Kesinlikle kendini motive etmelisin şekerimm
Güven,dürüstlük, sevgi ve inanç varsa siz de beklemeyin biz deee
Zaten Ramazan bayramı için Zaferlerin evde planlar yapılıyor, gelip kız istemeyle ilgili ama ben henüz konuşmadım evdekilerle dönsün öyle konuşcam, hayırlısı bakalımm
Canım tekrar tekrar yaşamak istemedim o anları yazarken canım cok yanıyo gecmis sayfalardan kızlara anlatmıstım alıntı yaptım sende oku yorumunu merak ediyorum
Hhehe olsun kız kalabalık olsa da çekinmeee..bizim de koyu muhabbet evet..ama daimi giren bizde de çok fazla değil yani..
Herkese başkasının şafağı azalıyor gibi görünüyor canım zaten bana da benimki geçmiyor işteama tabi şu an nankörlük edemem bu şafağa ayıp olur ama sen de azaltmışsın maşallahh ben de hatırlıyorum taa o kavga zamanları sen de 300 lerdeydinnn
Mevzu ne ki bu kadar taktın canım sen?? Konuşun halledin tabi ki ama canına yazık, uykundan da olmaaa..
Ay kızlar rüyamda cok kötü bisey gördüm cenkin benden önce 4 yıllık bi iliskisi daha olmus cocukluk askıymıs da bilmem ne, geçenlerde bana ben hayatta yalnızca 1 kere asık olunur sanıyodum dedi demekki yanlısmıs dedi 2.kez asık oldum dedi ya banahaftalardır etkisinden kurtulamıyorum agla agla bi hal oldum, insan böyle düsünsede sevdiğine dermi böyle... O cocukluk askımdı sen gercek askımsın dedi agzımı hic acmadım 1 aya yakın oluyo bu konusmayı yapalı sustum o konusurken ama haftalardır beynimi yiyip bitiriyo kemiriyo bu sözler 14 15 yasında ne askı yasadında sen bana 2. asık oldugum kadınsın diyosun yaa
Haftada en az bigün şu salak kızı rüyamda görüyorum o laflardan sonra bu gece gene gördüm bana cenki unutamadıgnı ama iliskimizi bildiğini ona geri dönmyceği için gecmise sünger cektiğini söylüyodu. Kafayı yemek üzereyim kızlarr bu lafların altında kalmamak cenke kinimi öfkemi kusmak istiyorum benn aradan uzun zamanda gecti napsam nasıl dile getirsem bu hayal kırıklıgımı ya
oo sizinki yakın o zaman hilalcim yaabizim teskereye daha aylar var anca 2014 yazın yapabliriz sözü işlerimizde oturmuş olursa yani
Kahvesiiiniii tuzlu yapmayı unutmaaa
yani askerde olduklarından biraz öküz olabiliyorlar ama haklılar sıkılıyorlar bunalıyor yoruluyorlar cerencim..ama maksimum desteği gösteriyorlar bence her şeye rağmen.
bak kardeşin varmış ne gzl bnmki erkek maaleef arkadaşlarıma pek anlatmıyorum asker beklemenin ne olduğundan br haberlerbir size bir sevgilime işte... hadi ya alay etmesi tuhafmış cnm :/ tek başına savaşma zaten cenk yanında olmalı her daim...
Kısmet canım net değil henüzzz..ama neden olmasın yani, sözlenmek için de işlerin oturmasına gerek yok bence boşver daha erken de yapabilirsiniz, düzen kurmak için bir şeyler belli olmalı ki ben ona göre düzen kurayım; çünkü ben İstanbul'dayım o Antalya'da ve biz Antalya'ya yerleşmeyi düşünüyoruz...kısmetttKasım'da dağıtım izninde gelmek istediler bi' babam erken dedi, yani artık herkes her şeyden haberdar sadece zaman belli değil
Unutur muyum biber falan ne bulursam koyacamm
bebeğim zaten cenkle paylasıyorum cogu seyi ama onada söylememem gereken seyler oluyo devamlı dertlerimle sıkmak istemiyorum bi size anlatıyorum bende herseyimi, bizi bizden baska kimse anlamıyo sanki
aynen cnm bende ufak şeyleri anlatmıyorum ama büyk seylerde bunalıp anlatıyorum destek olmak zorundalar yani...aynen bizi bizden başkası anlamıyorr yaşayan biliyor
Bitsede kurtulsak eda yaaa, Allah hepimize gülşah şansı versin ne diyelim
olsn cnm yakınmış ama
evet cnm yok ama biz 2015 gibide evenmeyi düünüyoruz arasını çk tutmuıcaz 1 sene max 1.5 o bakmdan da iş güç olması lazım askerlik pskljsnn bitmiş olması lazm falannfilannn...
humm ayrı şehirlerdesinizz yaniii anladm cnm.oo babanda biliosa np bnce bnmk 4.5 senedir bilmio bende mehtaptan sonra sölicem artık..tabi 4.5 sene diyemem 2.3 falan dicem anca
hahah koykoy karabiber kırmızı biber naneee falan
aynen cnm bende ufak şeyleri anlatmıyorum ama büyk seylerde bunalıp anlatıyorum destek olmak zorundalar yani...aynen bizi bizden başkası anlamıyorr yaşayan biliyor
Bitsede kurtulsak eda yaaa, Allah hepimize gülşah şansı versin ne diyelim
Ordan da hastaneye gidelim de mii
Bence de askerlikten sonra çok uzatmamak lazım canım ya, biliyor evet bizim evde herkes, abim bile yani ki en zor abidir benceee..Sadece erken fikrindeler ama ikna edeceğimi umuyorumm önce ben ikna edileyim dee
Bence de en iyi birbirimizi anlıyoruzz yaa
Gülşah'a noldu kii??
