İyiyim canımm bende gördm yazını nişan söz kıyafet fotoları demişin sen kafandakileri koy biz yorum yapalım malum seninki yakın bnnmmkine daha 1 sene var
Benimkimi yakın benimkide belirsiz canlar
yakın tabi cnm zaten geldiğinzde aileler tanışır öyle belirlenirr m.etme
Canım bizim belrsz baklm ben çok uzn istmyrm nşanlılık srsni ama nasp kısmet
Biliorm tatlım demiştin sen uzun tutmak istemiorm die 6-7 ayda tutarsın yani eşya alımı hazırlık süresi faLan
ben 1 yıl falan düşünüorm valla anca
aman cnm ole actim.hangisini yazsamki.neyse.ee sen napion piknik magduru
piknik maduriyetide çözüldü neyse ki sevglm beni yanıltmadıtelefon tepede çeken yer aradm aşkım diyo ama buldu ve aradı devamlı ya o açıdan kriz yaşamadan çözülmüş oldu
edaaa yüzük senin ilk beğendiklern ( benmde 2 favorimden biri o) bence daha güzel bu çok taşlı çok taşlı kullanşlı olmuyomuş
acaba once hangimiz ilk adimi atacak ve ilk hangimiz evlenecek???
tahmin yurutun bakalim kizlar
Sıralamayı söylüyorum
Evlilik
ilk gülşah sonra cerenn sonra gülşen sonra sen veya ben sonra okulllarından dolayııı gizm kamile merveee
bence sıralama bu ama tabi Allah bilir bakarsın bizim kızlar okulu bırakıp kocaya kaçarlarrr
anammm edaa başı ben mi cekiyorum walla bi isler hic belli olmaz yakin bi arkadasimla evde kaldin die dalga geciodum tanisti iki ayda nisanlandi iki ay nisanli kalicak haziranin 17 sinde dugunu varr bu durumda evde kalan ben oldum
Tabiki yavrum cerenle sen nişanlısınız ama senin teskere önce tabiki başı sen çekiosn gelin başı sensinYolumuzu aççan senn
cnm ya oda abartı gelio o kdr sene tanıyamıyosn yeri gelio 2 ayda nişanlanılıp 4 ayda evlenilmezz
yaşımız genç güşahcım evde kaldığımız yokk huuh
bazen ben imrenmio diilim tatlim yaa taniss ilk heyecanlar bitmeden nisanlan evlen felan ama bunlar için yasimizin buyuk olmasi sevdiceklerimizin isinin olmasi askerliginin bitmis olmasi felan gerekirdi biz basladigimizda ben 16 yasindaydim imkansizdi nisan evlilik felan gerci lise biter bitmezde nisanlandim dusunuyorumda gerci buyuk konusmuyum liseyi yeni bitirmis kizim bana ben nisanlanicam dese gebertirim walla hayatta izin vermem
yani cnm iş olmadan hiç bir şey olmuo askerlik büyük engel aşıyoruz şükürYani evlenmek için evlenilmesine karşıyım beklerizz paşalar gibi yaşarız Allah izin verirse..
Bende cnm bende 16 yaşındaydm bnmkide 19 yaşındaydııHiç sanmazdım ciddi bişeyler olcağını ama 4. senemiz biticek
Siz desen sizde aynısınız maşHaklısın cnm nişan sizin biraz erken olmuş ama yapacak bir şey yok tapusunun yarısını almışın işte
Bende vermem valla
Kesinlikle kızımds olsa oğlmda işini eline alıp yapabilir nişan falan
kizlarimiz insallah askerligini yapmis birilerini bulurlar cocugumun psikolojiisi bozulmasin asker yolu bekleyip
Aminn amin inşallah cnm bende bu süreçte buna karar verdim küçk kuzenim var 16 yaşında onada diyorum 20inden önce blma birini die
Yaşlandıkmı ne gülşah20 yaşında yaşlandmm ya...
Şaka maka nasıl aranız hala resmi konuşuo deme.
resmiyiz canimama bole olmasi daha iyi bence :)
ewett eda yaa bende hep ole diyorumm benden sonraki nesillere ögütüm gidip erkenden nisanlanmayin askerligini yapmis birini bulun diyorumoyle diyincede asiri yaslanmis hissediyorum kendimii
Yakında plakaları saycan kuzum sabret gelince bir güzel sopa çekersin ayağını denk alır
Aynen cnm bende hep öğüt veriyorum sa nki 35 yaşındayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?