Aynen canım bende diyorum cenke uyandır beni diye ama uyandırmıyo zaten binde bi nöbet tutuyo onların acil mudahale yaa bölümleri nöbet tutmuyolar pek askeriyede adam az olunca anca devriye atıyolar nöbetcileri kontrol ediyolar falan.
Özlemek hırcınlastırıyo bazen insanı dimi, en sevdiğini en özlediğini kırıyosun istemedenSizde bi mehtap yapsanızda rahatlasanız canım yaa
Ne romantizmi yavrum bu durumda beni hicbirsey romantizmin doruklarına cıkaramazduymuyorum görmüyorum söylediği yazdıgı o romantik sözleri bosa yazıyo yani
Kimse yok ama yazıcam ben gelince okursunuz kızlar...
Bu aralar yani 2 gündür farkediyorum bunu acaip sinirliyim her şeye ama herşeye hemen kırılıp ağlamaya başlıyorum sevgilime karşı değl anneme kardeşime karşı en ufak bir lafları batıyor...
mesela demin komşuda oturuyorduk...kardeşim basket oynamaya gidicekmiş annemi aradı ben beşiktaşa gidiyorum die...bende dedimki saat 3 olmuş hani gelmesi 8-9 ben olsam laf yaparsınız ama ağustosta (yani mehtapta)görüceksiniz dedim..annemde naparsan yap dedi bana ..ya dedim ne bu ne kadar umursamazsın bir çaba harcamıyorsun bnm için bu laf denirmi dedim ağlayarak aldım anahtarı eve geldim aynı bina değil bu arada 5 dk yol var düşünün...yani ne blm dün kardeşimle tartıştık bnmki hakkında bir laf söyledi yorulmuo orda die her dk konuşuyoruzya öyle sanıyo gerizeklaı bende yemekteydk teyzemlerde elimdeki çatalı bıçağı tabağıma fırlattım kola falan döküldü ağlamaya başladım yine..sanki herkes bnm üzerime gelio kızlar...kardeşime verdiğim tepkide haklıyım ama anneminkinde değildim bir anlık sinir her şey birbirine giriyıor...
Profilimde gördüm de yazdığını bir bakayım dedim..
Canım ne kadar bunalmışsın sen böyle..Allah yardımcın olsun neden bu kadar gerildin ki?? Askerinle aran kötü müü???
Yani bana da olmuştu bir dönem ama o ara biz hep kavga ederdik ondan olmuştu, herkesin her dediği batardı, hatta ağzımı açmazdım konuşamzıdm kimseyle, bu sefer de birisi bir şaka yapsa bana takılsa zoruma giderdi, bulaşmasın kimse isterdim..kızdıkların küçücük şeyler gerçekten normalde eminim sen de umursamayacaktın ama bu askerlik insanın sinirlerini öyle bir geriyor kiii her şeye kızar oluyoruz işteAma lütfen bu kadar doldurma kendini, başka oyalancak şeyler yap, her gün durup nasıl geçecek deme..geçiyor işte görüyorsun elbet geçecek bitecek de...ben de ne sinir krizleri geçirdim ama ne yazık aslında şimdi baktığımda bile diyorum, ne kadar da ufak şeyler aslında..
Umarım bir yolunu bulup çıkarsın o ruh halinden tatlım, en iyi ilaç sende unutma.
Bu arada selamlar olsun kızlar yabancı değilim ben de 92/3-Ağustos asteklerdenim..12 ay (11 ay izinsiz) askerlik yaptık ve son 1 ayındayız çok şükür.. burdan kaçak bir kaç arkadaşla şafak panosu başlığında muhabbet ediyruz ama sizin de muhabbetiniz güzel maşallah
Hoşgeldin topiğimize canım :))
Yok tatlım aramız çokçok iyi şükür özlem dışında hiçbir sorunumuz kavgamız gürültümüz hiç yok olmadıda pek 6bçk aydır yani o açıdan sıkıntım yok ama bilmiyorum bende neden böyle oldum mezun olucam haftaya finallerim var onun stresimi bilmiyorum ama batıyor işte...
bak sanda olmuş...gerçekten istemsiz oluyorum şimdi kalkıp gitsem mi tekrar annemin yanına bilmiyorum of...
hahah o kaçak benim
Oldu tabi olmaz mıı..özlem bastırıyorsa bir yandan bir yandan derstir iştir bir stres varsa, bir yandan da kavga ediliyorsaaaa kaçınılmaz sooonnnn..ama şaşırdığım seninki kavgasız olmuşşş...biz ne kavgalar ettik be canımmçok üzülüyorum şimdi ikimiz de çok yıprattık birbirimizi ama şükür ki o bir dönemmiş, geçti, sabretmeden hiç bir şey olmuyor işte yavrum, sınanıyoruz, eminim seninki de geçecek..
