belki inanamazsin bitanem ama sizlerden ayri plaka sayicagim icin hic heyecanli diilim keske hep beraber sayabilseydik
Canım bnnm öyle deme ya ne güzel benimki izne gelicek seninki teskere alıcakk valla
hem uğrarsın yine öyle demee dertleşiriz her zmnki gibii cnm
Ben sizle sayamıcaktım zaten biliosn gülşen gizem sen kamile merve sayıcaktınız brlikte ama olsn biz kızlarlaa seninle alıştırma yapıp sayarız kuzum
Şimdi çıkıyorum ben cnm yarın okulum var malum öpüyorum seniii iyi gecelerr
Biliyorum canım bunları ama gümüş gibi duruyrlar birazz
https://www.google.com.tr/search?q=...ml%2Fyarim-kalpli-altin-alyans-modeli;250;250
bak buda güzell sarısı
belki inanamazsin bitanem ama sizlerden ayri plaka sayicagim icin hic heyecanli diilim keske hep beraber sayabilseydik
Edacım sarı altını sevmiyorum o yüzden beyaz altın yaptırmayı düşünüyoruz
aaa gülşah böyle düşünmemelisinBen senin adına çok sevindim eminim ki tüm topik sevindi.Kim askerliği erken bitmesini istemez ki hepimiz bıktık askerlikten en azından birmiz erken kurtuluyoruz.Heyecanlı heyecanlı saymalısın o plakaları yiyip bitirmelisin arkandayız geliyoruzz bizdee
tatlımm benım hepınızın benım kadar sevındıgını bılıyorum canımm hep beraber sayıcaz insallah
canım bizde sizin gibi yapıcaz ins son 2 ay, bademck ameliyatı olucakk ve memleketinde yapıcak askerliğini bi sorun cıkmazsa tabi :26:
30 gün hava degisimi alıcaz bebeğim izinleride kullanmazsak 23 günde iznimiz var bakalım nolcakne güzel tatlım bı ay ıznınız var 45 gun hava degısımı alsa 28 günde memleketınde yapsa 103 gun
30 gün hava degisimi alıcaz bebeğim izinleride kullanmazsak 23 günde iznimiz var bakalım nolcak
bi o zamanlar gelsinde nolcak ne bitcez bilemiyorum bebeğim ins erken tezkere alırız bu askerlk cok daralttı beni yaahıı doğru canım 7 gun dağıtım vardııı ızınlerı o zaman kullann canım yaa zaten evcıye gelıyo
sonnnn 4 sınavım kaldı kızlarrrr
veeeeeeeee tam 1 hafta sonra sevgilimmm yanımdaaabu saatlerde çoktannnnn yanımda olacak doya doya sarılmış olacağımmm çok heycanlıyım kızlar çokkkk
siz nasılsınız bakalım?
30 gün hava degisimi alıcaz bebeğim izinleride kullanmazsak 23 günde iznimiz var bakalım nolcak
Eki Görüntüle 722087
Kızlarr nasıl şeffaf babet ama önü bu kadar sivri değil ve önü krem rengi almayı düşünüyorum
Makosen - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
bu nasıll ?
veyaa bu
Makosen - Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
budaçoktaaaattlııı
Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?