92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ceren pizzalar çok güzel gözükyo yemin ediyorum bu topik bnm iştahımı açıyo ya .. hele zaten eda sağolsun

bebeğim kendni aldatılmış gibi hissetme cenkinde bilinçli yaptığını düşünmyorum ama keşke yapmasaydı hiç.. siz evciye geldiğinde konuşun bunları sen içine attıkça kötü olucaksın yoksa..

Aynen esincim gel buraya
Aynen yaa daha eksik not toplıcam

oda ayrı mesele zaten topla çalışş sınava gir . öğrencilik zor zanaatt

buarada ben çok konuştum gidip öğrenciliğin gereklerini yerine getreyim çalışma vakti.. öpüyorum hepiinizi kızlar kendnze iyi bakınn

inanmiyoruuummm!!!
canim kac yildir birliktesiniz siz?hic dogum gunu flnda kutlamadiniz mi?
ve ne kadarlik birlikteligin sonunda taktiniz yuzukleri?

4 olcak canm haziranda, yüzükleri geçen yıl bu zamanlar taktık. yaa bilmezmi dogum günümü kendi adı gibi biliyo bi an ocak sandım kafam niye oraya gitti acaba falan dedi kendi kendine bilmiyodu benim o kızın dogum gününün ocakta oldugunu bildiğimi. Off cenk içimdeki herşeyi tüketiyosun hic sıcak davranasım gelmiyo içimde çok şeyy tükeniyo cok üzgünüm kelimeler bos bu durum karsısında
cok kırgınım canım ya kendimi aldatılmıs gibi hissediyorum gece uykularım bölük pörçük uyku haram oldu gözlerime mahfoldum 2 haftadır yaa

burdayım bitanem gecmis yazılarınızı okuyodum bırakıp gideli bikac saat oluyo masallahh topik cok canlı kızz edaa hergün bisey yapıyon kilo almıyonmu hic kuzum sen bak bende az önce bunu yaptım düsün düsün kafayı yicektim kendimi bi ugrasa veriyim bari dedim pizza yaptım nasl:)Eki Görüntüle 720595 [/QUOTE]

ellerine sağlık kuşum çok güzel görünüyorlar canım istedi yaw

ona bildiğini ima etseydin biraz canım bu şekilde sessiz kalarak sen hiçbişey çözemezsiniz ki...:44:
ne zaman gelcek mehtap var mı yakınlarda?

Kaçç kaççç
Tabikii en ağır meslek öğrencilikk kızımmmmm
iştahınıda açarım ayrıca huhh
haydi öpüyom

Yok kız misafir geldikçe yapıyorum çokta yemiyorum tekrasr mekiğe başladım
Superr olmuşş ceren ımmmm

ay bende 46 kiloya düştüm ama hala göbek var gitmiyo kurtulamıyorum Allahın vergisi artık yapcak bisey yokk
Anamm bundan ypyr kır pidesi dyrz bzde çok severim[/QUOTE]
bizim burdaki kır pidesi farklı canm istanbul kır pidesi ismide ama bilemedim ki, penirlisi var patateslisi ve kıymalısı var böyle karısıkk biberli sosisli peynirli yapmıyolar:26:

:) canm yaa cok basit sende yapabilirsin yapmasıda cok eglenceli evet eda sagolsunn agzımızı sulandırıyo hergünn
Konusucam gizem mumkun degil beni kimse susturamaz haftalardır ne yasadıgımı bi ben biliyorum, neyin var diye sorup duruyo oda farknda biseylere kafamı taktıgımın biseyim yok diye gecistiriyorum yüzyüze konusmak için beni böyle huzursuz etti yaa, oda cok huzursuz olacak hic yumusak bi konusma yapmayı düsünmüyorum. Ben senin bu hareketlerini tek biseye yorabilirim ancak, aklın belliki ara sıra eski sevgiline kayıyo madem onu düsünüyosun al bu yüzüğüde ona tak bende kalmasının hicbi önemi yokk diycem masaya koyucam o yüzüğü.binbir türlü bahaneleri sıralıycak sonraa dır dır dır konusup durcak. Ama kalp kırıldı bi kere. Hicbi söz fayda etmezki bundan sonra..