Annen bunu sorun etcek biri değildir sanmam, anlayacaktır seni..gelince güzelce söylersin gerginliğini, noluyo anne bana yaaa dersin hatta
:
evet cnm özlemden bende biliyorum birde sınav stresi...ama ben böyle olmak istemiyorum ki.. Yok tatlım kavgamız yok 5-10 dklık tartışmalarımız var oda bu ara artık bunaldığımzdan yani
dimi geriye baktığında ne kdr boş diyosun keşke yıpranmasaydınız cnm ama olsun kısmet işte...gelnce her şey güzel olsun unutulur zaten...yok etmez sorun biliyorumda ne bileyim ....
sz ne kdrdır birliktesinz cnm ?
Tabi ki istemiyorsun tatlış ama elinde olmuyor insanın, geçecek eminim takma kafana..sınavlar da yorar insanı mahvederrr ah ahh..ben de yeni mezunum yani anlarım öğrenci halinden
Sevindim canım hiç boşa kavga etmeyin zaten kazancın olmuyor hiç bir zaman, kayıplar oluyor sadece..biz de topluyoruz kendimizi artık iyiyiz şu an şükürOysa aramız iyiyken ne kadar huzurlu ne kadar sakin, hayal dolu, umut doluyuz, geleceği de yaklaştıkça tadımızdan yenmez olduk
Biz daha 6 aylıkken gitti askere Zaferim, emindik ama ayrılmayacağımızdan..çok sevmiştik, tanışıklığımıza da bi' 6 ay daha eklenir yani..ama neyse ki hiç bir hayalimiz boşa çıkmadı, güzel günler geçirdik ve daha güzellerini geçireceğimize inandık..
Asker dönüşü de çok uzatmayı düşünmüyor Zafer ama bakalım, acelemiz de yok daha 22-23 yaşlarındayız
Canım benim banada oluyo aynısı suan bile emre aydın bu kez anladım şarkısını dinliyorum ''Vazgectim bugün herşeyden halsiz bu kalbim kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim'' sözlerini duydukca gözlerimden yaşlar akıyo engel olamıyorum kendime az öncede annemi azarladım mesela kalk artık su bilgisayardan işim var diye bagırdım bi suçuda yok oysaki. Geçen günde kardesime ayakkabı aldılar diye alındım kendimi tanıyamıyorum regl dönemim bide biliyosun cenkle konusmam gereken bi konu var cok gerginim herkese bagırıyorumKimse yok ama yazıcam ben gelince okursunuz kızlar...
Bu aralar yani 2 gündür farkediyorum bunu acaip sinirliyim her şeye ama herşeye hemen kırılıp ağlamaya başlıyorum sevgilime karşı değl anneme kardeşime karşı en ufak bir lafları batıyor...
mesela demin komşuda oturuyorduk...kardeşim basket oynamaya gidicekmiş annemi aradı ben beşiktaşa gidiyorum die...bende dedimki saat 3 olmuş hani gelmesi 8-9 ben olsam laf yaparsınız ama ağustosta (yani mehtapta)görüceksiniz dedim..annemde naparsan yap dedi bana ..ya dedim ne bu ne kadar umursamazsın bir çaba harcamıyorsun bnm için bu laf denirmi dedim ağlayarak aldım anahtarı eve geldim aynı bina değil bu arada 5 dk yol var düşünün...yani ne blm dün kardeşimle tartıştık bnmki hakkında bir laf söyledi yorulmuo orda die birde askere gitmeden bir kaç ay işten çıkmıştı evde oturuyordu yada evden web site yapıyordu evden çalışıyordu yanii o boş oturmaya alışık dedi her dk konuşuyoruzya öyle sanıyo gerizeklaı hemen hemen herkesten daha çok yoruluo....bende yemekteydk teyzemlerde elimdeki çatalı bıçağı tabağıma fırlattım kola falan döküldü ağlamaya başladım yine..sanki herkes bnm üzerime gelio kızlar...kardeşime verdiğim tepkide haklıyım ama anneminkinde değildim bir anlık sinir her şey birbirine giriyıor...
Gülşah da kaçıyor aradaaa
Bir de burdann depresifle yani Ceren'le benim problem başlığımda baya konuşmuştuk
Canım benim banada oluyo aynısı suan bile emre aydın bu kez anladım şarkısını dinliyorum ''Vazgectim bugün herşeyden halsiz bu kalbim kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim'' sözlerini duydukca gözlerimden yaşlar akıyo engel olamıyorum kendime az öncede annemi azarladım mesela kalk artık su bilgisayardan işim var diye bagırdım bi suçuda yok oysaki. Geçen günde kardesime ayakkabı aldılar diye alındım kendimi tanıyamıyorum regl dönemim bide biliyosun cenkle konusmam gereken bi konu var cok gerginim herkese bagırıyorumtek sen degilsin yani bitanem gecici bi sürec emin ol neden böyle oluyo biliyomusun içinde herseyin birikmesi, dolmann, paylasacak kimsenin olmaması, en önemliside SENİ ANLAYAN BİRİNİN OLMADIGINI DÜSÜNMEN dahada yıpratıyo seni.. Sabır bitanem sabırr bende seninle aynı durumdayım gece uyku uyuyamıyorum kabuslarla uyanıyorum, cenkin söylediği o sözler aklmdan cıkmıyo neden ben diye aglıyorum.. Tek sey sabır kimseyi kırmamaya incitmemeye calıs dişini sık ömür boyu pisman olacagın sözler söyleme kimseye sakin kafayla düsündüğünde ben mi yapmışım bunları diyosun pisman oluyosun cünkü..
