92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

oo sizinki yakın o zaman hilalcim yaa bizim teskereye daha aylar var anca 2014 yazın yapabliriz sözü işlerimizde oturmuş olursa yani
Kahvesiiiniii tuzlu yapmayı unutmaaa

Canım tekrar tekrar yaşamak istemedim o anları yazarken canım cok yanıyo gecmis sayfalardan kızlara anlatmıstım alıntı yaptım sende oku yorumunu merak ediyorum

canım ben benzer seyler falan yapamam asırı abartıyo dayanıcak gücüm yok o hallerine o abartır bende geri kalmam üste cıkarım yüzüğü atarım biter.
Geçenlerdede ne dedi biliyomusunuz konusuyoduk dogum günlerinden acıldı konu (dogum günüm kasımda benim)dedimki dogum günümde 3 ay kalmıs oluyo askerliğimiz way be dedim, (eski kız arkadasınınki ocakta kızlar), bana demesin mi yanlışın var ocakta 3 ay kalmıyo diye. Doğum günümü ocak ayında sandı bi an, belliki aklı o kızda düsünüyo düsünmese mumkun degil böyle bisey olmazdı...Askeriyeye gidiceği son gündü 1 2 saat vardı otobüsünün kalkmasına uzatmadım o yüzden o konuyu bunlar benm içimde birikti birikti simdi uyku uyutmuyo agla agla mahfoluyorum... bu nasl bisey ya bu bana yapılan nasl bi hakaret dondum kaldım ya.Bu neyin kafası yaa bide bana hicbisey belli etmemeye calısıyo Allah Allah gercektende benim kafam nasıl ocağa gitti yaa anlamadım falan diyo cok üzgünüm agla agla heba ettim kendimi gecmisimi yasıyon napıyon yaa
Kızı tanımıyorum int te twitterina baktıgım kadaryla facedende rsimlerini görmüstüm tokatta degl ztn kız İstanbul üniversitesinde okuyomus...
[/QUOTE]

oo sizinki yakın o zaman hilalcim yaa bizim teskereye daha aylar var anca 2014 yazın yapabliriz sözü işlerimizde oturmuş olursa yani
Kahvesiiiniii tuzlu yapmayı unutmaaa

Kısmet canım net değil henüzzz..ama neden olmasın yani, sözlenmek için de işlerin oturmasına gerek yok bence boşver daha erken de yapabilirsiniz, düzen kurmak için bir şeyler belli olmalı ki ben ona göre düzen kurayım; çünkü ben İstanbul'dayım o Antalya'da ve biz Antalya'ya yerleşmeyi düşünüyoruz...kısmettt Kasım'da dağıtım izninde gelmek istediler bi' babam erken dedi, yani artık herkes her şeyden haberdar sadece zaman belli değil

Unutur muyum biber falan ne bulursam koyacamm

bebeğim zaten cenkle paylasıyorum cogu seyi ama onada söylememem gereken seyler oluyo devamlı dertlerimle sıkmak istemiyorum bi size anlatıyorum bende herseyimi, bizi bizden baska kimse anlamıyo sanki

olsn cnm yakınmış ama
evet cnm yok ama biz 2015 gibide evenmeyi düünüyoruz arasını çk tutmuıcaz 1 sene max 1.5 o bakmdan da iş güç olması lazım askerlik pskljsnn bitmiş olması lazm falannfilannn...
humm ayrı şehirlerdesinizz yaniii anladm cnm.oo babanda biliosa np bnce bnmk 4.5 senedir bilmio bende mehtaptan sonra sölicem artık..tabi 4.5 sene diyemem 2.3 falan dicem anca
hahah koykoy karabiber kırmızı biber naneee falan

bebeğim zaten cenkle paylasıyorum cogu seyi ama onada söylememem gereken seyler oluyo devamlı dertlerimle sıkmak istemiyorum bi size anlatıyorum bende herseyimi, bizi bizden baska kimse anlamıyo sanki

aynen cnm bende ufak şeyleri anlatmıyorum ama büyk seylerde bunalıp anlatıyorum destek olmak zorundalar yani...aynen bizi bizden başkası anlamıyorr yaşayan biliyor

Bitsede kurtulsak eda yaaa, Allah hepimize gülşah şansı versin ne diyelim

valla cnm aynen bitsede kurtulsakkkk
tatlım bnmkinin bir rahatsızlığı yok ordada bir şey olmazsa Allah korusun hava değişimi şansımız '0'
sizin avr belki siz erken teskere alabilirsinizz cnmm ben şubata kadar burdayımm maaleseff

Cerenciiimmm kıyamam sana yaaa..okudum hepsiniii...ya çok zor bir durum bu Cerencim, uykusuz kalmakta haklıymışsın ama bunu tek başına çözemezsin imkansız. Haklısın erkek arkadaşın çok büyük bir hata yapmış sana 2. aşk olduğunu söyleyerek ama hala onu düşünüyor olsa şu an neden seninle beraber olsun, kim zorladı ki onu?? Bunu sakın o şekilde düşünme, sadece geçmişte çocukluktan gelen, uzun zaman geçirdiği, ilk olan bir kız varmış olabilir, önemli olan ilk olmak değil biliyorsun; kalıcı olmak, sonuncu olmak.. Bir an karıştırmışsa da karıştırmış, haklısn affedilecek hata değil ama gelince yüzyüze güzelce konuşurusnuz ve sana eğer yeterince değerini gösteriyorsa, sana aşık olduğu her halindne belliyse, seni incitmemek, seni mutlu etmek onun için çok önemliyse ve nişanlına tam anlamıyla güveniyorsan gerçekten o kızın hayatınızda zerre kadar önemi olmasın. Söz atacak kadar önemli bir mesele yok ortada ama bu tamamen Cenk'in konuşmalarına, tavırlarına bağlı. Sakin kal bu süreçte lütfen, çok haklısın haksız duruma düşme ve onu ağırlığınla hüzne boğ. Seni ne kadar üzdüğünü anlamalı..ve her şeyin eskisi gibi olmasını istiyorsa uğraşmalı. Ama tabi ki bu süreçlerin hepsinde onun yanında olmalısın.

