Günaydınnn Kızlarrr ve Görüşürzzzz
Çarşımızz var şimdiiiyeppaaa
ohh görüş tabi hemn sat biziakşam yine bize mecbrsun
cihanında çarşısı var da biz bi önceki çarşıda görüştük ya ben dayınlarala buluşabilrsn dedim zaten ders çalışmam lazım .. oda onlarla pikniğe gitti.. ama kızdığım bişey oldu yine ankarada ya gide gide telefonun çekmediği bi piknik alanına gittiler .. dayısının özellikle yengesininn kasıtla yaptığını düşünmeye başlıcam nerdeyse..:44:
yoksa daysıgille değil mi acaba demeyin onlarla olduğuna eminim
şimdi cihana da bişey demedim git eğlen aşkım dedim . çnkü tepki versem bi çarşım var hevesimi kırma faln dicek biliyorum..
işte az önce aradı hayatım piknik alanına gidiyoruz bi 10 -15 dk sonra telefon çekmicek muhtemelen dedi .. arabadaydılar..
Telefonu çekmemesi sinir bozucu gerçekten
Onunda bir haftasonu var ama gezsin stres atsn
tabikide gezsin zaten bende onu dşünerek dedim gitsin pikniğe diye .. ama koca ankara da da gide gide telefonun çekmediği yere götürmemeleri lazım .. sonuçta benmde ondan haber almak istemem gayet normal ..
Kesinlikle sende haklısın canım uygun bir dille de cnm bnce brdahakne
akşam söylerim büyütmedende olsa , ama ben diyeceği şeyi biliyorum bende istemedimde oraya karar vermişler falan filan..
ya dayısı ve yengesi genç 26-27 yaşındalar.. yengesi evin tek gelini bilmiyorum ilk karşılamamızdan itibaren ve cihanın anneside söyledi seni kıskanıyo diye üst üste gelince bazı şeyler sanki bileerek yapıyo ya. yengesi istemiş oraya gitmeyi de
Canım kıskançlığından yapıyor olabilir.Haklısn bence çok grşme grkrse chanda çk grşmesn
ohh görüş tabi hemn sat biziakşam yine bize mecbrsun
cihanında çarşısı var da biz bi önceki çarşıda görüştük ya ben dayınlarala buluşabilrsn dedim zaten ders çalışmam lazım .. oda onlarla pikniğe gitti.. ama kızdığım bişey oldu yine ankarada ya gide gide telefonun çekmediği bi piknik alanına gittiler .. dayısının özellikle yengesininn kasıtla yaptığını düşünmeye başlıcam nerdeyse..:44:
yoksa daysıgille değil mi acaba demeyin onlarla olduğuna eminim
şimdi cihana da bişey demedim git eğlen aşkım dedim . çnkü tepki versem bi çarşım var hevesimi kırma faln dicek biliyorum..
Oyy bebişim sizi satarmıyım ben hççç
aldığım tişörtü giymiş yerim onu allahımmmm kızlar ben ölüyorum özlemde...bu kdr mı tatlı olunur yaaaa
canım saçmalama neden kasıtlı yapsınlar ya ayrıca olabilir istanbuldada var öyle yerler..
Senb bişey deme ne güzel ya akrabalarıyla kafa dağıtıo hiç değilse bu şansını kullanması doğal
Anamm okudum ama bencede yengesi seni kıskanıyo
selam kızlar. açtım bi topic haha ama açabildim mi bilmiyorum ki :/ bakın bakalım olmuş mu?:44:
selam tatlım olmuş olmuşama ben bi düşüneym buldğumda yazarım ama sen varsa bi tane yazarak başlangıc yap
Nabersinizz askerlikzede yoldaşlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?