyodu benim o kızın dogum gününün ocakta oldugunu bildiğimi. Off cenk içimdeki herşeyi tüketiyosun hic sıcak davranasım gelmiyo içimde çok şeyy tükeniyo cok üzgünüm kelimeler bos bu durum karsısında
cok kırgınım canım ya kendimi aldatılmıs gibi hissediyorum gece uykularım bölük pörçük uyku haram oldu gözlerime mahfoldum 2 haftadır yaa

burdayım bitanem gecmis yazılarınızı okuyodum bırakıp gideli bikac saat oluyo masallahh topik cok canlı kızz edaa hergün bisey yapıyon kilo almıyonmu hic kuzum sen bak bende az önce bunu yaptım düsün düsün kafayı yicektim kendimi bi ugrasa veriyim bari dedim pizza yaptım nasl:)Eki Görüntüle 720595 [/QUOTE]
Anamm bundan ypyr kır pidesi dyrz bzde çok severim

Bi ben buralardayım sanırım bizim topikte başı boş olan benim
Şafakta da diyeceğiiz elbeet onuu canım 10'dan geri sayımda daha şatafatlı sözler var ya tatlım
orası boşsa sende gel buraya cnm ya gördüğün gibi burda kimse dışlamaz hemnnn içeri alır

evet asıl şafakta diyelimmm o şatafatlı sözleri bol bol kullnaırız gelsnde o günler

Hahahah aynen canımmm vala superiizz
Ayy başlasada bitseee yaaa

başlamadıkçada geriyo dimi..takma kuzum takma.. geçcek bitcek bitiyo okulunn

Aynen esincim gel buraya
Aynen yaa daha eksik not toplıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…