Ordan da hastaneye gidelim de mii
Bence de askerlikten sonra çok uzatmamak lazım canım ya, biliyor evet bizim evde herkes, abim bile yani ki en zor abidir benceee.. Sadece erken fikrindeler ama ikna edeceğimi umuyorumm önce ben ikna edileyim dee

aynen cnm bende ufak şeyleri anlatmıyorum ama büyk seylerde bunalıp anlatıyorum destek olmak zorundalar yani...aynen bizi bizden başkası anlamıyorr yaşayan biliyor

Bence de en iyi birbirimizi anlıyoruzz yaa

Bitsede kurtulsak eda yaaa, Allah hepimize gülşah şansı versin ne diyelim

Gülşah'a noldu kii??

ahhhaha
ohoh ne güzel cnm evet aslında bencede erken 22 yaşımda evlilik ne blm ama beklemek istemiyorum şartlar iyi olursaa..evllilik teklifi eder seninki inş gelince canım paylaşırsın bizimle artık
bu arada gülşahın şafağı görmedin mi tatlım plakalara 1 haftası falan var sanırım.hava değişimi alıcaklar izinleride var son 1 ayları kalıo onuda yaşadıkları şehirdeki askerlik şubesinde memur gibi yapıcaklar...3 ay erken teskere almış oluyo yani cnm

Son düzenleme:

Sagol güzel yorumun için canm bnm aynen agırlıgımla hüzne boğucam, sert ani çıkışlar yapmıycam öyle güçsüzümki 1 ayda öyle yük aldımki omuzlarıma ne tasıyacak ne kaldıracak gücüm kaldı zaten.. Son 1 haftadır öyle kötüyümki sogugum ona karsı anlamıs gibi devamlı üzerime düsmeler şiirlerle uyandırmalar iltifatlar edip duruyo ama yüreğim öyle bi yara aldıki toparlanması imkansız yapılan hicbi kötülüğü unutmayan bi insanım... aradan yıllarda geçse yapılan kötülükleri hatırladıkca ilk günki gibi canım acır hep...
Emindim hilalcim sevgisinden ilgisinden herseyden emindim şimdi bi kesinlik veremiyorum.. halada kendi benden cok evlilik planı yapar hayalini kurar ama o laflar yenilecek laflar degilki.. biz 4 yıldır birlkteyiz hilal nasıl benm dogum günümü ocak sanabilir nasıl yanındaki insanı karıstırabilir aklım almıyo kusura bakmayın..

2 ay erken tezkere alıyolar sanırım askeri ameliyat olucakms 45 gün hava degisiminden sonra askerliğini memleketinde tamamlıycakms piyango ona vurdu valla

Insallah canin gelismeleri paylasirim yineee :))
22-25 evlilik icin ideal aralik gibi geliyor ya sartlara gore degisebilir tabi..biz de ayri sehirlerde oldugumuz icin uzatmak istemiyoruz yoksa ben hicc evliligr sicak bakmazdim eskiden ama Zafer hakli bu konuda ne kadar uzaklik o kadar kavga o kadar yipranma o kadar zayiat :))

Dediginiz gibi Gulsah'a piyango vurmusss yaaa sansa bakk :)) supermis..

Butun aldigin yaralarda sonuna kadar haklisin ama hic imkansiz deme canim. Cok zor evet ama imkansiz degil, o yaralari saracak olan da o. Isterse oyle guzellikler yasatir oyle guzel gonlunu alir ki siler gecersin her seyi, umarim ki de boyle olur. Ama bu askerdeyken cok zor tabi ki, malesef zor bi' donemdesin su an, sabirdan baska care yok. Insallah evci izninde derdini guzelce anlatabilirsin..gerisini de o dusunecek artik. Eminsen eger cok da kafanda kurup kurup yazik etme iliskinize tatlim. Insalkah halledersinz. Konstugumuz gibi yeter ki ani cikislar yapma

kızlarr hangisi daha güzel olmuş fotodakiler biziz

ağustosta yaptırıp vericem kalan zamandada hep bizi görsünn orada ve her daim takmak zorunda
her ne kdr iğrenç çıkmı olsamda saate en uygun fotomuz bu kötümüü yorum yapıverin

Son düzenleme:

Ben su an telden bakiyorm evde daha saglikli yorum yapicam :) ama guzel gorunuyor bence ozellikle ikincisi sankii )

Ben su an telden bakiyorm evde daha saglikli yorum yapicam :) ama guzel gorunuyor bence ozellikle ikincisi sankii )

Edacım ikincisi benceede :) Bende böyle bişey yaptırmayı düşünmüştüm ama sevgilim istemediii Dışarda falan filan taktıgımda başkalarının seni görmesini istemiyorum dedi sen önce bi sevgiline sor da öle yaptır :)

yok cnm ya surpriz olsn istiyrum zatenm foto siyah beyaz olunca hç dikkat çekmio kuzenm yaptırmıştı çokta hoş duruyo...valla beğenmesse takmassa oyarım onu işte o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…