ona bildiğini ima etseydin biraz canım bu şekilde sessiz kalarak sen hiçbişey çözemezsiniz ki...:44:
ne zaman gelcek mehtap var mı yakınlarda?[/QUOTE]
canm benm tsk ederim:) hepinizin yerine yedim kızlar üzülmeyin
İma etmedim 6 gün sonra yanımda o zamana kadar içimde kalsın yüzyüze patlamak istiyorum. Sessiz kalısım bu yüzden oturup konusacak vakit bulunca içimi dökücem anını bekliyorum. Telefondan olmuyo canm yaa , benmki ayda bi evciye geliyo sehirlerimiz dip dibe 2 gün kalıyo sonra tekrar birlğe gidiyo canm kısa bi mehtap var evet

ay bende 46 kiloya düştüm ama hala göbek var gitmiyo kurtulamıyorum Allahın vergisi artık yapcak bisey yokk

Anamm bundan ypyr kır pidesi dyrz bzde çok severim
bizim burdaki kır pidesi farklı canm istanbul kır pidesi ismide ama bilemedim ki, penirlisi var patateslisi ve kıymalısı var böyle karısıkk biberli sosisli peynirli yapmıyolar:26:

:) canm yaa cok basit sende yapabilirsin yapmasıda cok eglenceli evet eda sagolsunn agzımızı sulandırıyo hergünn
Konusucam gizem mumkun degil beni kimse susturamaz haftalardır ne yasadıgımı bi ben biliyorum, neyin var diye sorup duruyo oda farknda biseylere kafamı taktıgımın biseyim yok diye gecistiriyorum yüzyüze konusmak için beni böyle huzursuz etti yaa, oda cok huzursuz olacak hic yumusak bi konusma yapmayı düsünmüyorum. Ben senin bu hareketlerini tek biseye yorabilirim ancak, aklın belliki ara sıra eski sevgiline kayıyo madem onu düsünüyosun al bu yüzüğüde ona tak bende kalmasının hicbi önemi yokk diycem masaya koyucam o yüzüğü.binbir türlü bahaneleri sıralıycak sonraa dır dır dır konusup durcak. Ama kalp kırıldı bi kere. Hicbi söz fayda etmezki bundan sonra..

ne zaman gelcek mehtap var mı yakınlarda?[/QUOTE]
İma etmedim 6 gün sonra yanımda o zamana kadar içimde kalsın yüzyüze patlamak istiyorum. Sessiz kalısım bu yüzden oturup konusacak vakit bulunca içimi dökücem anını bekliyorum. Telefondan olmuyo canm yaa , benmki ayda bi evciye geliyo sehirlerimiz dip dibe 2 gün kalıyo sonra tekrar birlğe gidiyo canm kısa bi mehtap var evet
[/QUOTE]

o zmn kesinlikle geldiği gibi konuş canım içinden geçenleri söyle ama hemen bitirme açıklama bekle.telde asla konuşma ztn.ima bile etme telde yüzüne söyleki sıkışsın yüzünün şeklinide gör.başkasına fırsat verme hemen canım

[/QUOTE]

o zmn kesinlikle geldiği gibi konuş canım içinden geçenleri söyle ama hemen bitirme açıklama bekle.telde asla konuşma ztn.ima bile etme telde yüzüne söyleki sıkışsın yüzünün şeklinide gör.başkasına fırsat verme hemen canım [/QUOTE]
evet bitanem yüzünün o halini görmek paha bicilemez bu anı kacrmak istemem
hahah aynen canım alt devreleri gördükçe bende çok mutlu oluyorum ne yalan sölim
açayım barı ne yazayım canım topiğe?
93/3 asker yarenleri buraya mı?

evet cnm öyle yaz. 93/3 ler ne zaman geliyoki kızlarr ona göre acalım konuyu

Günaydınn Kızlarr
Niye kimse yok bu tpiği hareketlendirmek lazım hadi herkes nasıl bir gelinlik ve nişanlık istediğini paylaşsın

gülşencim ya bizim daha çok var diye benim kafamda model varda tam olarak istediğim şu diyemyorum çok hızlı değişiyo malum moda..
sizler paylaşında biz yorum yapalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…