Canım 20 gün iznimiz var.
Hergün görüşürüz akşam dönerim yapcak birşey yok
akşam çıkma problemin yoksa ysorun yok tbiki cnmm
ben sırf o yzden iş arayışına girmicem valla...
bnmki gittikten sonra giricem arıycam akşm çıkamam evlerimizde uzak biliosn...
hem haftasonlarıda var sizin
[/B]
Yok canım akşam çıkma problemim evet hafta sonlarıda var cumarteside çalışıyorum ama izin aldım 1 cumartesi gitmycm
Bizimde artık uzak maalesef
e yoksa sorun yok cnm
alırsın bir kaç c.tesi vermezlermi ne şey bu patronlar ya ...
cnm çok uzak değil sizin bence ya taş çatlasın 1 saat değilmi?
[/B]
Canım 1 1,30 saat
tabii aynı mahalleden sonra zor gelir cnm haklısın...
bzm hep öyle biliosn hatta otobüsle 2 2.5 saat..komedi ya aynı şehirde bu kdr sürüo yol ben alışkın olduğum için siiznki uzak gelmio nedensee
altınızda arabanızda varmış sorun yapma bence sıkıntı yapma yanii cnm
inş çokçok güzel geçerrr izninizzz
İnşallah canım şuan bana çok zor geliyor çok rahattı aynı mahalledeyken ben geç çıkıyorum baya yinede zorlanıcaz
haklısın cnm tabiiki zor gelir...ama işte kader kısmet hayırlısı böyleymiş güzel geçsin sizin aranız iyi olsunda canımm
ben çıkıyorum şimdi öpüyorumm
Optumm canımm
Kamileee canım yaa doya doya vakit geçirin bzim yerimize dee:)) bemde sınavlarım başladı kuzular giremiyorum o yüzdeen 8nden sonra full buraladaym hepinze kucak dolusu sevgilerr
ooohh ne guzeeel
benimkininde gelmesine az kaldiii
ben iyiyim tatlim misafir var oturuyoruz koca gun temizlik yaptik cok yoruldum belim agriyoorrr((
sen nasilsin desem bomba gibisin belli ki masallah
Kamilee canım son hazırlıklarını yap şekerim giysiydi falandı filandı kaş tı kıldı tüydü1 hafta kalmışşş
Mervecim kuzucm çalış çalış derslerin ağırdır senin bitirde sınavlarını gel aramızaaa..
Benimde haftaya başlıyorr
bizddee iyiyiz tatlım bıraktığın gibiyizzz ohh ne güzell tadını çıkar
canım bende cok mutlu oluyorum senin adına bu 1 haftada cabucak gecer insallahiyiyim bitanem bende nasl olıyımm gelsmeleri yazz unutma bizi mehtaptayken
canım öyle deme belkide birlkte bitircez suan bi kesinlik yokk erken bitsede bzimki bennn hep yanınızda olucam garanti veriyorum
canım 1. ve 4. yü begendimm ben hangisi diye sorarsan seffaf babet derim bende alcam kendime ondan cok hos
Seninle karşılaşmayalı ne kadar da uzun zaman olmuş. Tickerina baktığımda anladım..
sagol bebeğim içimi bi korku kapladı umarım giydirir baska bi modelde begenemem bu içime sindi cünkü alırken yok deseydi valla bu benm sucum degil simdii mırın kırın yapıyo yaacerencimmmm unutur muyum hiç aaagelip yazarım tabi güzelim.bu arada elbisene bayıldımm ben bu tür modelleri çok beğeniyorum daha giymek nasip olmadı ama yalnızzz ömer o boyda hayatta giydirmez tüm gecemi bahfeder
kızlar siz iyice korkuttunuz beni yaaaaCerencim bence çok hoş durmuşş elbise gayet hoşsun neden öyl diosn kendinede acaip kısa ya bnmki beni keser parçalara ayırır böyle asla giyemem
gunaydın canım nasılsınGünaydınn kızlarrrr
gunaydın canım nasılsın
bende iyiyim bebeğim neden uykusuzsun uyuyamadınmı geceiyiyim tatlım uykusuzum sen nasılsınn
bende iyiyim bebeğim neden uykusuzsun uyuyamadınmı gece
Benmki uyandırmaya kıyamıyo nöbette oldugu zamanlar yatıp uyuyorum mecburyok şekerim yaa gece bnmkinnn 3-6 nöbeti vardı okulum yok die uyandır dedim onaa kalktımgaribim 5.aramasına uyandım şimdide nöbette şimdide arım ben bari
ee sen napıosn cnmmm ?
Benmki uyandırmaya kıyamıyo nöbette oldugu zamanlar yatıp uyuyorum mecburaranız nasıl canım bi ara sorunlarınız vardı cözüldümü onlar
Bende iyiyim cenk gelicek cuma günü söylemistim yaa eski kız arkadasyla ilgili bana söylediklerini onu biriktiriyorum içimde geldiğinde patlıycam. günlerdir içimde kopan fırtınaları anlams gibi bi sıcak bi icten görmee gece gündüz siirler güzel sözler artık bunaldım güzel sözden düşün. Tokata gelsinde büyük fırtına o zaman kopucak
Aynen canım bende diyorum cenke uyandır beni diye ama uyandırmıyo zaten binde bi nöbet tutuyo onların acil mudahale yaa bölümleri nöbet tutmuyolar pek askeriyede adam az olunca anca devriye atıyolar nöbetcileri kontrol ediyolar falan.Benimkide kıyamıyodu da ben dedm uyandır yanii die sıkılyo çnkü arada kalkıyorum işte destek oluyorum.
Çözüldü cnm şükür çok iyiyzarada özleme bağlı 5-10 dklık tartışmalar oluo artık tabi...
canım ya çokta sinirlenme haklıyken hakksız duruma düşme sakin konuş...
hahah bırak keyfini çıkar romantizmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?