orası boşsa sende gel buraya cnm ya gördüğün gibi burda kimse dışlamaz hemnnn içeri alır
evet asıl şafakta diyelimmm o şatafatlı sözleri bol bol kullnaırız gelsnde o günler
Aynen esincim gel buraya
Aynen yaa daha eksik not toplıcam
Aynen esincim gel buraya
Aynen yaa daha eksik not toplıcam
inanmiyoruuummm!!!
canim kac yildir birliktesiniz siz?hic dogum gunu flnda kutlamadiniz mi?
ve ne kadarlik birlikteligin sonunda taktiniz yuzukleri?
oda ayrı mesele zatentopla çalışş sınava gir . öğrencilik zor zanaatt
buarada ben çok konuştum gidip öğrenciliğin gereklerini yerine getreyimçalışma vakti.. öpüyorum hepiinizi kızlar kendnze iyi bakınn
Yok kız misafir geldikçe yapıyorum çokta yemiyorum tekrasr mekiğe başladım
Superr olmuşş ceren ımmmm
Anamm bundan ypyr kır pidesi dyrz bzde çok severim[/QUOTE]4 olcak canm haziranda, yüzükleri geçen yıl bu zamanlar taktık. yaa bilmezmi dogum günümü kendi adı gibi biliyo bi an ocak sandım kafam niye oraya gitti acaba falan dedi kendi kendine bilmiyodu benim o kızın dogum gününün ocakta oldugunu bildiğimi. Off cenk içimdeki herşeyi tüketiyosun hic sıcak davranasım gelmiyo içimde çok şeyy tükeniyo cok üzgünüm kelimeler bos bu durum karsısında
cok kırgınım canım ya kendimi aldatılmıs gibi hissediyorum gece uykularım bölük pörçük uyku haram oldu gözlerime mahfoldum 2 haftadır yaa
burdayım bitanem gecmis yazılarınızı okuyodum bırakıp gideli bikac saat oluyo masallahh topik cok canlıkızz edaa hergün bisey yapıyon kilo almıyonmu hic kuzum sen bak bende az önce bunu yaptım düsün düsün kafayı yicektim kendimi bi ugrasa veriyim bari dedim pizza yaptım nasl:)Eki Görüntüle 720595
ceren pizzalar çok güzel gözükyoyemin ediyorum bu topik bnm iştahımı açıyo ya .. hele zaten eda sağolsun
bebeğim kendni aldatılmış gibi hissetme cenkinde bilinçli yaptığını düşünmyorum ama keşke yapmasaydı hiç.. siz evciye geldiğinde konuşun bunları sen içine attıkça kötü olucaksın yoksa..
4 olcak canm haziranda, yüzükleri geçen yıl bu zamanlar taktık. yaa bilmezmi dogum günümü kendi adı gibi biliyo bi an ocak sandım kafam niye oraya gitti acaba falan dedi kendi kendine bilmiyodu benim o kızın dogum gününün ocakta oldugunu bildiğimi. Off cenk içimdeki herşeyi tüketiyosun hic sıcak davranasım gelmiyo içimde çok şeyy tükeniyo cok üzgünüm kelimeler bos bu durum karsısında
cok kırgınım canım ya kendimi aldatılmıs gibi hissediyorum gece uykularım bölük pörçük uyku haram oldu gözlerime mahfoldum 2 haftadır yaa
burdayım bitanem gecmis yazılarınızı okuyodum bırakıp gideli bikac saat oluyo masallahh topik cok canlıkızz edaa hergün bisey yapıyon kilo almıyonmu hic kuzum sen bak bende az önce bunu yaptım düsün düsün kafayı yicektim kendimi bi ugrasa veriyim bari dedim pizza yaptım nasl:)Eki Görüntüle 720595
bizim burdaki kır pidesi farklı canm istanbul kır pidesi ismide ama bilemedim ki, penirlisi var patateslisi ve kıymalısı var böyle karısıkk biberli sosisli peynirli yapmıyolar:26:ay bende 46 kiloya düştüm ama hala göbek var gitmiyo kurtulamıyorumAllahın vergisi artık yapcak bisey yokk
Anamm bundan ypyr kır pidesi dyrz bzde çok severim
kızlar 93/3 topiğini açalım bencede sinem aç istiyosan bebeğim biraz gözümüz bayram etsin
canm benm tsk ederim:) hepinizin yerine yedim kızlar üzülmeyinbizim burdaki kır pidesi farklı canm istanbul kır pidesi ismide ama bilemedim ki, penirlisi var patateslisi ve kıymalısı var böyle karısıkk biberli sosisli peynirli yapmıyolar:26:
:) canm yaa cok basit sende yapabilirsin yapmasıda cok eglenceli evet eda sagolsunn agzımızı sulandırıyo hergünn
Konusucam gizem mumkun degil beni kimse susturamaz haftalardır ne yasadıgımı bi ben biliyorum, neyin var diye sorup duruyo oda farknda biseylere kafamı taktıgımın biseyim yok diye gecistiriyorum yüzyüze konusmak için beni böyle huzursuz etti yaa, oda cok huzursuz olacak hic yumusak bi konusma yapmayı düsünmüyorum. Ben senin bu hareketlerini tek biseye yorabilirim ancak, aklın belliki ara sıra eski sevgiline kayıyo madem onu düsünüyosun al bu yüzüğüde ona tak bende kalmasının hicbi önemi yokk diycem masaya koyucam o yüzüğü.binbir türlü bahaneleri sıralıycak sonraa dır dır dır konusup durcak. Ama kalp kırıldı bi kere. Hicbi söz fayda etmezki bundan sonra..
ellerine sağlık kuşum çok güzel görünüyorlar canım istedi yaw
ona bildiğini ima etseydin biraz canım bu şekilde sessiz kalarak sen hiçbişey çözemezsiniz ki...:44:
ne zaman gelcek mehtap var mı yakınlarda?
hahah aynen canım alt devreleri gördükçe bende çok mutlu oluyorum ne yalan sölim
açayım barı ne yazayım canım topiğe?
93/3 asker yarenleri buraya mı?
cerencim orda yazılar iyice karışmış bunun altına cwp yaz
he yaa baya karısmıs canım
ağustosta gidiyorlar tatlım.aman yada açalım dursun öyle bi köşede
açıklama ne yazsam ki derdi var şimdide hahaha
ağustosta gidiyorlar tatlım.aman yada açalım dursun öyle bi köşede
açıklama ne yazsam ki derdi var şimdide hahaha
gülşencim ya bizim daha çok var diye benim kafamda model varda tam olarak istediğim şu diyemyorum çok hızlı değişiyo malum moda..
sizler paylaşında biz yorum yapalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?