Cerenciiimmm kıyamam sana yaaa..okudum hepsiniii...ya çok zor bir durum bu Cerencim, uykusuz kalmakta haklıymışsın ama bunu tek başına çözemezsin imkansız. Haklısın erkek arkadaşın çok büyük bir hata yapmış sana 2. aşk olduğunu söyleyerek ama hala onu düşünüyor olsa şu an neden seninle beraber olsun, kim zorladı ki onu?? Bunu sakın o şekilde düşünme, sadece geçmişte çocukluktan gelen, uzun zaman geçirdiği, ilk olan bir kız varmış olabilir, önemli olan ilk olmak değil biliyorsun; kalıcı olmak, sonuncu olmak.. Bir an karıştırmışsa da karıştırmış, haklısn affedilecek hata değil ama gelince yüzyüze güzelce konuşurusnuz ve sana eğer yeterince değerini gösteriyorsa, sana aşık olduğu her halindne belliyse, seni incitmemek, seni mutlu etmek onun için çok önemliyse ve nişanlına tam anlamıyla güveniyorsan gerçekten o kızın hayatınızda zerre kadar önemi olmasın. Söz atacak kadar önemli bir mesele yok ortada ama bu tamamen Cenk'in konuşmalarına, tavırlarına bağlı. Sakin kal bu süreçte lütfen, çok haklısın haksız duruma düşme ve onu ağırlığınla hüzne boğ. Seni ne kadar üzdüğünü anlamalı..ve her şeyin eskisi gibi olmasını istiyorsa uğraşmalı. Ama tabi ki bu süreçlerin hepsinde onun yanında olmalısın.
Ordan da hastaneye gidelim de mii
Bence de askerlikten sonra çok uzatmamak lazım canım ya, biliyor evet bizim evde herkes, abim bile yani ki en zor abidir benceee..Sadece erken fikrindeler ama ikna edeceğimi umuyorumm önce ben ikna edileyim dee
Bence de en iyi birbirimizi anlıyoruzz yaa
Gülşah'a noldu kii??
ahhhaha
ohoh ne güzel cnm evet aslında bencede erken 22 yaşımda evlilik ne blm ama beklemek istemiyorum şartlar iyi olursaa..evllilik teklifi eder seninki inş gelince canım paylaşırsın bizimle artık
bu arada gülşahın şafağı görmedin mi tatlım plakalara 1 haftası falan var sanırım.hava değişimi alıcaklar izinleride var son 1 ayları kalıo onuda yaşadıkları şehirdeki askerlik şubesinde memur gibi yapıcaklar...3 ay erken teskere almış oluyo yani cnm
Sagol güzel yorumun için canm bnm aynen agırlıgımla hüzne boğucam, sert ani çıkışlar yapmıycam öyle güçsüzümki 1 ayda öyle yük aldımki omuzlarıma ne tasıyacak ne kaldıracak gücüm kaldı zaten.. Son 1 haftadır öyle kötüyümki sogugum ona karsı anlamıs gibi devamlı üzerime düsmeler şiirlerle uyandırmalar iltifatlar edip duruyo ama yüreğim öyle bi yara aldıki toparlanması imkansızyapılan hicbi kötülüğü unutmayan bi insanım... aradan yıllarda geçse yapılan kötülükleri hatırladıkca ilk günki gibi canım acır hep...
Emindim hilalcim sevgisinden ilgisinden herseyden emindim şimdi bi kesinlik veremiyorum.. halada kendi benden cok evlilik planı yapar hayalini kurar ama o laflar yenilecek laflar degilki.. biz 4 yıldır birlkteyiz hilal nasıl benm dogum günümü ocak sanabilir nasıl yanındaki insanı karıstırabilir aklım almıyo kusura bakmayın..
kızlarr hangisi daha güzel olmuş fotodakiler biziz
Eki Görüntüle 723051
Eki Görüntüle 723052
ağustosta yaptırıp vericem kalan zamandada hep bizi görsünn orada ve her daim takmak zorunda
her ne kdr iğrenç çıkmı olsamda saate en uygun fotomuz bu kötümüü yorum yapıverin
Ben su an telden bakiyorm evde daha saglikli yorum yapicam :) ama guzel gorunuyor bence ozellikle ikincisi sankii)
Ben su an telden bakiyorm evde daha saglikli yorum yapicam :) ama guzel gorunuyor bence ozellikle ikincisi sankii)
yok cnm ya surpriz olsn istiyrum zatenm foto siyah beyaz olunca hç dikkat çekmio kuzenm yaptırmıştı çokta hoş duruyo...valla beğenmesse takmassa oyarım onu işte o kadarEdacım ikincisi benceede :) Bende böyle bişey yaptırmayı düşünmüştüm ama sevgilim istemediiiDışarda falan filan taktıgımda başkalarının seni görmesini istemiyorum dedi sen önce bi sevgiline sor da öle yaptır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?