sonnnn 4 sınavım kaldı kızlarrrr
veeeeeeeee tam 1 hafta sonra sevgilimmm yanımdaaabu saatlerde çoktannnnn yanımda olacak doya doya sarılmış olacağımmm çok heycanlıyım kızlar çokkkk
siz nasılsınız bakalım?
canım bende cok mutlu oluyorum senin adına bu 1 haftada cabucak gecer insallahsonnnn 4 sınavım kaldı kızlarrrr
veeeeeeeee tam 1 hafta sonra sevgilimmm yanımdaaabu saatlerde çoktannnnn yanımda olacak doya doya sarılmış olacağımmm çok heycanlıyım kızlar çokkkk
siz nasılsınız bakalım?
canım öyle deme belkide birlkte bitircez suan bi kesinlik yokk erken bitsede bzimki bennn hep yanınızda olucam garanti veriyorumvayy bee herkes terhis olcak hava değşimi falan tek kalcam koca topicteeeeetertiplerim bile benden önce gidiyorr
Şaka maka inş olur cnm şu askerlik belasından kurtulursunuz erken
canım 1. ve 4. yü begendimm ben hangisi diye sorarsan seffaf babet derim bende alcam kendime ondan cok hosEki Görüntüle 722087
Kızlarr nasıl şeffaf babet ama önü bu kadar sivri değil ve önü krem rengi almayı düşünüyorum
Makosen - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
bu nasıll ?
veyaa bu
Makosen - Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
budaçoktaaaattlııı
Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
burdayım canmm elbiseme yorum yaparmısın sen cok begenmiştiin hatırladınmı o modelin üstündeki gibi durmams bende dimicerenn burdamısınn
Kızlarr düğün için siparis ettiğim ayakkabım ve elbisem geldi elbise konusundaa cok magdurum hic beklediğim gibi cıkmadı cok sönükkk resimdekiyle alakası yokk cok sadee bikac resim cektim lütfenn içten yorumlar yapın düğüne olmazmı cokmu sıradan kacar bu elbise:44:Eki Görüntüle 722168 Eki Görüntüle 722169 Eki Görüntüle 722170 Eki Görüntüle 722171 Cokda paspalım farkındayım ayagımdaki ince diz altı corap bacaklarımın carpıklıgı falan
ay alırken bisey demedi oda simdi boyunu sorun ediyo kıskanclık krizlerine giriyo napcam bilemedim yaaa yanımda giy bi bakalım dedicanımmm ben cokk begendımm zaten begenmıstımm bayıldım kız gayet guzell ama cenk boyuna bısı dermı
ay alırken bisey demedi oda simdi boyunu sorun ediyo kıskanclık krizlerine giriyo napcam bilemedim yaaa yanımda giy bi bakalım dedi
yok ay oda çinden cıkış yapmamıs daha 1 haftaya falan elimde olur heralde çin malına güvendim kaldım ortada valla kız o kadar gösterisli bi elbise degill ya çıt çıt umarım kullanışlıdır yoksa cok üzülürümbebegım walla manken gıbı olmuşsun çıldırır bence senınkı süper olmuş postişin geldimi tatlım
yok ay oda çinden cıkış yapmamıs daha 1 haftaya falan elimde olur heralde çin malına güvendim kaldım ortada valla kız o kadar gösterisli bi elbise degill ya çıt çıt umarım kullanışlıdır yoksa cok üzülürümcenkde begenmezse umurumda degil valla baska elbse bulamam düz elbiseler yakısmıyo bana bu iyi ben begendim
evet uzadı bebeğiimm resim cekiyorum ara sıra senin verdiğin karısımı 3 günde bi uyguluyorum :) hatta simdi gidip yine yapıp bekletcem 3bucuk saatcanım bence cok güzel olmuş bu arada sankı sacında uzamış gıbı geldı bana ben elbıseyı cok begendım canım sacın makyajın yapılıncada gayet gosterıslı olur bence ayakkabında cok guzellll tek sorun cıkıcak sey kısalığı cunku baya kısa tabı cenk kızmazsa süper olur
evet uzadı bebeğiimm resim cekiyorum ara sıra senin verdiğin karısımı 3 günde bi uyguluyorum :) hatta simdi gidip yine yapıp bekletcem 3bucuk saatdediğim gibi japon bi kızda gördük orda boyuna bisey demedi simdi mırın kırın ediyo bari siyah corap giy bacaklarını göstertmem de bilmem nede giyemem canım kbkma ayakkabım kırmızı dedim ten rengi corap giycem :44:
basına agrılar giriyo ama dayanabilrsen beklet canımayy bende mı uc buçuk saat bekletsem acaba
lacivertlerden benimde var tatlım cok kullanışlı ve hoş duruyo ben bugun yenı ayakkabı sıparıs verdım fıstık yesılı ınsallah güzel çıkarr
basına agrılar giriyo ama dayanabilrsen beklet canım1bucuk 2 cm uzadı hissediyorum yani 15 gün oldu bugün. Simdi gidiyimde yapıyım canm survivoru kacırmak istmyrum yeni bölümüne yetisiyimm öpüyorum bebeğim senii
evet cnm bende rahat die istiyorum ve hoşta zatenn
fıstık yeşilimiiiHiç kullanmam
bu arada cnm Tomslar gereksiz acaip pahalı bez ayakkabı 120-150 tl falan çok gereksiz lcw den aldığın iyi olmuşş zaten modeller çok benzio bir toms etiketi yokk ben giymiorum pek sevmiorm benimki giyio yazın
bu arada twigyde hiç görmedim bir ara bakimm ya
Cerencim bence çok hoş durmuşş elbise gayet hoşsun neden öyl diosn kendinede acaip kısa ya bnmki beni keser parçalara ayırır böyle asla giyemem
Selamm Kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?