aynen cnm elinde olmuyor işte...bnmki görevde şimdi gelsin ona anlatıcam bir çare bulur kesin bebeğim bnm
ohoh iyi olun cnm aynen kavga olunca en ufak bir tartışma insanın umudu kırılıyor hem azcıkta kaldı sizin ne güzel...
anladım cnm tabiiki yaşayan sizsiniz güveniyorsan seviyorsan ki seviyorsun her cümlenden belli cnm o bakımdan bencede uzatmayın işiniz varsa ciddi adım atın derim.bende 20 yaşındaym sevgilim 23 bizde geldiğinde kısmetse söz istiyoruz sıkıldık4.5 senedir bnm okulumdan dolayı olmuyordu ve yaşım küçük olduğundan
ah cnm bnm ya...sen o konuyu konuş hallet rahatlıcan bence..ben beni anlayan tek insanın sevgilim olduğunu düşünüyorum ama istediğinde paylaşamamak zor işte...şimdi mesaj attım işte 1 saat önce yeni mesaj attı çnkü görevdeydi...insan bunalıyor işte.haklısın cnm kendimizi ttalım içimizde yaşayalm çevreye yanstmadan suçları yok çnkü..
hosgeldin hilalcim topiğimizee nasılsınn canım
Cok depresifimdirr aynen
Hoşbuldukk Cerencimm..baktım siz gelmiyonuz ben gelim dedimm
İyiiyim canım çok şükür, şafak sıkıştırması dedikleri olay arada canıma tak etse de gün gün çok iyi güngün bunalım devam ediyoruz napalımAştık ama sorunlarımızı Zaferle bir sorun yok çok şükür, o dönem geride kaldı.
Depresif kız seniii..
Sen nasılsın bakalım var mı dert tasa?? İnş yokturr
Konusucam canm gelsinde bi, bende beni anlayan tek insanın cenk oldugunu düsünüyorum ama askerde oldugu için her sorunumu yansıtmak istemiyorum yüreğim el vermiyo buna. Benimde kücük 17 yasnda bi kız kardesim var hic destek olmuyo eda hiçç en yakınım onu gördüm her zaman yaşına göre olgun cogu zaman ama bazen öyle iğneleyici laflar ediyo kalbimi kırıyoki anlatamam hic destek görmüyorum kimseden. Cogu derdimi sırrımı anlatırım kardesime cenkle ve arkadaslarımla ilgili anlatırken dinler, ama bi tartısma anında yüzüme vurur alay eder. Malesef artık onada anlatmaktan vazgectim cok yaralanıyorum cünkü neyin var diye soruyo anlatmıyorum artık hicbiseyimi.. Tek basımıza savasmak zor geliyo sanırım
Bence de en iyi ilaç sensen ikincisi kesinlikle sevgülünAynen öyle canım umut insanın her şeyi, az bi' umutsuzluğa düşünce insanın dünya başına yıkılıyor resmen..
Güveniyorum canım seviyorum da hem de çok, ona da inanıyorum da, zaten bunlar olmasa asla bekleyemezdim 6 aylık sevgilimi 11 ay ama sevgili gibi değil de karı-koca gibi oluyorsun bi' yerden sonra, hiç öyle yeni sevgili acemiliği, utangaçlığı yaşamadık yani aramızda, hep dürüst olduk,açık olduk, şükür ki işe yaradı, mutluyuz. Allah seni de sizi de mutlu etsin yavrum
Sizin de zamanı geliyor tabi artık, dönünce bence direk söz yakışırr
Canım bende iyiyim yaa sizin topic cok kalabalık senin dısında kmseyi tanmyorum cekiniyorum bebeğim ama sohbetiniz cok koyu masallah arada girip takip ediyorumSafagın en son 90 falandı plaka saymıycam diyodun zaferle aran kötüydü sanırım simdiyse 30 masallah zaman geciyomusunnn ne? Sana geciyoda bize gecmiyo hilalcim
Valla öyle bi doluyum ki bilmiyorum cenk evciye gelicek bu haftasonu konusup halledicem haftalardır içimde tutuyorum uyku denen bisey kalmadı suan oturup kendisini beklemekteyim
aynen cnm öyle kendi kendimi motive etmem lazım hep böyle yaptım sonra sevglime yansıttım...
haklısın cnm güvenmeden sevmeden dayanılmaz yani bu süreç.
öyleyse sorun yo cnm kendnizi bildikten sonra sizdürüstlük en önemlisi zatenn.
amin cnm sizinde mutluluğunuz daim olsun inşş
aynen cnm iş gç olduktan sonra olur söz nişan sizde uzatmayınn arayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?